Hoogste islamitische geestelijke van Abbas: de Palestijnse strijd is Allah tegen de duivels

 (Door: Likoed Nederland)

Preek van Mahmoud Al-Habbash, de opperste sharia-rechter van de Palestijnse Autoriteit en persoonlijk adviseur voor religieuze zaken van de Palestijnse president Mahmoud Abbas, uitgezonden op de officiële Palestijnse televisie op 23 oktober 2015.

De ophitsing van de Palestijnse Autoriteit van de Palestijnse president Abbas tegen Joden gaat maar door.

Zoals eerder aangetoond, gebeurt dit steeds vaker op islamitische grondslag en wordt de Jodenhaat steeds openlijker uitgedragen. In deze preek van vorige week noemt de hoogste islamitische adviseur en opperste sharia-rechter van Abbas de Joden duivels en gaat het volgens hem bij het conflict tegen de Joden om een strijd tussen Allah en de duivel. De partij van Abbas, Fatah, gaat zo steeds meer lijken op de moslimfundamentalistische Hamas.

Dat is diezelfde Abbas die twee dagen geleden in Den Haag dus glashard loog dat hij tegen ophitsing en geweld is.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Fatah, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hoogste islamitische geestelijke van Abbas: de Palestijnse strijd is Allah tegen de duivels

 1. Thoth zegt:

  De opperste sharia-rechter van Abbas : dit particuliere geloof is zo diep en zo intens, het geeft geen referentie heeft binnen ons moderne denken. Wij hebben dergelijk godsbesef al vele generaties geleden afgelegd en hebben er geen herinnering meer aan. Nu komen ze nu aan met de duivel, zoals allah het heeft gezegd… Rot toch op met die gasten.

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Hou hem een spiegel voor en satan zal liegen tegen zijn eigen spiegelbeeld. Het liegen stelen en moorden zit in de genen van de ml

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Anna. zegt:

  Het gekke van deze” preek” is dat deze man volkomen gelijk heeft…..
  ALLEEN HET IS PRECIES OMGEKEERD …… DE DUIVEL ZIT IN DE ISLAM…….ZIJ KUNNEN NIET MET ELKAAR EN OOK NIET MET ANDERS DENKENDEN IN VREDE LEVEN ……
  De joden wilden in 1948 accoord gaan met een Arabische staat. Maar steeds werd dit afgewezen. Zelfs toen ze 98% van wat ze wilden aangeboden kregen ( camp David) werd het nog afgewezen.
  Deze duivelselieden willen maar een ding en dat is het hele land…… En dan nog wel judenrein zoals Abbas steeds zegt…….. En als ze hun zin krijgen( wat God verhoede) dan gaat het verder, ze willen dehele wereld, Rome, Europa, ( zijn ze al hard mee bezig) Afrika, Azië, kortom de HELE WERELD zei Mohammed dus eerder zullen ze niet stoppen…… De Joden zijn hun duivelse speerpunt in deze satanische islamitische plannen…… De islam is een satanische veroverings doctrine die ” voorlopig ” niet te stuiten is.
  Zowel politieke als geestelijke leiders sluiten hun ogen hiervoor of zijn er misschien wel bang van (?) en bagataliseren dit grote kwaad.

  Like

 5. Cathja zegt:

  De VN laat zien zeer partijdig te zijn, omdat ze niets onderneemt nu er zó openlijk Jodenhaat wordt verspreid! Wat Abbas hier uitkraamt zou fel bekritiseerd moeten worden, maar kritiek op Joden vindt men blijkbaar toelaatbaar. Islamkritiek moet echter wereldwijd strafbaar gesteld worden! Daar zorgen alle leden van de VN uit moslimlanden wel voor, plus hun westerse vriendjes die er precies zo over denken.
  Oh, wat zou ik de bedenkers en uitvoerders van dit grote onrechtvaardige beleid graag met hun koppen tegen elkaar willen slaan!
  Het is al talloze malen (hier) gezegd: de islam is de oorzaak van ontelbare gruwelijke slachtpartijen, en het gaat nog steeds door! Aanhangers van de ‘religie van vrede’ hebben totaal niets menselijks in zich. Ik heb het nooit kunnen ontdekken tenminste. Het is één en al agressie, te beginnen bij zeer jonge kinderen!
  Maar ze noemen de Jóden ‘duivels’. Hoor wie dit zegt/zeggen!

  Eenmaal komt de eindafrekening voor de moslims! Dan is het gedaan met het vermoorden van iedereen die weigert te buigen voor de god van de moslims! Dat moment kunnen ze beter maar met angst en beven tegemoet zien! Hun grote monden zullen voorgoed worden gestopt!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Er is geen God van de moslims; dat mohammed plagiaat pleegde op de bijbel om zo meer invloed te krijgen is een ander verhaal. De islam is een gevaarlijke doctrine die uitgebannen dient te worden.

  Like

  • Pogo zegt:

   Correct.
   Al kun je ook stellen dat mohammed die ‘god’ was.
   Elke keer als er een situatie voordeed of als iemand bij de ‘profeet’ kwam met een vraag, kreeg hij zogenaamd een ingeving van allah en was er dus weer een nieuwe regel binnen de islam.
   De ‘god’ van de islam was mohammed zelf.
   Maar geen kloeke mohammedaan die dat inziet.

   Like

 7. Charles Martel zegt:

  Het is de duivel tegen de totemistische god van het onreine varken.

  Like

 8. Pogo zegt:

  Even testen.

  Like

 9. Pogo zegt:

  “Het goede wordt vertegenwoordigd door de profeten en hun aanhangers.”

  De islam kent maar één profeet, dus, over welke profeten gaat het hier?
  David Wood heeft het hier vaak over en weerlegt met gemak de beschuldigingen uit de islamitische hoek dat de (Bijbelse) profeten verkeerd vertaald zouden zijn.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Vandaag 03-11-2015 heeft de Politie National in Spanje 3 jihadisten opgepakt die al grotendeels uitgewerkte plannen en volop wapens hadden liggen in het huis waar ze zijn gearresteerd. De mannen zijn van Marokaanse oorsprong. Ze zijn direct voorgeleid en opgesloten, verder onderzoek naar vertakkingen vind komende dagen plaats. Heer Poetin ook aub daar n grote schoonmaak zeer nodig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s