IS-terroristen betalen € 100.000,- voor politiewapen

Screenshot_5

(Door: Christoph Budin – Vertaling: E.J. Bron)

Een explosieve waarschuwing zorgt op dit moment voor opwinding op de Oostenrijkse ministeries van Binnenlandse Zaken en Defensie. Volgens de waarschuwing betaalt de terreurmilitie “Islamitische Staat” € 100.000,- voor de ontwapening van politieagenten en soldaten. “We zijn alert”, bevestigt een woordvoerder van de politie.

De informatie is afkomstig van de OVSE. Volgens het schrijven zou de moordenaarsbende IS een beloning van € 100.000,- betalen voor het ontwapenen van een politieagent of soldaat.

Voor de Oostenrijkse agenten en soldaten aan de grens in Spielfeld geldt daarom een interne waarschuwing: “In dit verband manen wij alle leiders van de eenheden (…) om voor hun eigen veiligheid te zorgen en tegenover migranten uiterst voorzichtig te werk te gaan!”

“We zijn alert”

“We laten de waarschuwing zeker niet links liggen en zijn alert. Op dit moment is er echter geen reden tot extra voorzichtigheid”, stelt kolonel Joachim Huber, leider van de afdeling public relations van de landelijke politie in de deelstaat Stiermarken, gerust.

Ook maandag wachtten opnieuw duizenden “vluchtelingen” in de verzamelplaats in Spielfeld op hun verdere transport naar noodonderkomens. Intussen wil Duitsland behalve transitzones voor “vluchtelingen” samen met Oostenrijk een politiecentrum in de directe nabijheid van de grens en gezamenlijke patrouilles langs de groene grens.

Bron:
www.krone.at
Auteur: Christoph Budin

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op IS-terroristen betalen € 100.000,- voor politiewapen

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Ben niet zo naïef Joachim Huber. Instrueer uw personeel goed tegen deze agressieve gasten. Twee meter hooguit mag de politie benadert worden. Bij niet luisteren per direct gericht schieten. Pistolen doorgeladen in de holster en de veiligheidspal op vuren.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Vind je het gek dat onze politie corrupt aan het worden is?

  Like

 3. Gemelos zegt:

  Zouden de Overheden inmiddels een BEETJE wakker worden ??

  Like

 4. marcelvl1976 zegt:

  Een ton voor een politiewapen? Daar koop je een heel arsenaal halfautomatische machinegeweren voor. Lijkt me onwaarschijnlijk dat ze dat over hebben voor één Walther politiepistool. Graag meer betrouwbare bronnen aub.

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Daar gaat het niet om! Het interesseert deze klanten geen reet dat ze er een compleet arsenaal voor kunnen aanschaffen. De “zaden” worden verspreid en dit soort berichten zorgen ervoor dat de lont die al diep in het kruitvat zit en met de komst van nog velen anders denkende, tot ontploffing gaat komen.

   Like

  • asjemenou zegt:

   ik begin nu ook aan deze site te twijfelen.
   het begind een beetje op niburu te lijken.
   het moet wel realistisch blijven.
   voor een ton koop je heel wat messen..
   en kelen doorsnijden is toch iets wat ze liever doen dan een kogel in iemand jensen.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dan zou ik zeggen: tot ziens!

    “Krone.at” is een MAINSTREAM (!) Oostenrijks medium!

    Wanneer u het nodig vindt om vaker zulke stupide dergelijke opmerkingen te maken, heb ik liever dat u hier niet meer reageert. Dank u.

    Webmaster

    Like

   • Berthe zegt:

    Asjemenou,
    SNAP je dan niet, dat het DOEL is om de politie te ONTWAPENEN en daarmee de westerse samenleving te ontwrichten………..Het doel is natuurlijk niet om goedkoop een wapen te kopen.

    Like

   • SeeMore zegt:

    De reactie van Dhr. Bron doet mij een beetje denken aan “onze” Gutmenschen.
    Iedere vorm van kritiek wordt genadeloos de kop ingedrukt met het “verzoek” voortaan je kop dicht te houden of op te rotten.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    En zo is het SeeMore. Houd je kop dus dicht of rot op!

    Webmaster

    Like

   • Sjaak zegt:

    asjemenou en See More !
    Inplaats dankbaar er voor te zijn dat we dank Internet
    op deze Site van E.J. Bron we ons uitwisselen kunnen en
    gedanken over de troep en ellende die bij ons inmiddels
    voor de huisdeur afspeeld te maken, beginnen jullie nu
    een keil ertussen te slaan ?
    Het is inmiddels toch meer als bekent
    wat voor een site E.J.Bron is !
    Zet tien mensen tezamen aan een tafel en
    je hebt tien verschillende meningen !
    Deze berrichten komen van alle hoeken
    uit de wereld en zullen eigenlijk een aanstoot zijn op
    de artikelen te reageren en NIET om E.J.Bron te
    schikaneren ! In plaats van om deze site bekender
    te maken is jullie reaktie een averrechtse !
    Zou E.J.Bron jullie toch nog verder toelaten zou ik
    zeggen meedenken en niet zulke kontraproduktive
    onzinige uitingen plaatsen !

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Precies mee eens. Gebruik jullie eigen verstand en zonder invloed van buitenaf, zet eens een week de tv af, koop geen kranten, en ga bij jezelf met je eigen vertrouwen te rade wat alles betekent voor jou en je omgeving (familie), ga eens in jezelf om los te komen van alle foute verdraaide mainstream media die je beïnvloeden. Je bent er slaafs aan. je kunt niet meer gezond nadenken, het is toxis en juist dat is de bedoeling van Brussel-ons kabinet-Merkel-Erdogan. Iedereen probeert iedereen te verleiden. De wereld is een leugen een illusie. Hou jouw wereld gescheiden van het negatieve.

    Like

  • Guardiacivil zegt:

   zal wel euro 1000 moeten zijn.

   Like

   • marcelvl1976 zegt:

    Geen idee, maar een ton is irrationeel veel natuurlijk. Verder is het niet mijn bedoeling om de webmaster hier te provoceren of wat dan ook. Ik kijk hier geregeld, vanwege de meeste waarschuwende artikelen en ben geen vreemdelingenhater, maar vraag me wel serieus af of er voldoende draagvlak is op sociaal gebied voor zoveel immigranten zeker gezien de ruim 600.000 werklozen die er nu al zijn in Nederland. Ik weet niet of die uithalen ook naar voor mij bedoeld waren, is in ieder geval niet nodig 🙂

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Die draagvlak is er totaal niet, die hebben ze bij de gewone burger al weggehaald, Straks zit bv Nederland opgescheept met ongelooflijke schuld die amper is terug te betalen. Daarbij de totale ontmanteling van sociale maatschappelijke zekerheden eigen burger.

    Like

 5. Drs.P. zegt:

  Pleur dan toch meteen al die grenzen dicht aan de Zuidgrens van de EU, stelletje wezenloze halvegare idioten, hoe moeilijk kan dat zijn???? Steeds maar weer dat pappen & nathouden en in wezen gewoon maar niets doen, k ga ervan over mijn nek.
  Daarnaast ongezien de tering met de VN-eikels die de Europese burger kapot willen maken door stiekem het criminele geboorteoverschot (is eigenlijk de criminele nageboorte uit booslim landen) van veel derde wereld landen hier te dumpen op basis van compleet uit de tijd zijnde “vluchtelingenwetten” van net na WW2.
  Geef mij dan maar de President van Hongarije, die weet tenminste waar hij over praat!!!
  Een man met ballen, maar gekortwiekt door de eigenvolk verlakkende cabal in brussel.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Peter selie zegt:

  Wees ervan overtuigd dat ze hun wapen krijgen, daar zorgt alleen al de met voorkeur aangestelde Islamieten

  Peter Selie

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Is maakt het wel verleidelijk om wat wapens van politieagenten of militairen af te nemen…

  Like

 8. Anna. zegt:

  Het is heel makkelijk om de politie om te kopen want er zijn al voldoende moslims bij een politie korps……en deze zijn bij gebrek aan capaciteit bij de IND echt niet allemaal gescreend.

  Like

 9. Jade zegt:

  Ik vind dit redelijk schokkend nieuws…
  Als zij gaan beginnen met het ontwapenen van politie
  en de restanten van onze wegbezuinigde legers, dan
  rest ons waarschijnlijk niet zo veel tijd meer…

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Politie National in Spanje arresteerde drie Jihadisten, in het huis vergevorde plannen voor grote aanslag en veel wapens div.kaliber.

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Mensen , mensen toch …Loop nu aub niet op elkaar te sneren . Dat we verschillende meningen cq gedachten over bepaalde dingen/zaken hebben , zal niet anders kunnen daar we allemaal uniek zijn als mens. Wat we echter WEL gezamelijk hebben als reageerders / bloggers op deze site van dhr. Bron , is : ” Dat we in eerste instantie gezamelijke vijanden hebben . Te weten , de Muzelmannen en onze nationale regeringen + de ongekozen regering in Brussel die ons reeds jaren de pis aardig lauw maakt . Laten we ons DAAR op concentreren en bekijken hoe we gezamelijk deze klote zooi aan kunnen en zullen pakken . Dat we ons moeten ‘ORGANIZEREN” als groep(en) verdeeld over NL en de andere EU lidstaten die in verzet wensen te komen en contact met elkaar houden . SAMEN zijn we sterk ….als enkeling bereik je weinig .

  Door op deze site tegen elkaar gaan te schelden en schreeuwen , bereiken we niets en WINT DE VIJAND !!! En dan is alles voor NOP geweest !!! . ( Ook het werk van dhr. Bron is dan voor NOP geweest terwijl hij toch op deze wijze ONS faciliteert , zodat we onze gedachten over de huidige situatie kunnen delen met elkaar en naar oplossingen zoeken. )

  En dat is toch het laatste wat we willen ??? Laten we onze onderlinge geschillen / verschillen , voor het moment , opzij zetten…die lossen we later wel op wanneer de zaak is uitgevochten en de rust wedergekeerd. En we lossen dat op d.m.v. fatsoenlijke redevoering , zoals een geciviliseerd land dat behoort te doen.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Precies, maar ik begrijp dat dit alles voorkomt uit de frustratie en gevoel van machteloosheid.
   Samen bundelen die goede energie en kom op met goede ideën. bv ik zoek betrouwbare duivenmelkers (ivm bericht versturen, ouderwets? wat als alles uitvalt?) een ict, er voor versleutelde berichten. een locatie. en nog veel meer zaken te regelen, Mensen denk mee.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Klopt helemaal Guardiacivil …!!! Zoals ik al zei..” Laten we onze onderlinge geschillen en verschillen even opzij zetten , voor onbepaalde tijd , en ons eerst concentreren op onze gezamelijke vijand(en). Daarna zien we wel verder , HOE we onderlingen geschillen verschillen op zullen lossen.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Alle reacties hier komen voort uit je eigen situatie en je omgeving met familie, vrienden en kennissen: wat wil dit zeggen? Je hebt : baan verloren, zit in pgb, hebt schulden, hebt zware lasten/hypotheek, hebt slecht huwlijk, zit in rouwproces, hebt behandeling voor zware ziekte, hebt zware medicatie, hebt buren die het goed hebben, hebt angst, hebt dagelijkse pijnen, moet overleven, moet verplichtingen nakomen die vervelend zijn, moet slaaf zijn op het werk, moet van alles. Kan niet : genieten, gelukkig zijn, jezelf zijn, weg gaan wanneer en hoe je wilt. Daarmee komt : stress, frustratie, onbehagelijk gevoel, angst, slecht slapen, slecht functioneren, ziek worden, jaloersheid, egoïsme, boosheid, verandering gedrag, afgunst.
    Dit alles en zoveel verschillende mensen hier met hun eigen situatie maakt dat op deze forum soms communiceren en verstandelijk denken zonder schelden of verwijten heel moeilijk is. Bedenk ook dat al het negatieve uiten en spuien weer terug komt naar jezelf, want je bent ontvankelijk geworden voor negatieve krachten die je meer en meer verzwakken.
    Goede morgen lieve mensen, ga eens terug in uwzelf, sluit u af van alles, en overdenk uw eigen situatie en hoe je die kunt en wilt veranderen met uw eigen vrije keuze en wil, zonder invloed van derde die negatieve zaken laten zien of je willen beïnvloeden. U bent erzelf bij om te denken en de manier van denken. Verlies niet de macht over uzelf, want dan geeft u deze macht weg aan een ander die er misbruik van maakt. Dat zijn negatieve krachten. Laat het goede voor u werken aub.

    Like

  • williams zegt:

   helemaal waar, oud-marinier, weinigen zeggen iets zinnigs!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Dank voor uw bijval “williams” ….nou wil ik niet beweren dat ik vaak iets zinnigs zeg. Maar heel af en toe heb ik van die momenten. Voor de rest hou ik liever m’n mond.

    Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Ik vroeg goede ideën, waar blijven de reacties van iedereen die hier zit? alleen maar lezen wat er gezegd wordt schiet niet op, kom lieve mensen zet die frustratie aan de kant, gebruik je goede energie en denk na wat je zou kunnen doen of dat je weet dat kunnen we gebruiken. Laat je horen svp.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s