Wat is er toch mis met mij dat ik me niet in slaap laat wiegen?

Screenshot_4

Al meer dan eens hebben wij vanuit de media mogen vernemen dat ‘vluchtelingen’ dreigen terug te keren naar o.a. Syrië, of het ‘door oorlog verscheurde herkomstland’, omdat het hen niet bevalt in Nederland of ander ‘toevluchtsoord’.

De veel gehoorde klachten zijn o.a. dat men het hier maar koud vindt. Dat het eten niet lekker genoeg is. Dat men 20 meter moet lopen voor de douches. Dat er te weinig douches zouden zijn. Dat men de kamer moet delen met andere ‘vluchtelingen’. Dat de WIFI verbinding te traag zou zijn. Dat het in de bosrijke omgeving ‘naar hout ruikt’. Enzovoort.

Er zijn zelfs ‘vluchtelingen’ die zich erover beklagen dat ze ‘te lang moeten wachten op hun gratis huis, gratis geld en hun gratis auto’. En, zo zeggen niet weinig ‘vluchtelingen’, “het is hier net zo slecht als in Syrië” zo niet nog veel erger!

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wat is er toch mis met mij dat ik me niet in slaap laat wiegen?

 1. Eline zegt:

  Tja,het lijkt mij het beste dat ze hun klachten deponeren bij hun reisorganisatie.
  Dat moeten wij ook doen als een door ons geboekte reis niet aan het aanbod voldoet en de ons beloofde luxe er niet blijkt te zijn.
  (sarcasmeknop uit.)

  Like

 2. Cathja zegt:

  Er is helemaal niets mis met de schrijver van dit artikel. Hetgeen hij schrijft wordt door steeds meer mensen onderschreven. We worden bij de neus genomen waar we bij staan!
  Minstens 80, misschien wel 90% van de ‘vluchtelingen’ zijn helemaal geen vluchtelingen. De échte vluchtelingen zitten nog steeds in het oorlogsgebied, vaak verlaten door hun mannen, en de meesten hebben geen schijn van kans dat ze daar weg komen. Denk ook eens aan de talloze bejaarden, minder validen etc.

  Die gasten die hierheen komen moeten een beste trap onder hun kont krijgen! Ga je land helpen verdedigen, lamzakken, in plaats van ons leven hier te komen ruïneren met jullie drammerigheid en zogenaamde zieligheid!
  Jullie zijn uitbuiters, profiteurs en leugenaars, om het over de misdadige kant nog maar even niet te hebben, want dan zit ik nog wel even achter de p.c.

  Opzouten, iedereen die hier de boel heeft belazerd, omdat ‘ie doodgewoon helemaal niet uit een oorlogsgebied komt!

  Like

 3. Gasso zegt:

  Nou, stap op je kameel en rot op….hoe eerder we jullie kwijt zijn hoe liever…
  verdwijn als een scheet en laat geen lucht achter.. doeii en gegroet!

  Like

 4. edjan zegt:

  citaat:
  “… De xenofobe racistische islamofobische neonazistische fascist in mij heeft dan toch zoiets van ‘er klopt hier iets niet’! …”

  Like

 5. GT zegt:

  Beste mensen je wordt belazerd waar je bij staat, he Rutte, Merkel en consorten, vandaag of morgen breekt de pleuris uit nou dan zullen ze zeker geschokt zijn heet dat tegenwoordig.
  Mensen onze cultuur wordt vernietigd, en …….hoor je de moslims protesteren die hier al jaren wonen neeeeeee, …….dus kijk achter je voor je vertrouw ze niet!

  Like

 6. Toen er geruchten waren dat de arbeidongeschikten onterecht in de WAO zaten en massaal de kluit belazerden werden ze allemaal, en dat waren er ruim 1 miljoen, tegen de muur met die schandpaal aangezet en opnieuw gekeurd met als resultaat dat ze allemaal naar, laten we zeggen, Marokko werden teruggestuurd en de rest ging gewoon, met tegenzin, aan het werk. Nu er geruchten zijn dat de vluchtelingen geen vluchtelingen zijn maar overwegend toneelspelers die graag in de serie ‘Een eigen huis en altijd iemand in de buurt die voor je werken kon’ willen spelen, kan dat niet vanwege dat het wel heel mensonterend is om iemand niet op z’n bruine ogen te geloven. Ik geloof er niet meer in en geef er echt geen stuiver meer voor. Emigreren is het nieuwe protesteren en schuimbekken. Zuid-Amerika denk ik aan en ik heb dan ook mijn voorraad bruine bonen met spek, bedoeld voor slechtere tijden, bij Heumensoord afgegeven waarbij ik hoop dat ze allemaal de schijterij krijgen.

  Like

 7. edjan zegt:

  Aha! Ik wist dat ik het ergens had liggen. De oplossing voor Uw probleem! Hierna is er niets meer mis met u.

  Uit de papieren Telegraaf van afgelopen zaterdag, “wat wilt u weten”.

  “(Britse) neurologen hebben onlangs met een sterk magnetisch veld de hersenwerking … beïnvloed… Van de proefpersonen aan wie vragen weren gesteld over de dood, geloofde een derde van hen minder vaak in god dan de controlegroep. Ook waren ze veel positiever tegenover een immigrant die kritiek had op hun land.”

  Dus koop een sterke magneet
  http://www.magnetenspecialist.nl/
  zet die op uw kop, en u gelooft minder in god en meer in zeurende immigranten. U bent daarna dus geen xenofobe racistische islamofobische neonazistische fascist meer.

  (wetenschap is ook niet meer wat het geweest is)

  Like

 8. Wij zijn immuun voor het links-virus:dat is wat er ,gelukkig,aan de hand is!Dus:u hoeft niet naar de dokter!

  Like

 9. Skeeter zegt:

  @ breinbrouwsels,
  Inderdaad, Zuid Amerika.

  Like

 10. oud-marinier zegt:

  @ Drs. P. er is helemaal NIETS met u aan de hand….U bent volkomen gezond . Gezond verstand , logische denkwijze etc etc….En ik ben niet eens een dokter …hehehe….maar heb wel dezelfde gevoelens cq gedachten. En ik denk velen met mij en u . Dus mag ik aannemen dat we het bij het rechte eind hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s