MERKEL ALS STEEDS DOORZICHTIGER VOLKSVERRADER?

Screenshot_16

(Door: “Frans Brassens”)

“Als Duitsland de grens met Oostenrijk sluit, bestaat de kans op militaire conflicten op de Balkan. Bonskanselier Angela Merkel waarschuwt dat de migratiecrisis dan alleen maar verder zal escaleren”. Zegt Merkel dreigend, kennelijk in wanhoop omdat haar plannetje met Europa langzaam in duigen begint te vallen. O ja, Merkel, gaan we op díe toer? De natiestaten worden wákker, ‘mevrouw’. Jammer voor U en Uw trawanten!

De ‘mevrouw’ met haar Oost-Duitse Stasi-verleden lijkt in eerste instantie compleet de weg kwijt te zijn, maar ik denk eerder dat ze met haar uiterst schadelijke doen en laten – OOK NU WEER – aantoont dat er een complot gaande is om Europa te destabiliseren met onder meer een ingrijpende volksverhuizing die uiteindelijk, door grote verschillen in proliferatie (in dit geval: snel en veel kindertjes krijgen), dodelijk zal blijken voor de huidige bevolking.

Het doel? Vernietiging van de naties ten einde één groot en fascistisch ‘Europa’ te creëren waar alle macht aan een kleine ‘elite’ is, de burger moet werken en geld opleveren, zijn mond moet houden en geen énkele zeggenschap meer heeft over welke zaak dan ook, inclusief zijn eigen bestaan. Een fascistisch ‘Europa’, waarin opstandige burgers zullen worden afgestraft tot en met de ergste straf die er bestaat. (Vergeet niet dat in het Verdrag van Lissabon U door de fijn gereformeerde landverrader Balkenende in de maag gesplitst, een passage te vinden is waarin de doodstraf weer kan/zal worden ingevoerd).

Létterlijk dodelijk, óók aangezien we tevens een totaal intolerante en moordzuchtige indoctrinatie-ideologie, die de islam is, met die, mijns inziens, geplande invasie van islamieten meekrijgen.

Waar blijft het afsluiten van de buitengrenzen van Europa, Merkel? Dat moet toch niet zo moeilijk zijn? En als men dat doet, dan heb je toch ook geen problemen meer, anders dan de nu al bestaande, aan de binnengrenzen van ieder land apart? Maar die buitengrenzen wórden niet gesloten, men haalt zelfs al dat profiteervolk op -en mét dat ‘volk’ veel zeer gevaarlijke individuen. Wat is men verder nog van plan?

Reken er maar op dat degenen die dit complot hebben gesmeed, evenals hun domme, slechte of profiterende hulpjes, de ´complottisten en hun kameraden´, nu onmiddellijk zullen gaan roepen dat deze gedachten ‘complot-denken’ zijn. Om daarmee de zaak af te doen, met een scheldwoord. Waarin alleen domme mensen zullen trappen. Schelden als dooddoener, zoals gerechtvaardigde kritiek op die toevloed van ruifknagers – en erger- wordt afgedaan met de scheldwoorden ‘nazi’, ‘fascist’ en dergelijke benamingen. En dat, terwijl Brussel overloopt van de échte fascisten en bijvoorbeeld de Haagse hulpjes, en die in de andere landen, zo’n ‘titel’ in wezen véél meer verdienen!

Ja, EU-smeerlappen, WIJ DENKEN AAN EEN COMPLOT, en zo goed als dit denken bestaat, zo goed BESTAAT OOK DAT COMPLOT, zoals steeds duidelijker wordt. Mét de dag bijna. Wie dat niet inziet, moet wel in bijzondere mate geestelijk doof en blind zijn.

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op MERKEL ALS STEEDS DOORZICHTIGER VOLKSVERRADER?

 1. sammy zegt:

  had je nog steeds het idee dat dit niet een complot zou zijn ?

  Like

 2. tjonge zegt:

  natuurlijk is het een complot, ieder mens met meer dan 1 hersencel had de buitengrenzen hermetisch afgesloten.
  europa sterft van de werkelozen, die kun je allemaal opleiden tot douane beambte/grensbewaker,
  2 vliegen in 1 klap, je creëert heel veel nieuwe banen en je houdt de termieten buiten, hoe simpel kan het zijn ???

  Like

 3. Joop Wolters zegt:

  Volledig mee eens en daarom stem en steun PVV, de enige partij, die ons al jaren onder doodsbedreigingen hiervoor waarschuwt. Of bent u liever ook fascist en landverrader.

  Like

 4. john zegt:

  Heeft u op de vrt ” de zevende dag” gezien ? Dan hebt u Bart De Wever , het nalopertje van Merkel, al horen praten in die richting. Daar verweet hij het Vlaams Belang, dat tegen de open grenzen is, de aanstokers te zijn van de derde wereldoorlog. Net wat Merkel ( de wever met andere woorden) zegt : ” Als Duitsland de grens met Oostenrijk sluit, bestaat de kans op militaire conflicten op de Balkan. Bonskanselier Angela Merkel (de wever , door de schuld van het Vlaams Belang) waarschuwt dat de migratiecrisis dan alleen maar verder zal escaleren”….in dit geval door de schuld van Oostenrijk , waar Heinz Strache op aandringt.
  Zwarte Piet mag dan wel taboe geworden zijn, hier wordt hij stilaan weer doorgeschoven.
  http://blog.seniorennet.be/rechts/

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  Mijn persoonlijke overtuiging is dat : ” Het allemaal ietwat in een stroomversnelling is geraakt sinds de VS een enorme schuld heeft opgebouwd vanwege hun betrokkenheid in Irak en Afghanistan sinds begin 90er jaren. De economische / financiele crisis die in 97 en 98 kwam enz enz….Het lijkt me zo dat de huidige smeerpijp Obama als president van de VS , het snode plan had/ heeft om de Amerikaanse economie een boost te geven , dmv het naar de klote helpen van de Europese economie. Daar de Europese economie weinig tot niet onderdoet , zo niet beter was / is dan de Amerikaanse. En de enige manier die het stuk ongeluk kon bedenken is , door een invasie leger van islamieten op gang te brengen door de situatie in het M.O. op te stoken . Wat overigens aardig lukt. Mijns inziens….de ware “boosdoener” , hier is de VS , DIE zou men gezamelijk eens met BEIDE pootjes terug op de grond moeten zetten . Na uiteraard eerst de zaken met de zgn. “vluchtelingen” opgelost te hebben.

  Like

 6. Jan zegt:

  AfD’er ligt onder vuur omdat hij gebruik van wapen verdedigt tegen de aanstormende asielshoppers. Wat voor zin heeft anders een wapen?

  Mit einer Provokation hat Marcus Pretzell, Landeschef der AfD in NRW, einen Proteststurm ausgelöst. Der 42-Jährige spricht sich dafür aus, die Flüchtlingszuwanderung nach Deutschland notfalls mit Schusswaffen zu stoppen. „Die Bewaffnung der Grenzpolizei macht ja nur Sinn, wenn die Beamten auch die Erlaubnis haben, diese Waffen notfalls auch einzusetzen – um zu warnen, zu verletzten, oder letztlich auch um zu töten“, sagte Pretzell dem EXPRESS.

  Reactie van laf-links laat zich raden:
  Sven Lehmann (35), Chef der NRW-Grünen, sagte dem EXPRESS: „Der Verfassungsschutz sollte AfD und Pegida mal genauer unter die Lupe nehmen. Die Äußerungen von Herrn Pretzell unterscheiden sich nicht mehr von denen offen rechtsextremer Parteien.“

  André Stinka (50), Generalsekretär der NRW-SPD, meinte: „Die Aussagen sind menschenverachtend und geschichtsvergessen. Pretzell ist das Sprachrohr der geistigen Tiefflieger, die in Deutschland Flüchtlingsunterkünfte anzünden.”

  http://www.express.de/politik-wirtschaft/skandal-forderung-afd-politiker-marcus-pretzell-will-fluechtlinge-mit-waffen-stoppen-,2184,32318816.html

  Niemand hoeft er op te rekenen als het oorlog wordt dat het leger ingezet wordt. Links volk bestaat uit land- en volksverraders

  Like

 7. Jan zegt:

  ANTIFA vallen met een hamer mensen in Keulen aan op de HOGESA

  Like

 8. Jan zegt:

  Antifa steekt Thügida-deelner neer

  Linker sticht Thügidateilnehmer nieder
  Auf der Thügida in Sömmerda wurde gestern ein Demoteilnehmer von einem Linksextremisten mit einem Messer niedergestochen. Der Täter hatte im Vorfeld: „Nazis raus!“ gekreischt. Es handelt sich also eindeutig um eine politisch motivierte Tat. Zum Glück konnte der Täter gefasst werden.

  Die Linksextremisten scheuen inzwischen nicht mehr davor zurück, Menschen die für ihr Vaterland und für ihr Volk kämpfen, zu töten.
  http://infidels-deutschland.de/2015/11/03/linker-sticht-thuegidateilnehmer-nieder/

  Like

 9. Jan zegt:

  EU-politici in ARD praatprogramma van Maischberger, “Menschen bei Maischberger”, “Duitsland wordt door mietjes geregeerd”

  Sulik

  Tijdens dit kwekprogramma gaf de Slowaakse EU-afgevaardigde Richard Sulik ongezouten zijn mening over de gecreëerde ‘vluchtelingencrisis’ die door Duitsland in gang is gezet. Sulik betichtte Merkel van overtreding van de wet en dat de EU-staten er goed aan zouden doen hun eigen bevolking te redden.
  “Niemand waar dan ook in de wereld begrijpt ook maar iets van wat Duitsland doet. Een land dat zijn eigen grenzen niet kan bewaken, wordt door mietjes geregeerd”, aldus Sulik. Duitsland mag gerust de vluchtelingen herbergen als zij dat zo graag wil. “Ik wil niet in een Europa wonen waarin meer moslims dan christenen worden geboren.” Verder zei Sulik dat Duitsland mede schuldig is aan de dood van honderden kinderen: “Als wij geen humanitaire hulp zouden geven, zouden niet 100 kinderen per dag verdrinken.” Buiten Europa dient een centraal opvangcentrum te zijn.

  De anderen bij Maischberger wisten niet wat zij hoorden, vielen bijkans van hun stoel en waren ‘met stomheid geslagen’, iets wat altijd voorkomt bij slinks volk zodra zij met de waarheid geconfronteerd worden. “Dit is een ongehoorde brutaliteit wat u zegt dat wij schuldig zijn aan de dood van honderden kinderen op het strand van Lesbos”, aldus Blüm (voormalig mp). Dit is puur cynisme en te veel verlangd dit te moeten aanhoren”, zei een blijkbaar geschokte Stegner (SPD), terwijl taz-redactrice Bettina Gaus niets anders kon uitbrengen dan dat zij een minachting had voor de verwijten van Sulik.
  EU-Politiker in ARD-Talk: “Deutschland wird von Weicheiern regiert”
  http://www.merkur.de/politik/menschen-bei-maischberger-richard-sulik-poebelt-gegen-deutschland-zr-5762360.html

  Sulik bij DDR-links-trut Maybrit Illner: Schulz ziedend omdat Sulik zegt dat Griekenland de eigen problemen dient op te lossen net zoals Slowakije dat moest en dat Slowakije er dus niet over peinst geld in de bodemloze put van Griekenland te storten. Hier zei Sulik ook al dat de EU alle regels aan haar laars lapt. Schulz schuimbekt en kan niets anders inbrengen dat Sulik met zijn opvattingen een ‘verdwijnende minderheid’ is. Kortom, Schulz heeft geen argument, is een blaaskaak en ziet zijn lucratief baantje in het gedrang. Sulik: “Door wie bent u eigenlijk gekozen?”

  Vanaf ca. minuut 9:00

  Like

 10. Jan zegt:

  Merkel is van mening dat Europa in gevaar is door kleingeestigheid van de burgers terwijl zij ‘het grote geheel’ in vizier dienen te houden. (wat zou die gek hiermee bedoelen?)

  Bundeskanzlerin Angela Merkel (CDU) mahnt in der gegenwärtigen Asyl-Krise an, nicht nach kleinlichen Lösungen zu suchen, sondern das “große Ganze” im Blick zu behalten. Sollten die europäischen Staaten zu sehr auf sich bezogen denken, werde das eine Gefahr für Europa sein, sagte sie am Dienstag in Berlin.
  Ihre Worte richtete die Kanzlerin an gut 1.200 Manager, vor denen sie anläßlich des Tages der Deutschen Industrie sprach, wie der “Stern” berichtet. Neben ihrer erneuten Werbung, die sogenannten “Flüchtlinge” in Europa gerecht aufzuteilen, bat sie die Industrievertreter, diese mögen im Ausland für eine gemeinsame Lösung der Krise werben. http://zuerst.de/2015/11/04/asyl-ansturm-merkel-sieht-europa-durch-kleingeist-gefaehrdet/

  Manfred Kleine-Hartlage is echter van mening dat Duitsland in een tweede Neuköln zal veranderen of een tweede Kongo

  Seit Monaten wird unser Land im Zusammenhang mit der “Flüchtlingskrise” von einem Tsunami an Propaganda überschwemmt, der in der Geschichte der Bundesrepublik Deutschland ohne jedes Beispiel ist. Rund um die Uhr und bis weit ins Unterhaltungsfernsehen hinein gibt es kein einziges Massenmedium, das nicht an diesem Flächenbombardement aus verlogenen Phrasen, Heuchelei, Kitsch und entmenschlichender Verleumdung Andersdenkender teilnähme. Unterschiede in der inhaltlichen Ausrichtung oder politischen Linie zwischen unterschiedlichen Medien sind nicht zu erkennen.
  …..
  http://zuerst.de/2015/10/22/die-notwendige-massenabschiebung-ein-organisatorischer-kraftakt-aber-wir-schaffen-das/

  Like

 11. Jan zegt:

  ‘Leidende’ (of is het lijdende?) politici willen dat Duitsers de stront van de illegale asielleugenaars opruimen anders zit het het hele land er uiteindelijk tot de nek toe in.

  Führende CDU-Politiker fordern mit Blick auf die Flüchtlingskrise die Einführung eines einjährigen Pflichtjahres für Jugendliche. “Wir brauchen die Dienstpflicht. Anders werden wir den Zufluss an Flüchtlingen und deren Integration nicht bewältigen”, sagte Eckhardt Rehberg (CDU), haushaltspolitischer Sprecher der CDU/CSU-Fraktion im Bundestag, dem Redaktionsnetzwerk Deutschland (RND)(Dienstagsausgaben).
  ….
  “Alle, die heute noch sagen, das geht nicht, werden spätestens in einem halben Jahr anders darüber denken”, erklärte Rehberg. Die Belastungsgrenze für die meisten Helfer sei längst überschritten. Jungen und Mädchen sollten nach der Schule vor die Wahl gestellt werden, entweder ein Jahr zur Bundeswehr zu gehen oder ein soziales Jahr abzuleisten. Das würde in vielen gesellschaftlichen Bereichen Entspannung bringen.
  http://www.extremnews.com/nachrichten/politik/f8ba158df0e86c7?source=feed&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Extremnews+%28Extremnews%29

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Jan zegt:
   4 november 2015 om 16:46

   Ik zei het al eens, ons continent veranderd in een gierput en vuilnisbelt.

   Nooit , maar dan ook nooit zal ik me laten dwingen om de stront op te ruimen van die smeerlappen.

   Like

 12. Piet zegt:

  Waar staat in het verdrag van Lissabon iets over de invoering van de doodstraf?

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Ik kan je helaas de plaats in dat verdrag niet noemen, Piet. Ik heb mijn informatie van iemand (ook ergens op het internet gevonden) die het stuk kennelijk uitvoerig gelezen had. Een en ander klonk betrouwbaar en ter zake op punten die ook ik wel wist. Dat was dan de reden dat ik de opmerking over de doodstraf ook serieus nam. Ik had dat stuk van hem eigenlijk moeten opslaan maar -alweer helaas- dat deed ik niet. Als je wilt zoeken is hier de tekst van het verdrag te vinden. Beetje veel tekst wel….. http://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/?uri=OJ:C:2007:306:TOC

   Like

 13. Tempelier zegt:

  Natuurlijk is het een complot.
  Eerst de Kredietcrisis om de zaak te destabiliseren , van kredietcrisis naar de schuldencrisis om het volk van Europa te verarmen en om de zaak nog verder te destabiliseren. het uithollen en vernietigen van de nationale staten , d.m.v open grenzen en wetgeving vanuit de Europese unie , een continue uitstroom van geld uit de natiestaten naar Brussel. het compleet weg bezuinigen van het leger van de natiestaten. Het destabiliseren van Libië door de VN , zodat er een evt “vluchtelingenstroom” een vrije doorgang heeft. Dan Griekeland met hun creatieve huishoudboekje om bij de EU te kunnen , met hun zeer open niet te controlerende buitengrenzen , die kost wat kost in de EU moet blijven !! ?? En dan die Arabische ellende , die de “vluchtelingen” stroom op gang moest brengen. Om die stroom te versnellen gaat Amerika nog even lekker poken in Syrië met gebruik making van moslimterroristen die ze steunen met wapens en andere materieel. En dan even wachten en zie een “vluchtelingen” crisis in Europa , om Europa nu dan definitief te destabiliseren zodat er een Europese regering kan ontstaan , die dan weer de opmaat is naar de NWO. En de Unie werkt netjes mee met het Amerikaans beleid.

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 14. Jan zegt:

  De bevolking is het er niet mee eens:

  Spremberg:

  Like

 15. Jan zegt:

  Fijn, socialisme: New York vergeven van de ratten sinds communist De Blasio aan de macht is.

  Like

 16. Die familie Donner is toch wel heel smerig!

  Like

 17. Pingback: MERKEL ALS STEEDS DOORZICHTIGER VOLKSVERRADER? |

 18. Jan zegt:

  Gutmensch vs. Schlechtmensch – Duell zum Asyl-Chaos ( Alien VS Asylator – duel on migration chaos )

  Like

 19. sjuad kirosati zegt:

  Man man man,,, lees de biografie van Joseph Retinger eens, welke idealen hij heeft en wat (vooral wie) hem daartoe motiveerde en de conclusie.
  https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=http://home.teleport.com/~flyheart/retinger.htm&prev=search
  Dat is geen complot maar een totalitaire macht.
  Echter,, er vallen spaken uit het wiel,, en het ventieltje van Angela is zo lek als de middellandse zee, de profeten van Bilderberg ontmoeten antie profeten.

  Like

 20. Hendrik M. zegt:

  Adolfina Merkelschwein heeft een betere propaganda machine dan ene Adolf ooit had.

  Like

 21. Pegidafan zegt:

  Heel goed stuk , Frans Brassens , inderdaad is dit een complot ze willen een monddood volk , dat gebruikt kan worden om te werken en als nep stemvee . Wij Europianen hebben een culturele band met dit continent , daarom moeten we vervangen worden door niet zelf denkende vecht , verkracht , en slacht zombie’s . Die makkelijk te sturen en te manipuleren zijn .
  Leven de oostelijke landen .
  Leven het volk en vaderland.

  Like

 22. exmarineman zegt:

  Ik DENK niet aan een complot……Ik WEET HET voor 99% ZEKER dat er sprake is van een COMPLOT… En dat complot is gesmeed in Straatsburg, 1975, en begint met die GEHEIME overeenkomst tussen de islamitische olielanden in het M.O. (S.A., Qatar, KWT, VAE, AD, Bahrein enz) en de EU-EC/USA….zgn en met als hoofdpunt: olie voor islamisering van Europa…… En uiteraard moet alles voetje bij voetje, beetje bij beetje worden gedaan anders valt het te zeer op. Wat er verder in al die geheime Bilderberg-bijeenkomsten is en wordt besproken is mij niet bekend, maar wat hebben eigenlijk al die linkse politici (en “onze” W.A en vroeger Bea) bij die vergaderingen te zoeken. Dat het alleen om linkse politici gaat is ook al een teken aan de wand.
  Het is toch ook wel heel opvallend dat vlak voordat Halsema de 2e (slaap)kamer verliet zij een motie indiende waarin zij vroeg aan het kabinet om de islamisering van Nederland NIETS in de weg te leggen en een beleid te voeren dat de voortgang ervan ondersteund (waarvan acte)!!!! EN wie waren de mede-indieners en ondertekenaars? Cohen (PvdA), Pechtold (D66) en Roemer (SP) toevallig nu ook de grootste bestrijders (bashers, demoniseren enz enz) van de PVV/GW. (lees voor Cohen nu dus Samsom). En ook het momentum van alles sinds begin 80’er jaren is opvallend. Was het niet Juncker (thans voorzitter EC en vriend van Merkel) die zei: “we stellen iets voor en wachten af hoe en wat de reacties zijn. En als het meevalt dan pakken we wat we kunnen. En daarna doen we er een stapje bovenop en zo gaan we verder en verder. Totdat we onze volledige zin hebben” Oftewel zoals de moslims ook doen…..geef ze een vinger, dan nemen ze de hand en vervolgens je arm en dan de rest van je lichaam…… En dan hebben we dus nu een ex-communiste/stasi uit Oost-Duitsland als premier van Duitsland, een voorzitter van het EP eveneens een (ex)communist uit voormalig Oost-Duitsland en dan nog dat (domme??) blonde Italiaanse wicht (ook een communiste) in de EC. En niet te vergeten ons eigen Frenske Timmermans islamist en antisemiet……. Die el bekend heeft gemaakt dat hij en de EC een wet of zoiets gaat regelen waarbij islamofobie en antisemitisme strafbaar wordt gesteld. Maar het gaat hem/hun helemaal niet om het antisemitisme maar om de kritiek op de islam te verbieden. Dat antisemitisme moest men er bij halen om het niet (te) eenzijdig over te laten komen….. Want als hij echt antisemitisme wil bestrijden dan kan hij beginnen met al die moslims en in ons eigen land bij zijn vrienden van de PvdA, die 2 uitgetreden Turken, en ga zo nog maar even door.

  Like

 23. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  NSBer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s