OchtendHumeur: Links vindt antisemitisme op school OK

Screenshot_17

(Door: ”Asher” voor “OpinieZ.com”)

Van linkse partijen moet je het niet hebben als het om bestrijding van Jodenhaat gaat. Dan halen ze hun schouders op en kijken toe vanaf de zijlijn. Die conclusie kan je trekken na de stemming over de Onderwijsbegroting voor 2016.

PvdA, GroenLinks en de SP stemden als enige partijen tegen een volstrekt redelijke motie van Joram van Klaveren (groep Bontes/Van Klaveren) om iets te doen tegen het toenemend antisemitisme onder Turkse en Marokkaanse leerlingen en aan anti-Israëlisch (lees: antisemitisch) onderwijsmateriaal. De motie werd overigens aangenomen.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, PvdA, Rotzakken, Socialisten, SP, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op OchtendHumeur: Links vindt antisemitisme op school OK

 1. Cathja zegt:

  Heel goed dat de motie van Van Klaveren is aangenomen!

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ik word echt misselijk van dit smerig links gedoe.

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Ik heb net een reactie gegeven op een ander bericht aangaande Merkel als steeds doorzichtiger enz. Heb daarin ook gerefereerd aan wat ons eigen Frenske Timmermans wil m.b.t. het strafbaar stellen en harder aanpakken van antisemitisme maar vooral ook islamofobie…. Een nieuwe fobie en ik heb geen idee wat dat ook moge zijn, maar dat terzijde. Daarin heb ik o.a. gezegd dat hij dan kan beginnen in zijn eigen land en wel bij zijn vrienden van de PvdA en de andere linkse partijen zoals GroenLinks en SP. De stemming over de motie Van Klaveren ondersteund mijn gedachten en onderstreept de juistheid van mijn woorden: de EC en mn Timmermans is helemaal NIET geïnteresseerd in antisemitisme….het gaat hun/hen alleen maar om kritiek op de islam te bestrijden en te voorkomen. Het ANTISEMITISME is er alleen bijgesleept …..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s