Rector “Islamitische Universiteit” zet aan tot intolerantie

Screenshot_33

Ahmet Akgündüz, rector magnificus van de “Islamitische Universiteit Rotterdam”

(Door: Leo Prick)

De school van een religieuze fanaticus wordt door de overheid de hand boven het hoofd gehouden. Het zag er allemaal veelbelovend uit toen in oktober 2003 het nieuwe schoolgebouw, de vroegere Willem de Zwijger HBS aan de Bergsingel in Rotterdam, feestelijk in gebruik werd genomen.

Rector en collegevoorzitter Ahmet Akgündüz sprak de hoop uit dat de IUR zich zou ontwikkelen tot kenniscentrum en vraagbaak voor allerlei islamkwesties. Wonderlijk genoeg uitte niemand kritiek op het misleidende karakter van de naam. IUR staat namelijk voor “Islamitische Universiteit Rotterdam” en het streven van die instelling was op dat moment de opleidingen erkend te krijgen als hoger beroepsonderwijs.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Rector “Islamitische Universiteit” zet aan tot intolerantie

 1. koddebeier zegt:

  Gelijk sluiten !!!! Maar ja, we hebben een regering zonder ballen en een gemeente bestuur zonder ballen………………………..Dus…………….niets aan de hand ze blijven gewoon open !

  Like

  • Je hèbt nog kans, dat ze er zèlf intern een zooitje van maken, met examenfraude en zo, net als het Ibn Chaldoun.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • exmarineman zegt:

   Er is wellicht 1 partij binnen het gemeentebestuur die wel ballen heeft met die ene wethouder maar vergeet niet dat Rotterdam wel een islamitische burgemeester heeft…..en ik denkt dat daar de schoen het meeste wringt. Maar de Minister en/of staatssecretaris van Onderwijs zou het initiatief moeten nemen om die onderwijsinstelling te sluiten kennis genomen hebbende en horende hoe het bestuur er van denkt en wat het predikt tegen de leerlingen/studenten…….

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Zolang als de PVDA nog de macht heeft als coalitiepartner zal die turk gewoon op z’n verderfelijke plek blijven plakken. Laten we het oog triomfantelijk gericht houden op de naaste toekomst waarin grondig schoon schip gehouden zal worden…

    Like

 2. Anna. zegt:

  Met z’on ” leiding gevende aan het roer die uitspraken doet die rechtstreeks tegen onze rechtsorde ingaan moet de staat secretaris haar poot stijf houden en direct dit instituut sluiten.
  De Nederlandse politiek is veel te meegaand, te democratisch, de islam kent geen democratie alleen maar keiharde aanpak. Zo moeten zij dan ook behandeld worden…… Ze lachen om onze overleg structuren….. En ze gaan door met hun eigen ondemocratische leer uit tedragen…….En zo gaan ze ons langzamerhand op allerlei terrein inpakken.
  Onze politiek is VRESELIJK DOM EN NAÏEF ALS HET OM DE ISLAM GAAT.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Anna. De Nederlandse politiek is absoluut NIET democratisch! De Nederlandse politiek wordt gedomineerd door ’n partij (PVDA) die kost wat kost haar macht wil behouden door moslim-stemmen… Die PVDA heeft, ondanks haar dramatische afkalving, nu nog steeds heel veel macht doordat zij in alle geledingen van de overheid haar uitvoerende knechten heeft (Aboutaleb is bijvoorbeeld burgemeester in Rotterdam…).
   Er is dus geen sprake van meegaandheid, maar van wie heeft de macht.
   Verder zou je eens moeten vergeten dat onze politici dom en naïef zijn.
   Onze politici doen alles wat ze doen vanuit een weloverwogen strategie en beleidsplan.
   Onze politici verraden doelbewust, weloverwogen en uit puur eigenbelang het Nederlandse volk.

   Like

 3. fransdewit zegt:

  Wat voor belang zal zo’n leraar daar nu meehebben, de ouderen naar hun mond praten en zijn eigen baantje zeker stellen?

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Opheffen die haatschool!

  Like

 5. hans zegt:

  Deze school aan de berg-singel in Rotterdam was gedeeltelijk afgebrand alvorens deze fascisten er in getrokken waren. Dit gebeurt in vele gevallen ook met andere activiteiten waar monumentale gebouwen worden toegewezen aan moslims.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Pseudowetenschap is ook boeiend, maar nog niet bewezen!
  Wat een ballentent!
  Nou, proost dan maar.

  Like

 7. Y. De Rover zegt:

  Bussemaker rijdt een scheve schaats of is bekeerd tot de islam?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s