Sekscursussen tegen verkrachtingen door immigranten

Screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

De Scandinavische landen Noorwegen en Denemarken grijpen na verkrachtingen, die toegeschreven worden aan migranten, naar ongebruikelijke maatregelen. Immigranten dienen verplicht te worden tot cursussen seksuele opvoeding om gewend te raken aan Europese zeden en hun seksueel conservatief wereldbeeld af te schudden.

“Het is niet eenvoudig wanneer je uit een land komt, waarin vrouwen nooit uitgaan”citeert de Amerikaanse krant “New York Post” de Noorse Linda Hagen, die 34 asielzoekerscentra in het land exploiteert en daar in 2011 de seksuele opvoeding voor immigranten invoerde.

Cursussen voor seksueel conservatieve immigranten

Hagen legt uit: “Als je een meisje met een korte rok ´s avonds laat op een feestje ziet dansen, welk signaal zal dat aan je doorgeven?” Bij veel asielzoekers uit seksueel conservatieve landen blijkbaar het verkeerde, zodat het daarom belangrijk zou zijn “hen uit te leggen hoe dit soort gedrag of kleding niet betekent dat het toegestaan is alles op alles te zetten.”

Zelfs wanneer het meisje prikkelend gekleed zou zijn, zou gelden: “Als een meisje ´Nee´ zegt, dan bedoelt het ook ´Nee´.”

Hagen´s oplossing: Nadat het al enkele jaren geleden in de buurt van een van haar asielzoekerscentra tot seksuele overvallen kwam, heeft ze cursussen seksuele opvoeding voor de daarin ondergebrachte asielzoekers ingevoerd om geïmmigreerde mannen met een verouderd vrouwenbeeld te laten wennen aan de Europese gebruiken wat betreft het zoeken van een partner.

Denen discussiëren eveneens over cursussen seksuele opvoeding

Gezien de actuele “vluchtelingen”bestorming van Europa denken nu ook andere landen over vergelijkbare maatregelen na – bijvoorbeeld Denemarken. Zoals de Deense krant “Metroxpres” bericht, hadden immigranten uit Eritrea daar onlangs eveneens een uit het Afrikaanse land afkomstige vrouw verkracht.

Over het algemeen zien de Denen volgens een bericht in “The Local” een toename van seksuele overvallen door immigranten: Hoewel hun aandeel in de bevolking bij ongeveer 12% ligt, zou hun aandeel bij veroordeelde verkrachters 34,5% bedragen. Voor d eDeense volkspartij reden genoeg om de in Noorwegen beproefde seksuele opvoeding te importeren. “Als ze in Noorwegen iets gedaan hebben dat functioneert, dan zouden wij dat gewoon moeten kopiëren”, zegt partijwoordvoerder Peter Skaarup.

En hij is niet de enige Europese politicus die sympathie heeft voor het idee uit Noorwegen. Ook in Zwitserland vindt men het idee interessant. “Het is een goed idee dat men jonge mannen elementaire zaken over onze cultuur bijbrengt”, zegt de sociaaldemocratische minister Silvia Schenker tegenover de krant “Blick”. Kritiek komt van de Zwitserse Volkspartij, de SVP. Zij zou liever minder migranten het land binnenlaten.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Denemarken, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noorwegen, Overheid, politici, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

16 reacties op Sekscursussen tegen verkrachtingen door immigranten

 1. Joop Wolters zegt:

  Voorkomen is beter dan “genezen”. Achterlijkheid met een IQ van onder de 80 is niet te herstellen. Daar zijn ze door inteelt mee geboren. Dus kansloos. Maar men (de linkse Gutmensch) zal er wel weer sloten gesubsidieerd geld aan verdienen. De belasting betalende autochtoon wordt weer extra aangeslagen, hetgeen slecht is voor de economie, want minder geld om producten te kopen. En zo gaan we met z’n allen naar de haaien. Maar dat zal de schijnelite ,die een dergelijke idioterie fasciliteert een zorg zijn, want die hebben al voor zichzelf gezorgd.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Seks cursus? Niet nodig, bij elke vorm van seksuele intimidatie gewoon castreren. Onverdoofd en bij voorkeur met een botte, roestige heggenschaar. Bloedingen stelpen met roodgloeiende soldeerbouten. Gewoon halal laten leegbloeden kan natuurlijk ook, want niemand zal ze missen.
  Ze houden van snijden en knippen, dus het zal ze niet vreemd overkomen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Vergeet de ballen niet! Alles wegknippen en er daarna ’n stuk plastic pijp in slaan.
   Ze moeten wat te zeiken hebben.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 5 november 2015 om 17:57

    Hulde voor uw snedige reactie!
    Ik ben het helemaal met Johannes den Hollander en u eens!

    Het is toch volkomen dwaas dat wij nu ook nog moeten mee betalen aan de ‘opvoeding’ van die hitsige primitievelingen?!!

    Like

 3. Cathja zegt:

  De Zwitserse Volkspartij heeft het juiste antwoord: minder migranten binnen laten. Het is toch te zot voor woorden dat je immigranten les moet geven hoe ze met hun driften om moeten gaan? Want dát is wat er speelt! Die gasten denken volgens mij de hele dag maar aan één ding, en dat is seks.

  Ik moet nog zien of die lessen werkelijk succesvol zijn. In de koran staat dat ze vrouwen mogen nemen wanneer ze daar behoefte aan hebben (en bij hen is dat dus doorlopend!), dus een cursusleider of -leidster krijgt dat echt niet uit hun hoofd gepraat. Op tal van terreinen laten moslims zien dat ze lak hebben aan onze wetten en regels, en normen en waarden, dus vergeet het maar dat we straks gaan beleven dat ze braaf hun broek aanhouden als ze een aantrekkelijke vrouw zien.
  Seks is voor die gasten een soort status. Hoe vaker je kunt, hoe meer aanzien.

  Stop dus maar met die zinloze cursussen. Zet ze aan het werk. “Ledigheid is des duivels oorkussen”.

  Like

 4. Driek zegt:

  Zelfs wanneer het meisje prikkelend gekleed zou zijn, zou gelden: “Als een meisje ´Nee´ zegt, dan bedoelt het ook ´Nee´.”

  Mijn hemel, waar houden we ons mee bezig. Die achterlijk islam en prikkelend geklede meisjes zijn onderwerp van gesprek. Niet te geloven. We zakken wel diep hoor, logisch dat in die islamitische heilstaten altijd oorlog is, die lui zijn alleen maar met seks bezig. En met de profeet Mohammed natuurlijk.

  Like

 5. Marc zegt:

  Begrijpen ze daar in het noorden dan niet dat islam niet te genezen is?

  Like

 6. Thoth zegt:

  Godverdomme, nu moeten we een cursus over seksuele opvoeding gaan geven aan de immigranten. Waar zijn ze nu mee bezig? Die gasten zij ontzettend primitief.. Wanneer een meisje s ‘avonds tegen komt, dan is een sloerie, hoer…

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Op tijd inschrijven graag en in allerlei talen uitbrengen, dat werkt vast

  Like

 8. Muurbloempje zegt:

  Geef ze allemaal ‘een Lolita’, zo’n opblaaspop. Kunnen ze 24 uur per etmaal tekeer gaan. Graag wel met een scherp geseald randje op de plek waar ze ‘hun ding’ in moeten parkeren….

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  In koran en hadith staat dat het mag, dus beter geen mohammedanen toelaten en de koran verbieden.

  Like

 10. Michael Jacobs zegt:

  Nou nog een cursus voor migranten en de hele rest van de bevolking waarin men leert dat Joden ménsen zijn.

  Like

 11. Jan zegt:

  Alle asielshoppers zijn straks ineens invalide:

  RIGHT TO SEX: Czechs Sees First ‘Sexual Assistants’ For Disabled People

  The Czech Republic’s first five female “sexual assistants” specifically trained to provide paid services to disabled people have started work.
  The organisation ‘Bliss Without Risk’ (‘Rozkos Bez Rizika’ – R+R), which helps sex workers and promotes the prevention of sexually transmitted infections, trained the assistants, reports Czech news agency ČTK.
  In order to be licensed as a sexual assistant, applicants are required to complete special study courses and sign up to an ethical code.

  http://www.breitbart.com/london/2015/11/05/right-sex-czechs-sees-first-sexual-assistants-disabled-people/

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Hoe meer ik erover nadenk, hoe idioter ik die ‘sekscursus’ vind.
  We krijgen hordes barbaarse wilden opgedrongen, moeten die tot aan hun dood aan het vreten houden, van alle gemakken voorzien en nu nog ‘opvoeden’ ook!
  Ik vraag me af of er op den duur nog één cent van het door ons betaalde belastinggeld aan onze eigen behoeftes mag worden besteed…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s