Vrouw gestenigd omdat ze wilde weglopen met minnaar

Screenshot_15

Het radiostation Radio Free Afghanistan kreeg maandag deze video binnen van een ooggetuige die de steniging van een vrouw gefilmd zou hebben. Dit vond plaats in het dorpje Ghalmin net buiten Firoz-Koh in Ghor. De 19-jarige Afghaanse vrouw genaamd Rokhshana heeft het niet overleefd.

Volgens de ooggetuige was de vrouw van plan weg te lopen met haar minnaar nadat ze gedwongen was tot een ongelukkig huwelijk. De steniging zou een gevolg zijn van het feit dat ze voorhuwelijkse seks had gehad. Haar minnaar, de 23-jarige Mohammad Gul, kreeg als straf zweepslagen. Volgens een lokale autoriteit, Mohammad Zaman Azimi, is het de Taliban die de steniging uitvoerde. Opgepast: deze video is niet voor gevoelige kijkers.

(Video in de bron)

Bron:
www.nieuwsblad.be
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afghanistan, Barbarisme, Islam, sharia, Taliban. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vrouw gestenigd omdat ze wilde weglopen met minnaar

 1. Joop Sigaar zegt:

  In Den-Haag en bij de MSM zeggen ze ;
  WAT U ZIET , ZIET U EIGENLIJK NIET ….

  Like

 2. Cathja zegt:

  Achterlijk barbaars pré-historisch moordenaarsvolk!

  Meer ‘complimenten’ heb ik niet voor wezens die mensenrechten niet wensen te respecteren.
  Die uitsluitend willen leven zoals ooit een idioot heeft voorgeschreven.

  Like

 3. Pieter zegt:

  Wat is allah toch een vredelievend, barmhartig figuur.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “Opgepast: deze video is niet voor gevoelige kijkers.”

  Deze video is daarentegen uitermate geschikt voor de domme ‘Gutmensch’, die niets liever doet dan de aanhangers van deze ‘vreedzame’ ‘religie’ binnenhalen en knuffelen.
  En -niet te vergeten- héél veel respect tonen voor deze ‘gelovigen’ met hun achterlijke sharia, doet de ‘Gutmensch’ ook graag.

  Hey linkse klootviolen, wanneer gaan jullie die ene hersencel nou eindelijk eens gebruiken en stoppen met stemmen op kereltje Pechtold, jongetje Klaver en andere rooie landverraders?

  Like

 5. Astrid zegt:

  De moslim houdt niet van zichzelf [logisch met zo’n terminale ideologie in je aderen], maar de moslim houdt dus ook niet van anderen, zijn bloedeigen kinderen en familieleden incluis. Kinderen kun je makkelijk manipuleren, nog makkelijker dan de vrouwtjes, al doen een kooi, of kuil en een niqab al wonderen. Kinderen en vrouwen, zij zijn slechts een gebruiksmiddel en eenvoudig te vervangen.
  De moslim haat het leven, met daarin alle spontaniteit en dynamiek. De moslim laat de Verlichting niet toe in diens bekrompen denkraam. De overtuigde moslim is eigenlijk een zwaar ontevreden mannetje met waarschijnlijk een in zijn ogen veels te kleine piemel en een gigantisch groot ego, die hij beide inzet om zijn bezitterigheid en agressie vorm te geven. Een bezitterigheid die feitelijk een ernstige vervorming van de basale overlevingsdrang is, maar waar men zich totaal niet van bewust is. Er valt niets permanent te bezitten, alles is vergankelijk. En men kan mij de hersenen inslaan, maar mijn geest blijft onaantastbaar. Daarom wachten de mosselmannetjes dan ook precies 0.0 maagden in het hiernamaals. Die vrouwtjes waren bij leven waarschijnlijk analfabeet, maar niet gek, die hebben alle vernederingen aan den lijve gevoeld, die hebben de haat en het verraad van de eigen familie ervaren. Die hebben in het stervensuur, waarschijnlijk net zoals de miljoenen joden die in de gaskamers en ovens zijn verdwenen, geweten dat zij met zeer kwade geesten van doen hebben gehad.
  Qua martelen zijn overtuigde moslims echte experts. Een volwassen mannetje krijgt petsen met een zweep en vrouwlief verdwijnt voorgoed in een kuil met een gekrakte schedel. Dat zal ze leren, van die lui die zomaar spontaan zelf willen beslissen met wie zij de liefde bedrijven en delen. Wat zegt u, Liefde?? Wa’s dat?, moet de bezitterige moslim denken. Dat kent ie niet en wat den moslim niet kent, dat mot die niet. Neemt u dus maar vast plaats in de kuil, in de vuurkooi, of voor de pantserwagen die zodadelijk van u een twee-dimensionale rode vlek in het zand maakt, tijdens het passeren.

  Haat en verderf, daar kan de mosselman pas wat mee, hij heeft immers nooit anders geleerd. En nu hij eindelijk de kans krijgt om zijn inzichten in het reeds Verlichte Westen wat te komen verruimen en bijschaven, trekken onze salonsocialisten en andere volksverraders de ‘laisser-faire’ trucendoos weer open.
  Hoe ironisch dat juist degenen die het hardst schreeuwen dat islam vrede is, innerlijk in een chronische strijd verwikkeld zijn. En maar reppen over ‘respect’. Salonsocialisten en overtuigde moslims, twee handen op een buik en beiden hebben er helemaal niets van begrepen.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Een beetje inleven helpt wel.
   Je moet vier vrouwen tevreden houden; je moet vijf keer per dag bidden; je moet een kudde kinderen in het gareel houden; je hebt geen tijd over om te werken; en later moet je om de zoveel minuten een maagd doorboren.
   Daar word je toch stapelgek van!
   En dat wreekt zich.

   Like

   • Astrid zegt:

    Het is bij de dieren af en absoluut onrustig voor een mensengeest, dat almaar moeten bewaken van de talloze sociale grenzen en het fokken van zoveel mogelijk verse soldaatjes voor allah’s leger, en dat alles om maar verzekerd te zijn van … eh …., ja van wat eigenlijk? Alle ‘bezit’ is immers in tijdelijke bruikleen en ooit moet ook de moslim loslaten en inzien dat hij qua innerlijke verlichting nog geen stap vooruit is gekomen, juist door zijn eigen bezetenheid. Zolang deze status quo aanhoudt, blijft lijden zijn deel [en dat van ons, helaas]. Dat men niet buiten de familie trouwt, is ook niet bepaald bevorderlijk. Het empathisch vermogen is in sommige families geheel verdwenen, wat weer goed uitkomt bij de strijd tegen de infidelen…

    Dat vijf maal daags bidden is overigens speciaal voor de baardmannetjes in het leven geroepen, om ze wat werkritme bij te brengen, want dat hebben ze tot nogtoe niet goed ontwikkeld [totaal verkeerde focus –> stenen en hijskranen gebruiken om mee te doden en verwonden, i.p.v. iets mee op te bouwen]. De hele dag maar aan die waterpijp en sterke kopjes thee met amandelpit zitten lurken in het mannencafé, een beetje dingen in de fik steken, hun eerste vrouw bijvoorbeeld, dat ouwe zeurwijf van 24 die te vriendelijk naar de buurjongen had gekeken…..

    Like

 6. Sjaak zegt:

  En dit soort broed is ook dagelijks tussen de vluchtelingstromen !

  Like

 7. tjonge zegt:

  heeft niets met de ware islam te maken (reactie uit oogpunt links goedmens)….

  Like

 8. Maria zegt:

  ik wil over die smeerlappen geen woord meer kwijt,want ze verdienen geen aandacht.
  een plaats langs een varkenskot is nog te hoog gegrepen.
  afgedankt vuilnis en meer niet dus in de container en de container meteen mee naar de stortplaats.
  dus van mij geen berichtje meer over die aards lelijke gedrochten.[want mens kan men zoiets niet noemen]
  VUILNIS IS HET JUISTE WOORD.
  .

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Dit soort tuig halen de gutmenschen hier met graagte binnen…

  Like

 10. Avidia zegt:

  Het is te gruwelijk voor woorden, wat een rot volk, en vieze mensen, ze zien er allemaal groezelig uit, brrrrrr.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s