Europese Commissie: drie miljoen migranten naar Europa

Screenshot_6

De Europese commissie doet voor het eerst een lange termijn voorspelling voor wat betreft migranten.

(Door: Emile Kossen)

De Europese Commissie heeft een schatting gemaakt van hoeveel migranten de komende jaren Europa binnen zullen komen. Tot en met 2017 worden drie miljoen migranten verwacht.

Dat staat in een economische voorspelling van de Europese Commissie. De EU verwacht dat de stroom migranten de komende maanden niet zal afnemen, maar juist groter zal worden. Dit jaar zijn ruim 700.000 irreguliere migranten Europa binnengekomen.

Het rapport voorspelt op basis van de instroom tijdens het derde kwartaal van dit jaar dat in 2015 in totaal één miljoen migranten Europa binnen zullen komen, terwijl dat in 2016 toeneemt tot 1,5 miljoen. In 2017 worden nog eens 500.000 migranten verwacht.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Europese Commissie: drie miljoen migranten naar Europa

 1. E.J. Bron zegt:

  Zullen we de Europese Commissie een beetje tegemoet komen door het aantal van 3 miljoen migranten met minimaal het cijfer 2 te vermenigvuldigen . . . ?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ E.J. Bron

   Dat is zeker nodig, want in het kader der gezinshereniging zullen er nog velen volgen! Daarover heeft men het liever maar niet.

   Like

  • Nou, Bert, Als je de kolerezooi gadeslaat, zodra die lui de grenzen passeren en in de opvanglocaties arriveren (denk aan de video van “Spielfeld”) zou je automatisch gaan denken, dat het om het tienvoudige gaat! (LOL!)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Het is echt vreselijk wat in Europa, o.a. door Merkel , met medeweten of in opdracht van de EU in gang is gezet.

   Westelijk (…) Europa onder de voormalig christelijke knoet, zal kennis maken met de islam en genetisch worden veranderd. Aanvankelijk Marxistische Merkel /EU ideeën zal het verliezen van de koran.

   Als ik droom, wil ik ervan verlost worden.

   Like

  • BigLJohn zegt:

   U bent me net voor. Er komen er nog veel meer van die mannen dan in 1940. De Wehrmacht, de Kriegsmarine en de Luftwaffe waren goed voor 8 miljoen soldaten.
   Echter deze keer zal het er veel meer om gaan spannen dan toen al het geval was. Bovendien is er gene ene die plannen maakt om naderhand eventueel terug te keren.
   Hun intenties zijn ons allen bekend. En net als toen lopen er massa’s Nederlanders rond die menen dat het zo’n vaart niet zal lopen.

   Like

   • Nikolaos zegt:

    “En net als toen lopen er massa’s Nederlanders rond die menen dat het zo’n vaart niet zal lopen.”
    Hmhm, en het lullige is dat het gewoon een goedkope manier is om intellectueel te lijken.

    Like

  • tjonge zegt:

   en dat is nog zonder gezinshereniging !

   Like

 2. Muurbloempje zegt:

  Echt waar?? Zo ‘weinig’maar?? Ach, dat zullen er vast nog wel een paar miljoen meer worden, want ‘ze zitten er altijd naast’……. <:(

  Like

 3. Jan zegt:

  Hebben wij wel zoveel munitie?

  Like

 4. Wat betekent dat ze ze ongehinderd laten instromen:ik weet genoeg!Dit kabinet moet en zal ten val worden gebracht,zodat we met een noodgang uit de Eu kunnen stappen!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wat me zo verschrikkelijk stoort aan dat hele immigranten-gedoe, is dat we nooit horen wanneer en hoeveel immigranten er daadwerkelijk uitgezet zijn en worden!
  Verder stoort het me dat men over deze mensen praat alsof het volstrekt logisch en toelaatbaar is dat ze deze kant uit komen. Alsof er geen Europese bevolking bestaat, waarvan een zeer groot deel inmiddels genoeg heeft van immigranten, omdat ze er slechte ervaringen mee hebben en omdat de autochtone bevolking gediscrimineerd wordt ten gunste van de immigrant. Voorbeelden daarvan zijn er genoeg.

  Wanneer krijgen andere werelddelen nu eens te maken met Arabische ‘vluchtelingen’? Waarom moeten wij in Europa alle ellende van de wereld helpen bestrijden? Europa is toch niet VERPLICHT om alles maar binnen te laten? En zo ja, vanwaar dan deze VERPLICHTING?

  Ik, en met met vele anderen, heb er schoon genoeg van dat we overspoeld worden met mensen die niets zullen bijdragen aan onze welvaart, cultuur en economie. We worden allereerst door de EU GEDWONGEN om wildvreemden op te nemen, maar nu begint ook Zweden zich al te roeren en wordt er een verzoek aan andere Europese landen gedaan om ‘vluchtelingen’ van hen over te nemen omdat ze het niet meer aankunnen!
  Wanneer stoppen ze verdorie toch eens met het binnenlaten van immigranten? Hebben ze hun lessen nog steeds niet geleerd daar?

  De Europese grenzen moeten dicht. Dan maar een muur om Europa! Uitzetten wat hier geen recht op bescherming heeft, en ja, graag een beetje snel, want de onvrede wordt steeds meer en meer merkbaar!
  Er komt spoedig een einde aan de tolerantie van de bevolking(en).

  Like

  • marjoleintje zegt:

   ben het HELEMAAL met jou eens waarom sturen ze die mensen niet over de hele wereld?weet je waarom?europa heeft de meegaandste bevolking op de oostblok na dan wij zijn helemaal niet meer gewend om te vechten wij zijn verwend en niks meer gewend

   Like

 6. Elena zegt:

  ja, doe maar met 5 vermenigvuldigen.
  In Uruguay is heeeeeeeel groot gezin.Bootje zal iets uit de koers geraakt zijn.

  http://www.welt.de/…/In-Uruguay-waechst-die-Wut-auf…

  Like

 7. Marc zegt:

  Zonder blikken of blozen: 3 miljoen, te vermenigvuldigen met minstens vier (gezinshereniging).

  In plaats van dat die schoften in Brussel, Berlijn, Parijs en Den Haag zeggen dat het leger in paraatheid wordt gebracht, dat overal hekken opgeworpen worden, dat Orban per direct tot president van de EU is benoemd, dat alle migranten van de laatste veertig jaar gerepatrieerd worden, in plaats daarvan zitten zich fijntjes goed te voelen.

  Ten koste van ons!!! Want het is niet alleen ons geld, maar vooral onze samenleving die moedwillig vernietigd wordt. Ik eis dat per direct de noodtoestand wordt afgekondigd, dat leger en politie zowel aan de grens als in steden en op AZC’s worden geplaatst. Ik eis een revolutie tegen Brussel en alle Europese regeringsleiders!

  I’m bloody pissed off!

  Vandaag reageerde ik in Trouw op de Turkse machinaties als volgt:
  “Turkije dient direct uit de Navo gegooid te worden: de EU dient samenwerking te zoeken met de Russen, Turkije te bezetten om zo de grens met Griekenland te bewaken, Erdogan arresteren en levenslang geven. Voorts dient het Turkse volk ontdaan te worden van hun grootheidswaanzin. EU-leiders dienen vervangen te worden door adequate leiders, die politiek-correcte ideologische waanzin ver achter zich gelaten hebben. Europa kan zich niet langer laten ringeloren door volstrekt geschifte Turkse politici.”

  Daaraan had ik moeten toevoegen dat de Koerden hun onafhankelijkheid verdienen, en dat Saoedische en Jordaanse soldaten mogen sneuvelen in de strijd tegen isis.

  Overigens merk ik eveneens op dat Trouw in een artikel over de vervolging door het OM van Raffie Chohan, omdat zij ontoelaatbare uitingen zou hebben gedaan, door mij betrapt is op vervalsing vanuit haar politiek correcte motieven. Het geval is namelijk dat vanochtend nog in datzelfde artikel een alinea stond waarin uitgelegd werd dat Chohan zelf afkomstig is uit een gezin met een Pakistaanse vader, en dat zij enorm heeft geleden onder het islamitisch regime dat onder zijn gezag in dat gezin plaats vond. Die hele alinea is door Trouw later op de dag verwijderd. Dit is een buitengewoon grove manipulatie dat het hele volk misleidt.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/article/detail/4178958/2015/11/05/Spreekster-Pegida-verdacht-van-discriminatie.dhtml

  Like

 8. koddebeier zegt:

  GRENZEN DICHT !! NU !!

  Like

 9. Jan zegt:

  Latest ‘migrant’ crisis: Muslims set fire to UK military base in Cyprus

  http://www.bbc.com/news/uk-34715877

  Like

 10. Elena zegt:

  Jonge Afghaanse volledig teleurgesteld door Europa

  Veel problemen, koude, geeft hij de voorkeur te willen om terug te gaan: Haschmat, 28, waarschuwt zijn landgenoten Afghaanse sterk tegen de droombestemming Europa. De vlucht was de grootste fout van zijn leven.

  2015/02/11  472

  Like

 11. Pegidafan zegt:

  Ik geloof niks meer van al die cijfers die ze ons voorschotelen , ik vermenigvuldig alles met 5 tot 8 .
  Ze liegen verdraaien , en besodemieteren alles en iedereen .
  DE GRENZEN MOETEN NU ECHT DICHT . Want het wordt hier overvol in ons kleine landje .
  Ik heb geen zin in mensen die mij niet verstaan , die een hekel aan ons hebben , die onze levenswijze niks vinden , die paralelle samenlevingen creeren in onze landen ,die ons willen overheersen . DIT MOET STOPPEN.
  Voor volk en vaderland.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Ik denk dat je die drie miljoen zelfs met meer dan 5 a 8x moet vermenigvuldigen. Ze hebben sowieso al tussen de 5 a 9 kinderen. En dan moet je de vrouw(en) er nog bij tellen en de andere familieleden die later zullen nakomen.

   Like

 12. Enrico zegt:

  Islam verbieden in 2015. Gaat ons bloed kosten, maar minder dan wat ons dan in de toekomst te wachten staat van de islam. Islam wordt met het jaar en met de nieuwe generaties steeds brutaler en weten beter de wegen in Nederland…

  Like

 13. Jade zegt:

  3 dus maak er maar 30 van…(kots)

  Like

 14. Avidia zegt:

  We worden afgestraft, meerdere landen in Europa zijn te MONDIG geworden, dat mag en kan niet, de EU heeft alles voor het zeggen, mond houden en je beurs open om alles te betalen. Zo gaat het, tijd voor opstand, ik was al tegen die hele EU bende, allemaal linkse ideeën, wij rechtsen blijven al meer op de achtergrond. kom op protesteren, weg met die zo genaamde Elite van de EU, we hebben tegen gestemd weten jullie nog????

  Like

 15. Avidia zegt:

  Wij raken aan de bedelstaf als we al die monden moeten vullen, en wat denk je van de huizen die in bezit raken van deze mensen ten koste van jullie kinderen, het is om te janken!!!!!!!! Ik ben nu blij dat ik geen kinderen heb, zou het niet kunnen verdragen!!!!!!!!!!!

  Like

 16. Hendrik M. zegt:

  De leugen regeert in de €U en in Nederland…
  Tijd voor een hangdag..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s