Inwoners Magdeburg witheet over wrede groepsverkrachtingen door moslimmigranten

Screenshot_16

Van harte welkom in Europa, en leef je uit! Volgend jaar volgens de EU nog minimaal 3 miljoen erbij.

(Door: “Xander”)

‘Slechts 4 van de 48 verkrachtingen door autoriteiten bekend gemaakt’ – ‘Dit is een oorlog van de elite tegen het door hen gehate volk. De hierheen gehaalde buitenlanders zijn hun soldaten’

De inwoners van de Duitse stad Magdeburg zijn witheet vanwege een serie intens wrede groepsverkrachtingen van jonge vrouwen door migranten. Eén van de zes daders zou zelfs voortdurend moeten worden bewaakt, omdat de Duitsers hem willen lynchen. Het meest recente slachtoffer, een 19 jarige Duitse vrouw, ligt na verkracht te zijn zwaargewond en in een kunstmatige coma in het ziekenhuis. Ondertussen melden de media dat de EU volgend jaar doodleuk nog eens 3 miljoen moslimmigranten wil toelaten. De ervaring met Brussel leert dat dit enorme aantal minimaal zal verdubbelen. Met andere woorden: de frontale aanval van de gevestigde orde op de autochtone Europese volken wordt steeds heviger en brutaler. Wat moet er nog gebeuren voordat de gewone man massaal tegen hen in opstand komt?

De 19-jarige vrouw was deze maand officieel het vierde slachtoffer van de islamitische verkrachtingsbende, maar volgens burgers zouden er al 48 vrouwen en meisjes in Magdeburg zijn verkracht. Daarnaast zouden er nog vele tientallen zijn aangerand.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Inwoners Magdeburg witheet over wrede groepsverkrachtingen door moslimmigranten

 1. fransdewit zegt:

  Wat een tuig toch en er zijn er bij die Aids hebben, arme vrouwen die dit allemaal moeten ondergaan en meemaken. Elke vrouw zal een scheermes bij zich moeten dragen. Gewoon doen of je het lekker vind en dan roets het hele ding eraf. Doen ze het nooit meer.

  Like

 2. Doornroosje zegt:

  Om kotsmisselijk van te worden. Wat een smerig tuig.

  Like

 3. Elena zegt:

  Walchelijk vies smerig tuig, dat rotvolk…
  Hoogste tijd dat de burgers zelf de regie in handen nemen.
  Ik pleit voor autochtone doodseskaders om de vrouwelijke bevolking te beschermen.

  Like

 4. Elena zegt:

  Een slachtoffer wat bewust in coma gehouden wordt, verkeert in kritieke toestand.
  Maar dat wordt er niet bij verteld door de autoriteiten.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Het zou een goede zaak zijn om van al dat ongewenste importvolk DNA af te nemen, is ook nog eens gemakkelijk met gezinshereniging en zo.

  Like

 6. S Breget zegt:

  En een ieder weet dat dit nog maar het begin is ,hoop dat elke menselijke Nederlander op Wilders stemt in de hoop het tij te keren .

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Allemaal mogelijk gemaakt door de STASI-MADAM Merkel, de RODEN der EUSSR, en de verraders der politiek, te weten: sociaal-democraten, links-liberalen, liberalen en christen-democraten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s