OM verdenkt Pegida-spreker Chohan van discriminatie

Screenshot_2

Raffie Chohan deed volgens het OM discriminerende uitspraken tijdens haar toespraak

(Door: Shari Deira)

‘De massieve inteelt in de islamitische cultuur brengt vrijwel onomkeerbare schade aan de moslims,’ zei Raffie Chohan van Pegida Nederland tijdens een demonstratie. Het Openbaar Ministerie verdenkt Chohan van discriminatie.

‘De officier van justitie denkt dat er een grens is overschreden,’ zegt een woordvoerder van het OM Midden-Nederland tegen elsevier.nl.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op OM verdenkt Pegida-spreker Chohan van discriminatie

 1. DonnaDolce zegt:

  Het is toch een en al inteelt…..neef met nicht….daar krijg je nu eenmaal rare kindjes van en dat blijkt…….niet 1x, maar meerder malen oftewel heel vaak.

  Like

 2. Vederso zegt:

  Volgens mij is er genoeg literatuur om deze stelling van Raffie Chohan te onderbouwen. Daar gaat het OM een hele kluif aan hebben.

  Like

 3. Thoth zegt:

  ‘De officier van justitie denkt dat er een grens is overschreden,’ zegt een woordvoerder van het OM Midden-Nederland tegen elsevier.nl.

  Denkt? Zo, nu hebben ook al een OM de richtlijnen van Brussel uitvoert. Straks hebben we alleen nog maar Mohammed, Ahmed, etc. in de wijk wonen, volgens de ‘heilige’ koran. Ahum, wij zijn geen Merkel. Opzouten OM.

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Ondanks dat gewoon bewezen is dat inteelt veel gezondheidsschade meebrengt is ook meegegeven dat bepaalde culturen deze inteelt praktijken hanteren. Gezien de verdere opsomming in het verhaal van Raffie, kan ik alleen maar constateren dat deze toch echt op feiten berusten en concluderen dat andere culturen tov islamitische culturen gediscrimineerd worden. Islam wordt in zijn totale achterlijheid beschermd; kindhuwlijken, segregatie, vrouwenhaat, jodenhaat en homohaat en secsueel misbruik en vul het rijtje maar aan. Die zeikerts van het OM, de linkse NSB, ondersteunen de socialistische linkse ideologie en kijken dus alleen naar hen die daar kritiek op geven om zo hun mond te snoeren en zo het walhalla van wereldsocialisme te ondersteunen. Denken is er niet meer bij, zeker geen kritisch denken, alleen maar ‘aanpakken wat niet in hun route past’. Er zijn tal van voorbeelden waarin juist links extremisten ( u kent die partijen vast wel!!) en gewone linkschen en rechtschen ( want die zijn er ook, kijk alleen al naar de EU gekkies) discrimineren naar andersdenkenden, die maling hebben aan de wet, alleen als het hen uitkomt. Hoef alleen maar naar de moord op van Gogh te kijken alwaar zowel burgemeester als Koningin gelijk naar de moskeet vloog ipv hen met strakke hand en ferme taal toe te spreken en mosketen te inspecteren danwel te verbieden……….. ik hoef alleen maar te kijken naar de idiotie richting Wilders en de PVV, het cordon sanitaire om hen heen via politiek correcten, OM die wederom een heuse rechtzaak overweegt/aanspant vanwege zijn vrijheid van meningsuiting en opsomming van feiten en de oproep jaren geleden ( ff naam kwijt) in een talkshow Wilders te mollen…………… Oproepen van islamieten Joden te doden en homosexuelen van het dak te gooien……….. dat kan allemaal onder het noemertje vrijheid gelijkheid broederschap, socialisme, EU, VN en noem die hele reutel maa5r op………… Alleen de tegenstanders, de critici, worden geisoleerd en vervolgd en berispt en beboet en in een kwaad daglicht gesteld………..

  En dan maar leuren over een dame die feiten opnoemd en waarschuwd ……………….nee, die moet je pakken…..stelletje mongolen en NSB-ers!!!

  Ps Kan me nog eens een tijd herinneren dat een christelijke stroming geen bloedtransfusies mocht hebben, waardoor soms kinderen van hen in levesgevaar terecht kwamen en de overheid ingreep…………………diezelfde overheid nu staat kindverkrachting, pedofilie en moord en geweldsoproepen toe, staat antisemitisme toe ( ze zeggen van niet maar feitelijk is dat wel) ………….. wat een vuil NSB land is dit geworden……………

  Like

  • jowitteroos zegt:

   De reden dat Willem Wagenaar van de Anne Frank Stichting zag dat demonstranten voor een groot deel van Duitste afkomst waren, kwam door het feit dat vele demonstranten gewoon werden tegengehouden, ook bij het Station van Utrecht. Een verzoek aan Dhr Wagenaar een volgende keer de extreem linkse clubs als Antifa eens onder de loep te nemen en met name de Islamieten en moskeeen!! Aldaar zult u vele malen meer antisemitisme en discriminatie tegenkomen.

   Like

 5. Elena zegt:

  Raffie spreekt de waarheid!!!. Hoezo een grens overschreden? Generatie op generatie trouwden neef en nicht met elkaar. Zelfs in het fokken van honden, katten en boerderijdieren, willen we dat niet. Al het erfelijk genetisch materiaal moet een zo’n groot mogelijke genenpool hebben. Het is louter intimidatie om ons de mond te willen snoeren door die hypocriete linkse volksverraders. Die officier van justitie moet eens cursus erfelijkheidsleer doen.

  Like

 6. Frans Brassens zegt:

  EN JA HOOR, HET O.M. DENKT WEER IETS GEVONDEN TE HEBBEN!
  In de Telegraaf vandaag: PEGIDA-KOPSTUK VERDACHT VAN DISCRIMINATIE
  (Hier het stuk met mijn commentaar op een aantal passages in hoofdletters er tussendoor:)

  Het Openbaar Ministerie verdenkt Raffie Chohan van Pegida Nederland van discriminatie vanwege de toespraak die ze vorige maand hield in Utrecht. Ze sprak toen tijdens een demonstratie tegen het vluchtelingenbeleid.
  De demonstratie in Utrecht van Pegida was de eerste in Nederland van de uit Duitsland afkomstige anti-islamitische beweging.
  Chohan zei in haar toespraak onder meer:
  “De massieve inteelt in de islamitische cultuur brengt vrijwel onomkeerbare schade aan de moslims, met inbegrip van grote schade aan de intelligentie en geestelijke gezondheid van moslims.”
  +
  FrBr:
  WAT MISZEGT RAFFIE HIER EIGENLIJK? NIETS! WANT ER BESTAAN -INTERNATIONAAL- WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN NAAR DIT FENOMEEN DIE OVERDUIDELIJK AANGEVEN WAT RAFFIE HIER STELT.
  Het kopstuk van Pegida Nederland zei verder dat de islam een “krankzinnige ideologie is”
  +
  FrBr:
  EN DAT IS EEN ZEER JUISTE VASTSTELLING. WANT IS HET NIET ZIELSZIEK, KRANKZINNIG MET EEN ANDER WOORD, OM ALS IDEOLOGIE AAN TE ZETTEN TOT MOORD OP JODEN, HOMOFIELEN, ANDERSGELOVIGEN, ONGELOVIGEN EN UITTREDERS UIT DIEZELFDE ISLAM ? DAT IS TROUWENS NIET HET ENIGE KRANKZINNIGE FEIT DAT ER IN DIE IDEOLOGIE (MET GODSDIENSTIG SAUSJE VOOR DE SIMPELEN) TE VINDEN VALT.

  verder: (een krankzinnige ideologie) die een reden is om “moslims te verachten en te haten”.
  +
  FrBr:
  DAT IS HET ZEKER. IEDER NORMÁÁL DENKEND EN VOELEND MENS ZAL LIEDEN DIE EEN DERGELIJKE MOORDDADIGE EN INTOLERANTE IDEOLOGIE AANHANGEN VERACHTEN. EN WAAR IN DE PRAKTIJK BLIJKT DAT DE INTOLERANTIE EN DE MOORDZUCHT WÉRELDWIJD AAN DE ORDE VAN DE DAG ZIJN, EN DOOR ZEER VEEL ‘AANHANGERS’ VAN DE ISLAM IN DE PRAKTIJK WORDEN GEBRACHT, ZAL MEN MOSLIMS IN HET ALGEMEEN OOK GAAN VREZEN EN DAAROM HATEN. EEN BIJZONDER NORMALE REACTIE DUS.
  Ook nog dít:
  NÍEMAND MAAR DAN OOK NIEMAND MOET AANKOMEN MET HET VERHAAL DAT ER OOK GENOEG ‘GOEDE MOSLIMS’ ZIJN, WANT DIE ZULLEN SLAAFS KWALIJKE BEVELEN VAN HUN IMAMS OPVOLGEN, HETZIJ UIT MOSLIMOVERTUIGING, HETZIJ UIT ANGST VOOR DE GEVOLGEN ALS ZE DAT NIET ZOUDEN DOEN.
  DE STRAFFEN DIE STAAN OP MOSLIM-ONGEHOORZAAMHEID GAAN NAMELIJK TOT DE DOOD!
  En dit:
  DAARBIJ KOMT: JE KUNT EEN MOSLIM NIET VERTROUWEN, HOE GRAAG WE DAT OOK WILLEN DOEN MET DE VRIENDELIJKE MOSLIMS DIE WE KENNEN.
  JE MÁG ZELFS NIET ÉÉN MOSLIM VERTROUWEN.
  DE REDEN DAARVOOR LIGT IN HET ONWRIKBAAR VERSTEENDE ZOGENAAMDE HEILIGE BOEK VAN ZE, DE KORAN. EEN BOEKWERK DAT EEUWIG GELDIG MOET BLIJVEN EN WAARAAN GEEN LETTER ZAL VERANDEREN.
  DAARIN WORDT LIEGEN EN BEDRIEGEN TEGEN EN VAN ONGELOVIGEN OF ANDERS-GELOVIGEN NIET ALLEEN AANGERADEN IN VOORKOMENDE GEVALLEN, MAAR OOK ÓPGEDRAGEN, ALS DAT IN HET VOORDEEL VAN DE ISLAM KAN WERKEN. TAQIYYA HEET DAT.

  “Het OM heeft de teksten en beelden bekeken”.

  FrBr:
  BEKEKEN?
  (IN ZEER VERMOEDELIJKE OPDRACHT) GESPEURD NAAR AANKNOPINGSPUNTEN VOOR EVENTUELE VERVOLGING ZAL MEN BEDOELEN. MET ALS DOEL HET MONDDOOD MAKEN VAN WIE DE WAARHEID VERTELT.
  WAAR KEN IK DAT EERDER AL VAN……EFFE DENKEN……….O JA, ER WAS IETS MET GEERT WILDERS DESTIJDS EN NU ALWEER….
  RAFFIE BEVINDT ZICH IN GOED GEZELSCHAP.

  “Onder de sprekers was ook Lutz Bachmann, oprichter van Pegida in het Duitse Dresden. De toespraken waren gericht tegen de “islamisering” van Europa en de grote toestroom van vluchtelingen die grotendeels zou bestaan uit economische vluchtelingen.
  Pegida gaat zondag opnieuw betogen in Utrecht”.
  “De vorige keer botsten tegenstanders die tot de Pegida-demonstratie op de Neude wisten door te dringen met aanhangers van de anti-islamitische beweging”.

  FrBr:
  AFGEZIEN VAN DE (BEWUSTE?) WRAKKIGHEID VAN DE ZINSFORMULERING VRAAG IK:
  TEGENSTANDERS?….TEGENSTANDERS WAARVAN?
  DAAR MOET HET O.M. MAAR EENS GOED OVER NADENKEN.
  Frans Brassens
  5 november 2015

  Like

  • Joshua zegt:

   Frans Brassens zegt:
   Het O.M en politiek nadenken ?
   Deze geindoctrineerde imbecielen doen gewoon wat zuipschuit junckers en andere duistere machtswellustelingen hen opdragen.

   Like

 7. Sjaak zegt:

  Vandaag in de Telegraaf !
  EN TOT EIND VOLGEND JAAR KOMEN ER 3 MILJOEN
  VLUCHTELINGS EN VAKKRACHTEN BIJ !
  ALLES CHEMIKER ARTZTEN PROFFESOREN EN
  VOORAL VEEL UIT DE VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE !
  HOOG OPGELEID BIJ DE ISIS !

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Schandalig om geiteneuqers van inteelt te beschuldigen ??!!

  Like

 9. Wijnand Stam zegt:

  Is het OM ook al langs geweest bij die eigenaar van die broodjeszaak in Bussum die een podium
  kreeg bij Pauw om zijn vuige gedachtegang te mogen ventileren jegens de joden die in Nederland
  zijn. Hij zei letterlijk “zou het misschien een goed idee zijn om ze total-loss te slaan”. Dan zegt deze
  gek dat hij hiermee een dialoog wilde bereiken. Hoe achterlijk kun je zijn. Dat was een voorbeeld
  van pure haat jegens de joden en opruiïng..
  Ik ben in de laatste jaren in de media veel ” wetenschappers, deskundigen, hoogleraren, economen” etc. tegengekomen die het wel even zouden komen uitleggen. Een lachertje.
  Nooit één die met werkelijk onderbouwde oplossingen kwam. Veel geklets, weinig wol.
  Waar is het onderwijsniveau van de 60-70-er jaren gebleven waar de lat nog hoog lag.
  Anders valt het toch niet te rijmen dat er ueberhaupt maar over de totaal onschuldige uitspraak
  van Raffie Chonan gediscussieerd moet worden.
  Vele verantwoordelijken cq. leidinggevenden, vooral in de politek in al zijn gradaties, hebben
  totaal geen intrinsieke kennis van zaken meer. En zo gaat Nederland naar de fillisteinen.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Het OM gaat steeds verder in hun drang om zowat iedereen op te pakken die tegen de Islam is.. Vandaag of morgen worden sites als deze gescreend, en komen we allemaal aan de beurt. Gelijk de heksenvervolgingen uit de geschiedenis, die de kerk organiseerde, en die zowat half Europa uitmoordde. De gekte beperkt zich niet alleen meer tot de Islam, maar ook bij hun vriendjes van de politiek, politie, justitie en de MSM media !

  Like

 11. Toch moet ook Shari Deira -in de functie van Elsevier-columniste-er nog weer even gauw de nadruk op leggen,dat Pegida óók werd bezocht door demonstranten uit de extreem-rechtse hoek, waarbij ze met name aanhangers van de NVU èn Pro Patria noemt.
  Het denkbeeld ben-je-anti-islam-dan-ben-je-racist is en blijft hardnekkig.Het lijkt wel of iedereen, behalve de PVV, dat met alle geweld cultiveren wíl!
  Dan vraag ik me onwillekeurig af, of Deira, al is het maar aan de hand van foto ‘s, niet heeft kunnen zien, dat er in de Pro Patria-demonstratie van 10 Augustus 2014 legio Surinamers en Antillianen meeliepen, die daartoe geen strobreed in de weg werd gelegd, wat toch wel een bewijs genoemd kan worden, dat het Pro Patria er om te doen was, tegen de islám te ageren -officieel tegen IS- en níet tegen ràssen. Het is absurd, dat nog steeds bijna niemand die scheiding kan/wil maken.
  En wat ook opvalt is, dat ook Deira hier niet naar voren brengt, dat de agressie bij de botsingen tussen Pegida- en AFA-demonstranten toch ècht van die laatsten uitging en dat trouwens Pegida officieel toestemming had voor deze manifestatie. Oók alweer iets, wat ze ergens niet wil weten, soms?
  Officieel is Elsevier Magazine niet wat je noemt “links” maar zoals de hele VVD-hoek, waar ze uit komen, hebben ze toch ook iets van: “Soms gaat de islam inderdaad wel in tegen het principe van Vrijheid en Democratie , dat is waar, maar daarom mag je toch niet alle moslims afwijzen en we zijn wèl voor hulp aan vluchtelingen.”
  Met andere woorden: De “beschaafde liberalen” komen evenmin over bepaalde drempels heen als Links.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Theresa. Shari Deira geeft de toon aan door boven het betreffende artikel als kop te stellen dat er een misdaad werd gepleegd…
   Is jou dat niet opgevallen? Wel héél erg misleidend!
   Ik dacht dat de rechter in Nederland bepaalde of er een crimineel feit is gepleegd of niet.
   Hier zie je weer hoezeer Elsevier totaal links georiënteerd is, maar graag de indruk wekt dat ze objectief zijn. Een opinietijdschrift met een verkapte linkse opinie!

   Like

 12. Over discriminatie gesproken worden Nederlanders,bejaarden en mensen met een laag inkomen gigantisch gediscrimineerd,alleen het boek van Udo Ulfkotte Die Asyl-Industrie doen je de haren ten berge rijzen en de adreline stijgt in je bloed en hier is het niet anders al decennia lang, hebben zgn. vluchtelingen veel en veel meer rechten,ook in het strafrecht en worden wij gediscrimineerd en voor racist uitgemaakt,als we het met dit onrecht niet eens zijn,Vluchtelingen krijgen gratis zorg,gratis onderdak en worden begeleid,krijgen gestalttherapie,ontspanningsoefeningen en nog veel meer,wat de gewone burger zelf zal moeten betalen,plus dat al die luxe van zijn belastinggeld wordt betaald. Bovendien een enorme verzwaring van onze verzekeringen en zorgstelsel,waar zij veel meer gebruik van maken.Heb je 35 jaar voor dit systeem gewerkt en betaald,word je de goot ingetrapt doodziek en zij hebben nooit een cent bijgedragen en krijgen alles met voorrang.

  Like

 13. Buffalo Bill zegt:

  Wederom een politiek proces met D66 rechters. Gaat het OM ook IS aanhangers in de Schilderswijk vervolgen wegens haatzaaien tegen Joden?

  Like

 14. Pegidafan zegt:

  Een grens overschreden ? En als die moslims op hun spandoeken teksten zetten als , weg met de democratie , alle ongelovige moeten afgeslacht en onthoofd worden . Word er dan geen grens overschreden , en daar hoor je nou totaal niemand over . Dit rechtssysteem is totaal verot en word alleen maar tegen ons gebruikt . Weet je waar ook een grens wordt overschreden , bij die linkse mainstream media die alles van een kant belicht en alles verdraaid , daar worden grenzen overschreden , Wij moeten mensen als Raffie Chohan blijven steunen . En als een blok achter elkaar blijven staan . Voor volk en vaderland.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Het hedendaagse Nederland, net als in 40-45 de vijand ( de overheid) luistert mee, horen, zien en zwijgen !!! Zijn daar nu miljoenen mensen voor gesneuveld ????
  De overheid gooit de vrijheid en de vrijheid van meningsuiting ten grabbel !!

  Like

 16. Heer M zegt:

  Als ze nou zei dat het geen inteelt is, zou ze dan ook aangeklaagd worden? Politiek correct liegen wordt niet bestraft. Niet populaire waarheden worden wel bestraft. Feit is gewoon dat veel moslims inteelt volk is.

  Like

 17. Jan zegt:

  Medical and global consequences of muslim cousin inbreeding.  With 2 billion muslims the effects worldwide are ginourmus, and even feed wars in the muslim world. Psychological problems is one of the main defects of inbreeding and these people end up more frequently in ethnic wars like in Syria and Iraq. A lot of foreign from the West got medication for there illness, in Syria they get AK47’s and go rampant on prisoners and civilians.

  A British genetics professor tried to warn the muslim population of the health risks of inbreeding death threats and muslim outrage as a result.
  “research has found that children of first cousins are ten times more likely to have recessive genetic disorders and face deafness, blindness and infant mortality.”
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1392217/Muslim-outrage-professor-Steve-Jones-warns-inbreeding-risks.html

  Inbreeding also lowers the average intellect of that population, that would explain the bad school results European born muslims have, about half are directly inbred, about half leave school without a diploma. It’s hard not to see a direct correlation between these two figures.
  “Cousin marriage can reduce I.Q. a lot”
  http://blogs.discovermagazine.com/gnxp/2012/07/cousin-marriage-can-reduce-i-q-a-lot/#.VcYRHxPtlBc

  A list of common genetic problems connected to inbreeding
  – lower intellect
  – Diabetes
  – Down syndrome
  – rare diseases, in Saudi Arabia they found more than 300 diseases that are unknown in the West.
  – mental problems, ranging from autism to schizophrenia
  – Sexual desire disorders
  – frankly all genetical disorders
  http://www.liveleak.com/view?i=d9e_1439045759

  Like

 18. Hendrik M. zegt:

  Officiertje van justitie denkt, tja daarom krijgen ze zo weinig strafzaken rond…
  Raffie Chohan heeft gewoon gelijk, feiten die wetenschappelijk aangetoond zijn.
  Links is gewoon helemaal de weg kwijt.

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  De afgelopen weken werden al miljoenen malen tientallen grenzen overschreden door islamitisch ongedierte!
  Maar mevrouw Chohan mag geen grens overschrijden?!…

  Like

 20. Ik vind niet dat ze een grens heeft overschreden:ze sprak de volledige waarheid!Naakte feiten!Niks strafbaars dus!Het Om zoekt weer eens spijkers op laag water!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s