Het ‘verboden onderwerp’: Inteelt is wel degelijk moslimprobleem

Screenshot_9

(Door: Joost Niemöller)

Raffie Chohan hield een speech bij de Pegida bijeenkomst op 11 oktober en nu gaat ze vervolgd worden door het OM.

Ze liet me weten dat ze gisteren gehoord is door de politie. Daarbij heeft ze geen antwoorden gegeven en geen verklaring afgelegd. Ze heeft ook niets ondertekend. De vragen die haar door de politie werden gesteld gingen goeddeels in de richting van twee uitspraken die ze tijdens die speech deed:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Het ‘verboden onderwerp’: Inteelt is wel degelijk moslimprobleem

 1. Ik ken al een paar jaar een moslim. Hij heet Mohammed. Best aardige kerel. Streng gelovig. Vijf keer per dag bidden richting Mekka. Komt uit Marokko. Alleen… hij is achterlijk!!!

  Like

 2. Moslims mogen en willen wel doorgaan met inteelt-relaties,maar het mag niet benoemd worden????Dan weten ze dus echt wel dat ze fout zitten!

  Like

 3. Driek zegt:

  Je ziet het al aan die vreselijke wenkbrauwen, onlangs zag ik een oudere vrouw met hoofddoek, en achter haar liepen zes debielen. En ze leken allemaal op elkaar. Als je er op gaat letten stikt het van die lui. Maar we hebben ze in Den Haag ook zitten, in de regering, alleen dragen ze daar een net kostuum of een japon. Het maakt allemaal geen ene pest meer uit.

  Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Deze god, die zijn schepping geestelijk en lichamelijk kapot maakt, is dat nou die beroemde allah is de aller grootste en de beste van de moslims? Is dit de god die moslims aanbidden en waar ze zo mee dwepen en waar ze zo trots op zijn?

    Nou, zo te zien is die alla-haat-je niets meer dan een grote mislukkeling.
    (alahhhh is de kleinste, de zwakste, de lelijkste, de meest gestoorde en de wreedste))

    Allahaatje, haat zijn eigen creatie, anders zou hij de moslims niet laten leven in een hel, maar hen liefde, empathie, vrede en rust gunnen en geven.
    Nu moeten ze altijd maar op oorlogspad zijn en zich dag in dag uit bezig houden met allerlei achterlijke ritueeltjes en met haat.
    Ze maken er een wedstrijd van: wie het ergst kan haten is de winnaar.

    Iemand schreef, de 5 peilers van de islam zijn:
    1) indoctrinatie
    2) bedreiging
    3) angst
    4) onderdrukking
    5) overheersing.

    We kunnen als zesde peiler toevoegen: inteelt.

    Like

 4. delamontagne zegt:

  Ach……., misschien kan hij toch de korhaan wel heel goed citeren;”idiot savant”

  Like

 5. fleckie zegt:

  Wat er dan staat te gebeuren: opgevangen worden in de geestelijk gehandicapten-zorg-instellingen,!!!

  Like

 6. Elena zegt:

  Vreemd dat iemand aangeklaagd wordt, voor het benoemen van een vaststaand feit.
  Generatie na generatie, gaat wel degelijk problemen geven.
  Daar velen reeds door bovengenoemde oorzaak een geestelijke beperking hebben..vallen de nazaten echt niet meer op.
  Daarom begrijp ik niet wat daar “beledigend” aan is.
  Maar goed, persoon zal maar zo’n linkse klootviool van een rechter hebben, die nergens verstand van heeft en de gekwetste moslims in het gelijk gesteld.
  Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn in de rechtspraak 2 verschillende dingen.
  Moeten wij Nederlanders onze woorden in het vervolg op een goudschaaltje gaan wegen?
  Maarja, dit is natuurlijk vele malen kwetsender dan dat al die opvreters hier de ruif komen leegvreten , op basis van de leugen “vluchteling” te zijn
  Al die fraudeurs krijgen gratis thuisreisje en GEEN straf/boete voor oplichting.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Neef en nicht vrijen licht…
  Moslims hier trouwen nogal vaak met een neef of nicht uit het thuisland om zo de familie hier te krijgen.
  Ook in het thuisland zijn veel van dit soort huwelijken om de bruidsschat binnen de familie te houden.
  Uit onderzoeken is gebleken dat het IQ van de gemiddelde Europeaan rond de 100 ligt, van de Aziaat rond 110 en van Afrikanen rond de 80 blijft hangen.

  Like

 8. Janchik zegt:

  Ga s’avonds, s’nachts, of in het weekend maar eens kijken bij de spoedeisende en/of huisartsenposten in de ziekenhuizen, 80% allochtoon.
  De zorgkosten stijgen jaarlijks zowel premie als ER. Vergrijzing zegt de politiek, terwijl de werkelijke reden het abnormale zorgverbruik(artsen, ziekenhuizen, psychiaters, door genetische defecten), wanbetaling, medicijnverbruik door opsturen naar familie etc door allochtonen is, en dit wordt met de gelukzoekers tsunami alleen maar meer en meer, met daarnaast ook steeds meer kans op epidemieën door hier allang niet meer voorkomende ziekten.
  Ouderen gebruiken meer medicijnen dan jongeren, waar, maar zelfs ouderen die 30 of meer tabletten per dag slikken, betalen deze zelf d.m.v. het hoge jaarlijkse Eigen Risico van nu €385,-
  en ook omdat de medicijnen drastisch in prijs verlaagd zijn de laatste jaren.

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Je zou trouwens maar moeten werken voor het OM…Altijd maar weer dansen naar de pijpen van toevallige opinies van dubieuze meerderheden. Mein Kampf? O maar dat is geschreven door een bevriend staatshoofd! Kritiek op Mein Kampf in nogal stevige bewoording? Dat moet dan wel haast beledigend zijn voor een bevriend staatshoofd..Even zoeken hoor! Welk artikel is dat ook alweer? En waar vind ik dat artikel over ” groeps” belediging? Artikel 137 wbs sectie Nazifobie? Wat een zwakzinnig zooitje waanzinnigen.

  nooit antwoorden op vragen van de politie/ het OM..Zij hebben een zaak..laat ze dat maar bewijzen dan…

  Laat ze anders eens onderzoek doen naar het vers van het zwaard..Die dappere dwazen.

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Het ironische is dat die imbeciele kontheffers uit hun bloedboek leren dat zij de beste aller mensen zijn, terwijl het maar zeer de vraag is of je hun nog wel als mensen kunt beschouwen (ik vind van niet) omdat ze door structurele inteelt over honderden generaties inmiddels zover van het menselijk genoom zijn afgedreven dat het niet meer dezelfde soort is. Precies wat olla wilde gehoorzame niet tot zelfstandig denken in staat zijnde huppelaapjes en natuurlijk gedijt een haatideologie als pislam het beste op een volk van hersenloze, van nature agressieve, wrede en tot het slechte geneigde sukkels.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Klopt. In psychiatrische instellingen vindt je verdacht veel moslims, een groot taboe onder de koranlezers.
  Daarnaast hebben velen zich gek laten verklaren om nooit te hoeven werken en dat maakt de statistieken er vast ook niet beter op.
  Zoals altijd; harde cijfers ontbreken. Ik vermoed dat menig gezin atoomgeleerden hun inteeltproducten hier in Nederland hebben ondergebracht om op onze kosten gevoerd en verschoond te worden. Maar hoeveel dat er zijn en hoeveel dat grapje kost weet ik niet.
  Blijft wel raar natuurlijk dat al die theologische gehandicapte wetenschappers zich schuldig maken aan inteelt. Men is blijkbaar niet zo slim.

  Like

 12. Jan zegt:

  Iedereen die goed heeft opgelet op de middelbare school kent de wetten van Mendel en weet dus dat die niet alleen van toepassing zijn op planten maar ook op mensen. Hoe groot de kans op een defect of verandering is is een kwestie van crossing over percentages berekenen.

  Like

 13. Jan zegt:

  Alle orthodoxe groeperingen en sekten krijgen te maken met genetische afwijkingen die aan de volgende generatie worden doorgegeven omdat uiteindelijk iedereen met elkaar is verwant. Dit geldt voor Amish, orthodoxe Joden, Mormonen, Jehovagetuigen enz en in het verleden in Europa bij de adellijke families.

  Terugkomend op het woestijnvolk:
  Disturbing: Inbreeding is a huge problem in the Muslim world
  http://www.westernfreepress.com/2013/06/13/disturbing-inbreeding-is-a-huge-problem-in-the-muslim-world/

  Like

 14. jowitteroos zegt:

  Tja als dat die hoogopgeleiden moeten zijn die onze economie zouden redden ivm vergrijzing in ons land, dan vraag je je toch af waarop de EU en onze regering dit dan baseren……………. UTOPIE

  Like

 15. delamontagne zegt:

  De dikke wenkbrauwen van deze imam uit Brest zijn dan wel verdwenen, zoals op z,n “afstammings-portret” is te zien.
  Maar als je de ongelofelijke onzin hoort die de man bij zijn preken eruit brengt, moet je toch aan zijn verstandelijke vermogens twijfelen………
  Rachid Houdeyfa
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01b8d15b8e04970c-800wi

  Like

 16. Ad de Koning zegt:

  Als je de foto bij dit artikel ziet dan weet je al genoeg, daar kunnen we nog wat van verwachten, hoe eerder men ten strijde trekt tegen de islam hoe beter maar ik vrees het ergste.

  Like

 17. Jan zegt:

  Voorbeeld van moslim-inteelt:

  Like

 18. Jan zegt:

  …A BBC investigation in Britain several years ago revealed that at least 55% of the Pakistani community in Britain was married to a first cousin.

  …The BBC’s research also discovered that while British Pakistanis accounted for just 3.4% of all births in Britain, they accounted for 30% of all British children with recessive disorders and a higher rate of infant mortality.
  http://pickeringpost.com/story/the-cost-of-islamic-incest/1316

  Like

 19. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s