Merkel geeft toe: De binnenlandse vrede is in gevaar

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de districtscommissaris van Landshut, Peter Dreier (“Freie Wähler”), Angela Merkel van tevoren in een telefoongesprek waarschuwde dat wanneer hij nog meer “asielzoekers” in zijn district zou moeten opnemen hij deze rechtstreeks in bussen naar de bondskanselarij te laten brengen, gaf de Duitse bondskanselier toe dat de politiek de mensenmassa´s niet meer aankan.  

Volgens “Die Welt” informeerde districtscommissaris Dreier Merkel van tevoren:

Als Duitsland een miljoen “vluchtelingen” opneemt, moet mijn district rekenkundig gezien 1800 van hen opnemen. Die neem ik op, alle anderen stuur ik met de bus rechtstreeks naar de bondskanselarij in Berlijn.

Merkel geeft toe: Het lukt ons toch niet

Na zijn waarschuwing dat de binnenlandse vrede in gevaar zou zijn, gaf Merkel toe dat zij dit eveneens zo zou zien. Merkel zou toegegeven hebben dat de woorden “Wir schaffen das”, die de afgelopen weken constant herhaald werden door de bondskanselier, alleen niet voldoende zouden zijn.

Als Dreier bussen met “asielzoekers” naar de bondskanselarij zou sturen, dan zou zij de bussen meteen naar Griekenland moeten doorsturen, zou Merkel bovendien in het telefoongesprek gezegd hebben. Dat zou volgens haar echter geen zin hebben, want van daaruit zouden de immigranten rechtreeks weer terugkomen. Merkel´s nieuwe slogan luidt nu: “Het lukt ons alleen samen met de EU.”

Turkije dient “asielzoekers” op te nemen

De Bondsrepubliek Duitsland onderhandelt op dit moment met Turkije en hoopt dat het land van Erdoğan meer mensen wil opnemen, die zich in een regelrechte volksverhuizing over de continenten bevinden.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Rotzakken, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

21 reacties op Merkel geeft toe: De binnenlandse vrede is in gevaar

  1. Tom zegt:

    Laat me raden: de oplossing is meer EU?!

    Like

  2. Geronimo zegt:

    Dit mens dient dringend van haar bestuursfunctie ontheven. Ter bescherming van Duitsland, en geheel Europa. Het kan niet dat één zotte hoofdtroela miljoenen Europeanen in de miserie stort.

    Like

  3. Goed zo, Herr Dreier: Zeg die gekkin maar waar het op staat; misschien komt ze er min of meer van tot bezinning!
    Hoewel àfzetten volgens mij nóg effectiever zou zijn.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  4. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    zum erstenmal….ohne worten !!!

    Like

  5. “Het lukt ons alleen met de Eu’,zegt Merkel!Dat stasi-wijf is helemaal dolgedraaid!Dikke vinger naar Brussel:wij zitten vol,hebben er al te veel,willen ze niet wegens hun gebrek aan fatsoen en moreel,dus:neem ze zelf maar en doe er mee wat je wilt,maar wel buiten onze grenzen!

    Like

  6. Jan zegt:

    Sulik (Slowakije) bij (Sandra) Maischberger. SPD’er Stegner (grootbek als Spekman) zegt dat de tsunamie geen probleem is maar dat een goede registratie er niet is, deze moet dus nog op poten gezet worden.

    Net als in Nederland, alleen ouwehoeren, jaar in jaar uit, en hopen dat het overgaat en dat de oppositie zijn mond houdt, wat gelukkig niet gebeurt. Voortdurend Sulik in de rede vallen, minachting tonen. De linksgekken komen er zelfs rond voor uit dat de wetgeving opzij gezet dient te worden want die werkt niet meer en dus, dus???????, dienen de indringers uitgesmeerd te worden over alle Europese landen:
    Stegner: ‘de wetgeving is dood en dus dient deze nu vervangen te worden door ‘solidariteit’, de asielshoppers, dieven, verkrachters verdelen over de Europese staten’. (25:10) Europa is ook een ‘solidariteisgemeenschap’.

    Dit zelfde geleuter hoort men in Amerika van de Democraten (socialisten) maar ook zij hebben de grenzen opzettelijk open gezet en het is niet zoals die lul (ja, ik moet schelden) Norbert Blüm (Ex-Bundesminister) zegt: “Der Nationalstaat ist ein Projekt, daß hinter uns liegt” (hoe krijg je het uit je strot) “De grenzen iets zijn van 100 jaar terug”.
    Let op Bettina Gaus (hoernalist) die en passent zegt dat de grens van Israël een slecht idee is en dat wat Sulik zegt gecensureerd dient te worden want het overschrijdt de grens van het betamelijke.
    http://www.daserste.de/unterhaltung/talk/menschen-bei-maischberger/sendung/das-fluechtlingsdrama-versagt-die-grosse-koalition-100.html

    Leuk is ook hier weer de lichaamshouding van de individuele personen te bekijken.

    Like

  7. Jan zegt:

    Kommissarin Tania Kambouri: “Als Nazi diffamiert, wenn man sich über Ausländer negativ äußert”

    Like

  8. Jean zegt:

    Dat naziwijf had nooit op deze positie mogen zitten, is nog te rot om op te hangen.
    Weg met die EU misdaadorganisatie en weg met die adolfine merkel.

    Like

  9. Cathja zegt:

    Maar wij willen ze óók niet! Het is aan Merkel’s uitnodigend beleid te danken dat er complete volksverhuizingen plaatsvinden, wat grote chaos en gevaar voor de Europese volkeren met zich meebrengt!
    Dat zij nu pas toegeeft dat ze fouten heeft gemaakt (al zegt ze dit niet met zoveel woorden), is rijkelijk laat. De schade die ons is toegebracht is aanzienlijk, en zie het tij maar eens te keren! We zullen woedende immigranten gaan zien, die zich misleid voelen door ‘mamma Merkel’! Er worden uit onvrede nu al tenten en andere onderkomens in brand gestoken, en geloof maar dat dit geweld alleen maar zal uitbreiden. Die jonge gasten die hier zijn laten zich door Merkel echt niet terugsturen. Dat zou voor hen ook gezichtsverlies betekenen.

    Het wordt burgeroorlog. Reken daar maar op. De enigen die wijs hebben gehandeld en maatregelen hebben genomen, hoe ‘primitief’ misschien ook, zijn de voormalige oostbloklanden. Zij hebben hun ruggen recht gehouden en zich niet van de wijs laten brengen door Brussel.

    De ellende die Merkel heeft veroorzaakt is GEEN reden om nu als EU op te trekken teneinde alle immigranten van onderdak en verzorging te voorzien.
    Honderdduizenden zullen versneld uitgezet moeten worden. Een enkeling mag blijven.

    Like

  10. Charles Martel zegt:

    Landsverraad werd destijds gestraft met de dood door de kogel.

    Like

  11. Oet Grunnen zegt:

    Der Untergang des Abendlandes.
    Wat in 2000 jaar aan beschaving en welvaart is opgebouwd, wordt in 10 jaar afgebroken door een gedegenereerde kaste van politici (en hun stemvee).

    Like

  12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    Zelfs DAT klink on geloofwaardig! Merkel is namelijk het prototype van de gedoodverfde landverraadster!

    Like

  13. Hendrik M. zegt:

    Gooi dat Adolfina Merkelschwein voor 1 week in een AZC vol jonge kerels en sluit de poort.
    Denk dat ze dan wel genezen is…

    Like

  14. Astrid zegt:

    Maar natuurlijk, geef Erdogan de macht maar meteen in handen, om ons allemaal mee in een wurggreep te kunnen houden, want zodra hij daarna zijn zin niet krijgt [lidmaatschap EU] – en het is nogal een dwingend typje met wensdromen over een tweede Ottomaanse Rijk, met daarin voor hem uiteraard de hoofdrol als sultan – dan gooit hij alsnog en ‘eerder dan gepland’, de poorten wijd open.
    Ook is hij, zoals het ‘een goede moslim’ betaamt, een geboren leugenaar en een rupsje nooit genoeg. Zijn woorden zijn, behalve intimiderend, niet veel waard, wat hem dan weer tot ‘een goed politicus’ maakt…. .
    Een EU-lidmaatschap van Turkije is gegarandeerd de volgende stap naar islamisering van Europa, dat mag dus nooit gebeuren.

    Het zijn uiteraard o.a. de oprichters en alle grote en kleinere uitvoerende handlangers van de ondemocratisch tot stand gekomen EU, die als een kanker door alle bestuurslagen heen is uitgezaaid en die sinds haar nogal dwingende bestaan slechts voor chaos en onrust in Europa heeft gezorgd. Die Europese Unie is dan ook eigenlijk meer een unie van en voor egotrippers. En niet voor niets draagt zij dan ook als ongewenst en ondemocratisch bestuurslichaam allemaal knalgele vijfpuntsterren in haar vlag – hèt symbool sinds mensenheugenis dat waarschuwt voor verdeeldheid/ruzie/oorlog…] Zij faciliteert deze vooropgezette invasie van een cultuurvijandige en parasiterende vijand. Zij doet dat vanuit eigengewin en vanuit een ziekelijk idealisme, maar dat zijn er eigenlijk twee van dezelfde noemer, want beide worden door hetzelfde ego der bezitterigheid aangedreven. Die nieuwe wereldorde zàl en mòet er komen…. In feite storten zij hun pathetische bezitterigheid in een links idealismesausje over uw en mijn leven heen, met alle ellende vandien.

    Tja, linkse idealisten, grootgraaiers, pauzen en moslims, koningen en prinsesjes, ze stellen [zich] allemaal heel wat voor… Maar of dit nu wel de voorstelling is waar u en ik naar wensen te blijven kijken, is een tweede.

    Like

  15. Jan zegt:

    Hoera, wij worden achterlijker. De Maizière wil wegens krimigranten opleidingsniveau verlagen

    Citaat: Dit betekent echter geen “aanhoudende verlaging van de standaardniveaus”. Het is een geïmproviseerde, met gezond mensenverstand gekozen toegang om tot oplossingen te komen”.
    https://www.netzplanet.net/hurra-wir-verbloeden-de-maiziere-will-wegen-fluechtlingen-bildungsniveau-senken/

    En maar beweren dat iedereen computer- en raketspecialist is.

    Like

  16. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
    #NAZI

    Like

Plaats een reactie