Rellen in asielonderkomen in Hamburg: “Migranten” gaan los op politiehonden

Screenshot_27

(Vertaling: E.J. Bron)

In een centrum voor eerste opvang van “vluchtelingen” in Hamburg is het dinsdag tot een massale vechtpartij tussen minstens 60 personen gekomen. De politie moest met veel personeel voor orde zorgen. Daarbij gingen de islamitische “asielzoekers” met vuistslagen en trappen op de ingezette politiehonden los.

Tien “asielzoekers” schopten politiehonden

Circa 30 tot 40 Irakezen en Syriërs gingen in het opvangcentrum op elkaar los. Toen de politie met 25 patrouillewagens aanrukte en pepperspray inzette, kon ze de situatie eerst tot rust brengen. Daarna echter kwamen meer dan 80 Eritreeërs bij elkaar op de weg voor het opvangcentrum. Ze blokkeerden de toegangsweg uit ergernis over hun lange verblijf in het kamp. Toen de politie een einde wilde maken aan de blokkade escaleerde de situatie en vielen de “asielzoekers” de agenten aan. Op hun beurt lieten deze de politiehonden los.

Toen gingen de “asielzoekers” los op de politiehonden. Ongeveer tien “migranten” zouden de honden met vuistslagen en trappen aangevallen hebben. Daarop deed de politie de muilkorven van de honden af, zodat deze zich konden verdedigen. Minstens een van de aanvallers werd door een hond verwond. Over de toestand van de honden was eerst niets bekend, vermoedleijk zijn ze met de schrik vrijgekomen. Het was binnen een korte periode opnieuw een aanval van “migranten” op de politie in Duitsland.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op Rellen in asielonderkomen in Hamburg: “Migranten” gaan los op politiehonden

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Bij dat soort krapuul dienen de muilkorven altijd af te zijn. Schoppen of slaan naar politiehonden mag wat mij betreft direct afgestraft worden met een prop lood tussen hun ogen.

  Like

 2. anna zegt:

  volgende keer meteen honden zonder muilkorf loslaten, moslims haten honden ….

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Wat, arme honden een muilkorf aan tegen gore booslim ratten, hoe durven ze.
  Moet je zien hoe snel het over is met super politiehonden (grote duitse herders) zonder muilkorf.
  Laat die honden zich ook een keer kunnen uitleven!! Ehhh, o ja, als ze doorbijten kunen ze wel de meest ligubere ziektes krijgen zoals TBC, aids, pokken, vlektyphus, Hepathitis A/B/C/D/ t/m Z., dat is ook wel weer waar, zonde van die mooie beesten.
  Een hond is tenminste nog een mensenvriend, kan van asielratten niet gezegd worden!!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. nou dit zijn dus die ‘kleurrijke, hoogopgeleide cultuurverrijkers uit irak, syrie, eritrea’ ze werken hard en zijn al perfect ingeburgerd. Ze kunnen zo op schoot van onze linkse duitse slet, angela merkel en ook even over haar heen.

  Ooit valt de laatste druppel en dan is de emmer vol geduld te VOL (= VOL), daarna is het ……………. big party again a la 1940 met heerlijke, warme, knapperige duitse nassie kattenbrokjes en duits kattenbier om die vieze muizensmaak weg te spoelen.

  Like

 5. Ron zegt:

  Vreemd, waarom laat je politiehonden los als ze een muilkorf om hebben.
  Net zoiets als een mobiele eenheid team neerzetten met hun handen op hun rug geboeid.
  Typisch duits blijkbaar.

  Like

 6. Johan zegt:

  Honden zijn ook maar minderwaardige beesten, althans volgens moslims. Dus daar mag je wel op los gaan. Intussen beginnen de asiel-eisers steeds meer absurde eisen op te leggen aan de oorspronkelijke bewoners. Waar moet dit gaan eindigen ?

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Dit is nog maar het begin, wacht maar tot ze de gesmokkelde wapens i handen krijgen.

  Like

 8. Een op een opsluiten met een hond,ongemuilkorfd,uiteraard!Goor volk en dat krijg ik bij mij om de hoek:300 stuks maar liefst!

  Like

 9. De eerste uithaal naar mijn honden en ik rijg ze aan het mes,zeker weten!Tuig!

  Like

 10. Feniks zegt:

  Hoor ik nu Ronald Plasterk “tuig van de richel ” zeggen??
  Hmmm, het is oorverdovend stil…

  Like

 11. Daar horen geen arme honden op afgestuurd,maar hongerige leeuwen en hyena’s,dat is wat dit uitschot toekomt.De beesten kennen geen grenzen,je zal zulk uitschot tegen komen dankzij het monster Merkel,laten ze op haar los gaan en haar vele malen verkrachten,zij heeft dat verdiend,ipv anderen ervoor te laten opdraaien.

  Like

 12. sigrid zegt:

  Meer van die tering ratten binnen halen
  rutte , buma, pechtold, samson bedankt ik hoop dat jullie eens flinke klappen krijgen

  Like

 13. Cathja zegt:

  Welke idioten zetten honden in??? Ga gewapend naar binnen en schiet die lui in de benen! Je gaat toch geen honden op die barbaren loslaten, terwijl je weet dat moslims 0,0% respect voor dieren hebben? Te zot voor woorden!!!

  Volgende keer: schiet ze gericht in de benen. Dan stoppen ze vanzelf met vechten. Als ze zich nu ook al tegen de politie keren, is verdediging op deze manier het enige logische antwoord.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Honden zonder muilkorven en niet op de benen maar tussen de ogen schieten.
   De agenten die de honden loslieten met muilkorven vervolgen wegens dierenmishandeling.

   Like

 14. J. van Tellingen zegt:

  Dat heeft de politie niet goed gedaan, ze hadden gewoon gericht moeten schieten op dat tuig. Die hebben niets met vluchtelingen te maken maar gewoon met het paard van troje wat onze regering heeft binnen gehaald.

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Jammer dat ik niet kon lezen: “Politiehonden gaan los op de z.g.n. “vluchtelingen”.

  Like

 16. rs zegt:

  Jammer dat die hond maar 1 stuk gajes te pakken heeft gehad………….had ze allemaal moeten bijten !!!!!!!

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Een hele goede raad!!!
  Laat dat ongedierte elkaar toch doodslaan als ze dat willen…
  Kom er niet tussen!

  Like

 18. boorzalf zegt:

  Als je de honden los laat gaat altijd eerst de muilkorf af, want dat is een nood situatie. Dat doe je niet voor niks, een hond moet zich ten alle tijden zich kunnen verdedigen.

  Like

 19. Enrico zegt:

  Aanval op honden met een muilkorven? Dit is de druppel! Dit is een oorlogsverklaring van de moslimimmigranten tegen alle dierenvrienden! Nee, eerlijk.

  Like

 20. ria_d zegt:

  gelijk muilkorven afdoen bij honden —- geef anderen geen kans om de hond of honden te grazen te nemen

  honden zijn opgeleid voor dit soort dingen —- is mijn mening dit

  Like

 21. Wat mij betreft hadden die honden ze aan flarden mogen scheuren, laat ik dat voorop stellen!
  Het gedrag van die ‘vluchtelingen’ hoeft trouwens ook geen verbazing te wekken, want we weten nu eenmaal, dat dat de manier is, waarop dat islamitische tuig met dieren omgaat.
  Ze moesten dat hele asielzoekerscentrum ontruimen en al die klootzakken meteen uitzetten, GVD! Aan dit soortvincidenten valt immers af te lezen, hoe het de hele samenleving straks vergaat!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 22. Fred zegt:

  Volgende keer de wolven er op af.

  Like

 23. Waarom zijn die moslims nou zo boos geworden, omdat er een kruis met Jezus eraan ergens aan een muur hing of omdat zo’n vrijwillige helpster geen hoofddoek droeg… of omdat er geen Duitse meisjes voor de pedo’s waren… je moet overal rekening mee houden!

  Like

 24. Pogo zegt:

  @Ron

  -22 september heeft mijn Mechelaar/Malinois (zie foto hierboven als voorbeeld) een spuit gekregen. Met tranen in mijn ogen heb ik afscheid moeten nemen van mijn beste vriendin Mila (IPO I).-

  In Duitsland zijn ze wel wat ‘voorzichtiger’ maar het gaat er om met wat voor een doel je die honden inzet.
  Als het als afschrikmiddel moet dienen, tussen een menigte die nogal bewegelijk is (lees; er lopen allerlei mensen voor en tussen die honden), dan gebruiken ze nog wel eens een muilkorf.
  Natuurlijk mogen die honden pas overgaan tot actie op commando maar ze zijn op dat moment zo opgefokt dat ze wel eens wat willen gaan doen zonder een gegeven commando.
  Om dat te voorkomen kun je zo’n hond een muilkorf omdoen (die je met één beweging losmaakt zodat ie zijn werk ‘gewoon’ kan uitvoeren).

  Maar een politiehond (vaak een Mechelaar, Hollandse herder of een Duitse herder) met een muilkorf om kan ook al heel bedreigend/intimiderend overkomen.

  Like

 25. Jules Vismale zegt:

  Laten we maar hopen dat de 10 “migranten” daar in Hamburg allemaal door de politiehonden zijn gebeten en van mijn part krijgt dat eerstgenoemde tuig er nog hondsdolheid van ook!

  Like

 26. fransdewit zegt:

  En waar was de dierenbescherming?? Nou ?? nergens dus

  Like

 27. Mieke zegt:

  Waarom eerst een Muilkorf….. Dat is t zelfde als agent zonder wapens er op af sturen! Als je die lui nu laat winnen, denken ze oppermachtig te zijn….. Er moet nu orde gesteld worden: Misdragingen tolereren we niet, dus wegwezen!!!

  Like

 28. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Absoluut tuig deze nep vluchtelingen.

  Like

 29. Daniel zegt:

  Politie hond of niet maar ik had een heel magazijn op die mafkezen leeg geschoten, je blijft van dieren af

  Like

 30. Ron soeverein mens zegt:

  Volgende keer politie te paard met lange zwepen en gummypees erop af sturen en chargeren. Ik verzeker iedereen dat het binnen 10 minuten over is.

  Like

 31. Jan zegt:

  OPZOUTEN MET DIE GASTEN TERUG OP DE BOOT EN DE PLUG ERUIT TREKKEN, DEZE GASTEN GAAN ZICH HEUS NIET AANPASSEN AAN DE WETTEN VAN HIER WE KRIJGEN MEER PROBLEMEN IN DE SAMENLEVING HIER ,WANT WIJ MOETEN STRAKS ALTHANS NU AL MOETEN WIJ NAAR HUN EISEN DANSEN LEVEN,EN EUROPA MOETEN DE HANDEN INEEN SLAAN EN TERUG MET DIE GASTEN OPZOUTEN ,WIJ EUROPEANEN HEBBEN NIETS MEER TE ZEGGEN ,EN DE VOLGENDE KEER DE HONDEN LOS ZONDER MUILKORF EN DAN MAAR EENS LATEN ZIEN WAT DEZE HONDEN DAADWERKELIJK KUNNEN WANT SCHIJNBAAR IS DAT DE ENIGE MANIER OM DE GASTEN RUSTIG TE KRIJGEN OF EEN MACHINE GEWEER EROP

  Like

 32. Tom Hendrix zegt:

  Dat is nu de verrijking, die de socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen en de HUICHELAARS van christen-democraten ONS door “de strot”, duwen!

  Like

 33. fred zegt:

  Het hele zooitje dat daar rommel trapt oppakken en meteen het land uit .Zijn zogenaamd vluchtelingen merk je anders erg weinig van. Willen nu hier al de wetten stellen in plaats van dankbaar te zijn zonder pardon terug

  Like

 34. Vivianne vercammen zegt:

  Een regelrechte schande !! Die dieren moeten zich
  Direct kunnen verdedigen wat niet gaat met muilkorven aan ! Dit is dierenmishandeling en kan echt niet ! Of je laat je honden thuis of je zet ze meteen in waarvoor ze dienen, met de mogelijkheid
  Zich te weren en aan te vallen !
  En al dat gespuis op bootje retour !!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s