‘Vluchtelingen zijn georganiseerde invasie’

Screenshot_38

De Tsjechische president Miloš Zeman.

PRAAG – De Tsjechische president Miloš Zeman vindt de vluchtelingenstroom naar Europa “een georganiseerde invasie”. Hij stelde dit vrijdag op internet. “Circa 90% van de migranten op de Balkan-route zijn gezonde jonge mannen en volstrekt geen ellendig uitziende vluchtelingen.”

Het 71-jarige Tsjechische staatshoofd wil dat die migranten aan de grens worden tegengehouden en meteen teruggestuurd. Het zijn overtreders van de wet en schenders van de grens, aldus Zeman.

De Tsjechische president heeft een voornamelijk ceremoniële functie. Hij verwoordt echter de vrees voor migranten die bij veel Tsjechen leeft. In een recente opiniepeiling was 67% van de ondervraagden bang voor de migrantenstroom en 83% was bang voor de komst van islamieten.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Sjaak”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, Tsjechië. Bookmark de permalink .

6 reacties op ‘Vluchtelingen zijn georganiseerde invasie’

 1. Cathja zegt:

  Deze wijze man heeft voor 100% gelijk met wat hij zegt. Het is inderdaad een georganiseerde invasie. Zou dat niet het geval zijn, dan waren er al lang maatregelen getroffen om de toestroom in te dammen. Het feit dat er geen maatregelen genomen zijn, bewijst dat de heer Zeman gelijk heeft.

  Een groot deel van de Tsjechen, zelfs een ruime meerderheid van de bevolking zie ik, is bevreesd voor de moslims. En dat is niet gek, want kijk eens hoe ze tekeer gaan overal! Waar zijn er géén rellen met immigranten? Die lijst is veel korter dan de lijst met plaatsen waar het heel erg fout gaat.

  Merkel moet nu niet inzetten op samenwerking binnen de EU om de immigranten te huisvesten, maar om ze te verwijderen. De échte vluchtelingen kunnen dan tijdelijk in Duitsland ondergebracht worden. Onder de vleugels van ‘mamma Merkel’. Minstens 80% kan terug naar het thuisland.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Nu moet de rest van de EU nog wakker worden

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Hij heeft volledig gelijk, zou de bevolking van de landen dit nu ook maar eens in willen zien maar ik ben bang dat die straks weer gaan stemmen op de partijen waar ze altijd op hebben gestemd.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Miloš Zeman heeft helemaal gelijk!
  Merkel en €U organiseren deze invasie, dit door iedereen op te roepen naar Duitsland te komen en door de Schengen buitengrenzen wagenwijd open te zetten.
  Een Frontech wat dobberaars opvangt en niet terugbrengt naar afzender doch ze binnen Schengen gebied lost.
  En natuurlijk de Nederlandse landverraders regering die alles maar laat binnenhuppelen.

  Like

 5. ron zegt:

  Beste mensen,hier zit de illuminatie en de bilderberg groep achter die gebruiken de islam en de moslims voor de aanstaande genocide op de autochtone europeese bevolking.

  Like

 6. 1 reactie deel ik in deze rij, de rest blijft ma lekker slapen en dom zijn…
  Totale economie ineenstorting/ww3 en alles wat op korte termijn zal komen.
  2016 hou je ogen open, en verder die media leugens voor wat er echt speelt zullen zichtbaar worden voor de slapers…

  Mooie site om te bezoeken the final wake up call…

  De rkm maffia is bezig met zen laaste doel..

  Illuminatie is aan de gang…

  Wordt wakker !!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s