ALARM. Nederland overlopen door IS-beulen

Screenshot_5

(Door: “Pritt Stift”)

The @EU_MilitiaWatch can CONFIRM , Syrian Militant / War Criminal identified as Amer Samarah now in Holland pic.twitter.com/JK0iUNxBSI — EU Militia Watch (@EU_MilitiaWatch) November 3, 2015

Lekker dan. De Syrische kaakchirurgen en architecten in een AZC bij u in de buurt zijn helegaar geen hoogopgeleide geluksbrengers die onze economie komen verrijken. Het zijn IS-beulen, smeerlappen uit het Assad-regime en overige oorlogsmisdadigers. En ERUIT MET DAT TUIG gaat even niet. Want uw Verwijfde Slapjanus Nep Overheid heeft simpelweg de ballen niet om de Nederlandse burger te beschermen tegen van oorlogsmisdaden verdacht schorriemorrie, want “dat mag niet van de wet”.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op ALARM. Nederland overlopen door IS-beulen

 1. Cathja zegt:

  Ik las dit bericht vanmorgen vroeg in De Telegraaf. Ongeloof en ontzettende boosheid maakte zich van mij meester! Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat onze overheid niet bij machte is om ons tegen zware misdadigers te beschermen, door ze doodgewoon uit te zetten? Wat interesseert mij het of ons land daarmee getekende verdragen schendt! En wat interesseert mij het dat het land van herkomst niet veilig is? Dat het niet veilig is, daar hebben die misdadigers zelf aan meegewerkt! Deze misdadigers toelaten tot Nederland had nooit mogen gebeuren! Nederland tekent OVERAL voor, zonder zich af te vragen welke consequenties dit voor ons land kan hebben! Regeren is vooruit zien. Nou, vergeet het maar. Dat slappe zooitje in Den Haag is absoluut niet capabel om een land te besturen! Ze kijken niet verder dan het hier en nu. Ongelooflijk stom!!

  En nu zitten we opgescheept met zware misdadigers, die weliswaar geen enkele vorm van hulp krijgen, maar dat zullen ze ook niet nodig hebben. Ze hebben geld genoeg en kopen wat ze willen, en huren hotelkamers waar ze willen. En verder zullen ze zich bezig gaan houden met het beramen van aanslagen in ons land, want er zitten genoeg gelijkgestemden tussen de immigranten, en iedereen beschikt over een smartphone.

  Onze overheid begaat een strafbaar feit door niet in te grijpen en de bevolking aan een groot gevaar bloot te stellen. Ze wéten dat het fout kan gaan, maar doen niks omdat de rechter het hen verbiedt.

  GROTE SCHANDE!!!

  Like

 2. MartinelRey zegt:

  Als zij ons niet beschermen , dan doen we het zelf toch. Beschermen van de zwakkeren is de taak van alle joods-christelijke persoon of groep. En als dit betekend dat we alle overheden die tegen ons zijn moeten verdrijven , dan moet dat ongeacht wat dan ook.

  Like

 3. marcelvl1976 zegt:

  Effe een vraagje, wie weet of de Pegida demonstratie in Utrecht morgen nog definitief doorgaat. Ik las dat vandaag er een anti-Pegida demonstratie was op dezelfde plek waar morgen een Pegida demonstratie is. Als die doorgaat laat mij weten ik ben mogelijk geïnteresseerd was er de vorige keer niet bij, maar ben grote kerel die wel wat kan betekenen en woon er niet zo heel ver vanaf.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Met het vrij rond laten huppelen van oorlogsmisdadigers, moordenaars en verkrachters van IS, de gewone Nederlanders daarmee in gevaar brengend, heeft onze regering bewezen incapabel te zijn en dient verwijdert te worden.
  Nieuwe verkiezingen uitschrijven en tevens deze IS creaturen opsluiten in een gevangenis.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik word woedend en doodongelukkig als ik bedenk dat we het graaiende pluche-geboefte in Den Haag en Brussel gemakkelijk uit hun holen zouden kunnen roken, maar dat onze ‘Gutmenschliche’ landgenoten dit verhinderen omdat ze tegen ONS zijn! Onze ‘landgenoten’ verraden ons en dwepen met de vijand, ook wel ‘vluchteling’ en ‘asielzoeker’ genoemd.
  De ‘Gutmensch’, de gehersenspoelde volgeling van de ‘socialist’, is onze gevaarlijkste vijand.
  Daarna komt de ‘socialistische’ dictator zelf, en tot slot de moslim.

  Like

 6. rs zegt:

  Onrust Utrecht

  Actiegroep Laat Ze Niet Lopen zal vandaag een „blokkade opwerpen tegen Pegida-demonstranten” in Utrecht. Dat verkondigde de groepering gisteren tijdens de manifestatie van Utrecht Bekent Kleur. „We moeten het geluid van Pegida zoveel mogelijk inperken, dus sluit je aan.”

  Utrecht Bekent Kleur, een samenraapsel van de lokale SP, PvdA, GroenLinks, kerken en de Internationale Socialisten, liet gisteren een tegengeluid horen tegen de anti-islamitische beweging. „We moeten knokken voor een samenleving waarin iedereen zich welkom voelt”, riep SP’er Michel Eggermont in het Hogelandsepark.

  Burgemeester Jan van Zanen besloot vrijdag om de betoging van Utrecht Bekent Kleur te scheiden van die van Pegida, die vandaag in hetzelfde park mogen demonstreren.
  ================================================================
  Telegraaf

  Like

 7. rs zegt:

  https://www.indymedia.nl/node/30371

  Volgens bovenstaande link begint Pegida om 14.00 uur.
  Succes mannen en vrouwen !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 8. Guus zegt:

  Dit is onderdeel van het masterplan eerst europa destabilizeren dan burgeroorlog uitlokken daardoor de totale controle invoeren en zo krijgen de bilderbergje en rothenshilds hun zin de elite de totale macht ga maar zoeken op het internet zolang het nog kan democratie is er allang niet meet in ons mooie holland en het dictatuursschap van europa wat ons door de strot is geduwd.. Met de open grenzen en niet te vergeten de gifspuiters in de lucht (chemtrails) we worden uitgeroeid.. Zo simpel is het.. En de Pinokkio’s in den haag laten het toe… Weltrusten iedereen.. Dit word toch niet geplaatst.. Zo ja zou het mij verbazen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s