DEMOCRATIE…?

Screenshot_11

(Door: Martha N.)

Wat mag dit woord wel betekenen? Ooit stonde politieke partijen voor democratie. Ook D66 en haar eerste oprichters stonden voor DEMOCRATIE. Democratie zoals democratie bedoeld is en niet zoals dit woord nu verkracht wordt door deze partij en anderen. Democratie wil NIET zeggen dat de wil van politici doorgevoerd moet worden, maar die van het volk. Maar weet blijkbaar niet wat democratie is, dat weten alleen onze politici.

Willen wij onze vrijheid behouden, willen wij vrij leven in Nederland en een eigen toekomst opbouwen, willen wij dat onze kinderen zich happy voelen en een kans krijgen op een baan en een huis?

DEMOCRATIE? Vrijheid? Kiezen voor de PVV is nog ons enige alternatief. Dit doen we uit vrije wil hoor, zonder enige pressie van buitenaf. De PVV heeft de gedachte van “democratie” en stemmen DOOR het volk weer bespreekbaar gemaakt, is dit een ramp? Jazeker, in ieder geval wel in de ogen van politici die hun eigen wil en gedachten volgen, ook gezien vanuit het oogpunt van de linkse media, die de macht hebben.

Niemand van de rode pluche-klevers (die eelt op hun reet hebben vanwege het zitten) zie je ook maar enigszins geïnteresseerd kijken bij een thema dat van werkelijk belang is voor ONS, d.w.z. wij de Nederlanders. WIJ, De mensen die jarenlang hebben bijgedragen aan pensioen, gezondheidszorg en van alles wat voor ons “weggezet” zou worden door de financiële beheerders van onze belangen.

ONZE BELANGEN? Even zoeken in de prullenbak of we ze terug kunnen vinden. We krijgen steeds meer te betalen, steeds minder zorg, want wij moeten delen. Wij moeten accepteren, wij moeten vooral huizen bouwen voor anderen. Ja, we worden er zo flauw en misselijk van. De woorden die deze man sprak, zijn waar.

De Tsjechische president Miloš Zeman vindt de vluchtelingenstroom naar Europa ‘een georganiseerde invasie’. Hij stelde dit vrijdag op internet. ,,Circa 90 procent van de migranten op de Balkanroute zijn gezonde jonge mannen en volstrekt geen ellendig uitziende vluchtelingen.” Het 71-jarige Tsjechische staatshoofd wil dat die migranten aan de grens worden tegengehouden en meteen teruggestuurd. Het zijn overtreders van de wet en schenders van de grens, aldus Zeman. 

Dit is een waarheid, maar…de waarheid mag niet gezegd..

Dan was er nog een hoogopgeleide man op de radio vanmorgen die iets vertelde over het verongelukte vliegtuig (Airbus A321 met vermoedelijk 224 mensen aan boord):

We moeten dergelijke incidenten in het juiste perspectief plaatsen. Er vallen in het verkeer jaarlijks meer dan 3000 doden, dus zijn 224 mensen niet zo veel.

Ik eindig met een waanzinnig krantenbericht: Het is TE gevaarlijk voor halsafsnijders om terug te keren naar eigen land! Hoe verzinnen ze het. Ja, ja, er zijn veel “wijzen” onder de EU-mensen.

IS-strijders, beulen van Assad en andere Syriërs die van oorlogsmisdaden worden verdacht, kunnen vrij in Nederland rondzwerven. De overheid mag hen namelijk niet het land uitzetten.

Het zou te gevaarlijk voor ze zijn in het thuisland. Het ministerie van Veiligheid en Justitie geeft toe dat momenteel geen enkele Syriër die van oorlogsmisdaden wordt verdacht, het land wordt uitgezet. Het departement bevestigt dat er een aantal van deze verdachte Syrische asielzoekers in Nederland rondlopen, maar stelt niet te kunnen vertellen hoeveel.

Oh ja: Premier Mark Rutte heeft niets anders aan zijn hoofd dan Bert en Ernie (Sesamstraat). Hij zou het goed doen tussen deze twee. Prettig weekend en laten wij dan ook maar gaan kijken naar Bert en Ernie, kunnen we misschien nog eens lachen, net zoals Rutte.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op DEMOCRATIE…?

 1. Martha N zegt:

  Sorry mensen, toch nog een foutje. In plaats van stonden heb ik stonde geschreven. En vandaag schijnen we de opwarming van de aarde mee te maken, het hier 20 graden. Had net mijn winterjas klaar hangen.

  Like

 2. Martha N zegt:

  Hebben we deze al?
  Goede afspraken Afrika over migratie’

  AMSTERDAM –
  Op de topbijeenkomst over migratie tussen Europa en Afrika moeten de werelddelen komende week concrete afspraken maken om het probleem met de grote stroom vluchtelingen aan te pakken. De EU mikt onder meer op betere grensbewaking en meer samenwerking bij terugkeer van asielzoekers naar eigen land. Afrika enzo

  Hadden we ooit geen goede afspraken over onze pensioenen?

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het merendeel van de Nederlandse politici en riooljournalisten weten niet eens wat dat woord betekent !!

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  Martha N. Helemaal met u eens.

  Like

 5. M.deSmaele zegt:

  Hier niets aan toe te voegen, het woord democtatie, bestaat alleen nog maar uit een paar letters.
  Onze regering walst over zijn eigen mensen heen, nu mag het alarm (elke maandag van de maand) ook niet meer af gaan, want daar hebben de vluchtelingen nare herinneringen aan, hoe zit het met onze mensen die de oorlog hebben meegemaakt en ook die het luchtalarm heel naar vinden. Wordt daar ook rekening mee gehouden.. ?

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Martha U heeft volkomen gelijk. De marionetten der politiek, van “links tot zogenaamd rechts”, voeren uit wat Juncker, de Führer der rode EUSSR, stasi-madam Merkel, de Bilderbergbende, en de NWO wensen.

  Like

 7. Cor Ozinga zegt:

  Van alle partijen in NL die er iets toe doen (mogelijke regeringscapaciteit) is er maar 1 die in zijn programma en daden de democratie nog een kans wil geven. De PVV. De rest pretendeert op de een of andere manier democratisch te zijn, doch in de praktijk blijkt vaak het tegendeel. Het referendum vindt bij de meeste partijen geen ondersteuning. Daarom is de oproep van Geert Wilders tot het invoeren van een wetgevend referendum een mogelijke uitweg uit de onderdrukte positie waarin wij nu moeten zien te overleven. Hopelijk ben ik niet de enige, die er zo over denkt.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  We worden geregeerd door landverraders, huichelaars en leugenaars, lieden die geen hunner verkiezingsbeloften nakomen, klakkeloos de €U en Merkels waanideeën volgen, dit zonder de belangen der Nederlandse bevolking te respecteren.
  IS moordenaars en verkrachters zich vrij laten bewegen in ons eens zo mooie en veilige land.
  Kijk, als uitzetten nu even niet zou kunnen, kun je ze toch gewoon opsluiten???
  Ze vrij rond laten zwerven in Nederland is een misdaad tegen de Nederlandse bevolking, ik eis het ontslag van deze landverraders en volksverlakkers regering!

  Like

 9. rs zegt:

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/24713225/__Voorman_Pegida_ruziet_met_politie__.html

  Pegida wordt tegengehouden!!!!!!!!!!!
  VERPLICHT in bussen te gaan…………………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s