FUCKING KRANKZINNIG!: “IS-beul is hier veilig”

Screenshot_2

(Door: Alexander Bakker en Jorn Jonker)

 “Thuisland te gevaarlijk voor terugkeer”

DEN HAAG – IS-strijders, beulen van Assad en andere Syriërs die van oorlogsmisdaden worden verdacht, kunnen vrij in Nederland rondzwerven. De overheid mag hen namelijk niet het land uitzetten.

Het zou te gevaarlijk voor ze zijn in het thuisland. Het ministerie van Veiligheid en Justitie geeft toe dat momenteel geen enkele Syriër die van oorlogsmisdaden wordt verdacht, het land wordt uitgezet. Het departement bevestigt dat er een aantal van deze verdachte Syrische asielzoekers in Nederland rondlopen, maar stelt niet te kunnen vertellen hoeveel.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op FUCKING KRANKZINNIG!: “IS-beul is hier veilig”

 1. infidel zegt:

  gewoon er voor zorgen dat het hier nog gevaarlijker voor ze wordt. vogelvrij verklaren en indien mogelijk direkt afschieten!!!!

  Like

 2. Je kunt ze ook een humane overdosis morfine geven. Daar worden ze erg rustig van en kunnen ze ondergronds in Nederland blijven.

  Like

 3. Breget zegt:

  Welke idioot schuilt zich als rechter achter zulke wetgevingen die alle burgers van het land in gevaar brengt.

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Als ze, volgens mij, zeer terecht worden teruggestuurd, zal hoogstwaarschijnlijk hun koppie er af gaan. Net als zij deden met hun tegen standers. Stel je oor zeg, zomaar de doodstraf, dat kan dus niet zegt het o zo nette Nederland. Men laat ze dan ook gewoon liever los op de Nederlandse bevolking. Alwaar ze hier verder gaan, waarmee ze daar zijn opgehouden. Heerlijk vrij land is Nederland toch, nietwaar.

  Like

 5. Muurbloempje zegt:

  Ons land is inmiddels door en door verrot. Hoe lang pikken we dit allemaal nog? Tijd dat de pleuris uit gaat breken en de verantwoordelijken hiervoor aan de hoogste boom worden opgeknoopt.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Weer een reden om uit de EU te gaan, zodat we onze eigen wetten kunnen samenstellen..

  Wetten waarin aan het eigen volk veiligheid en bescherming wordt gegeven en niet aan de meest moorddadige criminelen.

  De EU is verrot en knettergek!

  Like

 7. bokito zegt:

  dit is toch echt niet tegeloven GEERT HEEEELLLPPPP

  Like

 8. Sally55 zegt:

  Schandalig en welke idioot heeft deze verdragen ondertekent zodat zij hier veilig kunnen ronddolen en misschien u dochters zullen verkrachten en tot daden van onthoofding kunnen overgaan. Niet veilig voor zulke beulen om ze terug te kunnen sturen, wel het recht hebben om hier in ons land de boel onveilig te maken. Een verrijking voor Nederland??? dit kan wel eens tot een totale vernietiging van Nederland betekenen. Diploma’s??? Nog nooit aan gedacht, dat jezelf op een computer een mooie diploma kan vervalsen??? Wat zit er in de regering?? Wij zitten vol met landverraders en dan staan ze van diverse kerken deze mensen welkom te zingen. Wat hebben wij hier binnengehaald, folteraars en beulen. Kicken ze hierop of zo??? Wat een nepkabinet hebben wij zonder ruggengraat en maar buigen voor de EU, de VN en domweg maar allerlei verdragen getekend…

  Like

 9. Thoth zegt:

  Asielprocedure moet op de schop. Geen verblijfsvergunning voor deze landen. Islam, moet verboden worden in Nederland & Europa..

  Like

 10. Dat wij hier door gevaar lopen is dus niet erg!Zolang dat gribes zijn huid maar kan redden!Walgelijk!

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Ik schreef het al in mijn laatste artikel : wij worden hier kennelijk vanuit psychiatrische instellingen bestuurd. Dat is volstrekt onacceptabel en -inderdaad- hier moet een enorme volksbeweging in actie komen om een definitief einde te maken aan een situatie van pure destructie van alles wat hier aan rijke cultuur, vrijheid, normen en waarden is opgebouwd..

  Wij, kritische burgers nemen al jarenlang kennis van gebeurtenissen die politiek correcte ”Gutmenschen” het liefst als onzin willen afdoen. Zo hebben wij kennis kunnen nemen van filmverslagen die door Isis zelf zijn opgenomen.
  Net zo als de nazibeulen uit de Tweede Wereldoorlogen die zich uitleefden op politieke tegenstanders en bovenal op de Joden, hebben ook zij blijkbaar behoefte aan het vastleggen van de gruweldaden die zij verrichten.

  De daden van de islamitische beulen zijn dus overbekend en het leed dat zij teweeg brachten is onbeschrijfelijk groot. Zeker bij de verwanten van degenen die zo gruwelijk aan hun einde kwamen.

  Hier is dus sprake van extreme oorlogsmisdaden die zijn gepleegd tegen burgers en militairen.
  Er was niemand die aan het einde van de Tweede Wereldoorlog twijfelde aan de noodzaak van het houden van een oorlogstribunaal waarin de hoofdverantwoordelijken en hun handlangers hun gerechte straf zouden ontvangen.

  De bedoeling van de processen in Neurenberg was tweeërlei: bestraffing van het grote kwaad dat was bedreven onder het nazi bewind EN het afgeven van een overduidelijk signaal richting potentiële bedrijvers van soortgelijke gruwelen in de toekomst: NIEMAND DIE ZULKE MISDRIJVEN BEGAAT ZAL ER OOIT NOG MEE WEGKOMEN!

  Om deze intentie levend te houden is er zelfs in de Haag, onder auspiciën van de Verenigde Naties het Internationale Strafhof voor Oorlogsmisdaden opgericht.

  En nu de beschamende situatie van in het land waar dit strafhof zetelt.

  Er lopen hier momenteel oorlogsmisdadigers rond die zich in Syrië aan vergelijkbaar zware strafhandelingen hebben schuldig gemaakt. Zij worden door hun slachtoffers of familie en kennissen van de slachtoffers, herkend .Hun namen zijn aan ons justitiële apparaat doorgegeven.

  En dan komt de verbijsterende reactie waarover De Telegraaf schrijft:

  ”Het [= terugzending naar land van herkomst,HV] zou TE GEVAARLIJK voor ze zijn in het thuisland. Het ministerie van Veiligheid en Justitie geeft toe dat momenteel geen enkele Syriër die van oorlogsmisdaden wordt verdacht, het land wordt uitgezet.”

  Wordt er in de volstrekt pro islam EU een constructie bedacht om oorlogsmisdadigers hun gerechte straf NIET te laten ondergaan? En dat terwijl de lessen uit de Tweede Wereldoorlog DUIDELIJK zijn getrokken?
  Waarom zou er met oorlogsmisdadigers zachtzinnig en omzichtig moeten worden omgesprongen???
  Kan het zijn, omdat in dit corrupt geworden land de liefde voor de islam zo groot is geworden dat ook de handelingen van Isis met de mantel van het liefdevolle begrip voor de daders en de zogenaamde gevoeligheden van de islamitische ziel groter zijn dan simpele RECHTSPLEGING??

  Zeg ik zo maar wat? Ik denk het toch niet! Er zijn immers al burgervaders die het gewoon vinden dat er pro Isis demonstraties worden gehouden met de moordenaars vlaggen van IS volop in beeld. Zo is het toch, van Aertsen?

  De Isis verdachten hoeven helemaal niet worden uitgezet!
  Ze zitten hier precies op de goede plek; IN HET LAND MET HET INTERNATIONALE STRAFHOF VOOR OORLOGSMISDADEN!
  Daar moeten zij hoe dan ook voor verschijnen. Er is foto- en video bewijsmateriaal genoeg, er zijn Syrische vluchtelingen die precies kunnen zeggen wat de daders hebben uitgevoerd. Wij hebben dus ook getuigen bij de hand. Wat wil men nog meer? Alles op een presenteerblad!

  Wat wij dus nu nodig hebben is een Nederlandse rechtssysteem dat doet waarvoor het is opgeleid: RECHT spreken.
  En daarbij moeten zich geen politiek correcte dwaallichten bevinden waarvan het rechtsgevoel, zeg maar…aangevreten is.

  Juristen en politioneel apparaat ,doe gewoon eens waar voor je bent opgeleid.
  Ik schaam mij nu al wezenloos voor dit land. En van dat gevoel wil ik af!

  ”Make us all proud of you again!”

  Like

  • Mee eens,maar ik denk dat uw slotzin”Make us all proud of you again”,het niet meer gaat worden,helaas!Daar heb je mensen met hoogstaand moraal v oor nodig en die vindt je daar niet!

   Like

   • Henk.V zegt:

    Ik kan je alleen maar gelijk geven, Yvonne, maar mijn behoefte om – na een noodzakelijke, politieke omwenteling(!!) – weer tot een overheid te komen waarop ik trots kan zijn, zal ik wel blijven koesteren :-).

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 13.58. uur. Tja Henk, ik kan het alleen maar voor 100% met je eens zijn. Maar zolang we niet met minstens 1 miljoen mannen en vrouwen optrekken naar Den Haag, zal er geen steek veranderen. Ze gaan gewoon door, de waardeloze, en het volk verradende politici!

   Like

 12. Assyrier/Syrier. zegt:

  Ben ik gek of zijn onze regeringen gestoord?Waarom worden deze oorlogmisdadigers niet opgesloten en voor een tribunal opgeroepen.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  We worden geregeerd door een stel zwakzinnigen !!

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Och, het gaat juist uitstekend; we liggen goed op schema.
  Het is toch immers de bedoeling van de ‘socialistische’ dictators om ons te laten afslachten door achterlijke islamitische barbaren? Hoeft de ‘socialist zelf z’n handen niet vuil te maken.

  Like

 15. Fubar zegt:

  Natuurlijk moet die ISIS beul voor het strafhof, hoewel die van mij ook zonder proces een baan mag krijgen zoals Jan Wandelaar voorstelt. Belangrijker vind ik het dat Rutte, Balkenende, Bos, Van Rompuy, de familie Van Oranje, etc. voor dat gerecht verschijnen. In het openbaar, elke avond op prime-time. Kan dan mooi op de tijden van DWDD, Nieuwsuur, Pauw, zodat die zendtijd toch gevuld wordt, terwijl de presentatoren daarvan in afwachting van hun proces en aansluitende berechting groen brood en uitgedroogde spinnen te vreten krijgen in het cachot.

  Like

 16. Hendrik M. zegt:

  De Nederlandse bevolking in levensgevaar brengen door het vrij rond laten huppelen van vuige IS moordenaars; lijkt me voldoende reden de regentenkliek van hun taak te ontheffen.
  Die IS gevallen in ieder geval opsluiten tot ze aan Assad uitgeleverd kunnen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s