Kleve, net over de grens: Migranten verkrachten 5 meisjes van 8 tot 10 jaar oud

Screenshot_28

(Door: “Xander”)

Voor de gevestigde orde lijkt inmiddels alles geoorloofd voor het grote doel: een totaal geïslamiseerde Europese superstaat

Kleve, net over de grens bij Nijmegen, de linkse gutmensch stad van Oost-Nederland. Enkele weken geleden stuurden de scholen in Kleve een brandbrief aan alle ouders waarin werd gewaarschuwd om hun kinderen extra in de gaten te houden. Over de reden werd angstvallig gezwegen, en nu blijkt waarom. Een arts in een ziekenhuis in Kleve –die eigenlijk onder strenge zwijgplicht staat – verklaarde off-the-record dat er in korte tijd 5 meisjes van tussen de 8 en 10 jaar oud tijdens hun wandeling naar school werden ontvoerd en op brute wijze zijn verkracht door migranten. De meisjes moesten met ernstige verwondingen in het ziekenhuis worden opgenomen, worden van iedereen weggehouden en krijgen tevens psychiatrische behandelingen.

De arts benadrukte dat zijn naam absoluut niet bekend mag worden, omdat de autoriteiten na de verkrachtingen van de meisjes alle betrokken personen in zowel het ziekenhuis – zelfs de schoonmaakploeg – als bij de politie en van de pers dreigden met onmiddellijk ontslag als ze er ook maar iets van naar buiten zouden brengen.

Lees verder>>>
(h/t “albertien54”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Kleve, net over de grens: Migranten verkrachten 5 meisjes van 8 tot 10 jaar oud

 1. Smerige media,besturen,politie,en regeringen!Hopelijk kunnen we hen spoedig voor een volkstribunaal brengen!Zij offeren kleine meisjes met het grootste gemak,zodat asielparasieten aan hun zieke gerief kunnen komen!Verspreid dit nieuws zo veel mogelijk!

  Like

 2. Jean zegt:

  die “autoriteiten” moeten hangen of de kogel krijgen, aan lafaards in onze gemeenschap hebben wij geen enkele behoefte en betreffende dat vreemd gespuis, “piemel eraf” en naar homeland met die perverse barbaren.

  Like

 3. Martijn zegt:

  Meteen kapot schieten die vieze gelukszoekers. Weg ermee

  Like

 4. Muurbloempje zegt:

  Das ist ja zum Kotzen!
  Frau Merkel zou eens wreed verkracht moeten worden door die moslimhonden. Een regelrechte gangbang is voor dat loeder op zijn plaats.

  Like

 5. Elena zegt:

  Al die smerige autoriteiten die het buitenlandse tuig de hand boven het hoofd houden moeten aan de schandpaal.
  In de 1ste plaats pleegt men chantage, door te dreigen met ontslag. Bij Wet ( de Nederlandse) is chantage verboden…dus strafbaar. Hoe de Wet in Duitsland is, moet ik het antwoord op schuldig blijven.

  Like

 6. Wat kun je er nog van zeggen? De bestuurlijke elite voelt de grond onder zich wegglijden en maakt als een kat in het nauw steeds vreemdere sprongen.
  En die treffen de autochtone burger.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Niet zo lang geleden werden artsen ook gedicteerd door de overheid. Hebben die Duitsers nou helemaal niets geleerd?

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Ik heb mijn grootste twijfels hieraan omdat niet een van de
  ouders hiermee naar buiten komt omdat het eigen Kind van
  zo een asylrat aangerand is ?
  Zou het mijn Kind zijn, zou het al lang bekent zijn omdat ik
  dan persoonlijk deze rat zijn kop van zijn romp hat afgeslagen !
  Maar evenzo ook een phedo zou zijn kop niet meer hebben gehat !
  Een gevangenisstraf zou me dan geen moer schelen !
  Ik blijf erbij !
  NIET EEN VADER DIE HIERVAN BETROFFEN WAS
  HEEFT WAT ONDERNOMEN ?
  HIER KLOPT IETS HELEMAAL NIET !

  Like

  • zrast zegt:

   ” Een arts in een ziekenhuis in Kleve –die eigenlijk onder strenge zwijgplicht staat – verklaarde off-the-record”
   Ik geloof er geen biet van, Xander heeft wel eens informatieve stukjes op zijn site maar heeft ook een bijzonder dikke duim.

   Like

  • Margret zegt:

   Ben het met eens. Kijk eens naar de organisatie die dit nieuws in de wereld brengt.Wat betreft de ouders.Ik ben het helemaal met je eens.Er klopt niets van!

   Like

 9. Drs.P. zegt:

  Dit is waarschijnlijk de bedoeling voor heel Europa van de gore ratten cabal in brussel, tezamen met hun locale trekpoppen zoals een kutte, zamstom en pechold.
  Waarom zijn er nog steeds zoveel stompzinnige domme idioten die met welkomsborden staan??
  Wat voor processen spelen zich in hun zieke nsb-hoofden af en is het nog mogelijk dat deze mensen hun verstand terug krijgen??
  Al deze afgrijselijke misstanden moeten bekend worden aan de grote massa’s, pas dan kunnen we met tientallen miljoenen naar brussel om de gore cabal af te straffen!!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 10. Cathja zegt:

  Eigenlijk is het intens gemeen om de waarheid voor de bevolking verborgen te houden! In plaats van zwijgen zou men moeten spreken, en mensen er voor waarschuwen dat immigranten er een andere moraal op nahouden dan wij Europeanen. Dat vrouwen en (zelfs hele jonge) meisjes niet veilig meer over straat kunnen gaan!
  Iedereen die DIT kwaad moedwillig verzwijgt is medeplichtig aan alles wat vrouwen en meisjes overkomt.

  Like

 11. Maria zegt:

  Geslachtsdeel verwijderen.
  Resoluut.

  Like

 12. Pieter zegt:

  sow…. in dit ziekenhuis is mn zoon vorige week geboren en ligt hij nog in de couveuse..
  zal toch es n beetje rondvragen, kom er nu iedere dag.
  overigens denk ik dat die Meisjes allang naar de LVR kliniek in Bedburg Hau overgebracht zijn.
  dat ligt hemelsbreed 3 Kilometer van het St. Antonius Krankenhaus vandaan.
  Uiteraard ga ik dit verhaal stevig delen onder mn duitse kennissen en andere hollandse villa-vluchtelingen.

  Like

 13. Hans zegt:

  En de daders leven nog?

  Like

 14. Betty boop zegt:

  Hallo die moeten ze echt dood knuppelen… Van kinderen blijf je af..

  Like

 15. Realist zegt:

  @Sjaak: vanzelfsprekend hebben de ouders de politie op bezoek gehad en met dat in je achterhoofd moet je niet vergeten dat autoriteiten erg dominant, dwingend en intimiderend kunnen overkomen, vergis je daar niet in. Indien het verhaal waar is zijn de ouders onder zware druk gezet hier niets over te delen en daarbij is niet iedere vader is zo assertief als jij bent. Of denk je dat de politie bij de ouders van dit mishandelde meisje in Zwolle alleen maar slachtofferhulp heeft aangeboden? http://www.destentor.nl/regio/zwolle/politie-zwolle-zoekt-twee-mannen-na-mishandeling-meisje-1.5314367 De daders zijn nog steeds niet gepakt en op social media is hier helemaal niets over gedeeld. Dat klopt ook niet. En als je een idee wilt hebben hoe groot een doofpot kan worden dan moet je hier eens even kijken. https://rechtiskrom.wordpress.com/2015/11/04/demmink-en-brouwer-partners-in-crime/#more-6395
  Dus beste Sjaak, wie weet is het gewoon waar en dan mogen we hopen dat een journalist met ballen dit verhaal gaat onderzoeken. Het is vlakbij!

  Like

 16. Bert zegt:

  zo “grappig” dat je altijd vaders hoort roepen ‘Als ze aan mn kind komen maar ik ze af !’. Dagelijks gebeuren er nu verschrikkelijke dingen maar de mensen doen helemaal niks en zwijgen zelfs braaf als ze dat wordt opgelegd. Wat een laf volkje zijn we toch geworden , bah. We kunnen dus gewoon wachten tot de volgende vrouw of kind voor het leven getekend wordt als er niemand opstaat en zegt ‘Nu is het genoeg !’.

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Voor een beetje onderzoeksjournalist moet het een fluitje van een cent zijn om erachter te komen wie die “autoriteiten” zijn geweest die met ‘onmiddellijk ontslag’ dreigden.
  Die hebben naast alle fatsoensnormen toch ook enkele wetten overtreden en zouden met onmiddellijke ingang uit al hun functies ontheven dienen te worden. En dan niet voor even maar blijvend.

  Like

 18. Hendrik M. zegt:

  Sterkte meiskes en ouders!
  Merkel heeft die verkrachters uitgenodigd en is dus rechtstreeks aansprakelijk!

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Dat krijgt men nu, door de waanzinnige politiek, van met name de socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten. En dat alles als gevolg van: ” De Resolutie van Straatsburg”, uit 1975, waar deze politieke klootzakken ONS verkocht hebben voor Olie!

  Like

 20. anna zegt:

  aan alle meisjes in Kleve en omgeving de condooms uitdelen uit voorgaand artikel, alhoewel …. een kind van 8-10 kun je hier niet mee opzadelen, conclusie: naar buiten brengen van dit vergrijp door deze barbaren …. of de politie/ziekenhuisdirecte het wil of niet ….

  Like

 21. Wilma bergmans zegt:

  Hoi
  Had dit gedeeld op fb.
  Is gewoon verwijdert.je kunt het er niet meer opzetten of doorsturen.
  Verschrikkelijk gewoon.

  Like

 22. boorzalf zegt:

  Ben benieuwd, of de telegraaf mijn reactie zal plaatsen over dit artikel. Zal wel verwijderd worden denk ik. .

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Blijf toch volharden Boorzalf. Acht van mijn tien reacties worden daar niet geplaatst. Als de slapenden en twijfelaars mijn overige reacties wel zien ben ik tevreden. Laten we gezamenlijk blijven reageren in de media en allerlei fora. Vaak frustrerend, vaak een ban, maar dat geeft niet. Het eendracht maakt macht principe neemt toe. en daar gaat het tenslotte om.

   Like

 23. Thomasson zegt:

  Eergisteren zat ik, midden in de nacht, naar het nieuws op de Duitse zender ARD te kijken. Een van de berichten was heel interessant. Angela Merkel en haar Poedels Regering hebben ‘beschloßen’ een wetvoorstel in te dienen waarin meer toezicht op Sociale Media moet worden gehouden. De hetze en haat nemen toe http://www.welt.de/politik/deutschland/article139440698/Wie-Facebook-von-rechten-Hetzern-missbraucht-wird.html Recht extremisten verspreiden alle mogelijke horrorverhalen over vluchtelingen om de mensen bang te maken ….Bijvoorbeeld over verkrachtingen door vluchtelingen in de AZC of daarbuiten …DIE ALLEMAAL NIET WAAR ZIJN EN AFKOMSTIG UIT DE ZIEKE RADICALE GEESTEN …Vluchtelingen doen dat niet! …Vluchtelingen zijn ook geen Jihadisten! enz. De Duitse autoriteiten gedragen zich net als een doorsnee Marokkaanse moeder: “Nee Ali doet dat niet! …Ali goede jongen!”….Er wordt door Merkeline’s Poedels alles uit de kast gehaald om de asielzoekers goede voorkomen te geven. Echter, hoe langer ze in het land zijn …des te meer het ware smoel van dat smerige volk naar buiten komt. Gelukkig geloven de meeste Duitsers de desinformatie van de media niet. Vooral niet in Oost Duitsland daar zijn na lange jaren van Sovjet bezetting aan ‘officiële leugens’ gewend geraakt.

  Like

 24. Pogo zegt:

  Jammer dat in deze moderne tijd niemand zo’n gesprek met de autoriteiten opneemt op zijn of haar telefoon.
  Met zo’n opname op zak treedt je toch iets gemakkelijker naar buiten.

  Like

 25. Jan zegt:

  Dood martelen en terug laten drijven waar ze vandaan komen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s