Open brief aan Peter R. de Vries

Screenshot_4

(Door: Antonie Niessen)

Hoi Peter,

Keer op keer verwonder ik me over jouw selectieve verontwaardiging als het over asielzoekers c.q. vluchtelingen gaat. Ik weet nog goed dat je zelfs opgelucht was dat Marianne Vaatstra niet door een asielzoeker was vermoord. Trots twitterde je: “Man gearresteerd. Blanke verdachte, Fries, woonde 2,5 km van plaats delict. 100 procent DNA-match !”. Je kreeg zelfs bijval van je RTL-mattie Humberto Tan. Toen in 2011 in Baflo (Groningen) een asielzoeker zijn vriendin Renske de hersenen insloeg met een 18 kg zware brandblusser en daarna een toegesnelde motoragent doodschoot heb ik jou niet gehoord. Over de groepsverkrachting van een vrouw in een asielzoekerscentrum in het Zweedse plaatsje Mariannelund door 11 Arabische mannen heb je ook nooit verslag gedaan.

Lees verder>>>

(h/t “Heer M”)
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Open brief aan Peter R. de Vries

 1. Een paar reacties op METRO doorgelezen. Eén ervan: “Je bent een toppertje! Eén minpuntje: Veel te mild.”
  En zo is het helemaal! Als IK ooit aan een open brief aan die hufter mocht beginnen ….Nou, hou het er maar op, dat er nog veel minder een spaan van hem heel zou blijven, dan hier het geval is!
  God, wat háát ik die droplul!!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Mr,Ego wordt hier,terecht,afgebrand!

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Te veel eer voor superspeurder Peter r. de Vries. Zoals hij zijn er velen, geestelijke hoeren, die hun mening hebben verkocht. Die zingen in de linxe kerk. En onze televisie is de afwerkplek.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Peter de Vries, een minkukel die bij de NPO, tegen een veel te ruime vergoeding, betaald van ons belastinggeld, alles uitbraakt wat de NPO verlangt….
  Getver, wat een naar en misselijkmakend ventje…

  Like

 5. harry zegt:

  Peter de Vries is gewoon een RAT !
  Zo druipt de afgunst van zijn smoel bij de commentaren op Wilders , die in tegenstelling tot hem WEL succesvol is geworden in de politiek .
  Daar had ie zich met zijn “eigen” op te richten partij toch even gruwelijk de das omgedaan , vanwege hoogmoed !

  Evenzo de roem van Cruyff , dat lijkt hem niet gegund .
  Als je het verdomt om te klappen als alle anderen het WEL doen uit respect – heb totaal niks met voetbal – maar wie kan er een hekel hebben aan Cruyff ?
  Dan ben je toch heel sneu ?
  Hij is het schoolvoorbeeld van een zure , afgunstige , door narcisme totaal verziekte asbak !

  Ook een bewonderaar van de zwarte medemens , waarschijnlijk in navolging van zijn dochter die zich ook graag laat vullen door zo’n zwarte slurf .
  Een zeer foute gutmensch .

  Ik zap onmiddellijk weg als ik die rotkop zie op TV .

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Zo, een Fries snijdt, misschien zelfs volgens Peter R. de Vries, dus geen keel door? Als ik dit stukje over Marianne Vaatstra mag geloven is het best mogelijk dat er genoeg psychopaten rondlopen die tot zoiets in staat zijn.
  Zo ken ik een fantasie- en een waar gebeurd verhaal over een jongen en een man die allebei met hun voornaam Peter heetten (dus ook de Vries!) en ongevraagd een huis of herberg binnengingen terwijl ze beiden een mes bij zich hadden! In de desbetreffende kamers waar zij binnendrongen lagen twee pubermeisjes te slapen die of wél of niét op hun komst rekenden en bij één van hen helaas fataal afliep!
  De jongen was niemand anders dan Peter Pan die in Londen het huis van het bankiersechtpaar Darling bezocht om daar zijn verloren schaduw terug te vinden. Hij trof toen het meisje Wendy Darling aan en zij was niet bang voor hem. Ze hielp Peter Pan om zijn betoverde schaduw aan te naaien en vertrok met hem, haar broers John en Michael en het jaloerse feetje Tinkerbell naar Neverland.
  De man echter heette Peter Kürten en hij ging in 1913 bij Keulen ongezien een herberg in om daar in te gaan breken. Hij trof in een slaapkamer een meisje aan dat Christine Klein heette en 10 jaar oud was. Kürten was helaas een levensgevaarlijke seriemoordenaar die zich op het meisje wierp, haar aanrandde en wurgde om daarna met zijn mes de keel van Christine door te snijden! Van deze moord kreeg haar vader Peter Klein de schuld omdat met daar een bebloed zakmes aantrof met de initialen PK.
  En het zou nog zeker 18 jaar duren eer Peter Kürten, genaamd de ‘Düsseldorfse Vampier’, zijn eigen leven in 1931 verloor door een veel groter mes in de gevangenis van Keulen. Dat mes was afkomstig van een guillotine die de Vampier een eeuwige reis naar de hel leek te sturen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s