Zweden: Brandaanslagen op islamitische asielzoekerscentra

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Hetgeen waarvoor alle burgers de politiek gewaarschuwd hebben, is daadwerkelijk gebeurd. In Zweden is quasi een soort burgeroorlog vanwege de enorme toestroom van islamitische “migranten” uitgebroken. Burgers die het niet meer eens zijn met de ongebreidelde massale opname hebben negen “vluchtelingencentra” in brand gestoken.

De Zweden vechten op dit moment tegen de islamitische invasie van hun land. Er werden al negen “vluchtelingencentra” in brand gestoken om het signaal af te geven: niet nog meer moslims! Je zou kunnen zeggen dat de Zweden pisnijdig zijn en vuur en zwavel over de instellingen brengen die bedoeld zijn voor de “vluchtelingen”. Tot nu toe vonden er zeven brandaanslagen plaats, allemaal in migratie-instellingen.

Twee andere onderkomens in Zweden, die voor “vluchtelingen” zijn bedoeld, werden het slachtoffer van de jongste serie brandstichtingen. De politie denkt dat de aanvallen gericht zijn tegen de aankomende “asielzoekers” die Europa nu overstromen.

Het jongste incident vond plaats in een kinderzomerkamp in de Zweedse stad Eskilstuna, ruim 100 kilometer ten westen van de Zweedse hoofdstad Stockholm. In het kamp, waarin tot nu toe Zweedse kinderen hun zomervakantie doorbrachten, dienen nu ongeveer 60 “asielzoekers” ondergebracht te worden.

Ongeveer op hetzelfde tijdstip was er een andere brand in een “vluchtelingenkamp” in de stad Munkedal in het zuidwesten van Zweden. De brand kon echter snel geblust worden en er raakte niemand gewond, omdat het gebied na een soortgelijk incident al werd afgesloten.

Zweden heeft in verhouding tot zijn bevolkingsaantal meer “vluchtelingen” dan welk ander Europees land dan ook opgenomen. Dit jaar zijn er al 100.000 “asielzoekers” het land binnengekomen en voor het einde van het jaar zullen daar nog een 90.000 bijkomen.

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Zweden: Brandaanslagen op islamitische asielzoekerscentra

 1. Sjaak zegt:

  Het is overal in Europa hetzelfde !
  Moeizaam erstreden soziale voorzieningen
  worden van vandaag op morgen gekapt !
  Turn en sportinrichtingen, vergaderzalen
  en diverze andere openbare inrichtingen
  worden over nacht tot asylzoekercentra’s
  omgetovert !
  Zonder vragen of een demokraties Referendum
  denken deze van het volk betaalde gulle rooie
  mafkezen, dat ze daarmee klakkeloos doorkomen !
  Die tijden zijn voorbij en dankzij het Internet zijn we
  op de rooie Propaganda pers hun NOG een stapje
  vooruit ! NOG ! Totdat ze waarschijnlijk uit vertwijfelde
  nood het Internet uit de lucht halen en afwurgen !
  MAARRRRR ! Dan gaat het eerst recht beginnen !
  DAN branden jullie rooie hutten en de Pech en zwevel
  word uit de schuur gehaald !
  Domme stinkende rooie kotzbrokken !
  Ga liever vrijwillig zolang het noch gaat !
  Dit is van mij een goed bedoelde raad !

  Like

 2. Cathja zegt:

  Nu komt er dan toch openlijk verzet tegen de komst van nog meer immigranten! Het hek lijkt van de dam; de bevolking pikt het niet langer meer dat hen zoveel vreemdelingen door de strot worden geperst. Ze zien eindelijk in dat al die vreemdelingen nooit en te nimmer zullen integreren, maar juist van plan zijn om Zweden te islamiseren, wat betekent dat de Zweden ondergeschikt gemaakt zullen worden aan de islam.
  Nu de ogen van de burgers open gaan, en er allerlei onderkomens in de hens gestoken worden, zal de overheid ‘m echt wel gaan knijpen! Want wat weten zij over wat er werkelijk onder de bevolking leeft? Misschien hebben velen hun mond dichtgehouden om protest van hogerhand te voorkomen, maar nu de Zweden het water tot aan de lippen staat, komt naar buiten wat er van binnen leeft!

  De Zweedse overheid (en alle overheden die niet naar het volk luisteren) zal nu paal en perk moeten stellen aan het aantal asielzoekers wat mag blijven, én wat terug moet. Ze zijn veel te tolerant geweest, en zullen het niet gemakkelijk krijgen als ze orde op zaken willen stellen!

  Ik hoop niet dat het in ons land ook zover gaat komen. Maar wat elders gebeurt is ook een les voor Nederland.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 7 november 2015 om 15:14

   “Ze zien eindelijk in dat al die vreemdelingen nooit en te nimmer zullen integreren”

   Afgezien dáárvan: de burger kan die zotheid gewoon niet betalen!

   Like

 3. Muurbloempje zegt:

  ‘Wie niet horen wil, die moet maar voelen’. Goed dat de bevolking in opstand komt!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Langzaam maar zeker ontwaken sommige Zweden !

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  En zo begint het .
  Waar het verstand is gestopt , begint het geweld .

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Het kan niet uitblijven dat over geheel Europa steeds meer mensen met afgrijzen zien hoe een gigantische stroom mensen uit de Arabische zandbak onze leefwereld binnendringt.Als je alle politierapporten onder ogen zou krijgen van moslims, die zin in of bij asielcentra misdragen, die zou de toekomst met angst tegemoet zien.
  Erdogan, de pasha van Turkije windt er geen doekjes om. Hij en met hem de vazallen in zijn regering beogen een totale onderwerping van Europa aan de islam. Eurabië.
  Ook leiders van andere moslimlanden beogen dat doel. De leider van Iran is er heel duidelijk over. Israël moet vernietigd worden en de Joden uitgeroeid, daarna is Europa aan de beurt. Je zou zeggen dan hebben we nog even want Israël handhaaft zich en is niet van plan zich gemakkelijk over te geven. Zij herhinneren zich de Holocaust. Vergeet maar dat we nog tijd zouden hebben. De vijfde colonne is inmiddels van een enorme omvang en met de juiste bevelvoering in staat binnen korte tijd de overname van Europa uit te voeren. Los van de vraag hoeveel tijd ons nog rest, kunnen we aannemen dat het er in het Midden Oosten zeer heet aan toe zal gaan. Hezbollah is tot de tanden bewapend. Hamas krijgt steeds zwaardere raketten van Iran. Abas dringt zich met succes opnieuw in het diplomatieke milieu en haalt onder valse voorwendselen overal geld op om zijn Palestijnen in staat te stellen het leven van Israël zuur te maken.
  ISIS keert zich tegen de hele wereld voor zover die geen moslim is.
  Wie denkt dat de moslims die inmiddels in Europa zijn met hun duimen gaan zitten draaien zodra in het Midden Oosten echt de brand er in gaat.
  Autochtone Nederlanders, word wakker. Weet u inmiddels wat te doen als de pleuris uitbreekt?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Antivenin zegt:

  Je kunt geweld in principe nog zo hard afkeuren, maar als machthebbers stug weigeren te luisteren naar de bevolking, wordt het uiteindelijk het enige alternatief. Succes, Zweedse bevolking. Beter een paar gebouwen in de fik, dan nog meer verkrachte vrouwen en straks dode Zweden! Hopelijk komt de boodschap nu aan!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt hoor, rode, linkse moslimkerk. Ieder land in Europa gaat door jullie, en de “goedmensen”, naar de verdommenis!

  Like

 9. Elena zegt:

  Dit fenomeen is het enige wat de burger kan doen om een signaal van verzet naar de overheid te geven.
  In Duitsland is dat ook reeds gaande. Nu mag het van mij ook in ons landje gaan gebeuren.
  Gelukkig vallen er geen slachtoffers.
  Elk nieuw gezet “vluchtelingen” onderkomen..mag van mij dezelfde nacht in de fik.

  Like

 10. Er schijnt niet anders op te zitten dan deze manier:politici in heel Europa vegen hun achterste af met vragen,klachten en protesten!Het is niet de schuld van de mensen die in hun wanhoop trachten te voorkomen dat er nog meer parasieten komen verblijven,maar van regeringen en politici met oogkleppen op en zich Oost-Indisch doof houdende!

  Like

 11. Geronimo zegt:

  Broodnodige evolutie. Een andere uitweg is er nu eenmaal niet, omdat de bewindslui het vertikken om de broodnodige maatregelen te nemen ter bescherming van de eigen bevolking. Het eigen volk wordt niet gehoord en aan de kant geschoven voor de eerste de beste asielbedriegers. Wie niet horen wil, moet bijgevolg voelen.

  Like

 12. D. G. Neree zegt:

  In Zandvoort moeten schoolkinderen deze weken buiten gymmen, aangezien de sportzaal daar voor asieleisers is bestemd.

  Like

 13. Asgard zegt:

  Hahaha Sjaak,….heerlijk zoals je te keer gaat!!
  En lezers op deze site, laat je niet gek maken!!

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Als een overheid niet horen wil, moeten ze maar voelen !!

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Er komt een tijd dat foute politici, journalisten en al hun andere handlangers zullen boeten voor hun verraad !

  Like

 16. Marleen zegt:

  Ik dacht al dat er ginds iets gaande was, deze info stond effe op FB, werd er echter zeer snel weer afgehaald …… ze bedonderen ons, en houden info achter …………..

  Like

 17. albertien54 zegt:

  WAARSCHUWING LANDVERRADERS DER NEDERLANDEN!!

  Hierbij een citaat van een artikel op Xander en laat dit een waarschuwing zijn voor de Rode en Groene Landverraders, de NSB-ers, de linkse Gütmenshen van dit Nederichland!!
  Dit keer komt u niet meer weg met: wir haben es nicht gewüszt! Nog niks geleerd van WOII??
  Helaas vrees ik dat u die tijd niet meer gegund zal zijn, uw kop ligt dan al naast uw lichaam!
  Als ik u was zou ik nu maar hardop gaan bidden op uw matje, naar Mekka!!

  Bent of blijft u medeplichtig aan onze ondergang?

  Bedenk goed dat ook u indirect medeplichtig zult zijn indien u bij de volgende verkiezingen gewoon wéér op dezelfde partijen stemt die deze ‘cultuurverrijking’ mogelijk hebben gemaakt, en die nu meer dan ooit tevoren onze grenzen wijd hebben geopend voor een religieuze ideologie die zijn aanhangers in naam van hun ‘666’ god en diens valse profeet opdraagt alle ongelovigen desnoods met dit soort vreselijke wandaden te onderwerpen, te onderdrukken of simpelweg uit te roeien.

  U bent tevens medeplichtig indien u beroepsmatig of vrijwillig nog langer meewerkt aan de komst van een weliswaar NOG grotendeels onbewapend, maar ons wel degelijk extreem vijandig gezind islamitisch invasieleger. U herinnert u zich vast wel de geschiedenislessen over de Tweede Wereldoorlog, hoe Nederlanders die na de Duitse inval in 1940 vrijwillig met een ‘er valt nu eenmaal niets tegen te doen’ houding met de bezetters meewerkten, na de oorlog werden genoemd?

  Like

 18. boorzalf zegt:

  Gewoon al die gelukzoekers inladen in een mammoet tanker en afvoeren naar mekka. Hebben die arabieren toch niet in de gaten. Kunnen ze gaan wonen in die paar miljoen tenten die daar staan

  Like

 19. Hendrik M. zegt:

  Landverraders en volksverlakkers moeten gewoon hangen!

  Like

 20. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 21. Joshua zegt:

  Waarom worden de kastelen van de volksverraders niet in brand gestoken, deze hufters blijven jammer genoeg altijd buiten schot.
  Het zou mooi zijn om te beginnen bij junckers en zijn vriendje timmerfrans!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s