GELOVEN . . .

Screenshot_42

Dhimmitude . . .

(Door: Martha N.)

In de ogen van moslims. Weten onze politici wat hiervan de betekenis is? “Dhimmi” is een aanduiding van moslims voor bepaalde “niet-moslims”. Een christen of Jood heeft in een door moslims overheerste wereld de keuze uit DRIE mogelijkheden:

1. Hij of zij bekeert zich tot de islam. Dit is de “beste keuze”.

2. Hij of zij blijft het eigen geloof aanhangen, maar onderwerpt zich aan de moslimwereld. Dit zijn de dhimmi’s. Zij worden tweederangs burgers en MOETEN een verplichte belasting betalen aan de moslims: deze heffing heet de “jizya”.

3. Men houdt zijn eigen overtuiging, maar weigert onderwerping en Jizya. Dan is de “goede moslim” VERPLICHT deze persoon te doden.

Vanuit deze moslimvisie is het duidelijk dat WIJ, de dhimmi’s, GEEN dankbaarheid hoeven te verwachten voor onze toegeeflijkheid, hun gebruik of misbruik van ons sociaal stelsel, of het gratis geven van een uitkering, woning etc. Volgens Allah’s woord, zo staat inde koran, hebben zij daar RECHT op, en iets waar je recht op hebt, hoef je niet dankbaar voor te zijn. Wij zijn, in hun optie VERPLICHT hen dit alles te geven als een vorm van Jizya..

Onze politici hangen het “Samaritanisme” aan en ook burgers, hoewel het beeld begint te veranderen. Toch schijnen er mensen te zijn die zich schuldig voelen wanneer zij anderen niet helpen. Of proberen ze andersdenkenden te bekeren? Vergeet het. En dat zouden onze politici ook moeten weten. Goed geld naar kwaad smijten, levert niets op.

In ieder geval heeft het woord “dhimmi” een diepere betekenis dan alleen maar “dom”. Het staat voor “Jizya.” En ja, zoals de regering en ook sommigen van ons volk, zich opstellen, zijn wij inderdaad de stommelingen. We worden veracht, we zijn slechts de helpers die op dit moment nodig zijn om het doel van de goede moslim te bereiken.

Moslims, vanuit hun zienswijze, hebben recht op onze hulp, zij zijn verplicht gebruik te maken van onze onreine hulp. Dat zegt Allah, zij alleen hebben recht. Wij zijn de werkers. Het is net als bij de bijen of de mieren.

Koran, soera 9, vers 28:

“O, jij die gelooft, de afgodendienaren zijn voorzeker onrein. Zij zullen daarom na (verloop van) dit jaar de heilige Moskee niet naderen. En als je armoede vreest, zal Allah u als Hij wil uit Zijn overvloed verrijken. Voorzeker, Allah is Alwetend, Alwijs.”

 Koran, soera 9, vers 29:

“Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek, die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn.”

Mensen, dit is geen opruiend bericht. Maar laten we goed begrijpen wat het verschil is tussen een moslimgelovige en een onreine hond, zoals ZIJ ONS ZIEN.

Mijn advies aan een ieder en vooral aan politici die ons land volstoppen: LEES de KORAN!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allah, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op GELOVEN . . .

 1. Claudia M. zegt:

  Ik vraag me hoeveel van die “jizya” we feitelijk al niet kwijt zijn aan onze verrijking? Als het roer niet heel snel omgeflikkerd gaat worden, als het al niet te laat is, dan gaan we gewoon naar de kloten! Om het maar eens in oud Hollandsch uit te drukken!

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Het is de ‘religie’ van de totale immoraliteit; de IS-lam bewijst het duizend maal per dag. De moraal beperkt zich tot absurde totemistische practijken uit de Steentijd, die nu hier terug ingevoerd worden, met de zegen van linkse verlichtelingen en huurlingen media..

  Like

 3. Sjun Demartelaere zegt:

  Koran, hadith en soenna geven aan dat het enige dat werkt tegen dit systeem en haar verspreiders een spijkerharde vuist is. Ook Mohammed, de meest ideale mens der moslims, toonde zich geen mietje toen hij kamelendieven de ogen liet uitsteken, hun ledematen kruiselings liet amputeren en deze mensen achterliet om te verdrogen in de woestijn. Voor een andere manier van besturen bestaat in de traditie geen respect, uiteindelijk wordt het gebied dan weer aan een spijkerharde potentaat onderworpen om te voorkomen dat groepen jihadi’s elkaar en onschuldige burgers de religieuze maat nemen en met enige regelmaat een kopje kleiner maken. Je ziet dat dan ook gebeuren in de landen waar islam de agenda bepaalt. Hanteert de heerser geen keiharde vuist, dan is zijn land onbestuurbaar en blijven de straten er onveilig. Een blik op Zuid-Libanon, Gaza, de Westbank, Libië, Egypte, Irak, Syrië, Pakistan en Afghanistan onderstreept dit nog eens. Ferdinand en Isabella begrepen dat ook al toen zij Spanje zuiverden van kolonisten en veroveraars.

  Like

 4. Lucas R zegt:

  Maar nee toch, we zullen overwinnen op die achterlijken. Maar het zal met fysieke strijd zijn en daar zijn we nog lang niet toe bereid. Zolang de meerderheid nog op jaarlijks verlof kan en meerdere van onze goede gewoonten niet zijn verloren, zullen we niet ten strijde trekken.
  Maar kijk hoe het gegaan is in WO II, een ondergrondse zal ontstaan en stilaan uitbreiden. De bevolking zal zich hergroeperen om zich tegen die wilde godsdienst waanzinnigen te kunnen verweren. We zullen het maar burgeroorlog noemen zeker… Enfin, nog effe wachten en dan zien we wel. Ik ben er wel van overtuigd dat het met bloedvergieten zal gaan.
  Lees eens het boek “Eindstrijd” van prof. dr. Jansen , prof.dr. Bert Snel

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Toch jammer dat wij niet echt in staat zijn gebleken om een universele humanitaire filosofie te ontwikkelen die al die primitieve geloven overbodig maakt. Een filosofie die open staat voor groei en nieuwe inzichten zonder dogma’s die achterhaald zijn door de evolutionaire ontwikkeling van de mens. Ook het christendom is gebaseerd op uitsluiting van anders denkenden net als de islam en bijna alle andere religies. Laat ons vrije mensen worden met vertrouwen in onze eigen gedachten en gevoelens en laat de liefde koning kraaien over het geleuter van oude denkbeelden.

  Like

 6. sammy zegt:

  dat is het dan wat ons te wachten staat. misschien ontstaan er en paar Nederlandse milities we zullen zien.

  Like

 7. Jade zegt:

  We zitten als kikkers in de pan, maar nu de “vluchtelingen” met duizenden tegelijk
  in de maand komen, begint het water onaangenaam warm te worden…

  Like

 8. Thoth zegt:

  En het ergste is, ze geloven hierin. Het zijn de onvriendelijke, primitieve en barbaarse gasten.

  Like

 9. Jean zegt:

  Martha, en die rotzooi halen ze massaal onze landen binnen!
  Wie moeten we als eerste aanpakken en straffen? Juist, de lafaards onder eigen volk, dus, nog veel werk aan de winkel want nadien volgt de aanpak van die barbaarse rotzooi op ons grondgebied. In Afrika is er meer ruimte voor die perverse eikels dus asap oppakken en afvoeren.

  Like

 10. fredjohan zegt:

  Lieve Martha ik hoef hun strijdboek toch niet te lezen om te weten dat het doodsaanbidders zijn. We moeten ze laten weten dat wij de baas zijn in dit land en dat ze zich aan onze regels en wetten moeten onderwerpen.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik zal mij nooit ONDERWERPEN aan hen, allemaal een kruisbeeld aan je voordeur hangen, daar zijn ze als de dood voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s