De islam in een notendop

Screenshot_52

(Door: Amil Imani)

Met gevaar voor het schenden van politieke correctheid heb ik tientallen jaren nauwkeurig en zorgvuldig de islam geanalyseerd. Het heeft geleid tot de volgende opmerking: de islam is een sociaal-cultureel virale ziekte die met zijn kwaadaardigheid elke kwetsbare gastheer binnenvalt en tegelijkertijd zijn eigen aanhangers verslindt. Met andere woorden: de islam is net zo dodelijk als een besmettelijke ziekte. Zodra zij de geest van zijn slachtoffer heeft geïnfecteerd, is deze ‘slopende’ aandoening in staat om hem of haar te transformeren in een ​​hulpeloze islamitische pion die geen andere keuze heeft dan het ten uitvoer brengen van wat er wordt gevraagd.

Deze mensen, tot slaaf gemaakt in het uitvoeren van extreem gewelddadige opdrachten, zijn geestelijk ziek en zeer besmettelijk. Terwijl ze zich bezighouden met gruwelijke misdaden van chaos en geweld om hun onvoorwaardelijke gehoorzaamheid te tonen aan de dictaten van de islamitische cultus, werken ze actief mee aan het overbrengen van deze ziekte op anderen. Net zoals de “Islamitische Staat”of  ISIS/ISIL dat doet.

In de afgelopen 1400 jaar is de islam als een mentaal retrovirus gemuteerd in een groot aantal soorten en maten van ernst. Iedere geborene in een moslimfamilie, evenals degenen die zich bekeren tot de islam, brengen een bepaalde mutatie van het islamitische virus op zichzelf over. Zoals dit het geval is bij alle retrovirussen, nestelt dit virus zich diep in de persoon en barst van tijd tot tijd los met potentieel verwoestende islamofiele patiëntengevolgen.

Het islamitische virus ontneemt de persoon bovenal zijn meest fundamentele menselijke eigenschap; zijn natuurlijk recht om onafhankelijke beslissingen te nemen. In plaats daarvan een blinde gehoorzaamheid naar de enige verantwoordelijke voor alles, de niemand kennende Allah. De koran is de bron van dit virus en de moslims zijn de dragers die het overbrengen op anderen of er zelf door worden verslonden.

Zoals met iedere besmettelijke ziekte is er geen minimaal niveau van aanvaardbaar risico. Het enige aanvaardbare risico met de onmenselijke islam is zijn volledige decimering. Anders zal het verwoestende jihadisme van tijd tot tijd opnieuw de kop op blijven steken en zijn dodelijke gif op zijn slachtoffers overbrengen.

De islam, een overblijfsel uit een ver verleden van primitieve mensen die leefden en stierven door het zwaard, accepteert geen vreedzaam naast elkaar bestaan van verschillende culturen en religies. Hij verdeelt de wereld expliciet in twee kampen: de gelovigen en niet-gelovigen. En het is de heilige plicht van de gelovigen om de wereld van Allah te zuiveren van alle niet-moslims.

De islam is in werkelijkheid een dodelijk en sociaal-cultureel overdraagbaar virus dat immuun is voor algemene methoden van behandeling.

Door:
Amil Imani
(ex-moslim)

h/t “Joshua”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De islam in een notendop

 1. Jean zegt:

  islam (steeds met kleine letters geschreven) is een kwaadaardige kanker, die smeerlapperij moet met alle middelen bestreden, verboden en verbannen worden in heel Europa want die smeerlapperij is op alle vlakken in strijd met onze cultuur, onze normen en waarden en onze ‘seculiere’ wetten en hier gelden enkel de seculiere wetten voor alle duidelijkheid.

  Like

 2. Elena zegt:

  Gelukkig ben is resistent voor het gemuteerde en de oude stam van het islamvirus.
  Ben er bij het lezen of horen wel al allergisch voor.
  Tijdens een allergische aanval van dit islamvirus, stijgt mijn bloeddruk en een heftige hoofdpijn..gecombineerd met misselijkheid doet mijn afschuw nog eens extra aanwakkeren.

  Like

 3. Hans zegt:

  Er is echt wel een behandeling voor hoor.
  Snel, effectief en definitief.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik heb de eerste alinea uitgeprint en die gaat op de vooruit van mijn auto.
  Dat kan in Portugal nog.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Mohammedanen zijn levensgevaarlijke parasieten, wil je niet aan die parasieten kapot gaan dien je ze (definitief) te verwijderen.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Ik wil niets meer over de Islam lezen of horen, word er doodziek van, weg er mee, ondankbaar volk. Ze krijgen alles maar, hebben een grote smoel, stellen eisen, wie denken ze wel dat ze zijn??? Het is over het algemeen een niet vreedzaam volk, past niet bij Europa, klaar af. En waarom zijn ze eigenlijk hier, om ons te veroveren??? Nou, dat kunnen ze wel vergeten, dan kennen ze ons bijzonder slecht. Het enige wat gevaarlijk is, het aantal kinderen dat ze krijgen, maar ja, dat is hun opdracht.Misschien moeten de Nederlanders ook meer kinderen krijgen.

  Like

  • …….Maar als je dàt tot criterium gaat verheffen houd je weer geen rekening met de vrouwen, die -om andere denkbare redenen maar even achterwege te laten- fysiek geen zwangerschappen aankunnen en er na één bevalling al bijna in blijven. (Daar houden de moslims óók geen rekening mee, maar voor hullie is dat nou eenmaal een normale zaak!)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Joshua zegt:

   Avidia zegt:
   9 november 2015 om 01:59
   Het is over het algemeen een niet vreedzaam volk.
   Avidia, moslims zijn geen volk, het zijn aanhangers van een idioot, moh. genaamd.

   Like

 7. Moskee Nee zegt:

  Als je een artikel kopieert en plakt, zet dan gewoon even de link erbij.
  http://westerse-beschaving.org/is-het-virus-islam-te-genezen/

  Like

 8. Pingback: De islam in een notendop | vanhetgoor

 9. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met het artikel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s