De toon van het debat

Screenshot_54

(Door: Freek van Beetz  voor “OpinieZ.com”)

Er is de laatste tijd veel te doen over de toon van het debat, althans in de media. Kennelijk vallen bepaalde uitspraken in dat debat uit de toon. Die toon moet natuurlijk gematigd zijn en passen bij de smaak van de smaakmakers in de media.

Er zijn nogal wat landgenoten met meningen die daar van afwijken. Zich kritisch noemende opiniemakers halen dan al snel de domineestoga uit hun garderobe om die dissonanten te manen de (schrille) toon te matigen. Want op hun eigen toon valt natuurlijk niets aan te merken.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Censuur, demoniseren, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op De toon van het debat

 1. De toon van het debat kan me geen zak schelen;het gaat mij om de inhoud!En dat gaan die sprekers met wol in de mond liefst uit de weg want dan weten ze dat ze voor schut gaan!Geef mij maar iemand die recht voor zijn raap in begrijpelijke taal zegt wat hij/zij te zeggen heeft.Dan is dat voor iedereen duidelijk!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Vandaag in de Televaag !
  Met een burgermeester die de vrijheid van verzamelingsvrijheid
  van het vrije Volk verbieden will ! En zijn Agenten de flutaanwijzing
  geeft (ook niet met drie mangroepjes) naar de plaats van bestemming
  te lopen ! Te zien op het streampje van de televaag !
  32 arrestaties rond Pegida-demonstratie

  UTRECHT –
  De politie heeft zondagmiddag 32 arrestaties gedaan rond de demonstratie van de anti-islamitische beweging Pegida. De betrokkenen zijn onder meer opgepakt voor het niet opvolgen van aanwijzingen van de politie of het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs. Anderen probeerden het protest te verstoren. Volgens de politie zijn aanhoudingen zowel onder voor- als tegenstanders van de demonstratie gedaan.
  Eerder was er al opschudding omdat de Pegida-demonstranten naar het Hogelandsepark wilden gaan lopen. De politie sommeerde de groep echter in de bus te stappen. Burgemeester Jan van Zanen verbood eerder deze week een demonstratie in het centrum en wees het park aan als demonstratielocatie.
  In het park werd tevens een protestcartoon in beslag genomen. Volgens het Openbaar Ministerie stond daarop een tekst die in combinatie met de afbeelding van een bom als tulband een gewelddadige boodschap uitdraagt. “Dit is strafbaar”, aldus het OM.
  In het park verzamelden zich zondagmiddag naar schatting 150 Pegida-aanhangers. Zij droegen spandoeken met zich mee met opschriften als ‘Islamisering is EU-thanasie’, ‘Koran is vergif’ en ‘Geweldloos en verenigd tegen geloofs- en andere oorlogen op Europees grondgebied’.
  Spreekster Raffie Chohan namens Pegida Nederland die na haar eerdere toespraak vorige maand onderwerp van onderzoek is door het Openbaar Ministerie, leek haar woorden ditmaal te hebben gematigd. “Onze belastingcenten worden gebruikt om de meelij-industrie in leven te houden”, aldus Chohan. Volgens haar is er maar “één partij die de problemen benoemt en oplossingen aandraagt, en dat is de PVV”.
  Rond 15.30 uur eindigde de protestbijeenkomst. In twee bussen werd een deel van de Pegida-aanhang naar het centraal station in Utrecht teruggebracht.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sjaak: 21.46. uur, op 8/11. Met je eens Sjaak. En het waren weer de RODEN en GROENEN van de AFA, die met geweld de Pegida demonstratie verstoorden.

   Like

 3. Verwarde Man zegt:

  Ik stel Japanse en Zuid-Koreaanse toestanden voor, laten ze elkaar maar op de bek slaan.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Debat dient in klare taal gevoerd te worden; dat leugengepreek met een bek vol meel ben ik gewoon zat!

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  +

  http://www.eo.nl/blauwbloed/artikel-detail/koningspaar-en-britse-royals-bij-dodenherdenking-in-londen/

  Vandaag is het Remembrance Day in Engeland. Er legde een man een krans, die een week geleden de grootste antisemiet ter wereld ontving. De antisemiet, die de ‘steek een jood neer’ actie openlijk ondersteunde, kwam met een delegatie van 55 bedrijven en 35 burgemeesters uit een land dat kinderen vanaf 4 hersenspoelt over een vermeende genocide waarvan ‘zijn volk’ het slachtoffer zou zijn is. Onze PM organiseerde een lunch met de oorlogshitser en 2 ministers van het kabinet zetten de zakken met geld reeds klaar. TK leden wilden gaarne met de antisemiet op de foto, waar vroeger enige gene voor een afwijzing zou hebben gezorgd. Dit hele circus saboteert een demonstratie voor een verdedigbare cultuur en samenleving; zij brengen democratie en vrede elders en frustreren de vrijheid van denken, doen en overtuiging thuis. Dit hele zooitje staat 4-5 mei klaar om ons hun hypocrisie door de strot te duwen. En het ergste is dat we, als we ook maar 1 woord tegenspreken, de karaktermoord op onszelf mogen tegemoet zien.
  belo | 08-11-15 | 20:59

  +

  Like

 6. sammy zegt:

  die griezel met die bril en die schandknaap met die krullenbol aan I.S. uitleveren dan kunnen ze een wetenschappelijk onderzoek gaan houden over steniggingen verkrachtingen onthoofddingen. het beste zou zijn dat zij beiden het leidend voorwerp zouden zijn.

  Like

 7. Tempelier zegt:

  “De toon van het debat ” is een afleidingsmaneuver van de inhoud.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  De verkondiger van een afwijkende mening wordt het liefst gekleineerd
  of weggehoond door een overmacht aan goedgebekte tegenstanders !

  Veel van deze goedgebekte tegenstanders zijn in deze immigratieindustrie
  involveert ( soziaallwerkers Enz.enz) en evenzo vele Pandverhuurders
  zoals de grootbek Hennie van der Most (Oranje dorp) en de verzorgings
  en voedsel/verplegings ondernemen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s