De foto spreekt voor zich: ”Geen IS-strijders tussen vluchtelingen in Nederland”

Screenshot_7

Rob van Lint

RIJSWIJK – Tot nu toe zijn er geen IS-strijders Nederland binnengekomen, die zich schuil hielden tussen vluchtelingen. De kans dat dit gebeurt, is sowieso niet groot.

Dat zegt directeur Rob van Lint van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) in een interview met de regionale kranten van De Persgroep. Volgens hem is het een “te ingewikkelde en zichtbare weg”.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Appeasement, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Naïviteit, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op De foto spreekt voor zich: ”Geen IS-strijders tussen vluchtelingen in Nederland”

 1. koddebeier zegt:

  Volgens onze nationale IND wijsneus zijn er geen IS-strijders tussen vluchtelingen in Nederland.

  Dat geeft natuurlijk wel een veilig gevoel !!

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Hij liegt dat hij barst en hij weet het!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jungleelephant: 17.23. uur. Dat liegen wordt hem opgedragen, door Pinikkio Rutte, en de RODE KERK onder aanvoering van Samzwam ( Samsom).

   Like

 3. Joshua zegt:

  Deze meneer heeft zeker gestudeerd op uiterlijk of heeft een helderziende kijk op wat wel of geen schorem is.

  Like

 4. sammy zegt:

  wat had je anders verwacht van deze verrader, misschien wachten ze dat er een aanslag word gepleegd. ondertussen gaat het gewoon door.

  Like

 5. Gasso zegt:

  Het lijkt wel een mongool met die rare scheve paardebek….wat een slapjanus.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Weet het niet, maar volgens mij worden dit soort debielle lullo’s alleen al door de politieke cabal gekozen om hun enorme domme nietszeggende uiterlijk. Altijd enorm dom blijven lachen zou Bassie de clown zeggen, dan kan je niets gebeuren. Waar blijven de mensen met hart voor hun vaderland inplaats van de boel te belazeren zoals deze idioot??
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   De huidige generatie kijken naar het weekend om te kunnen feesten in de discotheken of op de festivalweides. Een hart voor het Vaderland mijn Vaderland hebben de mensen die nu inmiddels 70 of 80 jaar zijn en het Nederland hebben opgebouwd. Dit is ook de groep die zich het duidelijkst laat horen mbt hun pensioen die wordt gekort omdat andere kosten het land moeten dienen. De huidige generatie heeft weinig feeling met de huidige situatie totdat…….hun uitkering of subsidie voor het een of ander ook verdwijnt. Pas als de mens echt word geraakt in zijn eigen knip, gaan de haren overeind staan en gaan ze de straat op.

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  We kunnen weer rustig gaan slapen, mensen!
  Deze grijnzende betweter zegt dat we volkomen veilig zijn.

  Like

 9. Pieter zegt:

  Hij moet gewoon zijn werk doen en geen verklaringen en standpunten geven in de media.
  Dat werk wordt volgens mij door de IND heeel slecht gedaan. 70% Krijgt een verblijfsvergunning ! Ja, dat krijg je als je mensen op hun bruine ogen geloofd en je met een onderbezetting in je dienst kampt. “De meesten zijn vredelievende mensen die het geweld ontvluchten”.
  Dat noem ik nou niet bepaald een neutraal en nuchter standpunt, bovendien dient hij zijn meningen voor zich te houden want heel veel mensen delen zijn mening niet!
  Hoe weet hij dat ? Een mens kan verdomd goed liegen als hij iets gedaan wil krijgen.
  WEG met dit zelfingenomen figuur. Ontslaan die vent.

  Like

 10. Johan zegt:

  Er zullen zeker een aantal gedeserteerde IS-strijders tussen de vluchtelingen zitten. Dat kan haast niet anders. Maar de officiële Nederlandse politiek blijft maar wegkijken en glashard ontkennen.
  Een structurele invasie van IS-strijders vanuit Syrië is echter onwaarschijnlijk. Daarvoor zitten er hier al genoeg dus dat is niet nodig.
  Volgens een eenvoudige schatting zijn er op dit moment al ongeveer 400 IS-leden (harde kern) in Nederland actief. Dit zijn dan hier geronselde IS-aanhangers. Hun sympathisanten is een factor 10 groter : 4000 man dus, die bereid zijn tot hand- en spandiensten om de harde kern te faciliteren. Al met al een zeer ernstige zaak. Kan de AIVD dit allemaal wel overzien en op tijd ingrijpen ? Groeit het ze niet boven het hoofd ?

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Deze “meneer” heeft TOTAAL geen benul waarover hij spreekt. Meer kan ik er niet van maken.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  NCTV: Terreurdreiging toegenomen
  De terroristische dreiging tegen Nederland neemt toe. Dat komt doordat een aantal Nederlandse jihadisten zich de afgelopen tijd heeft aangesloten bij groepen binnen Islamitische Staat (IS) in Syrië die zijn gericht op het plegen van aanslagen in westerse landen. Dat wordt gezien als een promotie binnen IS.
  Dat staat in het Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland dat maandag is uitgebracht door Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), Dick Schoof.
  Het leidt niet tot verhoging van het dreigingsniveau voor Nederland. Dat is onveranderd substantieel, wat betekent dat de kans op een aanslag in ons land reëel is. De dreiging gaat uit van zowel internationale en lokale netwerken, als eenlingen, aldus Schoof

  Like

 13. OphEUffen zegt:

  IS hakt geen hoofden af en islam is vrede. Lieve en verstandige rechtse mensen, bereidt uzelf goed voor. Van dit soort invloedrijke personages hoeven wij het niet te hebben. Zij kapituleren alvorens de strijd (echt) begonnen is.

  Like

 14. Deborah Menorah zegt:

  Tja, het feit dat men dit serieus in de media durft te beweren, geeft al aan dat het gros van de mensen dit nog zal geloven ook (?)

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Ik heb P Jansen vd Telegraaf een mail gestuurd ivm dit bericht, benieuwd of hij wilt reageren op mijn mail

  Like

 16. Pogo zegt:

  En wat zeggen de veiligheidsdiensten?

  ‘Veiligheidsdiensten weten niet wie Europa binnenkomt’
  ‘Dat schrijft de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) in zijn Dreigingsbeeld Terrorisme.’
  http://www.nrc.nl/nieuws/2015/11/09/veiligheidsdiensten-weten-niet-wie-europa-binnenkomt

  -over IS-
  IS overtreft zichzelf weer eens.
  ‘ISIS vermoord 200 Syrische kinderen, een gruwelijke massa-executie’
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3310486/Shocking-footage-shows-ISIS-militants-massacring-200-captive-Syrian-children-bloodthirsty-jihadis-latest-mass-execution.html

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Slimme Henkie. Kijk hoe hij zich rot lacht om ons…!

  Like

 18. S Breget zegt:

  In de volksmond zouden we vragen wie is deze gekke gerrit die niet over veel intelligentie beschikt voor zo’n positie .

  Like

 19. Guardiacivil zegt:

  Soort zoekt soort. Erdogan en Merkel schudden elkaar de hand en maken afspraken, geheime afspraken. Daarmee samenwerking verzekerd en Europa straks een grote moordkuil. En de figuur hierboven die weet dat alles veilig is en niets kan gebeuren. De 40.000 reizigers die verdwenen zijn en de wapenopslagplaatsen die gevonden worden, ach ze doen straks een paintbalspelletje op de Hoge Veluwe. Echter ik hoop nog steeds op een grote aanslag ergens, want dan breekt de hel los en zijn de gevolgen niet te overzien. Zie het als een noodzakelijk noodlot, wie kijkt er dan nog met diezelfde grijns over zijn bril? Wie is dan nog zo idioot apatisch om dit te verkopen als een treurig incident of ineens durven beweren dat ze gedaan hebben wat ze konden om alles in goede banen te leiden???

  Like

 20. Hendrik M. zegt:

  We worden bedrogen en voorgelogen door de landverraderskliek en hun trawanten…

  Like

 21. Taljaard zegt:

  IS zit hier allang, maar ze hebben het lef niet om hier iets te flikken.
  En niet omdat zij bang zijn voor de Nederlandse overheid.
  Maar omdat zij bang zijn voor het Nederlandse volk.
  Arabieren zijn lafbekken.
  Het enige wat zij durven is bommen in vliegtuigen plaatsen en mensen op straat met messen aanvallen.
  In Duitsland gebeurt waarschijnlijk ook niks.
  Want voor Duitsers zijn ze nog veel banger.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Krankzinnig!
  Dit las ik onlangs en moest aan dit onderwerp denken.
  Of is het andersom? Maakt niks uit toch!

  Vraag:2 jaar geleden ben ik in Turkije getrouwd met een boerin die bijna 50 jaar oud is en bovendien analfabeet. Ze is bovendien nu zwanger. Ze ziet geen kans om te slagen voor de taalexamen. Haar eenzaam verblijf daar is ook niet humaan.
  Bestaat er echt geen mogelijkheid om voor haar hier een verblijfsvergunning te verkrijgen?

  Antwoord:En bovendien analfabeet.
  Ze ziet geen kans om te slagen voor de taalexamen.
  Het feit dat iemand analfabeet is geeft helaas geen vrijstelling voor het inburgeringsexamen buitenland:
  Alleen mondelinge vaardigheden (luister- en spreekvaardigheid) worden getoetst. Analfabeten kunnen het examen dus ook afleggen.
  bron: http://www.netherlandsembassy.co.nz/webfiles/DutchEmbassy/files/FAQ_Wet_Inburgering_in_het_buitenland.doc
  Onderstaande wat wel vrijstelling geeft:
  Wat als u het basisexamen niet kan maken?
  Het kan zijn dat u een ernstig blijvend lichamelijk of geestelijk probleem heeft, waardoor u het basisexamen niet kan doen. Het gaat om:
  ernstige blijvende lichamelijke problemen zoals bijvoorbeeld doofheid, blindheid en doofstomheid.[wat is dat] Als u deze problemen heeft, hoeft u het basisexamen inburgering mogelijk niet af te leggen;
  ernstige geestelijke beperkingen.

  Verklaring arts
  Om een beroep op ontheffing van het basisexamen te krijgen op grond van een ernstige lichamelijke of geestelijke beperking is een ingevulde vragenlijst van een arts nodig. Deze arts wordt door de ambassade of het consulaat aangewezen.
  De kandidaat moet zelf voor dit consult betalen.

  Kandidaten die denken het basisexamen niet te kunnen maken vanwege een ernstig lichamelijk of geestelijk probleem, moeten contact opnemen met de ambassade of consulaat-generaal. Na betaling van het consult bij de arts krijgen zij bij de ambassade of consulaat-generaal een formulier en de naam en het adres van de arts waar zij naar toe kunnen gaan. De arts vult een vragenlijst in. Bij de behandeling van de mvv-aanvraag beoordeelt de IND het beroep op de ontheffing.
  bron: http://www.ind.nl/nl/verblijfwijzer/verblijfwijzer_mijnsituatie.asp?proc=komen&procedure=Basisexamen%20inburgering&procedurestapnaam=Wie%20hoeven%20niet?&land=&duur=1&lang=nl
  Ter afsluiting vrager:Hartelijk dank voor je heldere inbreng!
  Conclusie is dat ik dan beter zelf terug kan keren naar Turkije. (Dit is ook de exacte bedoeling geweest van die krankzinnige wetsontwerpers.)

  Krankzinnige wetgeving, die van Lint is ook vrijgelaten.
  Is onlangs bij de huisarts geweest, het ging zo.
  Dokter: Wat kan ik voor u doen?
  Van Lint: Ja dokter, moet u luisteren, mijn vrouw zegt al tijden dat ik naar u moet gaan omdat ze vindt dat ik een paardenbek heb.
  De dokter bekijkt zijn gezicht van alle kanten en begint te schrijven.
  Wat schrijft u dokter, vraagt van Lint, is dat een recept voor medicijnen?
  Nee beste man zegt de dokter, dit wordt een vergunning om op straat te schijten.
  Het zijn geestelijke problemen, heeft niks te maken met zielenrust o.i.d.

  Like

 23. Joshua zegt:

  Ziehier wijze overheden, dit zijn jullie troeteldiertjes met hun geloof van vrede en cultuur verrijking.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s