De georganiseerde invasie van de “vluchteling”

Screenshot_13

Jean-Claude Juncker ging tegen Oost-Europese lidstaten tekeer omdat deze geen ‘solidariteit’ met Duitsland en Zweden betonen door ook asielmigranten op te vangen.

(Door: Sylvain Ephimenco)

Als de voorzitter van de Europese Commissie op de vroege dood van de EU zinspeelt, verwacht ik een ongekend kabaal in kranten en op tv. Zeker omdat het ter ziele gaan van het instituut door hem direct aan de huidige migrantencrisis wordt gelinkt. Toch hebben de woorden van Jean-Claude Juncker eergisteren niets anders dan een verveelde echo in een zee van stilte ontmoet. Het zegt evenveel over de geloofwaardigheid van de commissievoorzitter als over de perceptie van zijn daadkracht. Maar waar ging het over?

Over de spectaculaire ommezwaai van asielparadijs Zweden dat te kennen geeft geen asielmigranten meer te kunnen en willen opvangen (190.000 dit jaar)? Over het feit dat Duitsland donderdag meldde nu al 758.000 asielzoekers te hebben geregistreerd (wat de officiële prognose van 800.000 voor dit jaar tot nattevingerwerk degradeert)? Of was Juncker in paniek geraakt door de voorspelling van zijn eigen commissie dat eind volgend jaar 3 miljoen asielmigranten Europa zullen hebben bereikt?

Lees verder>>>
(h/t “Henk V.”)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op De georganiseerde invasie van de “vluchteling”

 1. Jan zegt:

  De minister van buitenlandse zaken van Luxemburg begint ook een potje te janken:

  Flüchtlingskrise sorgt für kritische Situation – Jean Asselborn: EU droht zu zerbrechen

  Luxemburgs Außenminister Jean Asselborn fürchtet angesichts der Flüchtlingskrise ein Auseinanderbrechen der Europäischen Union. Fest macht es der Sozialdemokrat daran, falls Schengen als »größte Errungenschaft« falle.
  Beim derzeitigen EU-Ratsvorsitzenden Luxemburg sorgt man sich um die Zukunft der EU. Deren Außenminister Jean Asselborn warnt angesichts der Flüchtlingskrise vor einem Zerfall der Europäischen Union: »Die Europäische Union kann auseinanderbrechen. Das kann unheimlich schnell gehen, wenn Abschottung statt Solidarität nach innen wie nach außen die Regel wird«.
  ….
  http://www.freiewelt.net/nachricht/jean-asselborn-eu-droht-zu-zerbrechen-10064282/

  Het uiteenvallen van de EU is het beste scenario, hoewel ik een staatsgreep door het leger in Duitsland ook zou toejuichen en een afrekening met Merkel en haar trawanten à la de beide Ceaușescu’s

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Als het aantal lezers van (on)Trouw weer eens is gezakt tot vrijwel nul, dan verschijnt er weer een stukje met verstandige tekst. Zo ook nu weer.
  Morgen gewoon weer het Vierde Rijk bejubelen, Wilders haten, Nederlanders afzeiken, enz.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Geronimo zegt:

  Met de grove borstel erdoor. Zoals destijds in Roemenië. De doodstraf voor volksverraders is een faire oplossing. De enige. Terug invoeren dus, waar noodzakelijk.

  Like

  • Zo grof mogelijk, maar wel voorafgegaan door met de tandartsenboor van meneer Mengele (Boys from Brasil?) indringend vragen waar ze de safe hebben plus inloggegevens. Daarna gewoon doodstraffen. Op het marktplein is niet nodig als we de video’s maar op Russia Tody kunnen zien.

   Like

 5. Jean zegt:

  Die zak hoort gewoon naast adolfine merkel te hangen, letterlijk en figuurlijk want beide zijn lafaards van de ergste soort en hang daar maar gerust die vuile smeerlap uit Gent naast, die verafstront.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Erdogan en Merkel, geheime afspraken maken en de eerste zelfs uitnodigen voor een lidmaatschap in de EU, zegt genoeg, een Nieuw Ottomaans Rijk om Europa te vernietigen…..een grote moordkuil, want de Islam moet je zien als een groot menselijk wapen om dit doel te bereiken, en daarna?…… gezamelijk hand in hand op weg naar de NWO. Voor mij heeft Maria gelijk.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Franse vreemdelingen legioen inzetten, door het tentenkamp heenraggen en al die gasten oppakken en daarna in varkenveewagens vervoeren naar de middellandsezeekust en per schip dumpen midden op zee.
  Nokken met dat zalvende gedoe, dit lokt nog steeds meer van dit orcs tuig naar Calais.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Sorry, reactie moet @Jan Wandelaar zijn:

  Like

 9. boorzalf zegt:


  Het is wel oud nieuws, maar zegt genoeg over de persoon. Misselijke flapdrol.

  Like

 10. Merkel en Co zijn eigenlijk ook maar omgebouwde looptransgenderjongens. dus wie zit hier achter? Het Grote Geld, aangestuurd door de Oliepruiken zoals vroeger de Poederpruiken overal achter zaten om hun neven en nichten maar te kunnen beroven? Of nog erger: Tulbandpruiken die om hun Religie van de Vreters wereldwijd te vestigen gebruik maken van concurrerende religies van de uitvreters zoals relgieuze wangaanbieders of ideologische transkweenies, allen met dat roodgroene kwabje in de schedel dat het normaal functioneren van hersendingen in de weg zit. Maar ik kan het mis hebben en dat het gewoon de Gesel Gods is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s