In beslag genomen cartoon toch niet strafbaar

Screenshot_22

(Door: “Van Leeuwen”)

Gisteren zou het anti-islam bord van Pegida nog rete-strafbaar zijn, vandaag geeft het OM toe: nee oeps sorry niets aan de hand. Even opletten nu: Het bord is in beslag genomen op verdenking van ‘aanzetten tot discriminatie of gewelddadig optreden’, zegt het OM zelf. Maarrr: ‘Bij nadere beoordeling is de afbeelding op het bord met de tekst kennelijk gericht tegen de Islam als inspiratiebron voor geweld dat door moslims wordt uitgeoefend. Het bord lijkt gericht tegen een gewelddadige islam. Dit betekent dat het bord, bij nadere bestudering, niet strafbaar is.

Lees verder>>>
(h/t Theresa Geissler)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Dhimmitude, Hypocrisie, islam-collaboratie, Justitie, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op In beslag genomen cartoon toch niet strafbaar

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Is Mark Rutte niet dat mannetje dat meteen klaar staat om tegen anderen te zeggen dat zij angst zaaien.

   Vraag is is Rutte uit oogpunt van betaalbaarheid: voor een monarchie of voor een EU met een president. Beiden tegelijk lijkt mij, gelet op de euro 51 miljard bezuinigingen van de afgelopen jaren, die Rutte II (en de andere partijen, die Rutte II de mogelijkheid daartoe geboden hebben) aan het Nederlandse volk heeft opgelegd, een doodsteek voor Nederland.

   Wat is het toch een doorzichtige grapjas, die Mark Rutte. Vandaag nog opstappen graag, ongeloofwaardige vernieler van Nederland.

   Like

 2. exmarineman zegt:

  Dat lijkt het mij tijd dat die Utrechtse VVD burgemeester zijn excuses aanbiedt aan de PEGIDA-demonstranten die ten onrechte zijn geschoffeerd door hem en zijn helpers in het kwaad……

  Like

 3. Henny Clemens zegt:

  Dus voortaan bij elke demonstratie diezelfde borden dragen, scheelt veel in werk voor de NSB politie en voor betogers.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Als je terugdenkt aan het recente “islamoproer” in de Schildersbuurt in Den Haag, en je haalt je de talloze IS-vlaggen weer voor de geest waar het ongedierte toen mee zwaaide…
  Je vergelijkt het optreden van de Haagse politie toentertijd met het eigen volk onderdrukkend optreden van de Utrechtse politie NU… dan weet je waar je aan toe bent!!!
  Daarom denk ik dat het de PEGIDA-organisatoren de vlaggen en borden die zij willen gebruiken voorafgaand aan de demonstratie aan de politie moeten tonen om toestemming te vragen.
  Dan vermijd je dit hinderen vanlandverrader “oom-agent”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s