Kastelein in Spielfeld: “Het is net alsof we in een apenkooi werken!”

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

De situatie in Spielfeld zou rustig zijn, verzekeren de media iedere dag. Maar de burgers in het grensplaatsje met Slovenië, dat sinds weken door duizenden illegale immigranten belegerd wordt, zien dat heel anders. In een actueel bericht van FPÖ-TV omschrijven twee kasteleins uit het plaatsje onder welke omstandigheden zij hun werk moeten doen.

“Het lijkt er op dat we nu in een apenkooi werken”, zegt Werner Legat, wiens kroeg met een hek beveiligd moest worden. Daarvoor zou zijn zaak “bezet” zijn, de asielzoekers zouden “de koelkasten geplunderd en vuiligheid en stront hebben achtergelaten.” Het zou lijken op een nachtmerrie. Legat beschuldigt de ORF van leugens. Toen op 22 oktober “vluchtelingen” door de versperringen heen braken en zelfstandig richting noorden marcheerden, zouden dat niet ongeveer 1.500 personen zijn geweest, maar minstens 7.000. “Ik weet hoeveel 1.500 mensen zijn. Dat is zoveel als in een feesttent van de brandweer past”, aldus Legat.

 

Ook zijn collega Karl Sternad is nog steeds onder de indruk van deze uitbraak van asielzoekers: “Dat was een invasie als een mierenhoop.” Sternad ergert zich vooral aan het feit dat de immigranten, ondanks de kou, de aan hen geschonken dekens en jassen gewoon lieten liggen. “Ik begrijp niet hoe men zoiets vergeten kan als het koud is.”

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Kastelein in Spielfeld: “Het is net alsof we in een apenkooi werken!”

 1. Drs.P. zegt:

  De orcs komen eraan, bij tienduizenden en als dit niet gestopt wordt is Europa binnen een jaar compleet verloren.

  Wat mij nog steeds het meest verbaasd zijn de debiele leipo’s met hun borden: “asielmigranten welkom” en hun domme liedjes. Dit is WW3, alleen beseffen de naive mutsen dit niet.
  Hopenlijk wordt de groep wel nadenkende burgers steeds groter en is men bereid dit gevaar op wat voor manier dan ook te stoppen!!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Een ramp voor europa.

  Like

 3. Pieter zegt:

  Wat een vieze vuile horde sprinkhanen.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Veel apenstront in de apenkooi?
  Die kasteleins schenken sterke thee.
  Veel omzet zero winstmarge zeker.
  Ze gingen door tot de kleine uurtjes, wat een maffe zooi daar.
  Er wordt wat gezongen tegenwoordig, hartelijk welkom en welkom gefeliciteerd, reeds!
  Maar waar is het ergens beter?
  Het is overal hommeles en dat wordt groot groter grootst totdat de bom barst.
  Hoop zeer spoedig!
  Laat de pleuris maar uitbreken.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik vind ook dat het een INVASIE is, van deze ONS VIJANDIGE horden. Dankzij MERKEL FERKEL gaan we zeer grote problemen krijgen! Ook in ONS Nederland. En LINKS blijft maar ontkennen dat deze invasie rampzalig is voor heel Europa/Nederland. Burgeroorlog(en) liggen op de loer.

  Like

 6. Willie zegt:

  Apekooi??? Idd : wat kan je anders verwachten van een bende boom-apen ??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s