Nepparlement met politieke weekdiertjes

Screenshot_14

(Door: “BeWiseman”)

Nepparlement. Sinds Wilders die term heeft gebruikt, is er al veel over gezegd. Sommige Tweede Kamerleden vinden het een ondermijning van de democratie en anderen vinden dat de politiek hiermee schade wordt berokkend.

Maar iedereen kan verbaasd kijken en vanuit hun ivoren torens commentaar geven op de heer Wilders, maar zo vreemd is zijn opmerking niet. Een parlement staat voor volksvertegenwoordiging en er worden tegenwoordig vele belangen vertegenwoordigd in het parlement, maar niet die van de bevolking.  De politiek zou door middel van referenda eens aan de bevolking kunnen vragen hoe ze denkt over Turkije bij de EU, uitbreiding van de EU, geld naar Griekenland, de Zwarte Pieten discussie, etc. etc.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Hypocrisie, meningsdictatuur, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nepparlement met politieke weekdiertjes

 1. Wachteres zegt:

  Toch makkelijk als je een goed salaris verdient en je hoeft zelf niet na te denken en geen beslissingen te nemen.

  Ik heb het verkeerde beroep gekozen, helaas dat is nu te laat.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Nee Wachteres ik denk dat je niet het verkeerde beroep hebt gekozen hoewel je het denk ik satirisch bedoelt, want je zou in de politiek waarschijnlijk ongelukkig geworden zijn bij zoveel gedraai en gelieg tegenover de kiezers.

  Like

 3. Toen ik rechten ging studeren,was het eerste wat ik op de linkse universiteit hoorde van Prof.Jack ter Heyde,als je tot niets anders in staat bent,ga je in de politiek,nu 35 jaar later,kan ik niet anders stellen,dat hij volkomen gelijk had. Bovendien vond Plato de overheid al een roversbende en dat is nu nog veel erger.Ook in het recht regeert de misdaad,mogen rechters zich onafhankelijk noemen,maar dat heeft niets met hun aannames,veronderstellingen,leugens en bedrog te maken,bewijs hebben ze helemaal niet nodig heb ik ervaren.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad nep-parlement. Het zijn niet meer dan marionetten/poppen, die precies uitvoeren wat de EUSSR, de Bilderbergbende en de NWO eisen. Slaafse gehoorzaamheid. Overigens is maar 2% van de Nederlanders, lid van een partij. Maar buiten de PVV dan, maken die 2% alles uit, wat wij te doen en te laten hebben! Democratie….geloof maar van niet!

  Like

 5. exmarineman zegt:

  En ik ben daarnaast van mening dat het niet alleen een NEPparlement is maar het is nog veel erger. Want ook de regeringen/kabinetten van de afgelopen 25-30 jaren hebben besluiten genomen tégen de wil van het volk. Daar bedoel ik het navolgende mee. Allereerst is daar het welbekende VN-Handvest opgesteld en voor akkoord verklaard en ondertekend door ALLE (westerse) landen. Het is hét Handvest hoe regeringen moeten omgaan met hun besluitvorming en de WIL VAN HET VOLK moeten uitvoeren. Het ging dus helemaal verkeerd toen in 1975 te Straatsburg een geheime overeenkomst werd gesloten tussen de EU/EC/USA en de islamitische (vnl soennietische) olielanden in het M.O. Nadat via een referendum de Nederlandse bevolking aangaf dat men de EU-Grondwet onderdeel van het Verdrag van Maastricht afkeurde en dus afwees heeft het toenmalige kabinet Balkenende (CDA!!!!! Let op wat ook Buma nu heeft gezegd over de EU…..meer bevoegdheden overdragen) besloten om de nieuwe Grondwet zoals gewijzigd in het Verdrag van Lissabon te ondertekenen en te accepteren. Ook al waren daarin slechts zeer beperkte en voornamelijk onbelangrijke punten gewijzigd t.o.v. de Grondwet. Echter nu mocht het niet meer Grondwet worden genoemd…..but what is in a name(?). Maar aangezien er een referendum is geweest over de Grondwet had er nu dus eigenlijk (nmm c.f. het VN-Handvest) een nieuw referendum MOETEN worden gehouden over het Verdrag van Lissabon. Dat heeft het toenmalige kabinet bewust niet gedaan en ook de 2e slaapkamer heeft dat niet aangegeven/gewild. Het was dus tóén al een nepparlement. Maar het kabinet had daarom ook eigenlijk helemaal geen MANDAAT gekregen van de bevolking en dus is die ondertekening wettens illegaal naar mijn bescheiden mening, evenals die geheime overeenkomst van 1975 in Straatsburg. In feite zijn daarna de Euro invoering en EMS, hulp aan Griekenland enz ALLEMAAL besluiten die wettens ONGELDIG zijn en ook zonder mandaat genomen. Ik vind dat men alleen mandaat van de bevolking heeft gekregen voor die onderwerpen die in de verschillende verkiezingsprogramma’s van de partijen zijn opgenomen en waar de kiezer zich heeft kunnen uitspreken tijdens de verkiezingen. Alle andere niet-genoemde onderwerpen zijn onderhevig aan bevolkingsreferendum, want ook de partijen die in de 2e kamer zitten hebben daar géén mandaat voor om over dit soort zaken te beslissen/besluiten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s