Debatteren tegen de BDS – en winnen

Screenshot_6

(Door: Alan M. Dershowitz)

Toen ik werd uitgenodigd voor een debat ten gunste van de beweging “Zit BDS fout?” bij de Oxford Unie, verwachtte ik zeker weten de ongeveer 250 stemmen te verliezen van de studenten en faculteit, die lid zijn van een van de oudste debat verenigingen wereldwijd. “Israël verliest altijd in Oxford,” waarschuwden mijn collega’s, die eerder gedebatteerd hadden omtrent andere zaken, gerelateerd aan Israël.

Desalniettemin besloot ik om mee te doen, als poging tot het veranderen van denkwijzen.

Als tegenstander wees ik Omar Barghouti aan; een in Qatar geboren, in Israël opgeleide medeoprichter en woordvoerder van de Boycot, Desinvestering en Sancties (BDS) beweging, maar hij weigerde met mij in debat te gaan. De vereniging wees vervolgens Noura Erekat, een Palestijns-Amerikaanse mensenrechten-advocate aan, een actieve supporter van de BDS.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, antizionisme, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s