Een multicultureel Europa haalt onze beschaving naar beneden

Screenshot_2

(Door: Juliaan van Acker)

Massa-immigratie is het ergste wat Europa is overkomen

De wereld verwacht van de Verenigde Staten dat zij ingrijpen als ergens in de wereld een oorlog woedt, dictators een schrikbewind voeren of burgers worden geterroriseerd door rebellerende groepen. Die verwachting is trouwens hypocriet. Als de Verenigde Staten in actie komen, krijgen zij het verwijt imperialistisch te zijn. Van Europa verwacht de wereld dit eveneens. Deze verwachting is zinloos. De legers van de Europese landen stellen niet zo veel voor. De leiders van de EU liggen aan het spierverslappend infuus van het politiek correcte denken.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Een multicultureel Europa haalt onze beschaving naar beneden

 1. Teunis zegt:

  Het is juist op basis van dat (post-)christelijke altruïsme dat westerlingen immigranten met open armen ontvangen. Alle wereldbewoners zijn onze naasten, die geheel belangeloos en onbaatzuchtig geholpen dienen te worden, waarbij elke wederkerigheid uit den boze is.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Juliaan van Acker, een man van Ethische Grandeur
  richt onze half-verdwaasde blik weer op een open deur…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De crisis van Volkswagen toont aan hoe één schurk die zich van ethiek weinig aantrekt, de reputatie van een groot bedrijf naar de knoppen kan helpen.”

  Baarlijke nonsens. De schrijver heeft kennelijk geen flauw idee hoe het er in zo’n groot bedrijf aan toe gaat. Er wordt geen enkel besluit genomen door maar één man. Daar is management in veel bredere zin bij betrokken. En de mogelijkheid bestaat en is beslist niet ondenkbaar, dat de man die in laatste instantie de verantwoordelijkheid heeft, niet in detail of niet volledig op de hoogte was van de implicaties van de besluiten die op lager niveau genomen zijn. Wijs vooral met de vinger naar één schurk, zonder een flauw vermoeden te hebben wie dat zou kunnen zijn. Hoge bomen vangen veel wind. Die vangen ze, die veroorzaken ze niet.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De bron van de ellende is in mijn optiek, de vuile politiek der rode EUSSR, en LINKS in alle Europese landen. Helaas doen liberalen en christen-democraten ijverig mee, aan de uitverkoop van Europa, aan de 100 duizenden gelukzoekers. Massa-immigratie en tegelijk de sociale zekerheid in stand houden is onmogelijk.

  Like

 5. Jan zegt:

  A large survey of attitudes and opinions held by people in several Arab states have found that Egyptians and Palestinians are the most sympathetic toward the Islamic State. Among Syrian refugees, 13 percent expressed support for the terror group.

  Respondents to the survey from Lebanon were most firmly opposed to IS, with as much as 98 percent of people declaring their opposition to the group. Palestine, on the other hand, had the most support for IS, with as much as 24 percent suggesting sympathetic views.
  http://www.christianpost.com/news/isis-palestinians-sympathetic-toward-islamic-state-arab-center-survey-149622/#ckEswTVCyzvVK0zR.99

  Dat worden duistere dagen voor kerst in Europa met de geïmporteerde barbaren

  Like

 6. Jan zegt:

  De sjieke buurten worden nu verrijkt:

  COA wil 1200 vluchtelingen bij Crailo

  Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) wil 800 tot 1200 vluchtelingen opvangen in voormalig asielzoekerszoekerscentrum bij Crailo, tussen Bussum en Laren.
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/coa-wil-1200-vluchtelingen-bij-crailo

  Like

 7. Jan zegt:

  Haal cultuurverrijkers binnen en de tandartskosten kunnen direct naar beneden:

  cosmetische tandheelkunde

  Like

 8. Jan zegt:

  Het smerige apenvolk in Frankrijk

  Like

 9. Jan zegt:

  Waarom liquidatie van die shit de enige oplossing is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s