EU akkoord met etiketten producten Israël

Screenshot_12

De Europese Commissie heeft woensdag formeel besloten dat producten die in “de door Israël bezette gebieden” in “Joodse kolonies” zijn vervaardigd herkenbaar moeten zijn.

Op de etiketten moet nu vermeld staan dat ze afkomstig zijn “uit land dat sinds 1967 door Israël is bezet”.

Lees verder>>>
(h/t “Pogo”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, Brussel, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Geschiedvervalsing, Golanhoogte, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op EU akkoord met etiketten producten Israël

 1. delamontagne zegt:

  Volgens eenzelfde soort bemoeials, kunnen ze in Gaza geen woningen voor de gewone man bouwen, wegens boycott van Israël van bouwmateriaal………….
  ////////////////
  Fancy restaurants and Olympic-size swim pools: what the media won’t report about Gaza – See more at: http://www.tomgrossmedia.com/mideastdispatches/archives/001114.html#sthash.YfxoNgQY.dpuf

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  wat een boevenbende !!!

  Like

 3. Eerst de producten en dan later de mènsen.
  Want zó willen jullie het uiteindelijk, hè….Gretta….? …..Anja…..?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Hans zegt:

  Geen nood, binnenkort staat dat ook op Nederlandse kaas, Tulpen, Babyvoeding:
  “vervaardigd in gebieden die sinds 2015 door moslims bezet zijn”

  Oh nee, wacht.
  Als die het overgenomen hebben wordt er niets meer geproduceerd natuurlijk behalve heel veel nieuwe moslims.
  OP NAAR DE ARMOEDE, MET Z’N ALLEN!!!

  Like

 5. Joshua zegt:

  Welke gebieden zijn door Israel bezet, geschiedenis vervalsers?
  Jullie lopen de ideeen van de islam en andere IDIOTEN na zonder na te denken en uit te zoeken wat de waarheid is omtrent Israel en de arabieren, die eisen een land op dat niet van hun is.
  Gaat dat straks hier ook gebeuren idioten regering, moslims binnen halen die straks ons land opeisen, is dat jullie FUNZIG gedachtengoed, (volksvertegenwoordigers)?
  Dit is de wijsheid van de hedendaagse WAANZINNIGE regeringen!!!!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   Volledig mee eens, @ Joshua!

   Maar die ratten in Brussel hebben het toch maar voor elkaar gekregen! Dit waren ze al een tijdje van plan.
   Inderdaad, ze hebben geen enkele kennis van de geschiedenis van Israël. Tóch durven ze het over de ‘bezette gebieden’ te hebben. Het wordt tijd dat ze eens iets over de geschiedenis van het land Israël en het Joodse volk gaan lezen. Bijscholing noemen we dat. Misschien gaat dan een keer het licht aan?
   Of handelen ze tegen beter weten in, om geen ‘vrienden’ te verliezen?

   Like

 6. Henk.V zegt:

  Wie moeten alle bedrijven, instellingen en organisaties boycotten die Israël dwarszitten.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Deze las ik vanmiddag al en daar waren de reacties; dat we dan tenminste weten wat nu juist wel moeten kopen!

  Dat die mafkezen niet snappen dat Israël er juist voor zorgt dat veel van die klanten werk hebben, gaat er nog steeds niet in bij deze totaal idioten. Dat Israël weer zal verworden tot dezelfde woestenij die het voor de komst van Joden was ook niet. Mijn grote God; willens en wetens zijn ze de boel aan het verknoeien en vernietigen!

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  Kauf nicht bei Juden. De EU in de voetsporen van Nazi-Duitsland.

  Like

 9. boorzalf zegt:

  En dat van ons ontwikkelingsgeld. Mijn belasting centen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1.
  http://brabosh.com/2015/05/31/pqpct-bba/

  Like

 10. Pieter zegt:

  Wat een EU brutaliteit. Gaan we nu alle producten uit de hele wereld labelen dan weet ik er nog wel een paar.
  Wanneer en hoe is dit beslist en door wie. Voor mij volkomen nieuw.
  Zeker omgekocht door die twee haatbaarden in vol ornaat die naast Schulz stonden om respect te vragen in het EU parlement voor de islam.
  “Deze olie komt uit Saoedie-Arabie, het land dat al 125 mensen in de eerste helft van 2015 ter dood heeft gebracht”.

  Like

 11. S Breget zegt:

  Voor mij een rede om ze juist wel te kopen ,wat we in de familie dan ook doen .

  Like

 12. Nou dat is lachen, zullen wij even met burgercomite een referendum afdwingen om hetzelfde te laten vermelden voor produkten uit landen die dood islam zijn bezet sedert 7de eeuw??? mail mij als je mee wil werken aan een campagne, petitie en verzoek om referendum.

  alle 40 islamitische/ sharia staten zijn na de 7de eeuw toch bezet door islamitische legers???

  gelijkberechtiging heet dat en niet met twee maten meten.

  Like

 13. jungleelephant zegt:

  De Eu staat en kiest altijd voor de verkeerde kant!

  Like

 14. vanhetgoor zegt:

  Het punt is dat sinds de zesdaagse oorlog Israël geen land bezet, maar land gewonnnen heeft in een oorlog die zij zelf niet zijn begonnen. Volgens internationaal oorlogsrecht wordt dat gebied dat deel van het land. Dan is het geen bezetting. Dan is het een annexatie. De Sinaï is teruggegeven aan Egypte, de Gaza-strook wilde Egypte niet terughebben. Een zelfde verhaal gaat op voor de Golanhoogte en voor Judea en Samaria, er is vrede met Jordanië, en is vrede met Egypte. De Palestijnen zijn iedereen tot last.

  Het Boycotten van door Palestijnen verbouwde groenten en fruit zal gevolgen hebben voor de Palestijnse werkgelegenheid. Daarom zal die Boycot de Palestijnen nog dieper in de stront trappen, maar dat kan geen ongeluk zijn, er zijn nu eenmaal veel landen die alleen maar willen dat de Palestijnen lijden en in ellende leven.

  Like

 15. Pogo zegt:

  Wat ik de EU echt kwalijk neem is dat zij gaat schermen met termen als ‘bezette gebieden’, ‘illegale nederzettingen’ of ‘de groene lijn’ (de grenzen van voor 1967, wat helemaal geen grenzen zijn).
  Of wat te denken van het ‘internationale recht’ wat toegepast dient te worden?

  “….. volgens de EU is deze “technische maatregel” enkel bedoeld om de Europese consument voor te lichten en is het geen politieke stap.”

  Jaja en ze geloven het bijna zelf.
  Het is wel degelijk een ‘politieke stap’. Een stap om de Joden maar weer eens te krenken. Een drukmiddel ten gunste van de palestijnse strijd tegen de Joodse staat en haar nederzettingen (op land van wie?).

  De achterliggende gedachte van de EU en de boycot-lobby is dat de consument die producten laat liggen.
  Wat hen totaal ontgaat is dat ze met deze maatregel juist hen te pakken heeft die zij eigenlijk willen helpen.
  Veel palestijnen zijn juist blij met de werkgelegenheid die de Joden/Israëli’s hen bieden omdat hun eigen regering daar totaal niet mee bezig is.
  Die is bezig met de strijd tegen de Joden. Niet met het opbouwen van een natie/economie.
  Als die producten niet meer/minder verkocht worden, dan zullen er ontslagen vallen.
  Palestijnse werknemers zullen daar het eerste onder lijden.

  De Israëlische bedrijven zullen wel een andere locatie zoeken zodat hun handel gewoon door kan gaan of ze zoeken wel een andere afnemer.
  Als deze maatregel het gewenste effect heeft (dat men die producten gaat boycotten) dan zijn veelal de palestijnen de dupe.

  Maar dat inzicht heeft de EU niet.
  Zij is net als de palestijnen gefixeerd op Israël en de Joden.

  Like

 16. Geertjan zegt:

  Israëlische producten boycotten? Lach me dood, flikker dan meteen je smartphone en laptop weg, weiger levensreddende medicijnen en laat je niet in een modern ziekenhuis behandelen. Enfin de innovaties van de Israëlische wetenschappers zijn verbazingwekkend in aantal en belang. Zonder kan niet meer, loopt alles vast. Maar ja wat fruit boycotten, makkelijk zat. Stelletje zelfpijpende idioten.

  Like

 17. Jan zegt:

  Labeling Jewish goods: then and now


  ….
  Today, in Europe, another labeling campaign is being launched. It may look different – and in many of its details it is – but it is part of a chillingly familiar pattern of behavior.

  Once again, its premise is to simply “alert” the consumer to goods produced by certain Jewish “undesirables,” to enable them to take action accordingly – though its main instigators see it as just the beginning of a far broader boycott campaign (and are already insisting that it doesn’t go far enough.) Once again, it is a policy endorsed at the highest levels. And once again, it is only part of a wider campaign to isolate and force to its knees the largest Jewish community in the world: the State of Israel.

  Its immediate objective, at least for now, is to ethnically-cleanse Judea, Samaria, the Golan Heights and much of Jerusalem of their Jewish population. Some may find placing things in such terms somewhat jarring, yet if we are honest with ourselves that is precisely what is being called for.

  The timing of the European Union’s decision to label Jewish “settlement” goods could not be more appropriate. Apart from coinciding almost exactly with the anniversary of Kristallnacht, it also takes place at the height of a campaign of terrorism waged by Arab anti-Semites against Jewish Israelis. It is a terrorism of knives, guns and mob violence targeting Jewish men, women and children alike, egged on by blood libels about Jews “executing innocent children,” harvesting organs, and plotting to “destroy Al Aqsa Mosque,” with the end goal being to solve the Jewish Problem in all of “historic Palestine.”

  http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/17868#.VkOJLUJgqMl

  Like

 18. Jan zegt:

  Prime Minister Binyamin Netanyahu on Wednesday likened the European Union’s decision to label Jewish goods from Judea, Samaria, eastern Jerusalem and the Golan Heights to the Nazi boycott of Jewish businesses.

  Israel in retaliation also called off a number of scheduled EU meetings.

  “The labeling of products of the Jewish state by the European Union brings back dark memories, Europe should be ashamed of itself,” Netanyahu said as he wrapped up a visit to Washington.

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203257

  Like

 19. Pingback: EU akkoord met etiketten producten Israël | Nikontino's Blog

 20. koddebeier zegt:

  Wederom komen de fascistische trekken van de Europese Unie naar boven en Nederland het braafste kleutertje uit de klas loopt mee aan het handje.

  Like

 21. paulzwueste zegt:

  Dat dit gebeurt is was te verwachten… De EU wil zich de komende jaren ook meer en meer agressief tegen Israël opstellen. De volgende stap zal zijn om Israël vervolgens onder alle mogelijke druk te zetten om woningen, die illegaal door arabische Israëliërs of palastijnen op door Israël geannexeerd gebied worden gebouwd, niet meer te mogen slopen!…
  Nu heeft de EU de pech dat ze binnenkort zal ophouden te bestaan… Hahahahaha!

  Like

 22. alidas1 zegt:

  Ik vind het wel fijn .
  Weet ik ten minste dat het uit Israel komt .
  Maar wel graag op andere producten ook weet ik wat ik kan laten liggen.
  In Nijkerk op het industrie terrein zit een Israelische winkel
  Maar jammer ze verkopen niet alles

  Like

 23. Jan zegt:

  Pastor Victor Styrsky’s Stirring Words About Jews And Israel

  Like

 24. Jan zegt:

  BDS van Europese antisemitische staten volledig fiasco. Handel met Zuidoost Azië overtreft dat van naar Europa.

  #BDS_Fail Why Netanyahu can snub his nose at Europe

  In case you missed it, earlier this week, Prime Minister Netanyahu announced that he is suspending Europe’s involvement in the ‘peace process,’ in response to Europe’s decision to label (and effectively boycott) products originating in Judea and Samaria.

  That sounds like a bold step by a small country against the European behemoth. Evelyn Gordon explains why it’s a step that Israel could afford to take.

  The deputy prime minister of Vietnam visited Israel on Wednesday, prompting Jerusalem Post reporter Herb Keinon to delve into some fascinating trade statistics. Bilateral trade between Israel and Vietnam totaled almost $1.1 billion last year, a fivefold increase in just five years, and is now more than double Israel’s trade with Austria and four times its trade with Norway. In fact, Keinon later tweeted, Israel’s trade with Vietnam now exceeds its trade with 21 of the European Union’s 28 member states. And Vietnam is just one country; Israeli trade with other Asian countries has also burgeoned. All of which goes to show that one of Israel’s biggest Achilles’ heels – its economic dependence on an increasingly hostile Europe – is swiftly disappearing.

  EU’s Economic Hold over Israel Wanes
  https://www.commentarymagazine.com/foreign-policy/middle-east/israel/european-union-trade-israel/

  Al die linkse idioten ruïneren Europa

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s