Fuck Turkije

Screenshot_21

(Door: “Fubar”)

Hou nou toch eens op met spelletjes te spelen met die Ottomaanse islamonazi’s. Er valt niet mee te onderhandelen, Erdoğan heeft niks goeds in de zin. Ankara is tegenwoordig de de facto hoofdstad van de Moslimbroederschap. Zelfs in het Amerika van Moslimbroeder Obama zijn ze inmiddels begonnen om deze tot terroristische organisatie te verklaren. Zouden we hier ook moeten doen, dan kunnen we eindelijk die smerige rat van een Marcouch in het gevang smijten.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, Genocide, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Fuck Turkije

 1. Hendrik M. zegt:

  We willen geen Turken noch islam!
  Gewoon de grenzen dicht!

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Oostenrijk begint het door te krijgen….Hongarije wil geen moslims (meer) opnemen….Zweden voert weer grenscontroles in zij het tijdelijk. Zou het allemaal echt waar zijn dat er eindelijk wat ogen en oren open gaan????? Ik kan het nog niet echt geloven, maar als dit het begin is dan is men kennelijk toch “bang” geworden van alle kritiek van PVV, FN, AFD, Pegida enz. Laat ik het hopen, maar er moet nog heel heel heel veel gebeuren. Wellicht is het toch al te laat en zijn er al teveel binnen….. Maar het is en blijft “onbegrijpelijk” dat er van uit de EC maar ook de landen van de EU géén afstand wordt genomen van de nieuwe dictator die er is maar dan in/van Turkije. Heeft men nou echt zijn politiek en zijn ideeën niet door????? Is men echt zo stom zoals o.a. die “Nederlander” Fransje Timmermans? Die nog gaat “onderhandelen” met die Turkse dictator. Ja onderhandelen tussen aanhalingstekens want het zijn geen onderhandelingen. Turkije EIST iets van de EC (visumvrij reizen voor de Turken – NB NOOIT toestaan-, meer miljarden voor de opvang) en versnelde toetreding tot de EU. Dat is onderhandelen met het mes op de keel van de EC en helaas is Frenske niet zo’n beste onderhandelaar……..die zit allang op zijn knieën en wellicht met zijn kont omhoog…….. Bedenk dat hij een antisemiet is en alles en iedereen wil bestraffen die ook maar enige kritiek heeft op de islam! Geen woord van kritiek op die Erdogan dat hij de verkiezingen heeft gemanipuleerd, brieven met advies heeft gestuurd naar Turken in het buitenland, genocide/volkerenmoord pleegt op de Koerden, journalisten en politieke tegenstanders onlangs heeft opgepakt en in de gevangenis heeft gegooid zonder een proces in het vooruitzicht. En ga nog maar even door zo……

  Like

  • Natúúrlijk heeft alle kritiek vanuit de islamkritische hoek op den duur effect, hoe men er zich ook tegen te weer stelt, wat dàcht U! Wat ons te doen staat is dóórgaan en ons niet laten intimideren: Om de realiteit kan vroeg of laat niemand heen!
   Om nog even in te gaan op de bedenkingen van de auteur tegen Atatürk: Goed, dan zàl ook hij geen lieverdje geweest zijn, ook hij was uiteindelijk een dictator. Maar suggereer ten eerste niet, dat de islam-zelf geen schuld droeg aan de Armeense genocide en ten tweede, -wat daar uiteindelijk uit volgt: Zodra de wereld, de bevolking van het betreffende land inbegrepen, de keuze heeft tussen een dictator en de moslimbroederschap, wat is dan van twee kwaden het minst erge, hebben we inmiddels gezien? Juist! DUS LAAT DIE DICTATOR IN GODSNAAM ZITTEN WAAR HIJ ZIT IN ZO ‘N GEVAL!
   Hoe vreemd het misschien ook klinkt, uiteindelijk bespaar je de betreffende bevolking daarmee véél!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 4. Pingback: Fuck Turkije | Nikontino's Blog

 5. Barakken kun je afbreken,helmen kunnen van hoofden vallen,bajoneten kunnen breken en er is niets zo verradelijk als de mens.Dus waar maken we ons druk om?Om die Anti-christ die het niet zal redden als het er op aan komt?Ik ben niet bang voor dat tuig en ben er helemaal klaar voor.Kom maar eens op als je durft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s