Oostenrijk sloopt 300 moskeeën en verbiedt preken uit de koran in het Arabisch (satire!)

Screenshot_18

(Door: “rommel”)

Oostenrijk neemt krachtige maatregelen tegen de “vreedzame” ideologie islam en sluit 300 moskeeën. Het stopt ook met financiering van islamitische instellingen. De koran prediken in een andere taal dan in het Duits is verboden.

Oostenrijk is bevreesd voor de gevolgen van de waanzinnige politiek die een multiculturele samenleving wil creëren waar gewelddadige, met de Jihad dwepende moslims en de islam zich sneller verspreiden dan meel in een storm, en heeft besloten 300 moskeeën te sluiten in het land.

Het land snijdt ook in de financiële bijdrages aan islamitische instellingen en bepaalt in een nieuwe wetgeving dat openbare lezingen uit de koran alleen nog maar in het Duits zijn toegestaan, en het verbiedt strikt koran-lezingen in een andere taal zoals Arabisch of Turks.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Eurabië, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

46 reacties op Oostenrijk sloopt 300 moskeeën en verbiedt preken uit de koran in het Arabisch (satire!)

 1. Pogo zegt:

  “Wat de moslims in Oostenrijk het meest ergert is de nieuwe wet die vereist dat in het openbaar uit de koran alleen nog maar in het Duits gepredikt mag worden.”

  Het is lang geleden dat ik zulk goed nieuws heb gehoord.
  Al is arabisch de taal van de islam, deze maatregel zou elk Westers land moeten invoeren.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Prachtig nieuws! Nu nog een verplicht heropvoedingskamp voor de misdadigers en dan zijn we binnen een paar jaar van die psychopaten af.

  Like

 4. Ad de Koning zegt:

  Een goed voorbeeld voor de rest van Europa, in Oostenrijk krijgt men langzamerhand zijn verstand weer terug, het beste bericht van deze week. Hier zal het wel weer alleen kritiek opleveren van vooral de linkse partijen. Met vakantie naar Oostenrijk.

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  wow….bij Oostenrijk begint de herkansing !

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  fantastisch nieuws….bij Oostenrijk begint de herkansing !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Als dit op waarheid berust kan ik dat alleen maar toejuichen.
  Uiteraard verdient dat navolging.

  Like

 8. Pieter G zegt:

  Prima begin zouden ze overal moeten doen als opstap om de islam te verbieden.
  Als het in Oostenrijk kan kan het hier ook.
  Het blijft toch een super wrede criminele organisatie waarbij iedereen spontaan op jihad kan gaan omdat het boek dat voorschrijft. Uitbannen voor een betere wereld.

  Like

 9. Jan zegt:

  Oostenrijk Verwilderd

  Like

 10. Pieter zegt:

  Maar Oostenrijk stond toch ook al die refugees welkom te heten ?

  Like

 11. Als ze in Oostenrijk dit gaan doen dan vraag ik asiel aan, want ik ben in Nederland in levensgevaar door de aanstaande burgeroorlog.

  Like

  • paul zegt:

   Nee, niet doen, de tijd wordt stilaan rijp om in gans eu in opstand te komen tegen de onze dwaze politiek. Wij hebben je nodig. Vechten voor onze cultuur en onze samenleving. Het komt er er, de vraag is alleen nog hoelang het nog duurt.

   Like

 12. Gasso zegt:

  Het begin is er….. nou de rest nog…

  Like

 13. Marc zegt:

  Binnenkort ook in dit theater!

  Like

 14. Henk.V zegt:

  Een voorbeeld om na te volgen:-)

  Like

 15. Anna. zegt:

  Chapeau voor Oostenrijk…….. Dit vraagt om navolging in de hele westerse wereld…….
  Maar…….. De mensenrechten raad van de VN zal wel heftig gaan protesteren…… ( die zit immers vol met moslims SA zelfs voorzitter)

  Like

 16. Muurbloempje zegt:

  Zo dan. Dat is weer eens een beetje positief nieuws in deze roerige ellendige tijden!
  Frau Merkel zal wel uit haar vel springen als ze dit hoort…. 🙂

  Like

 17. Hendrik M. zegt:

  Da’s een heel mooi begin!

  Like

 18. Scarlatti Bombatti zegt:

  Helaas… dit artikel van rommel was een satirische poging ‘goed nieuws’ te brengen… lees eens op Fubar… bij de reacties…

  ik was ook al blij… nu niet meer en ik weet net zo min of ik dit eigenlijk wel ‘humor’ vind maar dàt ligt ongetwijfeld aan MIJ…

  http://fenixx.org/2015/11/11/oostenrijk-sloopt-300-moskeeen-en-verbiedt-preken-uit-de-koran-in-het-arabisch/

  Like

 19. exmarineman zegt:

  Hoewel “sluiten” er van nog geen “slopen” is, is het in ieder geval wel een goed begin. Was het ook niet zo dat de muzelmannen voor de Oostenrijkse hoofdstad Wenen werden verslagen en terug gewezen??? Zou ook nu weer bij Wenen de “victorie” beginnen? Nu afwachten hoe het verder in Europa maar vooral ook in Nederland en Duitsland verder gaat. Zweden heeft ook al weer tijdelijke grenscontroles ingevoerd…..

  Like

 20. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Allemaal afbranden die Moskeen.

  Like

 21. ildiko zegt:

  HOERA ! Gaan ze maar lekker naar een islamitische paradijs, en nu ook overal in Europa invoeren !

  Like

 22. Pingback: Oostenrijk sloopt 300 moskeeën en verbiedt preken uit de koran in het Arabisch (satire!) | Nikontino's Blog

 23. Tom Hendrix zegt:

  Was het maar waar!

  Like

 24. Maria zegt:

  diep triest!

  Like

 25. Jules Vismale zegt:

  Heerlijk om te lezen dat Oostenrijk als eerste West-Europese land eindelijk eens tegen de islam en moskeeën in opstand komt! Hun voorvaderen hadden in 1529 en 1638 de islam bij Wenen al buiten de deur gehouden en nou is de haat van de Oostenrijkers vele malen groter dan tegen de joden! Wat mij betreft laten ze, voordat deze haathutten worden gesloopt, en een hele troep honden en varkens in die daar de boel stevig vervuilen of sprenkelen ze alles onder de alcohol! Als ze ook nog de radicale moslims en hun akelige linkse vrienden het Alpenland nog uitschoppen kan mijn dag niet meer stuk en ik wens dat als dat tuig nog door de koude Alpen heen trekt dat uitgezette beren, wolven, gieren, steenbokken en Alpenmarmotten hen gaan belagen en stevig in hun konten bijten, scheuren of stoten!
  Nou las ik opeens dat IS op het dwaze idee is gekomen om Moeder Rusland te gaan slopen, zoals Napoleon en Hitler ooit probeerden, maar daar toch nooit in gaan slagen al wens ik dat de neo-communisten van Poetin en de radicale moslimextremisten elkaar maar afmaken daar ze beiden even weerzinwekkend zijn en zijn wij in het westen er nog mooi vanaf ook!

  Like

  • Marc Meyers zegt:

   Kom maar lekker naar Belgie !!! Kan je lekker met ons mee ” knallen ” als het er echt op aan moet komen !!!!!

   Hahaha ” Oom Putin ” pakke ??? haha……no way !!!! dat hebben er seleven al veel geprobeerd…..Aliens uit de ruimte…die 1000.000 jaar verder zijn als ons qua technologie nog niet eens een kansje !!!! val ” mother Russia” aan…..you loose ! …..

   Like

 26. Jan zegt:

  Ik heb enorm veel respect voor Oostenrijk maar ook voor Zwitserland.
  Het is de bedoeling om zoveel mogelijk onruststokers het land uit te zetten……
  Nou van mij mag het …. en pleeg ook even een telefoontje naar Rutte en zijn bende!!!!

  Like

 27. Jos zegt:

  In Nederland zitten er teveel Eurofielen in het kabinet , daarom is het al bij voorbaat kansloos.

  Like

 28. Luc zegt:

  Bravo Oostenrijk nu de rest van de EU nog

  Like

 29. trudy binot zegt:

  Tenminste 1 land dat zn verstand terug krijgt nu de rest nog NEDERLAND met die regering vergeet t Trutte heeft geen ballen heeft hij vaak genoeg bewezen zei daarstraks nog weet niet hoe die gast kan staan zonder ruggengraat, die doet alles wat anderen van hem verlangen maar zn eigen volk die hoort hij niet

  Like

 30. J. zegt:

  Niet echt slim.. Sjeeee… Hoe vaak moeten de moslims nog zeggen dat zij hier hartstikke afstand van doen, dat de aanslagen niks met de islam te maken heeft? Dit is 2/0 voor IS hoor…

  Oh hier baal ik van! We zijn het juist zo ontzettend met elkaar eens. Als we nou eens naar elkaar luisteren… Wat een stomme lui daar.

  Like

 31. Jan zegt:

  Blijkbaar dien je je land te haten:

  Beim SPD-Parteitag
  Gastredner Faymann warnt vor Nationalismus

  Werner Faymann hat am Samstag als Gast beim SPD-Parteitag in Berlin vor Nationalisten gewarnt und für mehr Menschlichkeit in der Flüchtlingskrise plädiert. Der österreichische Bundeskanzler erklärte, man solle als Sozialdemokraten zeigen, “wie wir Ordnung und Menschlichkeit zusammenbringen können in einem Europa, das groß genug ist, Menschen zu helfen, die auf der Flucht sind”. Daher müsse man “jene Zyniker in der Gesellschaft zurückweisen, die Terrorismus und Flüchtlinge in einen Topf werfen”.

  http://mobil.krone.at/phone/kmm__1/story_id__486623/sendung_id__32/story.phtml

  Like

 32. Rick zegt:

  Een slappe houding (vaak linkse politiek), ontkennen wat er aan de hand is, en politieke correctheid werkt als een virus waardoor onze cultuur steeds verder wordt aangetast. Vele gevolgen van jaren lang sussen, wegkijken, pappen en nathouden zijn reeds zichtbaar. Wat we gewend waren verdwijnt, waardoor we ons steeds minder thuis voelen in ons eigen land. De grenzen staan wagenwijd open, terwijl er hier vele honderduizenden werkeloos, zijn, of in de bijstand lopen. Medelanders op straat hoor je meer en meer in hun eigen taal praten. Dat zou Nederlands moeten zijn, aangezien ze hier in Nederland wonen; Zwarte piet mag niet meer. Op vrijdag schreeuwen de speakers van de moskee. Onze ooit gezonde en vrije cultuur wordt overwoekerd door een agressieve en kwaadaardige politieke beweging onder het mom van “geloof”. Ondersteund door slappe en laffe politieke correctheid. Dit tast onze cultuur aan en als we niet ingrijpen vergaat vrijheid, een kernwaarde van onze cultuur. In ongeveer ieder moslimland is vrijheid beperkt, dat moet je niet willen importeren anno 2015. Je werkt als het goed is ook niet meer onbeschermd met asbest, toch? Wat er nu meer en meer gebeurt in Europa (toegeven aan een agressieve kwaadaardige cultuur en hopen dat het wel meevalt) vertoont veel overeenkomst met de opkomst van kanker in een lichaam. Gezonde cellen worden aangetast, danwel vernietigd. Ik vind cultuurkanker daarom een perfect passend woord. Iedereen heeft wel vrienden of familie met deze ziekte, maar ik heb geen beter woord dat de situatie beschrijft. Als iemand me aan een beter woord kan helpen, dan hoor ik het graag. De huidige dokters van Europa (leiders) zijn kwakzalvers net als de regering in Nederland… We hebben een goede dokter(leider) nodig, want het spreekwoord luidt niet voor niets:

  “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden!”

  Like

 33. Tom Hendrix zegt:

  @Rick: 00.08. uur. Dat is prima van U verwoord.

  Like

 34. De Jihadistische organisaties gebruiken Turkije als basis.

  Turkije is woedend dat de koerden illegale oliehandel en vrouwhandel van ISIS –de belangrijkste inkomstenbron van de terroristen- grotendeels hebben platgelegd. Turkije gaat nu zelf deze Jihadisten helpen!

  ISIS verkoopt vrouwen! ISIS eist $ 20.000 voor de vrouw en 15.000 dollar voor de 11-jarige jongen. Turkije met zo’n afschuwelijke handel is nu een schurkenstaat bestuurd door een misdadig regiem. 

  Niet alleen is Turkije betrokken bij de oorlog zelf, maar ook bij een groot aantal misdrijven (waarvan sommige oorlogsmisdrijven zijn) die Ankara in een zeer kwaad daglicht stellen: de ondersteuning van terrorisme, een criminele regering die betrokken is bij agressie tegen zijn buurlanden en andere wereldmachten, de onderdrukking van journalisten en anderen die deze waarheid aan het licht hebben gebracht, om een paar zaken te noemen. In zijn totaliteit wordt duidelijk dat onder president Erdogan Turkije uitgegroeid is tot een oorlogzuchtige speler met waanbeelden van overheersing en een complete minachting voor mensenrechten en soevereiniteit.

  Turken staat nog steeds achter de Jihadistische terroristen…Nadat Ankara jarenlang de grenzen opengesteld heeft voor jihadisten van zowel al-Qaeda (in Syrië, al-Noesra) als ISIS, ehbben de massamoordenaars enorme gebieden veroverd!!
  De media in het Westen reageerden enthousiast toen bekend werd gemaakt dat de Turkse luchtmacht posities van ISIS had gebombardeerd… In werkelijkheid grijpen de Turken deze –false flag?- aanslag aan voor bombardementen op de Koerden, die juist tegen ISIS vechten en de door de jihadisten verjaagde christenen in de regio een veilige haven bieden….

  De Turkse luchtmacht dirigeerde zijn gevechtsvliegtuigen weer al snel naar door de Koerden beheerst gebied, waar geen enkele ISIS terrorist is te vinden. De Turkse media reageerden opgetogen toen bekend werd gemaakt dat ‘de kampen van de YPG/PKK (de Koerdische verzetsbeweging) werden overdekt met vuur’.
  Voorwendsel voor oorlog tegen Koerden..

  De afgelopen jaren heeft Turkije geweigerd de westerse operaties tegen ISIS te steunen…Het heeft er dan ook veel van weg dat de Turken nu voor de vorm een paar bommen op ISIS hebben gegooid, enkel om een voorwendsel te hebben om de Koerden aan te vallen. Dit vermoeden wordt versterkt door het feit dat Turkije de toegang tot alle pro-Koerdische kranten en persbureaus gerechtelijk heeft laten blokkeren…
  Turken mogen van corrupte EU leiders kennelijk alle Syrische en turkse Koerden, jezidi”s en alawieten uitmoorden en platbombarderen en massa migratie naar Europa versterken!

  zie de jihadisten Leider Erdogan: “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten…”

  Ondanks deze invasie van de barbaren, blijven er substantiële groepen dwaallichten op de gevestigde lands verraderlijke partijen stemmen.
  De Turken en Saoedi’s willen Europa voor de islam veroveren. Daarbij worden ze geholpen door de vijanden die Europa liever kapotgemaakt zien.
  De criminaliteit van de Turken en Saoedi’s kan grofweg worden onderverdeeld in de volgende categorieën: agressie tegen soevereine staten, materiële steun aan het internationale terrorisme, het systematisch schenden van mensenrechten. Uiteraard zijn er vele andere misdrijven die ook opgenomen zouden moeten worden in een complete opsomming van Ankara’s illegale acties, waaronder, maar niet beperkt tot, corruptie, het bevorderen en stilzwijgend ondersteunen van Jihadistische bendes. Maar het is de ondersteuning van het internationale terrorisme dat boven al het andere uitstijgt en Turkije in de schijnwerper plaatst als één van de belangrijkste aanhangers van de wereldwijde gesel van het terrorisme.
  Turken en Saoedi’s hebben een zeer directe rol gespeeld in de bekostiging, de bewapening, de faciliteren en de militaire ondersteuning van iedereen, van islamitische Leger tot Jabhat al-Nusra (Al Qaeda in Syrië) en de Islamitische Staat (ISIS/ISIL/Daesh).

  Het is duidelijk geworden dat Turkije nu onmiskenbaar een steunpilaar is geworden van het internationale terrorisme, met Syrië als oefenterrein voor een allegaartje aan terreurgroepen die direct of indirect voor Erdogans regering werken. Verdere aanwijzingen zijn te vinden in het nu gedocumenteerde en bevestigde feit dat de regering Erdogan direct betrokken was bij de levering van chemische wapens aan IS.
  Terwijl een groot deel van de wereld stil is gebleven, is een NAVO-lid, Turkije, openlijk medeplichtig aan het steunen van jihad- terrorisme. Verslagen en ooggetuigen getuigen ervan dat Turkije heeft bijgedragen aan de opkomst van de Islamitische Staat met het doorlaten van jihad strijders en wapens over hun grens.
  NAVO, EU en Turkse doelen!
  Turkije doet alsof, ze westers zijn! In de ogen van veel Turkse moslims lijkt tolerantie eenrichtingsverkeer te zijn.
  De relatie tussen de Turkse islamieten en de rest van de wereld wordt gekenmerkt door asymmetrie. Moslims kunnen alles doen, en genieten van allerlei vrijheden en privileges in de landen van de ongelovigen, maar niet-moslims hebben niet dezelfde rechten en privileges als ze leven in landen die beheerst worden door islamitische regeringen.
  Sinds door de Turkije gesteunde Jihadisten Iraakse en Syrische steden zijn binnengevallen, zijn de Koerden, Christenen en Yezidi’s de belangrijkste doelgroep geworden, en zij worden geconfronteerd met mogelijk een nieuwe genocide onder de moslims.
  Navo ‘bondgenoot’ Turkije financiert de genociden tegen de andersdenkenden! De journalisten zwijgen en de door en door verrotte politici importeren Turkse islamitische haat en geweld op ongekende schaal.
  Armeense en Assyrische christenen (ook wel bekend als Syrische en Chaldeeuwse christenen), die uit Syrië en Irak zijn gevlucht worden gedwongen om hun religieuze identiteit te verbergen!
  Islamitische jihadistische legers vielen de landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika binnen in het begin van de 7e eeuw. De inheemse niet-moslimvolkeren van die landen zijn de betekenis vergeten van wat veiligheid, veiligheid en godsdienstvrijheid is.
  In elk land dat nu in meerderheid moslim is, zijn er horrorverhalen over gewelddadige onderwerping, verkrachting, slavernij en moord op de niet-moslims door de jihadisten.
  Christenen waren er ​​in Syrië sinds de vroegste dagen van het christendom. Vandaag, na de invallen van ISIS, vluchten ze voor hun leven.
  Mosliminvasies in het Byzantijnse Syrië gebeurden onder Mohammeds opvolgers, de kaliefen Aboe Bakr en Umar ibn Khattab in de 7e eeuw. In 634 werd Damascus, toen voornamelijk christelijk, de eerste grote stad van het Byzantijnse Rijk die aan het Rashidun kalifaat toeviel.
  Damascus werd later de hoofdstad van het Omajjaden kalifaat, de tweede van vier grote islamitische kalifaten. En Arabisch werd de officiële landstaal.
  In Irak, waar veel christelijke vluchtelingen in Turkije vandaan komen, was ook een campagne tot islamisering.
  Islamitische Arabieren veroverden wat nu als “Irak” wordt aangeduid van het Perzische Sassanidische Rijk in 636. Ze verbrandden de Zoroastrische geschriften, ze brachten de priesters om, ze plunderden steden met namen hen als slaven gevangen – net zoals ISIS en de Turken vandaag doen…
  Wanneer islamitische legers niet-islamitische landen veroverden, kregen de christenen en joden de keuze van ofwel bekeren, of te worden gedood, of te leven als een “dhimmi”: ​​derde klasse, nauwelijks “getolereerde” mensen in hun onteigende land, en het betalen van een belasting (de jizya) in ruil voor een zogenaamde “bescherming”…

  Turkije wilt dat hele Europa Islamitisch wordt! Turkije wilt via EU lidmaatschappij een constante Islamtische migratie tot stand brengen…Europese regeringen proberen om politieke redenen de feiten te verdoezelen. Volgens Duitse premier merkel heeft het terrorisme niets met de islam en Turkije te maken.
  Nu, in de 21e eeuw, zeggen de christenen en Koerden in Turkije dat ze nog steeds in angst leven.
  Een aantal regeringsleiders in Europa vinden dit een aardige man en vinden dat Turkije toe moeten treden tot de Europese Unie. Omdat de islamieten eens tot hen behorend gebied voor altijd tot het hunne rekenen, is het aantal mensen die bij de Europese Gemeenschap zouden komen bij toelating van Turkije veel groter dan het aantal Turken in Turkije. Het is dus zo dat binnen de islamitische filosofie een veroverd gebied uit naam van Allah een onvervreemdbaar territorium blijft.
  Het schijnt dat 190 miljoen moslims, die in gebieden wonen die ooit tot het Ottomaanse Rijk hebben behoord, met het zwaartepunt op de Balkan en de centraal Aziatische republieken, over een Turks paspoort beschikken of dat eenvoudig kunnen krijgen. Er wonen nu 80 miljoen mensen in Turkije waarvan nog geen 40 000 niet-moslims. We spreken dus over de toelating tot de Europese gemeenschap van 270 miljoenen moslims indien Turkije tot de EU wordt toegelaten, wat bijna een meerderheid zou beteken van het huidige aantal moslims in Europa. De Europeanen kunnen alvast kennis vergaren over hun rechten en plichten als dhimmi’s. Dhimmi’s zijn niet-moslims die onder moslimheerschappij leven als tweede- of vierderangsburgers, als ze al mogen blijven leven. Dit is het onheil wat Europa te wachten staat, allemaal mogelijk gemaakt door de corrupte politici!!

  De meest recente verslagen tonen dat in Turkije, een NAVO land dat zichzelf opwerpt als kandidaat voor het EU-lidmaatschap, de Koerdische/Alawi’s/Christelijke en Yazidi-vrouwen en -kinderen gedwongen tot slaaf gemaakt worden en gedwongen tot seksuele slavernij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s