Timmermans liegt, glimt en wurgt het volk dat hem nooit koos

Screenshot_1

(Door: Joost Niemöller)

Frans Timmermans sprak gisteren in Amsterdam voor een zaal gevuld met geestverwanten, dat wil zeggen, zo bleek uit de vragen achteraf, van mensen die beroepsmatig van de EU afhankelijk zijn. Ze vonden het dan ook allemaal een ‘inspirerend betoog.’ Dat zeg je in een bedrijf ook als de directeur een toespraak houdt.

Timmermans. De man die zich altijd nog groter weet te maken dan hij is. Daar stond hij, met die vingertjes waarmee hij loog over een trouwring die door het ‘tuig’ werd afgetrokken. Die separatisten in Oost Oekraïne namelijk. In de Veiligheidsraad van de VN. De hele wereld kon zien dat hij loog. De leugen werd net zo genadeloos onderuit gehaald als die leugen over de chemische wapens die Sadam Hoessein gehad zou moeten hebben, en waarom zijn hele land aan gort geschoten moest worden.

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frans Timmermans, landverraad, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Timmermans liegt, glimt en wurgt het volk dat hem nooit koos

 1. sammy zegt:

  wat had je anders gedacht van deze linkse schandknaap en schavuit.overigens je hebt ook een liberale schavuit Rutte misschien ook wel schand knaap maar het maakt gewoon niet meer uit. deze heren zijn de puppets en harlekijnen van Europa en de Bilderberg, zij moeten doen wat hun verteld word kennelijk heeft de bovenlaag besloten om deze kant op te gaan maar wat heeft dit voor zin voor de Bilderberg groep natuurlijk hebben deze miljardairs werk volk nodig. want je hoort ze zijn ondanks alles toch weer rijker geworden. gewoon mach geld en ranzigheid aangevuld met de islam. slaap zacht het komt allemaal goed.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Goed geschreven artikel.
  Ja, zo kennen we ‘onze’ Timmermans. Een leugentje meer of minder, daarvan ligt hij niet wakker.
  Hij is in staat om op sentimentele (soms emotionele) wijze onwaarheden te verkopen, en velen trappen er in. De voorbeelden daarvan zijn zowat de hele wereld over gegaan!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  De laatste stuiptrekkingen voordat de EU opgelost word !
  En hun pech is dat alles op Internet en dateien vastgehouden is !
  Mijn chips en sticks zijn in ieder geval al boordenvol en het
  worden er van dag tot dag meer !

  Like

 4. Pieter zegt:

  “De mens achter de vluchteling”.
  Haha alsof je daar enige affiniteit mee kunt voelen. Het zijn er miljoenen inmiddels en de meesten staan er niet netjes op qua videobeelden, qua hun achtergrond(islam), qua hun eisen op ons geld, qua behoud van onze eigen cultuur, werkgelegenheid, uitknijpen eigen bevolking door onze overheid, door de strot duwen van de EU.
  Hoe moet je in deze massa-overspoeling van onze grenzen nu nog de mens achter de vluchteling zien. Het is wel veel gevraagd van dikke Timmermans in zijn te kleine pak.
  We zijn zo vaak bedonderd door onze overheden dat veel mensen geen vluchteling meer kunnen luchten of zien. Wat zij bijdragen kunnen we zelf als autochtoon ook, hebben wij hen niet voor nodig.
  Wat we binnenhalen is de dood in de pot voor ons zelf, want alles wijst erop dat de islam hier de overhand krijgt en dan is het gedaan met Europa en onze beschaving.
  Kan Timmermans zich daar eens mee bezighouden ipv op het sentiment te spelen en rechts als de grote vijand af te schilderen door te doen of dit het werkelijke probleem is waar wij in Europa voor staan.
  De man heeft een enorm blok beton voor zijn kop en praatjes voor tien als PvdA’er met een dikke geldbuidel inmiddels.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Tja, hij is lid van de Partij van de Arabieren, dus hij liegt, bedriegt, en bedreigt, zoals dat gewoon is in Arabische landen.

  Like

 6. Doornroosje zegt:

  Timmermans heeft het over, om je heen kijken en dan wil hij, dat je ziet ,wat hij als vurige PvdAer ziet. De rest kijkt niet want die is bang. Maar man ,ik doe niet anders dan kijken. En ik ben NIET bang maar wel bezorgd. 5 Minuten heb ik die man aangehoord en toen de knop ingedrukt.
  Wat is het erg dat dát soort mensen ons land (Europa) besturen.
  Wat zijn optreden betreft, het had iets weg van een “one men show”

  Een prima artikel van Joost Niemöller

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Een echte droef toeter.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Timmermans;beroep:landverrader en zwetser!Juist doordat we kijken naar “de mens achter de vluchteling”en zien hoe zij zich misdragen,juist daardoor,Timmermans,willen we dat ze met spoed remigreren!

  Like

 9. Jan zegt:

  Toen Timmermans op Kos was sprak hij quasi geïnteresseerd met de ‘vluchtelingen’. De ravage zag hij niet en al helemaal niet de wanhoop van de Grieken, interesseert hem niet zoals uit het stuk van Niemöller blijkt. De stank van de barbaren hangt over het gehele eiland, net als op Lesbos

  Timmermans toont zijn interesse voor de Grieken op Kos, niet dus:

  “….wie ken suksieeeeeeeeeeeeeeed or wie ken feeeeeeeeeeeeeel…..”

  Like

  • Edjan zegt:

   De EU eist dat Griekenland een ieder die zijn hypotheek niet meer kan betalen (omdat hij in het kader van de eerder geëiste bezuinigingen geen of minder geld heeft) onmiddellijk uit zijn huis gezet wordt. De Griekse regering heeft geweigerd omdat 1) het winter wordt en 2) omdat diezelfde EU tegelijkertijd van Griekenland eist dat ze vluchtelingen opvangt en huisvest.

   Dat is de ware EU en dat is de ware Timmermans. Toneelspelen kan hij ook al niet.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Dus het plan is dat ze verplicht worden hun eigen volk uit hun huizen te zetten,zodat ze er asielparasieten hun intrede in kunnen laten doen!Wat een nazi-streek!

    Like

   • Cathja zegt:

    Ik hoop dat de Griekse overheid een hele lange neus naar Brussel maakt. Je gaat toch niet je eigen volk op straat zetten en tegelijkertijd de leeg gekomen huizen vullen met zogenaamde vluchtelingen?
    Wat zou dat een schande van ongekende omvang zijn!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s