VIDEO: De “religie van de vrede” in Australië . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Australië, Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: De “religie van de vrede” in Australië . . .

 1. Thoth zegt:

  Komt hier ook… de fascistische islam. Bv. het aantal moslims wat de ISIS steunde, zo’n 74% voor het geheel en 80% van de Turken in Nederland.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hier is maar één antwoord mogelijk: allemaal uitzetten! Deze haatbaarden zijn een groot gevaar voor Australië, en het is gewoon een misdrijf om deze jonge kinderen het islam-gif te laten drinken, waardoor ze de democratische samenleving leren verafschuwen!
  Als Australië niets doet en hen alleen in de gaten zou houden, geloof dan maar gerust dat deze verschrikkelijke hersenspoelingen op tal van plaatsen in dat land gaan plaatsvinden!

  Wat is de islam -in al zijn facetten- toch een verschrikkelijk iets! Vreselijk dat er ‘mensen’ op deze aarde bestaan die zichzelf verplicht hebben om anderen naar het leven te staan als ze zich niet willen onderwerpen aan de islam! Wat verschrikkelijk dat er nog ontelbare mensen rondlopen die het gevaar van de islam niet willen zien!! Doofstom en stekeblind zijn ze. Maar ze zijn ook een gevaar voor de mensen die wél het kwaad van de islam zien, en er zoveel mogelijk tegen waarschuwen. Deze goedwillende mensen worden vaak voor racisten uitgemaakt, ze worden ‘vreemdelingen-haters’ genoemd en worden door velen met de nek aangekeken.

  Wat een trieste wereld is het geworden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 14.24. uur. U zegt: ” Wat een trieste wereld is het geworden”. Daar ben ik het geheel mee eens, Cathja. In mijn optiek kan menselijkerwijze hier geen oplossing voor komen, door de verraders der politiek, om ons heen. Ik denk dat alleen G’d de oplossing is. Maar dat is maar mijn mening hoor, ieder kan en mag daar over denken zoals men zelf wil.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom Hendrix om 16:01

    Ik deel uw mening hoor. Ik denk dat u dat wel weet van mij. Ik ben ook overtuigd dat mensen tekort schieten om dit enorme probleem op te lossen. Daar is Meer voor nodig!

    Like

 3. Pieter G zegt:

  Waarom zien WIJ dit nooit op onze nieuws zenders, actualiteiten of praatgezever programma’s???
  Er is louter PRO islam nieuws en vooral het opkomende Rechts-extremisme wat zorgen baart.
  Wanneer houdt de eenzijdige berichtgeving eens op???

  Like

 4. Benesha zegt:

  Dit kan alleen maar eindigen in oorlog, burgeroorlog om onze vrijheid en veiligheid te beschermen. Ze roeren zich overal en worden steeds brutaler. Een gewaarschuwd man is er twee waard.

  Like

 5. Gisteren een gesprek met een moslim gehad over die voetballer van FC Utrecht die vrouwen geen hand geeft. Hij heeft volkomen gelijk, zei die moslim. Een andere moslim was het ook met hem eens. Dat verklaart ook dat er geen radicale en gematigde moslims zijn. Ze hebben allemaal hetzelfde gedachtegoed van jongst af aan ingepompt gekregen. En dat domme Linkse volk is het nog met ze eens ook. Het is echt dweilen met de kraan wijd open!!! Het is David tegen Golliath…

  Like

 6. maria zegt:

  Je kunt ook nergens en met niemand erover praten , want ze kijken je zo verwijtend aan als je het over de moslims (vluchtelingen ) hebt . Alsof je het niet goed ziet . Maar als ze er echt achter komen hoe het in elkaar zit , hebben ze al een mes op hun keel . Te Laat …………Kijk naar Openbaring in de bijbel , dat is onze toekomst .

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Kindermisbruik op alle fronten,dus!De hele islam zou moeten verboden worden uitgeroeid want wereldwijd geeft die alleen maar ellende en geweld!

  Like

 8. Pingback: VIDEO: De “religie van de vrede” in Australië . . . | Nikontino's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s