EU wil 117 miljoen van Nederland voor Turkije

Screenshot_39

De voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker met de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan.

(Door: Elif Isitman)

De Europese Commissie wil een vluchtelingenfonds oprichten voor Turkije met een totaalwaarde van 3 miljard euro. De Nederlandse bijdrage daarvoor zou dan uitkomen op 117 miljoen euro.

Dat blijkt donderdag uit documenten van de Commissie. Turkije moet in ruil voor onder meer dat geld, de grenzen met Griekenland beter bewaken en de opvang van Syrische migranten verbeteren. Hiermee moeten de Syriërs gemotiveerd worden om de reis naar Europa niet meer te maken.

Daarnaast krijgt Turkije waar het om vroeg: een versoepeling van de visumregelingen voor Turkse burgers die naar de Europese Unie willen reizen, en hervatting van de gesprekken over een Turks lidmaatschap van de EU, meldt persbureau Bloomberg.

Lees verder>>>
(h/t “Tempelier”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op EU wil 117 miljoen van Nederland voor Turkije

 1. Berthe zegt:

  En gaan we de straat op??????????????/
  Nee toch, “want dat heeft toch geen zin” .
  Kom toch 29 november naar Rotterdam 14 uur zie de facebookpagina van PEGIDA!!!
  Elke maand moeten er MEER mensen komen, zodat er een keer geluisterd wordt naar de bevolking!

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Kunnen we niet gewoon een paar duizend Turken terug geven? Dan kunnen ze hun eigen cultuur verrijken en hoeven wij niet te betalen.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +

  suspected of planning attacks and kidnappings targeting EU diplomats, officials and journalists to bargain for the release of jailed colleagues.

  http://www.politico.eu/article/europe-police-dismantle-major-jihadist-network-krekar/

  The five-year operation was coordinated by Eurojust, an EU agency for judicial action against organized crime

  +

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Geld geven, € 117.000.000 maar en ook nog eens de visum eisen zo laag stellen dat zo ongeveer half Turkije zich hier mag vestigen…
  Hoe gek kun je zijn?

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Kunnen dat verlopen drankorgel, Fransje Huilebalk, Guy Verrottand en andere Brusselse graaiers niet 90 % van hun meer dan schandalige inkomen ter beschikking stellen aan hun ‘nobele’ doel: de ‘vluchteling’???!!! Het is toch HUN hobby??!!!

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Ze zeiden het vroeger al, toen de eerste Turkse – gastarbeiders – in de jaren zestig in Nederland aanwezig waren. Turkie-Turkie, Trekkie-Trekkie. Ze bedoelden daarmee dat de Turken op onze sociale kas afkwamen. Vandaag de dag hoeven de Turken daar geen moeite meer voor te doen, want het geld word nu rechtstreeks naar Turkije overgeboekt. Maar het is wel een wurgcontract. Turkije krijgt vele miljarden in ruil voor het tegenhouden van – vluchtelingen -, en stelt als aanvullende eis, waar heb ik dat begrip – eisen – meer gehoord, dat de E.U. garandeert dat Turkije op korte termijn een volledig lid gaat worden van de E.U. Zodat net als in de jaren zestig de Turkie-Turkie, Trekkie-Trekkies massaal onze kant weer op komen, op zoek naar een luilekkerland bestaan. En natuurlijk met de intentie om te gaan Islamiseren !

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Turks chantage en weer een manier om onze eigen ondergang door ons zelf te laten financieren .

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Deze moslimlul neemt het geld en schijt op de EU
  en stuurt ze toch lekker verder naar Europa !
  En wat heet ondebrengen in de turkije ?
  Verhongeren aan de lange arm zodat ze
  vrijwillig verder met hulp van sluizerbenden
  naar Europa komen !

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  Grenzen beter bewaken en opvang verbeteren van Syrische vluchtelingen in Turkije om zo diezelfde vluchtelingen te demotiveren verder te reizen naar Europa……………… Alsof de EU de motivatie van de vluchteling kent die grens na grens en dat 4x, ´veiligheid´ zoekt…….. Alsof Erdogan diezelfde vluchteling tegen gaat houden zijn land te verlaten………..Islamiseren doe je zo

  Like

 10. sammy zegt:

  ons lachebekje en harlekijn pias en loopjongen van brussel bilderberggroep knuffelaar en vieze verrader Rutte zet meteen zijn handtekening hoor. het blijft gewoon doorgaan tot zij hun doel bereikt hebben de bovenlaag de miljardairs en een onderlaag de sloebers. proost op de toekomst

  Like

 11. Thoth zegt:

  Tuurlijk, 117 miljoen Euro voor het wanstaltige Turkije. En Erdogan z’n mensensmokkelaars gaan er lekker mee door…

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Ik heb de stellige indruk dat door deze volkomen waanzinnige gang van zaken… die tot grote lastenverzwaringen aanleiding zal gaan geven, het oproer van het volk niet al te lang meer op zich zal laten wachten!

  Like

 13. Wie op een oproer wacht…wacht het langst!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s