Helft van uitgeprocedeerde asielzoekers is ‘kwijt’

Screenshot_24

(Door: Emile Kossen)

In de eerste tien maanden van 2015 zijn meer dan 8.000 asielzoekers in Nederland ongewenst verklaard. Hoewel zij officieel het land hebben moeten verlaten is van de helft volstrekt onbekend of ze wel echt zijn vertrokken.

Volgens cijfers van het ministerie van Justitie en Veiligheid zijn dit jaar ruim 8.100 afgewezen asielzoekers opgedragen Nederland te verlaten. Dat zijn vooral migranten die uit veilige land als Nigeria en Kosovo komen. Dat meldt de NOS.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Naïviteit, Nederland, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Helft van uitgeprocedeerde asielzoekers is ‘kwijt’

 1. Tistochwat zegt:

  “een groep van zo’n 3.800 migranten werd na afkeuring van de asielaanvraag niet meer gevolgd”

  Dit doet mij denken aan een stel muizen die men over het hoofd ziet; in een mum van tijd vormen die een niet meer te bestrijden plaag.

  Like

 2. Dat wordt dan flink zoeken naar een speld in een multiculturele hooiberg……

  Like

 3. Cathja zegt:

  Nou, dat is dan weer een ‘fraai’ bericht! Maar wie laat asielzoekers dan ook lopen, terwijl ze het land uit moeten? Zet ze vast in een uitzetcentrum, en zorg ervoor dat ze ook daadwerkelijk het land verlaten! Nu verdwijnen er weer duizenden in de illegaliteit, die, als ze dat leventje maar lang genoeg volhouden, hier op termijn gewoon mogen blijven. Ik vrees dat dit bekend is bij velen!

  Het is om moedeloos van te worden! Nederland is ook weer Gekke Henkie gebleken, door als kleinste land het formidabele bedrag van 15 miljoen euro te doneren om zo te helpen de Afrikaners ‘in huis te houden’. Ik zou wel eens willen weten wat er met het geld gebeurt wat Nederland jaarlijks aan ontwikkelingssamenwerking kwijt is! Betalen we verdorie nóg niet genoeg?? WIJ zijn niet degenen die mensen een perspectief moeten bieden, maar de regeringen van Afrikaanse landen horen hun onderdanen een normaal leven te bieden. Ze moeten de corruptie en vriendjespolitiek daar eens uitbannen. En verder eens iets gaan doen aan de overbevolking! Als het zo doorgaat krijgen wij hier alle geboorte-overschotten voor onze kiezen! ‘Leuk’!!

  Nederland moet vandaag nog beginnen met het uitzetten van illegalen, en dit zeer stevig aanpakken. En de linkse politici, die uiteraard weer moord en brand gaan schreeuwen, gewoon laten schreeuwen!
  Wij zijn het volk en wij zijn dit beleid SPUUGZAT!! Die illegalen lachen zich een bult om dat stomme Nederlandse volk, die je doodleuk om je vingers kunt winden! Maar ik hoop dat het lachen hen zeer spoedig vergaat.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 12.37. uur. Beter had ik het niet kunnen verwoorden.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 12 november 2015 om 12:37

   “Betalen we verdorie nóg niet genoeg?? WIJ zijn niet degenen die mensen een perspectief moeten bieden, maar de regeringen van Afrikaanse landen horen hun onderdanen een normaal leven te bieden. Ze moeten de corruptie en vriendjespolitiek daar eens uitbannen. En verder eens iets gaan doen aan de overbevolking! Als het zo doorgaat krijgen wij hier alle geboorte-overschotten voor onze kiezen! ‘Leuk’!!”

   HELEMAAL MEE EENS! Wat u hier schrijft, verkondig ik al vele jaren maar men vindt mij dan een egoïst die niets over heeft voor die arme zwarte Afrikaantjes. Men begrijpt niet dat men elke belastingcent slechts één keer te besteden heeft.
   En aangezien onze ‘regering’ heeft besloten om iedereen te helpen, steunen en verwennen, BEHALVE de eigen bevolking, weten wij wel waar ons geld heen gaat.

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier Nederland, compleet afgeschaft door VVD en de PvdA!

  Like

 5. Pieter zegt:

  Welke gek is hiervoor verantwoordelijk.

  Like

 6. N.E. Derlander zegt:

  Laten we eens beginnen met de politiek verantwoordelijken deze keer eens wel hun verantwoordelijkheid te nemen en direct op te stappen…………….

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Zowel de helft die uitgezet is, alsmede die helft die zomaar opeens verdwenen is, komen na een poosje gewoon weer terug naar Nederland met valse paspoorten ! Ineens zullen ze geaccepteerd worden door de Staat. En ik spreek uit ervaring, want de vriend (Een diepzwarte Afrikaan) van mijn enige kind (dochter) heeft dit spelletje ook zo gespeeld. Hij werd uitgezet, maar kwam een poosje later met een valse naam en vals paspoort weer terug. De Staat accepteerde dit ! Nu hebben ze Nederland voorgoed verlaten, en wonen ze met hun drie kinderen in Antwerpen. Ze zijn ook nog eens getrouwd. Om allerlei vervelende redenen wil ik geen contact meer met ze hebben. Ik heb er mijn buik van vol !

  Like

  • Cathja zegt:

   Wat een triest verhaal @ BiglJohn! Voor u heeft de huidige asielproblematiek daardoor wellicht een wrange bijsmaak! De beelden van (helaas ook) ‘diepzwarte’ immigranten herinneren u aan een pijnlijke periode uit uw leven, waar u waarschijnlijk liever niet te vaak meer aan terug wilt denken. Moeilijk!

   Ik wens u sterkte!

   Like

 8. Wijnand Stam zegt:

  Hoezo 3800 asielzoekers die uitgeprocedeerd zijn en terug moesten “kwijt” Zomaar verdwenen ??
  ” Identiteit van de asielzoekers niet goed gecontroleerd” Ze zijn nooit !!! gecontroleerd.
  Zou het misschien een idee zijn om in de nieuwe AZC’s naar deze lui te zoeken. Het zou zomaar
  kunnen zijn dat ze zich daar ophouden. Gaan ze weer opnieuw de molen in, duurt weer een
  aantal jaren. Kassa !!.
  Tegelijkertijd komt het NCTB ( het Nederlands Centrum voor Terrorismebestrijding) negatief
  in het nieuws. Dick Schoof zeer naïef ten aanzien van de jihadistische en gewone salafisten.
  Van de gewone salafisten hebben we ogenschijnlijk niet zo veel te vrezen. JAJA!.
  Je moet er gewoon van uitgaan dat de gewone salafist net zo gevaarlijk is als de andere.
  Dus, voorkomen lijkt me beter dan genezen.
  Opheffen die beide diensten, ze brengen de burger toch geen enkele gerustheid.
  Als je alles, wat de laatste tijd voor wat het het overheidsbeleid betreft, de revu laat passeren
  kun je welhaast niet anders dan concluderen dat we met totaal incapabele bestuurders van
  doen hebben. Dat we met incapabele mensen te maken hebben is eigenlijk niet zo wereldvreemd,
  als je beziet dat politici, ambtenaren, enz., wanneer ze door falen de laan worden uitgestuurd
  er altijd wel iemand uit hun hun plaats inneemt. Geen kwaliteit voor nog
  minder kwaliteit.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Al die Afrikaanse negerlanden krijgen al geld van ontwikkelingshulp of hoe dat tegenwoordig heet.
  Geen illegalen van hier terugnemen moet betekenen dat ze ook geen cent ontwikkelingshulp meer krijgen. De zo vrijkomende miljoenen €uro’s kunnen dan gebruikt worden om de illegalen hier in een goed bewaakt interneringskamp of gevangenis op te sluiten.
  Denk ook dat voor de dan nog niet uitzetbaren wel een land te vinden is waar ze tegen een geringe vergoeding onzerzijds een nieuwe nationaliteit kunnen krijgen en direct op verwaarloosde plantages te werk gesteld worden; denk hierbij aan Zimbabwe & Mugabe..
  Dit alzo voor de paspoortlozen die niet willen zeggen waar ze vandaan komen. Geld naar Afrika brengen heeft nooit geholpen; korten doet dit wel.

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Dankzij Nederlands wanbeleid!Niet de straat op sturen,maar in een vliegtuig dumpen,desnoods geboeid en onder militaire begeleiding.richting herkomst!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s