Mijn waakzame hondje

Screenshot_25

(Door: “rommel”)

Gister namiddag om een uur of vijf sloeg mijn hond aan in de voortuin, een 45 kilo zware witte herder met in de buurt de bijnaam Isbjörn (ijsbeer). Iedereen loopt voor hem om en rent met zijn hondje onder de arm weg als ze hem zien aankomen. Terwijl het eigenlijk een goedzak is die zich van geen kwaad bewust is van de miscommunicatie om hem heen. Hij kan praten en verstaat drie verschillende talen: Zweeds, Engels en Nederlands. Het spreken heeft hij wat meer moeite mee, doet hij nog steeds in hondentaal, maar hij verstaat meer talen dan een moslimimmigrant of het islamzusje van je broer. Dat blaffen van hem is een soort morsecode met een hogere uithaal op de streep. In de loop der jaren hebben we elkaar leren begrijpen, leren communiceren. We praten regelmatig met elkaar.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Mijn waakzame hondje

 1. Cathja zegt:

  Deze ‘ijsbeer’ ziet er alles behalve kwaadaardig uit. Mooi beest! Een goede waker kunnen we in deze tijd wel gebruiken. Vooral nu er in Nederland in zo’n beetje elke stad en in ieder dorp een AZC moet komen, kun je wel eens ‘iets’ in je tuin verwachten.
  Het is oppassen, zeker nu het weer vroeg donker is. Bij ons blijft ’s nachts de buitenverlichting branden. We willen ons niet laten verrassen!
  Wij hebben geen (waak)hond.

  Like

 2. Hahaaaaa! Precies de goede reactie, Rommel!
  En ook hulde aan uw hond, die , met behulp van zijn morsecode, bijtijds wist duidelijk te maken, dat er slecht volk voor de deur stond en U er aldus op voorbereidde, dat een dergelijke reactie wel eens nodig zou kunnen zijn!
  U kunt trots op hem zijn! Zulke viervoeters zijn je ware vrienden.

  Like

 3. Berthe zegt:

  Het bericht begon vlot en stijlvol. Maar het vervolg was helaas plat, grof en beledigend voor oudere vrouwen. JAMMER, GEMISTE KANS en de website zal zo wat vaste lezers verliezen…………

  Like

  • Vederso zegt:

   Tja, “rommel” is iets minder van de fijnbesnaarde nuance, wat ook wel eens een verademing is.

   Like

  • Nikolaos zegt:

   Ik weet niet, als ik het goed begrijp woont Rommel in Zweden en mijn ervaring met “Goede, Weldenkende Zweden” is dat ze ontzettend irritant zijn en precies zo’n zelfde reactie lokken ze bij mij ook uit.

   Like

  • Nemesis zegt:

   We kennen rommel, tenminste zijn schrijfsels al járen. De vaste lezersschaar loopt heus niet weg bij zij wel goede beschrijving van absoluut veel te heftig opgedirkt, oud en erg links vrouwmens.
   Ik als “de oudere vrouw” voel me hierdoor echt niet beledigd. Wel door die mormels die ook nog komen bedelen voor de “vluchtelingen”.

   Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  Kabinet: BN’ers laten het afweten

  Van onze parlementaire redactie
  DEN HAAG –
  Bekende Nederlanders en anderen die zeiden dat ze een vluchteling in huis zouden halen, maken hun beloftes niet waar. Staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) wees vandaag in debat fijntjes op het verschil tussen woorden en daden van de BN’ers.
  De advertentie waarin onder anderen Linda de Mol, Jo
  De advertentie waarin onder anderen Linda de Mol, Jo

  Hij reageerde daarmee op het nieuws dat De Telegraaf twee weken geleden bracht. Slechts tien mensen blijken gebruik te maken van het zogenoemde Zelfzorgarrangement (ZZA). In die regeling krijgen asielzoekers wat geld om ergens anders onderdak te regelen en om zelf in hun levensonderhoud te voorzien. Dat kan bijvoorbeeld bij barmhartige (bekende) Nederlanders waar ze mogen logeren. Met dat systeem moesten de overvolle asielzoekerscentra wat worden ontlast. Die regeling komt dus niet van de grond. „Het aantal BN’ers dat ik op tv heb horen zeggen ’ik neem er wel één in huis’, overstijgt het totaal aantal mensen dat gebruik maakt van die regeling”, sneerde Dijkhoff.

  Budget
  Meerdere partijen hamerden in het asieldebat wederom op de noodzaak van kleinschalige opvangplekken. Iedereen zou daardoor beter af zijn. Dijkhoff hield de Kamer echter voor dat dit duurder is. „Ik heb niet de mogelijkheid het budget te verdriedubbelen.” Hij kijkt daarom per locatie of het uit kan. Als een gemeente een plek heeft waar enkele tientallen asielzoekers kunnen zitten, adviseert de bewindsman regelmatig om die plek om te bouwen tot woonruimte voor asielzoekers met een verblijfsvergunning. Dat is financieel beter te behappen.
  CDA-Kamerlid Keijzer vindt het onacceptabel dat er vreemdelingen zijn die de opvang niet goed genoeg vinden en daarom protesteren. Ze verwees hiermee naar de demonstrerende asielzoekers in Den Haag. De staatssecretaris zegt dat hij de mensen in Den Haag een „sobere en fatsoenlijke plek” heeft gegeven. „Ik ga ze geen andere plek bieden.” Over hun vele geklaag grapte Dijkhoff: „Je kunt ze ook goed ingeburgerd noemen.” Dit schoot SP-Kamerlid Gesthuizen in het verkeerde keelgat. Ze vroeg zich af waarom het CDA juist op dit incident inzoomt. „Ik vind dat het CDA daarmee een gevaarlijk vuurtje opstookt.”

  Bijbetalen
  Dijkhoff belooft te kijken naar de kosten van de crisisnoodopvang. D66 wil dat de landelijke overheid minstens de helft van de kosten van deze opvangsvorm gaat betalen. Nu moeten gemeenten vaak bijbetalen omdat de vergoeding van 40 euro per nacht per asielzoeker lang niet voldoende blijkt. „Maar ik ga geen carte blanche geven en alles maar betalen”, zegt Dijkhoff over de vergoeding van de kosten. „De ene gemeente laat namelijk catering komen en de ander haalt drinken van het huismerk.”

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Driek: 15.01. uur. Tje, je verwacht het niet hé , meneer Driek. Dat die ” nobele”, BN ers, en de “goedmens”, GEEN VLUCHTELING(EN) in huis nemen. En laten we het maar niet over de politici hebben, van “links tot rechts”, ook die nemen er niet één in huis. Hypocrieten zijn het, allemaal!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Brave hond!
  En ja, de gutmenschen zijn haast erger dan de asieldreigers….

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Als het deze asielmulanten niet bevalt, tieft lekker terug, wij hebben je niet uitgenodigd, daarvoor moet bij de duitse buren zijn !!!

  Like

 8. rikie zegt:

  Ik walg van al dat zooitje. Bekeek dat filmpje uit Bern en dat is daar ook al een tijd gaande. Mijn zus woont al 45 jr in Zwitserland en ziet het land met de dag veranderen {negatief } Ook daar zijn ze verplicht om tig gelukzoekers op te nemen. Op bepaalde plekken zie je massaal wijven met hoofddoeken en gesluierd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s