MOORDENAARS ONDER ONS

Screenshot_41

Islamitische voetsoldaten . . .

(Door: “Driek”)

Ons piepkleine polderland wordt thans overspoeld door karavanen van een verderfelijke ideologie. En niemand houdt ze tegen.  Al deze geloofsfanaten zijn afkomstig uit onontwikkelde contreien waar de bevolking met elkander op voet van oorlog leeft. Binnenkort zijn ook onze straten met bloed doordrenkt. Het verbaast mij steeds opnieuw hoe gemakkelijk dat bedoeïenenvolk onder het mom van vluchteling hier binnenwandelt. Alsof Nederland een drie sterrenhotel is met volledige accommodatie.  Alsof het hier gestadig goud regent. Dat was in de jaren dertig, toen Duitse Joden hun toevlucht zochten in Nederland, wel even anders. Dat waren echte vluchtelingen, doch die werden zonder pardon bij de grens weer teruggestuurd. Hup, weg ermee. Zo ging dat toen. Niks geen meelijden met die stumpers.

Onze onbekwame bewindslieden, die toch zijn aangesteld om ons te behoeden voor vijandelijkheden van buitenaf, laten hun huif naar den wind hangen. Zij hebben schone nagels en volle buiken en prediken verdraagzaamheid. Zij hebben geen greintje mededogen met den rechtschapen burger die met hartzeer zijn vertrouwde leefwereld ten onder ziet gaan. Die verdwaasde landverraders in Den Haag bekommeren zich alleen nog om horden gelukszoekers die met haat in hun ogen van Nederland een kalifaat willen maken. Ons lieflijk landschap wordt thans ontsierd door opvangkampementen en moskeeën. Wij, burgers van Nederland, worden daarover niet eens meer geraadpleegd.

U mag het gerust weten, lezer van deze rechtzinnige site van E.J. Bron, dat ik den laatste tijd door al dat ons aangedane onrecht word overmand door wrok en bitterheid. Ik wil u daarmee niet belasten, doch er zijn momenten, vooral nu de dagen zich verkorten en de vroeg invallende duisternis mij droefgeestig stemt, dat het mij soms bijkans allemaal teveel wordt. Want het is een faliekante leugen dat die koranlezers het oorlogsgeweld ontvluchten. Kom nou, we zijn hier niet helemaal achterlijk. Mensen die op de vlucht zijn voor vervolging en oorlogsgeweld stellen zich bescheiden op. Die zijn allang blij dat ze de oorlogsellende hebben overleefd. Doch deze paupers zijn amper gearriveerd of ze beginnen al eisen te stellen. Wel ja, toe maar, het eten smaakt niet, er is geen privacy en geen televisie en de bedden zijn te hard. Je moet toch maar durven. En die dwaze leiders der kampementen stellen ook nog eens alles in het werk om dat schorremorrie zo behaaglijk mogelijk te installeren.

Doch, let wel lezer, onder die zogenaamde vluchtelingen bevinden zich koelbloedige moordenaars die ons zonder enig gewetensbezwaar de hals afsnijden. Wij hebben de demonen zelf binnengehaald. De moordenaars zijn onder ons. Straks zijn onze steden verpauperd en zijn wij omringd door opgeschoren koppen en mannen in djellaba.  Vrouwen mogen alleen ’s ochtends de straat op voor de boodschappen.

We zijn er mooi klaar mee. Ik hoop de tijd nog mede te maken dat Klaas Dijkhoff en Mark Rutte en nog vele andere hypocriete bewindslieden levenslang worden opgesloten in onderaardse kerkers. Hun namen dienen te worden bijgeschreven in het Boek der Landverraders.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op MOORDENAARS ONDER ONS

 1. Muurbloempje zegt:

  Beste Driek,

  Ik deel al uw zorgen ook. Ook ik kijk vaak door weemoed overmand terug aan de mooie jaren in ONS land. Het lijkt wel of de toekomst alle glans heeft verloren. Maar we moeten sterk zijn, ook al is dit soms moeilijk.
  En wat betreft die smerige landverraders: laat ze verhangen worden op Het Binnenhof. Levenslang opsluiten in een ondergrondse kerker, nee dat nooit. Dan kosten ze water en brood en cipiers die ze moeten bewaken en dat verdienen ze ECHT niet. Ze hebben al teveel verkloot!!

  Ik wens ook u een gezegende avond.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Mooi geschreven Driek, en U heeft weer helemaal gelijk.

  Like

 3. Over die onderaardse kerkers, Driek, die je aan Mark Rutte en consorten gunt, wil ik zeggen dat misschien de politie gauw op je stoep staat om je een geldboete (350 euro) te geven omdat je de ‘grote’ mannen hebt beledigd…

  Like

  • Driek zegt:

   Ach, beste Jack Terrible, ik heb het vaak in mijn stukjes over donkere kerkers, dat hoort bij mijn stijl van schrijven, en we leven nog wel in een vrij land. Je moet dan Gerard Reve eens lezen, hoe die over negers schrijft. Trouwens zoals nu ons land eraan toe is, vind ik wel dat die lui in Den Haag straf verdienen, want we gaan werkelijk helemaal de afgrond in. En we leven nog niet onder de Gestapo.

   Like

 4. Opa uit Son zegt:

  Helemaal waar Driek – en het is angstaanjagend!!! :

  Video is door een ander gepost op Xandernieuws – ik zet het hier door.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Ik ben het helemaal met u eens Driek. Daar komt ook nog eens een extra bezwarende omstandigheid bij. De regering had onderzoeken laten doen naar het aanwezig zijn van Jihadisten op Nederlandse bodem. En wat denk je wat ze ons wijsmaakten ? Tot nu toe zou er door de veiligheidsdiensten geen enkele Jihadist op Nederlandse bodem aangetroffen zijn. Heeft nu niemand dit bericht in zijn krant gelezen ? Dit riekt sterk naar een grote welwillendheid van de regering om de Islam in Nederland in alles tegemoet te komen. Natuurlijk wisten we dat al langer. Maar deze en andere soorten van landsverraad schijnen een put des doods te zijn die steeds dieper en dieper aan het worden is, en ons geheid naar de slachtbank zal voeren !

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Maar onder de nieuwelingen, de “verrijkers” zitten ook mensen met byzondere bekwaamheden…………

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2015/11/1978004.jpg?w=900&h=618

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Niet wij hebben ze binnen gehaald, Driek, maar onze leidende volksverraders. De kans dat het tot bloedvergieten komt, is reeël, maar waarschijnlijk en spijtig genoeg de enige manier om ons van de islamgesel te verlossen.

  Like

  • Driek zegt:

   Nu, beste Geronimo, zolang de gevestigde partijen zoals D66, VVD, SP CU en al die andere gevestigde partijen nog steeds de sympathie van de meerderheid der bevolking hebben en daar op stemmen, vind ik dat de Nederlandse burger ze zelf heeft binnengehaald. Ondanks al die ellende met integratie staan er nog steeds zanggroepjes welkoms-liedjes te zingen en zijn er nog altijd veel Nederlandse vrijwilligers die meehelpen in de opvangkampen van de COA.
   Ik kijk ook niet raar op wanneer straks bij de verkiezingen D66 weer hoog in de peiling staat. Die Nederlanders hebben de ballen verstand van politiek, die zitten voor de buis naar infantiele programma’s te kijken. Neen, ik maak mij geen enkele illusie meer. Maar u misschien wel?

   Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Bravo Driek u heeft uw en mijn gevoelens prachtig verwoord, ik zou er bijna jaloers op worden!

  Like

 9. Gerrit zegt:

  Mijn oma zij vroeger al die mensen worden hier de baas,maar ik zal dit niet meer mee maken,maar mijn kinderen en kleinkinderen wel.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Mijn schoonmoeder kwam jaaaaren geleden, ze is al overleden, geschokt thuis.

   Een paar moslimvrouwen hadden dreigend tegen haar gezegd: “Wacht maar tot wij het voor het zeggen hebben”.

   Dat zeggen alleen mensen die met zulke gedachten beïnvloed worden en ook menen wat zij zeggen.

   Like

 10. Jan zegt:

  Alleen ‘wrok’ en ‘bitterheid’? Bij mij is het haat en moordlust.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal met U eens, Driek. En dan te moeten beseffen, dat de vorige koningin- Juliana- in de jaren ’50 en in 1979, moest zeggen van de toenmalige kabinetten: ” Nederland is vol…ten dele overvol”. En vele Nederlanders, en hun gezinnen, emigreerden naar Canada en Australië, en hebben- niet als deze “gelukzoekers”, uit uw artikel- keihard moeten werken daar vanaf dag 1, dat ze er kwamen. En NIET HANDJE OPHOUDEN, GRATIS GELD, GRATIS HUIS, waarvoor deze invasie-horden hier binnen komen wandelen!

  Like

 12. Jean zegt:

  Daar twijfel ik geen seconde aan vandaar mijn oproep “alle moslims én islamieten het land uit flikkeren” liefst vandaag want morgen zijn het er weer meer die verwijderd moeten worden.

  Like

 13. boorzalf zegt:

  Hyprocriete CDA-ers we gaan door deze malloten echt naar de kloten. Kijk, voor degene die de uitzending gemist hebben.
  http://www.npo.nl/studio-powned/12-11-2015/POW_02939191

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @boorzalf: 11.06. uur. Ach, het CDA, het partijtje Christenen Dienen Allah. Kotsen moet ik van deze club, ik ben het verraad van Balkenende in 2005 nog lang niet vergeten!

   Like

 14. Pingback: MOORDENAARS ONDER ONS | Nikontino's Blog

 15. Darja Sopacua zegt:

  Dasha vanuit Israël, . Mijn helaas kort geleden overleden Joodse vriendin zei, . De geest die nu over
  Europa is, Is erger als de nazigeest uit de 2e WO. En zij kan het weten zij zat ondergedoken.

  Like

  • Driek zegt:

   Darja Sopacua zegt: De geest die nu overEuropa is, Is erger als de nazigeest uit de 2e WO. En zij kan het weten zij zat ondergedoken.

   Ja, beste Darja, ik probeer dat de mensen maar steeds aan het verstand te brengen, maar ze luisteren niet. Gelukkig krijg ik op de site van E.J. Bron de ruimte het onder de aandacht te brengen, maar niet iedereen leest deze site. En de vaste lezers weten het allang. Doch Europa gaat aan de islam ten onder. Daar twijfel ik niet meer aan. De Nationaal Socialisten waren verschrikkelijk, maar daarbij vergeleken is de islam nog een tikkeltje erger. Ik dat naar alle waarschijnlijkheid niet mee. Gelukkig dat uw Joodse vriendin de oorlog is doorgekomen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Darja Sopacua: 14.38. uur. Inderdaad Darja, inmiddels schaam ik mij voor de politieke bende in ons – Nederland- die constant Israël treiteren en pesten. En net als Driek ben ik van mening dat het NU al veel erger is, dan tijdens de 2e WO.

   Like

 16. boorzalf zegt:

  Deze zin slaat de spijker op zij kop:
  Mensen die op de vlucht zijn voor vervolging en oorlogsgeweld stellen zich bescheiden op.

  Like

  • Driek zegt:

   Beste boorzalf, mensen die op de vlucht zijn voor oorlogsgeweld en vervolging dien je te helpen. Maar ze zijn hier nog altijd te gast. En je dient je als gast te schikken naar de regels van het huis. Maar dit zijn totaal verwilderde onopgevoede mensen, daar is niks mee te beginnen. Elke vorm van bescheidenheid en beschaving ontbreekt bij die lui. Die mensen zijn niet de moeite waard om er energie in te steken. En al helemaal niet om ze iets van onze cultuur bij te brengen. Gewoon zo laten en terugsturen. Je hebt er niks aan.

   Like

 17. paulzwueste zegt:

  Beste Driek. Opnieuw meesterlijk verwoord! Wees gerust het volk zal datgene wat jij zo beeldend omschrijft niet toelaten! Jij zult het nog meemaken dat de zon door de wolken zal breken!!!

  Like

 18. Realist zegt:

  Beste Driek,

  Ik ken uw leeftijd niet maar kan me voorstellen dat u behoort tot de generatie welke ons land weer heeft opgebouwd na de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog. En nu moet u machteloos aanzien hoe al die inspanningen volledig teniet worden gedaan door landverradende politici en ons even vijandig gezinde woestijnbarbaren uit sharialanden. Ik behoor tot een jongere generatie en ik hoop dat u zich kunt troosten met de gedachte dat ik bereid ben de strijd aan te gaan tegen de verschrikkingen van de islam. En als ik mij niet vergis ben ik niet de enige die zal knokken voor onze vrijheden en verworvenheden. Uw inspanning is niet voor niets geweest, vertrouwt u daar maar op. Geen moslim die mij onderwerpt en helemaal niemand die mijn vrijheid steelt in ruil voor meer islam. Al ga ik strijdend ten onder, ik heb het er voor over. Voor volk, vaderland en nageslacht!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Realist: 18.24. uur. Respect voor uw opstelling. Ik mocht hopen, dat meer jongeren er zo over dachten, beste Realist. Maar U geeft ons weer een klein beetje hoop. Leve Nederland! Leve de patriotten en nationalisten, de ware vaderlanders!

   Like

  • Driek zegt:

   Realist zegt: Ik ken uw leeftijd niet maar kan me voorstellen dat u behoort tot de generatie welke ons land weer heeft opgebouwd na de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog.

   Beste Realist, dank voor uw aardige reactie, ik behoor tot de generatie van vóór de oorlog, dus ik aanschouw met leedwezen hoe alles wat met ijver en idealisme is opgebouwd, nu door kortzichtige lieden in Brussel, – en niet te vergeten onze vazallen in Den Haag – grondig wordt vernietigd.
   Ik vind uw uitspraak “Al ga ik strijdend ten onder” zeer moedig, doch laten wij hopen dat die Nederlanders met hun welkoms – liedjes – en al die andere sociale flauwekul om die asielzoekers te verwennen, en zeker onze regeringsleiders – tot bezinning komen en hun verstand gaan gebruiken. Hoewel ik dat ten zeerste betwijfel.

   Like

   • Realist zegt:

    @Driek & Tom, ik zal jullie vertellen, ik ben nooit écht rechts of nationalistisch geweest maar de omstandigheden dwingen mij die kant op. Ik denk dan ook dat ik niet de enige ben die aan het radicaliseren is door deze rampspoed die ons nu overspoelt. Ik heb al redelijk wat mensen gesproken in real life, gewone kerels zoals ik met een normale baan die hetzelfde ervaren en geenszins van plan zijn dit over hun kant te laten gaan.

    Het probleem is echter dat nog teveel mensen geen enkel besef hebben dat de ‘vluchtelingen’ in werkelijkheid jihadis zijn met maar 1 doel voor ogen. Laten we dus hopen dat de zogenaamde zwijgende meerderheid zich zeer snel bewust wordt en gaat begrijpen wat de islam in de kern is: een perverse, ziekelijke en levensgevaarlijke oorlogsideologie waarbij de aanhangers allemaal op dezelfde manier geprogrammeerd worden en alles en iedereen moeten uitroeien tot er alleen nog maar islam is. Die opdracht heeft iedere moslim, gingen de mensen dat maar snappen. Zou dat gebeuren dan is er misschien geen strijd nodig maar dat is vast valse hoop. Dus ik ben voorbereid en zeer bereid zoveel mogelijk asieljihadis martelaar te maken. Kan eerlijk gezegd niet wachten ze naar hun ‘goddelijke’ bordeel te helpen.

    Like

 19. Tistochwat zegt:

  “doch er zijn momenten, vooral nu de dagen zich verkorten en de vroeg invallende duisternis mij droefgeestig stemt, dat het mij soms bijkans allemaal teveel wordt.”

  Heel erg herkenbaar, Driek…
  Wat onbegrijpelijk toch eigenlijk dat wij blanken ‘uitgeroeid’ dienen te worden volgens de mening van andere blanken; de bobo’s die het in den Haag en Brussel voor het zeggen hebben.
  Vreemd, héél vreemd…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s