Over de amoraliteit van de VVD-premier

Screenshot_26

(Door: Uri van As voor “OpinieZ.com”)

Het zijn gure tijden. Dat, los van de andere linkse partijen, de PvdA zich steeds openlijker van haar antisemitische kant laat zien mag geen verbazing wekken. Het is een partij die tot de nok toe is gevuld met Jodenhaters in alle soorten en maten. Van complotdenkers tot antizionisten, van betraande antiracistische commissarissen tot ontwerpers van boycotlabels voor Joodse producten.

Maar ons land wordt nota bene geleid door een VVD-premier: Mark Rutte. Een VVD-premier die breed lachend de op Holocaustontkenning gepromoveerde Abbas ontvangt voor een gezellig samenzijn in het Catshuis.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Fatah, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Rutte, verloedering, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Over de amoraliteit van de VVD-premier

 1. Marc zegt:

  Ach, Uri, verbaas je over geen enkele partij. In de jaren 1970, tenslotte, was de PvdA extreem pro-Israël: Den Uyl had een joodse vrouw, minister van defensie Vredeling liet Schiphol als doorvoerhaven voor wapens vanuit de VS voor Israël fungeren. Als die politici toen hadden geweten waar hun partij nu staat… ik weet het zeker: ze draaien zich om in hun graf!

  Like

 2. sammy zegt:

  wat moet je hier van denken. wat is de reden dat die griezel rutte dit doet en dat hij zich hier voor leent.
  onbegrijpelijk

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Rutte is met afstand de grootste leugenaar, van de politiek. Hij liegt, net als Pinokkio, over alles wat ONS, “de kop kost”. Deze persoon heeft de euvele moed gehad, ONZE SCHATKIST, te deponeren bij het RODE GEDROCHT der EUSSR te Brussel. Hij is verdorie nog erger dan Balkenende was. Neen, meneer lachebek, is slechts uit op een baantje bij de RODE FASCISTEN der EUSSR te Brussel!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  De schijnheilige drol Rutte heeft aan mogen schuiven bij het Bilderberg zooitje en hoopt door het verkwanselen van ons eens zo mooie en fijne land een welbetaalde functie te krijgen bij het NWO gebeuren.

  Like

  • sammy zegt:

   we hebben te maken met de zelfde situatie als voor de tweede wereldoorlog.
   wat kun je doen. het vertrouwen in de zogenaamde democratie is een lachertje geworden.
   verplicht samenwonen met die gluiperige islam? of met ander geteisem wat hier rondloopt.
   zeg het maar. wat geweldige toekomst vooral voor jongeren wat een teringzooi.

   Like

 5. Jean zegt:

  Bekijk aandachtig de beide smoelen!
  Ik zou zeggen “vader en zoon”….

  Like

 6. Teunis zegt:

  En met die partij, niet alleen van Rutte, maar ook van Van Zanen, Van Aartsen, Zalm, …, zou Wilders willen regeren?

  Like

  • sammy zegt:

   als de p.v.v. nog groter word vraag ik me af of Geert het gaat overleven.

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    ja, de PVV moet nog veel groter worden.
    JA, Geert moet dat overleven want we hebben hem keihard nodig in een volgend kabinet.
    Geert moet regeren met een zo grote eigen fractie dat hij met een minderheidskabinet Nederland kan redden.
    2e Kemerleden die nog enige moraal hebben zullen moeten helpen.
    Wij zijn aan onszelf en de onzen verplicht keihard te werken om de bevolking dit te laten inzien, zodat ze massaal op de PVV zullen stemmen. Aan de slag.,Met of zonder revolutie.
    malsion@orange.,fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

 7. Roni zegt:

  Afgezien van het feit dat men denkt dat Rutteprut straks door zal schuiven naar Brussel zou het misschien niet ook zo kunnen zijn dat ……… er onder al die vluchtelingen (lees: economische islamitische hoertjes) er ook niet hele lekkere jonge knaapjes zitten die graag wat hand- en spanwerk zullen verrichten voor een schijntje voor deze MACHO des vaderlands ………

  Like

 8. sammy zegt:

  wat dat betreft heeft hij een goed voorbeeld, beetje het zelfde als schandknaap Timmermans doet voor alcoholist juncker. hij is er toe in staat misschien heeft zijn moeder wel een speciaal toy boy kamertje voor hem ingericht.

  Like

 9. Jan zegt:

  VVD-wethouder vult zijn deeltijdsalaris aan met wachtgeld

  Minder werken en toch hetzelfde salaris krijgen. VVD-wethouder Marco Goedknegt (foto) uit de Zuid-Hollandse gemeente Albrandswaard lukt het: hij vult zijn geslonken inkomen aan met wachtgeld. Hoogleraar Elzinga vindt het de hoogste tijd om deze constructie aan banden te leggen.

  Uit onderzoek van deze krant blijkt dat de wethouder van Albrandswaard, een fusiegemeente bij Rotterdam, sinds kort zijn salaris aanvult met wachtgeld. Met een beroep op deze regeling – bedoeld voor bestuurders die plots zonder werk zitten – incasseert hij zo’n 900 euro bruto per maand extra.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4200612/2015/12/03/VVD-wethouder-vult-zijn-deeltijdsalaris-aan-met-wachtgeld.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s