Tien dodelijke leugens over Israël

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl Israëlische burgers door Arabische terroristen afgeslacht worden, worden ook de feiten over het conflict heftig misbruikt. Het tijdschrift “Politico” heeft de tien meest dodelijke leugens over de huidige golf van terreur opgeschreven:

1. Israël probeert de status quo op de Tempelberg te veranderen.

Hoewel de status quo het noch aan de Joden noch aan de christenen toestaat om op de Tempelberg te bidden, houdt iedereen zich eraan, behalve de moslims. Vorig jaar kwamen er ongeveer 3,5 miljoen van hen naar de Tempelberg, echter slechts 200.000 christenen en 12.000 Joden. Islamitische geestelijken en fanatici proberen alle niet-moslims de toegang tot de Tempelberg te verhinderen.

2. Israël wil de Al-Aqsamoskee verwoesten.

Israël heeft altijd alle heilige plaatsen van het land beschermd, ook de Al-Aqsamoskee. Oude foto´s van deze plek bewijzen dat hij voor de oprichting van de staat Israël bijna uitgestorven en er geen moslim in geïnteresseerd was. Pas vanaf het moment dat de Al-Aqsamoskee gebruikt kan worden om tegen Israël op te hitsen, wordt ze door de moslims “beschermd”.

3. Toenemende bouwactiviteiten in de “nederzettingen” hebben geleid tot de actuele golf van geweld.

De jaarlijkse bouwactiviteit in de “nederzettingen” is de afgelopen 15 jaar achteruit gegaan. Onder minister-president Netanyahu werden van 2009 tot 2015 slechts 1.554 nieuwe wooneenheden in de “nederzettingen” gebouwd.

4. Israël executeert onschuldige Palestijnse kinderen zoals Ahmed Mansara.

Mansara is noch onschuldig noch dood. Hij werd onlangs uit hetzelfde ziekenhuis ontslagen waarin zijn slachtoffer nog voor zijn leven vecht.

5. Israël zet overdreven geweld bij de strijd tegen de terroristen in.

Er bestaan strenge principes, volgens welke Israëlische soldaten en politieagenten moeten handelen. Een aanvaller met een dodelijk wapen mag gedood worden.

6. Het actuele geweld treedt op grond van het stagnerende vredesproces op.

Historisch gezien was het aantal gewelddadigheden tijdens de verschillende vredesprocessen het grootst. De reden voor Palestijnse terreur ligt noch in de ontbrekende vrede noch in de armoede, maar in haar doel Israël te vernietigen.

7. President Abbas is gematigd.

Abbas zei op 16 september dat hij iedere druppel bloed zou begroeten, terwijl hij geen enkele terreuraanval heeft veroordeeld. Zijn Fatah-beweging stookt veelmeer op tot steeds nieuwe aanvallen.

8. Er is internationale hulp nodig om het probleem op de Tempelberg op te lossen.

Israël doet alles wat het kan om de vrede in het land te handhaven en de Palestijnen tevreden te stellen. De internationale gemeenschap kan hieraan positief bijdragen als ze de Palestijnen voor hun daden ter verantwoording roept en eerlijk over het conflict bericht.

9. De reden voor het geweld is dat de Palestijnen geen staat hebben.

De Palestijnen hebben meerdere keren aanbiedingen voor de oprichting van een eigen staat afgewezen. Het gaat hen er veelmeer om de Joden niet eens een heel klein stukje van hun eigen land te laten.

10. Palestijnse terreur komt voort uit Palestijnse frustratie.

Palestijnse terreur komt voort uit de hetze waarmee deze mensen al tientallen jaren lang van alle kanten worden gevoerd. De enige frustratie bestaat erin dat het hen niet gelukt is Israël te vernietigen – en dat zal ook zo blijven.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Fatah, Geschiedvervalsing, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tien dodelijke leugens over Israël

 1. Joga zegt:

  Houd vol Israel. Mensen met een normaal verstand staan volledig achter jullie. Helaas zitten die niet in onze “regering” en voor het helaas NOG overgrote deel in onze volksvertegenwoordiging, m.u.v. de PVV.

  Like

 2. Elena zegt:

  De Arabische wereld doet volop aan geschied vervalsing .
  Het is ons allen bekend..hoe vaker de leugen herhaald wordt, die leugen wordt de enige echte waarheid.
  De gebieden wat men graag en herhaaldelijk in de media omschrijft als bezet gebied, Judea en Samaria..is voor 100 % van Israel.

  Het zijn de arabieren ( zonder hoofdletter) die het ooit door de Romeinen vernoemde gebied Palestina.. onlangs toe eigenden als zijnde Palestijnsland, door Arafat verzonnen.! Altijd hebben er verschillende volkeren gewoond met hun eigen religie.. Dan zijn al die mensen met verschillende religies toch ook Palestijnen?
  Maar goed, probeer dat de wereld maar eens aan het verstand te brengen.
  Nooit is er een Palestijns gebied toegewezen, wel een gebied aan het Joodse volk.
  Nooit heeft er een Palestijnsvolk bestaan.
  Dat is dan het resultaat van het stelselmatig herhalen van de leugen.

  Dan het walchelijke ophitsen door instanties met geld van donoren TEGEN Israel…is schandalig maar vooral misdadig.

  http://www.israel-palestina.info/actueel/2014/01/24/de-anti-israellobby-in-opspraak/

  Moge allen die door omkoperij zich daaraan schuldig maken voor eeuwig branden in de hel…. en wel zo snel mogelijk. Dan pas zal er vrede komen.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Israël = Top
  Rest daar = flop

  Like

 4. Joshua zegt:

  Er wordt zo veel gelogen over Israel, dat de leugen waarheid aan het worden is bij niet nadenkende met mobieltjes spelende nietsnutten en zgn.hoogopgeleiden die de dienst denken uit te maken door geld of titel die zij voor hun naam hebben.
  Alles klakkeloos na toeteren wat de staats media publiceert, en een massa moordenaar en leugenaar uitnodigen als zijnde hij de leider is van een staat, wat geen staat is,
  Nu weet iedereen de instelling van de overheden en hun troetelkindjes, de leugen regeert!!!!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Alle 10 de punten, zijn volledig waar.

  Like

 6. Pingback: Men weet noch van getoet, noch van geblaas… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 7. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Men weet noch van getoet, noch van geblaas
  van kousen domweg nog niet eens de naadjes
  verbergt het eigen onbenul in laffe leugenpraatjes
  en weigert ieder waarheid-zoeken ook helaas !
  .
  want liegen kost immers geen centje pijn,
  dat aangeleerd gelieg, waarin ze zwelgen
  en steeds weer domweg overdragen op hun telgen
  daar rechtvaardigheid nooit, nooit hun doel zal zijn !
  .
  dàt is de vijand die Israël dagelijks bestrijdt
  die, Wereldwijd gesteund door Linkse Leugen-Machten,
  niet lang meer op Haar ondergang zal wachten
  die (terecht) tot het einde van de hele Mensheid lijdt !
  .

  Jasterke
  .

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Tis en blijft een smerige rat.

  Like

 9. Pingback: Tien dodelijke leugens over Israël | Nikontino's Blog

 10. En de elite vonden dat deze smeerlap maar op visite moest bij de koning.Tja en dan moet dat maar denkt deze,,, je moet toch wàt doen voor je status…zeg nauw zelf es.

  Like

 11. Jan zegt:

  Palestijnen: Een wereld van leugens, misleiding en verzinsels

  Het enige verbazingwekkende is dat Abbas en de Palestijnse leiders volhouden dat deze golf van terrorisme en bloedige aanslagen een “vreedzame volksopstand” is.

  De terroristen werden zonder enige twijfel geïnspireerd door de woorden van de president. Het is dit soort semi-officiele retoriek die jonge Palestijnen aanmoedigt de eerste jood te steken die ze zien.

  Dit is niet alleen een monumentaal groot leugen, het is een poging van het PA-leiderschap te wereld te misleiden, zodat deze geloven dat Israëlische troepen arme onschuldige demonstranten neerschoten die alleen maar deelnamen aan een vreedzaam protest. Deze ‘onschuldige’ mannen en vrouwen waren slechts onderweg mensen dood te steken

  Dit is de wereld waarin Abbas en de Palestijnse leiders leven. Het is een wereld van leugens, verzinsels en bedrog, gericht op het demoniseren van Israël en het vermoorden van Joden. Het uiteindelijke doel is niet alleen om zoveel mogelijk Joden te vermoorden, maar ook om Israël op zijn knieën te dwingen in de hoop dat het zo snel mogelijk zal verdwijnen.

  Welkom in de wereld van de Palestijnen, waar we liegen en daarna onze eigen leugens geloven. En vervolgens willen we dat de rest van de wereld ze ook zullen geloven.

  Lees verder op: http://nl.gatestoneinstitute.org/6864/palestijnen-leugens-verzinsels

  Like

 12. Jan zegt:

  Two killed in shooting attack near Hevron

  Man in his 40s, 18-year-old youth murdered, third victim moderately wounded; Arab terrorists shot at cars near Otniel, Mount Hevron.

  Two Israelis have been killed after Arab terrorists opened fire on their vehicle near the Jewish town of Otniel in Judea’s Mount Hevron region.

  Magen David Adom (MDA) paramedics have identified the victims as a 40-year-old man and an 18-year-old youth.

  A 16-year-old boy was moderately wounded. He was treated by emergency services at the scene before being transferred to a nearby hospital.
  ….
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203354
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203356

  Reactie van Mazen, vriend van de PvdA en VVD:

  Abbas refuses to condemn attack near Hevron
  PA chairman ignores terrorist attack near Otniel, says only that the Palestinians “live under difficult conditions”.

  Palestinian Authority chairman Mahmoud Abbas refused on Friday evening to condemn the terrorist attack near Otniel, saying only that the Palestinian people “live under difficult conditions” caused by “the Israeli occupation”.

  Earlier, both Hamas and the Islamic Jihad welcomed the attack, with Hamas praising what it called the “heroic operation carried out by the resistance south of Hevron.”

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203361

  Liquideren die barbaren, waar dan ook.

  Like

 13. Jan zegt:

  Netanyahu misbruikt aanslagen Parijs om Palestijnen te stigmatiseren

  ‘Ik vrees dat de Palestijnen de komende tijd nog meer overgeleverd zullen worden aan Israëls gewelddadige bezettingspolitiek’
  Dries van Agt

  “In Israel, as in France, terrorism is terrorism and standing behind it is radical Islam and its desire to destroy its victims. The time has come for the world to wake up and unite in order to defeat terrorism. The time has come for countries to condemn terrorism against us to the same degree that they condemn terrorism everywhere else in the world.”

  Wat Netanyahu beoogt is duidelijk: de Palestijnen als fundamentalistische terroristen stigmatiseren en internationale steun verwerven om hen met militaire middelen te breken.

  Ik vertrouw erop dat de wereld door deze manipulatie heen prikt en onderkent dat de context van het Israëlisch-Palestijnse conflict er een is waarin een heel volk al bijna 50 jaar bezet en gekoloniseerd wordt en met grootschalig geweld onderdrukt.

  Straffeloosheid van Israëlische geweldplegers
  De Palestijnen gaan niet alleen gebukt onder extreme rechteloosheid, maar moeten dagelijks aanzien dat Israëlische plegers van oorlogsmisdaden en aanslagen vrijuit gaan.
  ….
  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/34927_netanyahu_misbruikt_aanslagen_parijs_om_palestijnen_te_stigmatiseren/

  Like

 14. Joshua zegt:

  Jan,
  De wereld prikt niet door deze leugens heen, zij nemen klakkeloos alles over wat over Israel gelogen wordt, zijn ziende blind en horende doof.
  Of het is te moeilijk voor velen om zich daarin te verdiepen, na praten is makkelijker.

  Like

 15. Pingback: CARTOON | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s