Angela Merkel herhaalt: “Wir schaffen das”

Screenshot_23

Voor Merkel is er nog altijd niets aan de hand in Duitsland.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel, die onder vuur ligt vanwege haar vluchtelingenbeleid, verdedigt dat beleid voor de Duitse televisie met hand en tand. Merkel zei tegen de ZDF dat ze alles onder controle heeft wat de vluchtelingen aangaat en dat Duitsland het probleem aankan. Ze herhaalde haar lijfspreuk uit de crisis: “Wir schaffen dass.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Angela Merkel herhaalt: “Wir schaffen das”

 1. Ad de Koning zegt:

  Nou, dan moet ze ook niet komen zeuren over het verdelen van vluchtelingen over andere landen, ze moeten allemaal maar naar Duitsland gaan dan en dan wij de grenzen potdicht.

  Like

 2. Jan zegt:

  Da las ich doch gerade etwas anderes: Der Bürgerkrieg hat begonnen

  Deutschlands Asylantenheime sind Schauplatz ethnischer Gewalt und Terror. Vergewaltigungen sind an der Tagesordnung. Deutsche und echte Flüchtlinge werden zu Opfern hemmungslos prügelnder Clans.
  ..
  Deutschlands Behörden wissen es längst: In Asylheimen herrschen Bürgerkrieg und Terror. Doch die Verantwortlichen schweigen, verharmlosen, suchen nach politisch korrekten Erklärungen. Nach einer Massenschlägerei in einem Heim auf dem alten Flughafen Kassel am 27. September bezeichnete es der örtliche Polizeisprecher Torsten Werner als „ganz normal“, dass bei 1.500 dort untergebrachten Asylanten Konflikte nicht immer nur verbal ausgetragen würden.

  Es handelt sich jedoch gar nicht um Konflikte einzelner Heimbewohner, sondern um Fälle organisierter Kriegsführung: Beteiligt sind grundsätzlich ganze Rudel von Schlägern der gleichen Ethnie, deren Gewaltbereitschaft offenbar keine Schranken kennt. Als Waffen dienen beispielsweise Stuhlbeine, Stahlrohre, Messer und sogar Äxte.

  Auch der Alltag in den Heimen gleicht zunehmend der Situation völliger Gesetzlosigkeit. Hans Gerlich (Name geändert) ist Sicherheitsmann in einem Leipziger Asylantenheim. Als es das Gebäude vor ein paar Monaten in Betrieb genommen wurde, war es gerade frisch renoviert. Mittlerweile sind Türen eingetreten, Fenster zerschlagen, Müllberge häufen sich in den Gängen.

  Die ersten Opfer in den Heimen sind die schwächsten Bewohner: Frauen und Kinder. Sexualverbrechen gehören für sie zum tagtäglichen Schrecken.

  Der Terror gegen geflohene Christen hingegen hat offenkundig längst Methode.
  ..
  Auch Vergewaltigungen richten sich längst ebenfalls gegen die eingeborenen Deutschen. Fast täglich fahndet die Polizei mittlerweile nach neuen Tätern.
  https://www.compact-online.de/der-buergerkrieg-hat-begonnen/

  Like

 3. Er is toch nog een sprankeltje hoop in België, ondanks de ongelooflijke hoeveelheid propaganda in het onderwijs;

  “Dertig procent van 3.000 bevraagde leerlingen uit het 4de, 5de en 6de leerjaar vindt dat de vluchtelingen na de oorlog naar hun land moeten terugkeren.” – Bron: De Standaard

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  “Yes we can”. En hoe ging dat ook weer verder?

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Zien dan alleen wij dat die Merkel een zeer gevaarlijke psychopaat is?

  http://achterdesamenleving.nl/wat-drijft-de-psychopaat/#.VkY-atIvfVQ

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Angela Merkel beschouwd zichzelf vast als de Barmhartige Samaritaan die in de Bijbel een gewonde man verzorgde nadat deze door rovers was overvallen en de laatste daarvoor van een priester en een Leviet GEEN hulp kreeg! Niettemin is Merkel al zo gevoelloos geworden naar haar eigen volk toe, gelijk aan de priester en Leviet, en waarom neemt dat snertwijf niet gewoon haar knuffel-vluchtelingen in haar eigen rijke optrekje op maar dat zal ze vast nooit doen om zelf geen problemen te krijgen en is ze dus een grote huichelaarster.
  Eigenlijk zou Merkel zichzelf misschien gaan gedragen naar aanleiding uit een tekenfilm ‘The Little Red Hen’ over een (menselijke) kip op een boerderij die dolgraag wilde werken en bakken terwijl de overige boerderijdieren zo lui waren dat ze de hulp (waar de kip beleefd om vroeg) steeds weigerden. De kip besloot toen om de luie dieren te straffen door een heerlijk ruikend brood te bakken waar de luiaards, en hierin gaan luiheid en vraatzucht eveneens goed samen zoals ook Gijs Gans en Guus Geluk doen, als beren op de honing op afkwamen. Meteen kregen alle dieren ruzie met elkaar om het brood wat de kip op het einde toen zelf consumeerde omdat ze er zelf hard voor werkte met als wijze spreuk: “Als iemand niet wil werken, hij ook niet zal eten.”
  Ook de eerste tekenfilm van Donald Duck uit 1934 kende een soortgelijk moraal met als titel “The Wise Little Hen’ en het ware beter dat Merkel de plaats van Donald en Peter Pig innam en een complete fles wonderolie in haar keel gegoten kreeg opdat ze zou aanvaarden wat er gebeurd als je anderen laat genieten van een oogst waar ze zelf niet voor werken en daar bedoel ik dus de bepaalde groepen “asielzoekers en vluchtelingen” mee. En ik hoop dat die afschuwelijke Merkel HEEL snel uit de Reichstag in Berlijn wordt geschopt en ook NOOIT meer in Europa terugkeert!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Merkel kan wel denken christelijk te handelen, maar als er financiële problemen komen dan gaat zij de belasting verhogen en zal ze er zelf niet voor opdraaien.

   Dat lijkt me leer links beleid, zoals Margaret Thatcher het al beschreef;

   “The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   Dat met die barmhartige Samaritaan is kul!
   Ook ik help iemand, zelfs een moslim, als hem/haar iets rottigs overkomen is.
   De barmhartige Samaritaan heeft dus totaal niets te maken met het importeren van 100.000zenden gelukzoekers.
   Ook van dat “heb uw naaste lief als uzelf” is iets voor narcisten.
   Klinkt leuk, bezoek uw vader, moeder, oom of tante eerst maar eens in het bejaarden huis.
   In de Bijbel staat wel iets geschreven over specifiek deze gelukzoekersstroom; lees de 2e brief van Johannes, begin bij vers 7….
   Tja, da’s andere koek…

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @ Hendrik M., ik ben absoluut GEEN narcist omdat ik helemaal niet van zelfverheerlijking houdt, mijn eigen fouten en tekortkomingen goed genoeg ken en me niet wil gedragen zoals de Farizeeër die net deed alsof hij geen zondes had en superarrogant overkwam terwijl de tollenaar zichzelf vernederde en zijn fouten toegaf. Toen mijn oma’s daarnaast nog leefden zocht ik hen, mist ik daar de kans voor kreeg, in het bejaardencentrum op al was één van hen op het laatst zo aan het dementeren dat ze vrijwel niemand meer herkende. Niettemin kon mijn oma geweldig goed zingen al was ze niet echt dol op Duitsers (dankzij een Duitse stiefmoeder, een Duitse school waar ze op zat en WO II) en evenmin op kleurlingen en de reden was misschien omdat in haar geboortestad Helmond veel allochtonen woonden waar enkele rotte appels onder zaten!
    Het lijkt me nochthans beter als dat Angela Merkel, mist ze doet alsof ze de opgenoemde Samaritaan is, dadelijk zoveel ellende krijgt van bepaalde “vluchtelingen” dat ze eventueel het spandoek voor haar huis met het opschrift ‘Welkom, asielzoekers en moslims’ snel vervangt door ‘Wegwezen asielzoekers en moslims en kom mijn huis en Duitsland NOOIT meer in!’

    Like

   • Hendrik M. zegt:

    Jules Vismale, sorry; verkeerd begrepen!
    Kennelijk is m’n uitdrukkingsvaardigheid onvoldoende.
    “heb uw naaste lief als uzelf”; niks mis mee, precies zoals u schrijft.
    Vandaar dat ik ook vermeld van vader, moeder en zo; net als u.
    Dat ‘narcisten’ slaat op die mensen die hun eigen naasten laten verrekken en al die toevloed van vreemden wel hun naasten noemen.
    Bol staan van geveinsde ‘naastenliefde’ voor onbekende mohammedanen, bracht me ertoe dat ‘narcisme” voor hun zelfliefde.

    Like

 7. Jade zegt:

  Met “Wir schaffen das” bedoelt ze waarschijnlijk de islamisering van Europa
  onder het juk van Brussel/Bilderberg.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jade: 22.00. uur, op 13/11. U heeft het volkomen door! Het gaat om de belangen van Juncker cum suis- de EUSSR- de Bilderbergmaffia en de NWO. Het is allemaal deel van een groot complot.

   Like

 8. Marc zegt:

  Tja, dat wordt dan het vuurpeloton!

  Like

 9. Cleo zegt:

  Merkel heeft ze geestelijk niet meer op een rijtje. Dat is nu toch wel dukdelijk. Weg met haar, ze is een gevaar voor de veiligheid in Europa!

  Like

 10. Jan zegt:

  2015
  Slaapplek dakloze Duitser:

  Slaapplek asielleugenaar:
  ‘http://cdn.pi-news.net/wp/uploads/2014/09/bonhotel6.jpg

  Like

 11. Jan zegt:

  Kom, denkt de junta, wij halen de moordenaars ook binnen:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s