Duitse “Refugees-Welcome”-vrouwtjes betaalden € 5,- euro om zich te laten aanranden door gratis uitgenodigde asiel-Arabieren

Screenshot_14

(Door: “Fubar”)

Tijdens een zogenaamde ‘Party without borders‘ van een Duitse ‘Refugees Welcomegroep’ in Bonn zijn vorige week enkele vrouwen aangerand door mannelijke vluchtelingen. Dit blijkt uit een excuusbrief van de organisatie die op zowel de Facebookpagina als de website van Refugees Welcome is gepubliceerd.

In de excuusbrief schrijft de organisatie onder andere dat “door de organisatie is gezien hoe vrouwen werden aangerand en lastig gevallen”, dat de organisatie “heeft geprobeerd de mannen van het feest te verwijderen” maar dat dit “niet succesvol was”.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duitse “Refugees-Welcome”-vrouwtjes betaalden € 5,- euro om zich te laten aanranden door gratis uitgenodigde asiel-Arabieren

 1. Tom Hendrix zegt:

  Tja, als je omgaat met hitsige Arabieren en moslims, kun je dat natuurlijk verwachten. Zoiets als “eigen schuld, dikke bult”.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Compleet wereldvreemd deze vrouwen… ik durf zelfs te stellen dat ze hier niets van geleerd hebben. Ik leerde al vroeg, heb jaren in de horeca gewerkt en wist altijd als eerste wanneer shit de ventilator ging raken en handelde daar dan ook naar. Nu echter, kom ik een scala aan pluimage tegen, waar ik bij voorbaat met een hele grote boog omheen loop, altijd op mijn hoede en klaar voor ongewisse.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Dat gun ik die Gutmensch vrouwen nu echt.
  Hopelijk zijn ze nu genezen van de ziekte van links.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Denk het niet. Dit soort vrouwen zal iets brabbelen over oorlog trauma’s, cultuur shock en te kort dag voor integratie. Bovendien zullen ze zeggen dat ze zelf te weinig gedaan hebben dit te voorkomen. Het probleem van links is dat ze de exotische medemens niet verantwoordelijk kan en wil stellen voor daden en situatie’s waarin deze ondanks biljoenen aan subsidies nog steeds verkeert. Dat deze linkse mentale houding door en door racistisch is hebben ze niet in de gaten. Een houding van “ze weten niet beter”. Bovendien zou het linkse goedmensen kaarten huis in elkaar donderen als ze de derde wereld bewoners verantwoordelijk gingen stellen voor hun eigen daden. Kunnen we ons de verkrachte journaliste nog herinneren die weken bij de taliban gevangen zat. Deze journaliste nam haar Taliban verkrachter niets kwalijk, sterker ze kwam met allerlei verzachtende omstandigheden voor de dader die naast haar natuurlijk ook ontelbare andere vrouwen in zijn loopbaan als terrorist verkracht moet hebben.

   http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2009/5/Nederlandse-journalist-Ik-ben-verkracht-door-Taliban-ELSEVIER233520W/

   Like

   • xadner zegt:

    nou ik ben het wel mee eens, als migranten gewend zijn zo met vrouwen om te gaan en met elkaar, en we laten ze onbeperkt zonder eisen binnen, dan kun je ze niet kwalijk nemen dat als ze hier zijn, dat ze het niet gelijk af leren.

    Ik vind het gewoon onverantwoord om ze zo, zonder norm besef binnen te laten. Als je dat dan wel doet, kan ik begrip tonen dat ze niet dat gedrag gelijk afleren.

    Met andere woorden, het is de schuld van de politiek dat ze dat onbeschaafde volk onbeperkt binnen laten.

    Like

 4. ach deze zgn halal vluchtelingen geloven heilig in het mythologische sprookje dat er in het rijke westen miljoenen paradijselijke, blanke kaffir hoertjes rondlopen, geilend op hun kleine, besneden dingen. In hun zwarte culturen geloven zij heilig erin dat ellke blanke vrouw een goedkope westerse hoer is.

  deze gasten zijn niet normaal, maak besneden, halal kunstvagina’s voor ze. Ja Hindoe sletjes die mij kennen gaan dit een super idee vinden.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik had van een-en-ander, een iets andere versie gelezen::

  Hoewel deze jongemannen een negatief licht wierpen op onze goede bedoelingen, moet men wel bedenken dat deze “vrijgezelle-jongelieden” niet weten hoe zich te gedragen[ in een vrije Westerse maatschappij].!
  Zij komen immers uit landen met een patriarchale structuur en zien nu opeens, “zich-zelfstandig-gedragende-vrouwen”, NIET BEGELEIDT DOOR EEN MAN………………………!
  Dat brengt hen in verwarring……
  Refugees Welcome Bonn
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1G8ZzcJy0koJ:welcome.blogsport.de/2015/11/10/stellungnahme-zur-party-am-7-november/+&cd=1&hl=fr&ct=clnk&gl=fr

  Like

 6. Sjaak zegt:

  De absolute horror is de reaktie daarna van deze linkse
  honden die deze welkom refugees Party organiseert hadden !
  Deze ongelukige voorval heeft niks te maken met de meeste
  vluchtelingen en we passen bij het volgende feestje op dat
  er weinger mannelijke vluchtelingen aanwezig zijn !
  Met andere woorden !
  Uit de ogen
  Uit de zin !

  Like

 7. Sjaak zegt:

  En hier het bewijs dat ze niet hierheen gehoren !
  Flikker de moslim eruit ! NU !

  Like

 8. Leo zegt:

  Dat heet toch de Kut op het spek binden?
  Of heb ik nu een typefoutje gemaakt ?

  oef……

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Misschien zijn ze nu genezen?

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Deugd natuurlijk van geen kanten wat daar gebeurt is, toch wel enig begrip voor die asiel dreigers.
  Stel je zelf eens voor dat je ergens uitgenodigd wordt en een stel van geilheid kwijlende wijven staan je daar met van die zaadvragende ogen aan te gapen, denk dat je ook een poging zou wagen je zakinhoud in zo’n stortkoker te lozen…

  Like

 11. Ach, er zullen er onder dat soort meiden immers genoeg zijn die er on-uitgesproken gewoon op geilen!
  Van goedmensch naar moslim-bekeerlinge is maar één stap!
  Ik heb er niet mee te doen, maar maak me evenmin illusies, dat ze er wat van leren!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • BigLJohn zegt:

   En het vervolg is dat ze de kans nooit meer krijgen om ooit nog iets te leren. Ikke Moslim zeggen; Jij niet naar mij man luisteren, ik jou vaak zwaar mishandelen of zelfs doden !
   Ik jou zeggen jij niet straat op mogen, alleen met ikke erbij en jij moet in boerka gekleed zijn. Jij nu Moslima zijn. Jij geloof afvallen of ander geloof willen, jij dood gemaakt worden. Jouw kinderen zijn nu mijn kinderen, en jij niets over kinderen te zeggen hebben.
   Ikke alleen ben de baas over de kinderen en over jou ! Ikke misschien nog meer vrouwen dan jou alleen in huis nemen…..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s