Duitsland en Zweden krijgen toestemming voor grenscontroles

Screenshot_8

De Zweedse politie controleert bij de grens met Denemarken.

(Door: Elif Isitman)

De Europese Commissie heeft formeel toestemming gegeven voor de Duitse en Zweedse grenscontroles. De landen voerden eerder tijdelijke grenscontroles in, omdat de migratiestroom naar de twee landen onhoudbaar werd.

Een vertegenwoordiger van de EU bevestigde dit vrijdag aan persbureau Reuters.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Moslims, Multiculti, Naïviteit, political correctness, propaganda, Rotzakken, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitsland en Zweden krijgen toestemming voor grenscontroles

 1. DonnaDolce zegt:

  Toestemming? Van wie? Die knakkers in de NWO, die denken de wereld te regeren???

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Zo gauw die – vluchtelingen – doorkrijgen dat ze de E.U. niet meer binnen kunnen komen, schakelen ze automatisch over op valse paspoorten. Is het geen vals Syrisch paspoort, dan wel van een ander land waar oorlog heerst. Men moet heus niet gaan denken dat er ooit een einde komt aan die – vluchtelingenstroom -. De inventiviteit van deze onderkruipers kent geen grenzen, evenmin als van de mensensmokkelaars !

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat is het eigenlijk een idiote situatie dat Duitsland en Zweden ‘toestemming’ krijgen om hun grenzen te controleren! Dat recht zou elke lidstaat zónder bemoeienis van Brussel moeten hebben, als zij redenen zien om te controleren. Daar hoort Brussel niet over te gaan, want die lui zitten de hele dag te vergaderen over olieflesjes met of zonder dop op tafel, hoeveel velletjes papier er op een toiletrol mogen zitten, en ik heb ook al iets gelezen over tampons. Maar ik kan er nu even niet opkomen wat ze daarmee willen.

  Enfin, de ongekozenen in Brussel moeten nu helaas een beetje macht inleveren, en toekijken hoe de lidstaten de immigranten controleren. Het zal best ‘pijn’ doen daar in Brussel, dat ze even een stukje macht kwijt zijn.
  Ik hoop dat die gesloten grenzen zó goed bevallen, dat het Verdrag van Schengen meteen op de brandstapel gaat, en elk land weer als van ouds zijn grens bewaakt en uitzet wie er niet hoort te zijn.

  We houden het in de gaten.

  Like

 4. Ad de Koning zegt:

  Bij zo’n bericht reizen mijn haren te berge, die ik dan nog heb tenminste, die landen krijgen toestemming, dat ze dat met droge ogen durven te beweren, ik zou zeggen: we zijn in ons eigen land en hebben van niemand toestemming nodig, als we de grenzen willen sluiten doen we dat wat een ander er ook van vindt.

  Like

 5. Muurbloempje zegt:

  ‘Krijgen toestemming’…… Pfffff, het moet niet heel veel gekker worden. Het wordt tijd dat elk land vet schijt krijgt aan al die idiote regels die echt niet meer van deze tijd zijn. Grenzen potdicht, NU! En geen enkele gelukzoeker er meer in. Stuur ze maar naar dat Merkel-loeder wat nog plek zat schijnt te hebben omdat zo ongeveer heel Afrika ook nog een uitnodiging heeft gehad van haar.

  Like

 6. Jan zegt:

  De linkse idioten spelen het spel mee omdat zij in de waan verkeren straks op hun beurt in Brussel fiks geld bijeen kunnen harken. Wie een andere mening heeft kan het wel vergeten.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  “Duitsland en Zweden krijgen toestemming voor grenscontroles”. Als deze zin, niet duidelijk weergeeft dat de EU een smerige, rode en fascistische dictatuur is, dan weet ik het ook niet meer.
  Er zijn maar 3 opties tot herstel voor elk Europees land:
  1. Weg met de rode EUSSR,
  2. Onmiddellijk terug naar grenscontrole voor ieder afzonderlijk land, en terug naar samenwerking zoals het in de EEG was.
  3. Onmiddellijke remigratie van alle instromers, tenzij men werkelijk een vluchteling is, die voor haar/zijn leven moet vrezen, omdat hij/zij bepaalde overtuiging heeft, en daardoor echt gevaar loopt.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Dit zijn toch geen grenzen !
  De oost-west.DDR grenz
  DAT WAS EEN GRENZ !
  Met grenz aanwijzingen van deze Europese linkse
  welcome refugees Politiker komt er geen barst van
  terecht !

  Like

 9. Jean zegt:

  De Europese commissie heeft toestemming gegeven ……. ha ha ha ha 🙂 🙂
  Wie interesseert zich nu nog in wat die achterlijke idioten uitkramen?
  Grenzen potdicht en dat EU tuig over de grens zetten is nu de boodschap.
  Besparing : miljarden euro’s

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Het Schengen verdrag is gesloten tussen de toenmalige EEG landen, ongeveer gelijkwaardige landen.
  Toen gewoon een beheersbare situatie.
  Ongebreidelde uitbreidingsdrift der ‘€U’, iets waarvan we bij referendum gezegd hebben dat we dat niet wilden, doch er door landverraders partijen toch doorgedrukt is, heeft er een puinhoop van gemaakt.
  Machtswaanzin door ongekozenen werd ons deel.
  We hebben nu een regering van landverraders partijen en partijen die daar mee heulen, alles wat de €U zegt klakkeloos uitvoeren.
  Er zijn slechts 2 partijen voor Nederland en de Nederlanders!
  Eerste en grootste is Geert Wilders met de PVV; tweede is een soort PVV light: VNL.
  Hoop dat u op een partij stemt die er is voor Nederland en de Nederlanders!

  Like

 11. Draeyers Jos zegt:

  En wat gaan ze doen met de miljoenen reeds ingevoerde met valse papieren en leugens binnen gehaalde moslims fanaten doen. Gaan ze die opsporen en weer naar hun geliefde islam land sturen. Ik denk het niet. Daar zullen onze corrupte politici wel voor zorgen. Intussen zijn wij wel bezet door Ottomanen, ( Turken) Moren, Marokkanen,Taliban strijders,( Afghanistan) Boko Haran en nog andere Moslim krijgers, die ons zoals de geschiedenis ons heeft geleerd bij hun de oorlogen uit het verleden, zullen onderwerpen aan hun wetten. De sharia is reeds lang in Groot Bretange ingevoerd, en over de verkrachtingen in Scandinavië, en Duitsland door moslims in de onderscheiden asiel centra, maar ook in de steden waar meisjes en vrouwen vanaf 14 worden verkracht, waarover de politie, het personeel en de media moet zwijgen, op straffe van ontslag. Deze maatregelen werden opgelegd door alle Europese politici, wan dit geeft een verkeerd beeld van de centra en zielzoekers. Hier verzwijgen de heren politici en politie eveneens deze misdaden,
  omdat ze schrik hebben dat de grote moslim gemeenschap, die hier reeds aanwezig is de asielzoekers verdedigen, zich zou aansluiten bij deze. Dan hebben we weer een oorlog waar wij in de minderheid zijn. moslims krijgen altijd gelijk van onze politici, de eigen mensen zin altijd de racisten, en worden altijd veroordeeld door de eveneens corrupte rechters. Ahiatolah Chomeni heeft na zijn terugkeer uit ballingschap in Frankrijk voorspeld ,dat de islam de wereld zal beheersen. Hij krijgt gelijk. D.J.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s