Het is inmiddels 5 over twaalf

Screenshot_6

(Door: H. Numan)

Beste mensen, geniet van het sinterklaasfeest en de kerstdagen. Als er dit jaar veel vuurwerk met Oud & Nieuw wordt afgestoken, beschouw het dan als een voorproefje van wat gaat komen of als afscheid van 71 jaar vrede. Want ik zie het heel somber in. Het is vandaag vrijdag de dertiende, dus mag het. Denkt u even met me mee? Het vluchtelingenprobleem is een van de vele niet-problemen die niet beheerst worden. Een niet-probleem, want de oplossing is o zo gemakkelijk. Vang die mensen in hun eigen land op. Of in de eigen regio. Of in ieder geval in het eerste EU-land waar ze binnenkomen. Die oplossing wordt hoe dan ook van de hand gewezen. De belangrijkste reden is: we gaan die vervelende Wilders hoe dan ook geen gelijk geven, ook al heeft hij dat.

Verder regeert onbenul tezamen met eigenbelang. Verreweg de meeste bewindslieden en hun beleidsmedewerkers weten niets van het mohammedanisme, en nog veel minder hoe andere culturen denken. We hebben bijvoorbeeld een Schoevers-secretaresse op Defensie, een minister van Justitie die mensen kent die zich dood geblowd hebben, en minister Gleufhoed die alles en iedereen laat afluisteren. En een (vrijwel zeker kale) fractieleider die een zwaar ambtsmisdrijf pleegde. Maar die gaan we uiteraard niet vervolgen, want dat zou het einde van het kabinet betekenen. En dan komt de PVV aan de bak. Liever het land in brand dan dat!

Dit soort idioten – anders kan ik ze echt niet omschrijven – geloven dat alle culturen gelijk zijn. Behalve die van ons, want de Goudzoekster der Nederlanden zei ooit zelf dat de Nederlandse koeltoer nie bestaa. Sei heb het nie gesien. Met zulke mannen (het vrouwtje daar zuipt pils en speelt met water) gaan we de oorlog echt niet winnen.

De directeur van het COA liegt dat er geen enkele reden is om aan te nemen dat onder de honderdduizenden asieligzoekers terroristen zitten. Niet eentje. Dat liegt hij met droge ogen. Niettegenstaande berichten van alle inlichtingendiensten, zelfs onze eigen incompetente clowns, dat ze absoluut zeker weten dat er duizenden terroristen Europa ongecontroleerd binnen komen. Niet een paar, niet enige tientallen. Ook niet een paar honderd. Alle inlichtingendiensten gaan uit van duizenden terroristen. En al zouden het enige honderden zijn: kanker begint ook met één cel.

Al die asieligzoekers zijn verspreid over het hele land. Ga eens zeer optimistisch uit van één tot maximaal vijf terroristen op de meeste (niet eens alle) asieligcentra. Op dit moment doen die knapen niet veel meer dan bidden, anderen verplichten om dat ook te doen en rekruteren. We zien nu al dat asieligzoekers direct lopen te jammeren dat ze veel te weinig van alles krijgen (privacy, huis, eten, merkkleding, geld, auto, dure opleiding, luxe medische verzorging, vakantie terug naar huis). Het is november, de winter moet nog beginnen… Dat belooft wat.

ISIS weet ook dondersgoed dat ongecontroleerd terroristen sturen iets zeer tijdelijks is. Vroeger of later gaan de grenzen potdicht en beginnen de ambtelijke molens te malen. Vanaf dat moment gaan al die binnengesmokkelde terroristen een voor een doorgelicht en opgepakt worden. Het kan nog een paar weken of een paar maanden duren, maar gebeuren doet het. Voor dat moment moeten ze hun zaakjes op orde hebben en het startschot (letterlijk) lossen voor de Europese intifada.

U mag er gerust van uit gaan dat de logistiek allang geregeld is. Er is een inlichtingennetwerk, via de moskeeën, mohammedaanse politici en hun eigen samenleving in ons land. Die tevens als wapenopslagplaats fungeren. In het verleden zijn er al ‘opmerkelijke’ vondsten gedaan in die bidkleedjes magazijnen. Zoals wapens, drugs en telefoon jammers. Niet een keer, maar verschillende keren en over heel Europa. Uiteraard wordt dat zo min mogelijk gepubliceerd, maar zo af en toe komt het toch in de krant. Marokko en Turkije zijn (na het Slotervaartziekenhuis) de grootste leveranciers van drugs. Als je een paar honderd kilo harddrugs kan binnen smokkelen, zijn wapens en explosieven een eitje.

ISIS heeft dus een paar maanden speelruimte. Wat ze nu nog mist is motivatie en serieuze mankracht. Dat is absoluut geen probleem, die mankracht zijn de vele duizenden asieligzoekers verspreid over het hele land. De motivatie leveren we zelf. Vrijwel al die asieligzoekers zijn jongemannen van 18-30 jaar. De optimale leeftijd voor militaire operaties. Ze zitten zich nu een ongeluk te vervelen. Op dit moment is alles nog nieuw, maar dat nieuwtje is er rond december wel af. Zo tegen februari zijn ze rijp voor het gekkenhuis van de verveling. Al die asieligzoekers weten dondersgoed dat ze niet welkom zijn, dat ze als uitvreters gezien worden, en sociaal niet onderaan de samenleving staan, maar twee kilometer daar onder. Mochten er een of twee tussen zitten die zichzelf zien als de redders van Nederland of dat Nederland blij mag zijn met hun aanwezigheid, dat leren ze wel af voor februari. Is het moeilijk om die mensen te motiveren Europa in brand te steken? Ik denk het niet. Sterker nog, ik denk dat ISIS het waarschijnlijk een stuk moeilijker vindt om ze in toom te houden dan om ze los te laten gaan.

Onze regering heeft in haar grenzeloze onwijsheid besloten om al die asieligzoekers te verspreiden over het hele land. De bewaking is nul. Ze kunnen schijten doen en laten wat ze willen. Onze regenjassen club geeft openlijk toe dat ze geen flauw idee heeft hoeveel terroristen er nu al zijn of hoeveel er nog gaan komen. Niemand geeft aan wanneer die asieligzoekers weer weggaan. Sterker nog: er wordt zo weinig helemaal niet over gesproken, zodat u er gerust van uit mag gaan dat al die gelukszoekers hier permanent mogen blijven. Voor altijd. Met een gratis huis en uitkering. En dat dit precies de bedoeling is.

De AIVD houdt wel alles in de gaten wat het prachtige multikul plaatje kan verstoren. Als u of Facebook uw tegenzin wat betreft asieligzoekers iets te duidelijk laat blijken, krijgt u bezoek van een paar blauwe SA-mannetjes die u vertellen dat u dat beter achterwege kunt laten. Terroristen en asieligzoekers echter wordt geen strobreed in de weg gelegd.

Februari is de meest depressieve maand van het jaar. De feestdagen zijn achter de rug en de lente nog lang niet in zicht. Ik heb februari altijd de koudste en vervelendste maand van het jaar gevonden. Als ik, als geboren en getogen Nederlander, februari al een saaie ijskoude maand vind, wat denkt u hoe die gelukszoekers er over denken? Dat is dus een prima moment om te kijken of zij, de mohammedanen, hier heel snel de baas kunnen worden. Iets dat ‘onze’ bontkraagjes al sinds jaar en dag tegen iedereen sissen. Ik verwacht dat zo ongeveer tegen februari de bom zal barsten. Hoe, wat waar en wanneer, geen flauw idee. In tegenstelling tot beleggen geven historische resultaten behaald in het verleden een verdomd goede garantie voor de toekomst.

Ieder zinnig mens wist dat eigenlijk al veertig jaar geleden. Toen Postbus 51 ons vertelde dat we eens aardig moesten zijn voor een gastarbeider. Toen ons verteld werd dat gastarbeiders niet meer bestonden, want ze bleven toch hier. Toen onze regering in haar onmetelijke idioterie besloot om die ex-gastarbeiders, nu medelanders, actief en passief stemrecht te geven. Toen de PvdA jammerde dat haar blanke kandidaten door slimme mohammedanen pootje gelicht werden door met hun hele families mohammedaanse tegenkandidaten te kiezen in gemeenteraden. Toen de boerkameester van Gouda moest toegeven dat zijn bontkraagjes compleet van God (maar niet van de maangod) los waren. Gevolgd door zo ongeveer alle boerkameesters van alle steden. Die er allemaal niks aan deden; hooguit door het probleem onder het tapijt te schuiven.

Vergeleken met de meidagen van 1940 staan we er gigantisch slechter voor. Destijds had het Gebroken Geweertje er voor gezorgd dat we een nepleger hadden, maar we hadden tenminste nog een leger. Weliswaar zonder veel training, adequate bewapening of munitie. Maar we hadden een leger van negen divisies oftewel 280.000 man. Nu hebben we minder dan één divisie, totaal 21.500 man. De NSB zat niet in de regering, enkel in het parlement. Met slechts 3 zetels. Vandaag is de NSB de regering, vrijwel het gehele parlement en alle media. Destijds was het aantal NSB´ers dat actief collaboreerde met de vijand minimaal. Nu is het aantal actief collaborerende NSB´ers aanzienlijk groter dan wat voor ons leger doorgaat. Niet eens stiekem, maar open en bloot. Met subsidie of een riante uitkering. In 1940 moesten de Duitsers nog de moeite nemen om naar Nederland te komen en moeite doen om het te veroveren. Op dit moment zit de vijand al prinsheerlijk in Nederland. Overal, ruimschoots verspreid.

Pim Fortuyn zei dat het vijf voor twaalf was. Dat was na 9-11, voor de moord op Theo van Gogh, voor de Mohammed-cartoons van Kurt Westergaard, voor de moord op de redactie van Charlie Hebdo, voor de Griekse kredietcrisis en voor de vluchtelingencrisis. Wilders was nog toen nog VVD-lid. Gelukkig maar, anders hadden ze die gelijk omgelegd.

Beleggers krijgen altijd te horen: resultaten behaald in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Historici denken daar heel anders over. Die weten dat resultaten behaald in het verleden een verdomd goede garantie zijn voor de toekomst.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Het is inmiddels 5 over twaalf

 1. jungleelephant zegt:

  En nu het volk nog van zijn luie achterste krijgen,want dat er weinig of geen tijd meer is,is helder!

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  David tegen Goliath. Alleen zal deze keer de Filistein Goliath gloriëren en met zijn zwaarbewapende manschappen de oorspronkelijke bewoners zonder meer vermoorden.
  Daar kan op gewacht worden.Ook al is de kans op een overwinning aan onze kant vrijwel nihil uit morele overwegingen sluit men zich aan bij Actie-/Verzetsgroepen.
  De toekomst is een vraagteken maar ons moreel is een uitroepteken.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Zolang er Actie-/Verzetsgroepen cq patrioten zijn ….is het onmogelijk voor welke vijand / bezetter dan ook , om zich overwinnaar te noemen. En zelfs de kleinste petriotische groepering kan een enorme grote uitwerking hebben . Het kan en zal het moreel van de bezetter(s) langzaam maar zeker ondermijnen , wat tot een uiteindelijke nederlaag zal leiden van de “bezetter(s) ” . Daar kunt u van op aan.

   Like

 3. Ariel zegt:

  Applaus Numan…Geweldig artikel.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het geheel eens met het artikel.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Het moment dat woorden niet meer toereikend zijn komt met rasse schreden nader.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Als iedereen gelijk heeft, bestaan geen leugenaars en als leugenaars bestaan heeft het met politiek te maken dat iedereen als leugenaar bestempelt.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Beleggers krijgen altijd te horen: resultaten behaald in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Historici denken daar heel anders over. Die weten dat resultaten behaald in het verleden een verdomd goede garantie zijn voor de toekomst. Dat is een goeie, die houden we er in ! Onze bevolking die maling of geen weet heeft van de geschiedenis, tuint er bij elk nieuw gevaar opnieuw weer in. Met deze wetenschap in het achterhoofd, is dat geen prettige gedachte voor ons. Volgens het stukje zou de Jihad mogelijk al in Februari beginnen ? Brrrr ik moet er niet aan denken !

  Like

  • H. Numan zegt:

   Dat hoopten de meeste mensen op 9 mei 1940 ook. En zelfs vandaag geloven mensen die het veel beter zouden moeten weten ‘dat het niet zo’n vaart zal lopen’.

   Like

 8. Ben77 zegt:

  Wij willen Holland houen, ons Holland fier maar klein!
  Wij blijven ’t hou en trouwe, wat ook zijn lot moog’ zijn!
  En wie ons denkt te dreigen en denkt te nemen ooit,
  hij zal ons land niet krijgen, wij geven Holland nooit!
  Hij zal ons land niet krijgen, wij geven Holland nooit!

  Like

 9. Trembaan zegt:

  De (vrijwel zeker kale) fractieleider:

  Like

 10. Theondoor zegt:

  Sluit aan op wat Timmermans zei gisteren in Praag.

  Like

 11. Pingback: Het is inmiddels 5 over twaalf! | eunmask

 12. Sjaak zegt:

  Toen de boerkameester van Gouda moest toegeven dat zijn bontkraagjes compleet van God (maar niet van de maangod) los waren. Gevolgd door zo ongeveer alle boerkameesters van alle steden. Die er allemaal niks aan deden; hooguit door het probleem onder het tapijt te schuiven.

  En dit probleem hebben we nu in heel Europa !
  Dagelijks komen er nog altijd 12000 gelukszoekers
  over de grenz naar Duitsland en die in Zweden niet
  over de grenz komen verspreiden zich automatisch
  richting Nederland !
  Frankrijk is vol ! England is afgeregeld !
  Zwitserland komen ze niet in ! In de Oostelijke
  landen krijgen ze geen geld en die willen ze
  het liefst ook niks te vreten geven daarmee
  die toch nog de weg hebben gevonden dan
  ook weer opsodemieteren !
  Het blijven uiteindelijk de welcome refugees
  landen Nederland-Duitsland met hun diep-rooie
  linkse goedmensen brigade over, die nu met
  deze niet ophorende invasie overspoelt word !
  Duitsland heeft al 7,5 nieuwe Milliarden voor
  hun bereid gesteld ! Bij deze astronomische
  sommen kunnen we de schuldenklok in de
  pers smijten, terugbetalen is voor een paar
  generaties op eis gelegd !
  Een kleuterklas kann beter rekenen als de
  klootzakken van de niet gekozen EU Parasiten !
  Tenminste zou daar de schade minimaal bliven !
  FUCK THE EU !
  GRENZEN TOE !

  Like

 13. Sjaak zegt:

  H. Numan !
  Alles op een punt gebracht en
  geen speld meer tussen te krijgen !
  Hartelijk bedankt !

  Like

 14. Het toneel is gezet voor de perfect storm

  Alea iacta est

  Welterusten nederigland, goede morgen nederstan

  Are you guys rolling over and play death? Or??

  (Excellent article Mr Numan!!)

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Heer Numan heeft groot gelijk!
  We hebben dit te danken aan de vuige landverraders partijen en de lieden die daarmee heulen.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Opvangen in de eigen regio ? ?

  Wat doen de landen van de “geloofsgenoten” zelf ????????????

  Saoudie Arabia 0
  Kuweit 0
  Qatar 0
  U.A.E. 0 ( p.s. de laatste zijn de z.g.n. “Paradijsjes” volgens de vorige keunegin van NL. )


  Ze gaan niet naar de dichtst bijzijnde muslimlanden, nee naar de “ongelovige” honden in Europa……..
  [ naar de onbenullen, die kant op…..]

  ………..beleidsmedewerkers weten niets van het mohammedanisme
  ? ! ? !
  Wat moet ik me daar bij voorstellen ? Kan het haast niet geloven.
  ………….
  Dit soort idioten, ( de bovengestelden ), geloven dat alle culturen gelijk zijn.

  De individuën op de onderstaande foto denken er anders over, ZIJ, zijnde moslims, voelen zich ver,ver verheven boven de ongelovigen “westerse honden en apen”.
  Hier proberen ze zo dicht mogelijk bij de ingang van de opslagplaats van Mohammed te komen.

  Wat er binnen is ?
  Een aantal ouwe, niet werkende olie-lampen en dan ,t heiligste van ,t heilige, een stuk meteoorsteen.


  En voor al die poes-pas zijn dan in de loop der eeuwen, miljoenen mensen op een gruwelijke manier omgekomen……..
  Maar wat te denken van een “wereld-leider” van ,t machtigste land op aarde, die na plus/minus 1-1/2 minuut spreken al toegeeft ZELF MOSLIM TE ZIJN…..
  [………….and I,m one of them…………..]

  Like

 17. Fred zegt:

  Wij en zij vergeten wel èèn ding.
  Zij zullen de kip met de gouden eieren (uitkeringen en ander moois) dan zèlf slachten.
  Maar daar zullen die maanaanbidders met hun anderhalve hersencel en hun bloeddoorlopen ogen nog wel niet bij stilgestaan hebben.
  En wij, wij zijn dan niet meer bij machte om hun te helpen.
  Kunnen ze nog harder janken maar dan omdat ze niks meer te eten hebben.
  Of vergeet ik hier iets?

  Like

  • H. Numan zegt:

   Ja. Slavernij. Ze willen niet werken, maar de baassssss zijn. Gelijk onze eigen grootgraaiers. Ze hebben nooit gezegd dat we allemaal moeten sterven. Met slavernij los je dat probleem prima op.

   Like

 18. Enrico zegt:

  Als er duizenden ISIS terroristen in NL en Duitsland en Frankrijk zijn en zij gaan massaal aanslagen plegen en beginnen in het rond te schieten dan kunnen ze heel wat chaos veroorzaken. Niemand gaat dan meer de deur uit of moskeeën worden platgebrand. De verse moslim migranten raken dan helemaal over de rooie en gaan iedereen uitmoorden. Vooral in de kleine dorpen waar zij verblijven.

  Like

 19. President Osama zegt:

  Ware woorden. Kijk naar wat er nu in Frankrijk plaats vindt. Het wordt tijd om een groot hek om Europa te zetten en om geen moslims meer binnen te laten.

  Like

 20. Stradi zegt:

  Arthur Van Amerongen : Na het bloedbad in Parijs – en ik durf daarover een weddenschap af te sluiten – zullen er de komende dagen diverse islamknuffelaars (de luxe benaming is islam-apologeet) huiliehuilie doen in de media en hun versleten riedel afsteken: de muzelmannen zijn het grootste slachtoffer van de slachtpartij in Parijs. Ik noem dat weleens: een Beaatje doen. Het is een subtiele verwijzing naar het bezoek van onze toenmalige koningin aan een islamitische gezelligheidsvereniging, vrijwel onmiddellijk na de moord op Theo van Gogh (de vrede zij met hem). Het kwam geen seconde in haar op om uit een soort aangeboren fatsoen dat de echte adel kenmerkt, wellicht eerst de ouders van Theo te condoleren.

  Ik draai het beeld van de lieve, zielige, kwetsbare, hulpbehoevende, goedbedoelende, onderdrukte moslim in de slachtofferrol altijd bewust om. Het is toch van de zotte dat ik om de weeromstuit opiniestukken lees met een portee in de geest van: de kwetsbare islamitische minderheid van 1, 8 miljard zielen wordt onderdrukt en heeft geen enkel aandeel in de bloedige conflicten waar ter wereld dan ook maar is juist het slachtoffer.

  Like

 21. Pingback: Wat gaat Hollande doen? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s