Polen: “Kotelet in plaats van Mohammed!”

Screenshot_26

Demonstratie van Poolse patriotten in Warschau.

(Vertaling: E.J. Bron)

WARSCHAU – Tot 100.000 mensen, en daarmee meer dan ooit tevoren, hebben woensdag deelgenomen aan de traditionele “Mars van de Onafhankelijkheid” door het centrum van Warschau. De optocht naar aanleiding van de Poolse nationale feestdag stond in het teken van de ongebreidelde toestroom van “asielzoekers” naar Europa.

In spreekkoren en op spandoeken uitten de overwegend jonge deelnemers hun afwijzing betreffende het opnemen van immigranten door Polen. Tijdens de anderhalf uur durende optocht, waaraan parlementariërs van beide Poolse Kamers deelnamen evenals de burgemeester van de Hongaarse stad Ásotthalom, Laszlo Toroczkai, scandeerden de demonstranten steeds opnieuw oplossingen als “Geen islamitisch, geen laïcistisch, alleen maar een katholiek Polen” en “We willen kotelet in plaats van Mohammed!” evenals “God, eer, vaderland!” en “Roem en eer aan onze helden!”. De optocht werd georganiseerd door de rechtsgerichte Alle Poolse Jeugd en het Nationaal-radicale kamp (ONR) en bracht tot het jaar 2009 slechts enkele duizenden deelnemers op de been.

“Feestdag van jonge, gloeiende Poolse harten”

Voor het begin van de grote demonstratie las een adviseur van president Andrzej Duda een brief aan de deelnemers voor, waarin deze zei dat de Onafhankelijkheidsdag voor Polen een van de belangrijkste in het jaar zou zijn. Duda sprak er zijn vreugde over uit dat “vooral jonge mensen steeds vaker deelnemen aan patriottische manifestaties”. “Ik zou graag willen en ik reken erop dat dit een feestdag van jonge, gloeiende Poolse harten wordt.” ´s Avonds begaf president Duda zich naar Biała Podlaska (district Lublin) om deel te nemen aan het zingen van patriottische liederen.

Aan het eindpunt van de optocht, het voor de Europese Kampioenschappen voetbal 2012 nieuw gebouwde nationale stadion op de rechteroever van de rivier de Wisła, keerden de organisatoren van de manifestatie zich tegen de Duitse politiek om steeds meer “asielzoekers” op te nemen.

Kritiek op Merkel

De nieuw gekozen parlementariër Adam Andruszkiewicz van de partij van de voormalige rockzanger Paweł Kukiz riep het publiek ertoe op om een land te bouwen dat “zijn grenzen zelf bewaakt, met een sterk leger, een algemene landweer, zonder alle immigranten.” Hij riep tegen de jubelende menigte: “We hebben überhaupt geen enkele verplichting de Duitsers ter wille te zijn en buitenlanders op te nemen, omdat mevrouw Merkel het beveelt. Nee, en dat is het!”

Anders dan in voorgaande jaren verliep de onafhankelijkheidsoptocht dit jaar ondanks het record aantal deelnemers zonder gewonden en zonder grotere incidenten. De kilometer lange route werd door 600 ordebewaarders beveiligd. Volgens informatie van de ordedienst namen er 75.000 mensen aan de demonstratie deel, volgens de organisatoren van de manifestatie tot 100.000.

Screenshot_28

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, burgermoed, Counterjihad, Eurabië, Immigratie, islam-collaboratie, Islamkritiek, Patriottisme, Polen, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Polen: “Kotelet in plaats van Mohammed!”

 1. jungleelephant zegt:

  Die gaan tenminste de straat op!En buigen niet voor Brussel!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Vol met neid kijk ik naar dit beeld en zie hier de werkelijke
  vaderlandse Patrioten die achter hun vaderland staan !
  Hoe armzalig ziet wetseuropa tegenover dit imposante
  schouwspel eruit !
  Deze mensen ruiken de stront aan de knikkers van de
  moslims en laten hun land niet vrijwillig over aan de
  moslim-invasoren !
  En wij kijken iedere dag weer naar de lethargiestarre
  klotenpolitiker van links die hun geitenneukerspreken
  en de EU Mafia zonder tegenspraak op de voet volgen !
  FUCK THE EU !
  EN DEZE VERRADERS DAARTOE !

  Like

 3. ildiko zegt:

  HOERA VOOR POLEN ! DE VIESE ANTIFASCISTEN HADDEN GEEN KANS DAAR OM DE BOEL TE SABOTEREN ! Maar is wel triest daar hier niet in nieuws komt. DIEP DIEP TRIEST!

  Like

 4. Pogo zegt:

  Polen

  Dat dit maar een groot vervolg mag krijgen waar de leiders niet meer omheen kunnen.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Hulde voor de Polen!
  Zij tonen het karakter wat hier helaas ontbreekt…

  Like

 6. Avidia zegt:

  Avidia zegt:
  13 november 2015 om 22:36

  Wat kun je anders verwachten van de LINKSEN Publieke omroep????

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Hulde voor deze Poolse mensen. En was het niet de Poolse Koning, Jan Sobieski, die de Turken de nederlaag toebracht, voor de poorten van Wenen, in 1683? Dit zijn ware patriotten!

  Like

 8. Janchik zegt:

  Vergeet ook nooit dat het de Polen waren die zich tegen de communisten keerden middels hun vakbond Solidariteit en de eerste steen hebben geworpen voor de vernietiging van het Sovjet systeem nadat gelijke opstanden in Hongarije en Tsjechië door de communisten in bloed waren gesmoord.
  Zij weten wat Lijden en Vrijheid betekent.

  Like

 9. rik tayka zegt:

  geweldig om te zien hoe de polen hun land beschermen tegen de verderfelijke islam, maar in dit godvergeten Nederland,keert de politiek zich al vele jaren tegen de burgers en geeft voorrang aan personen die nooit een bijdrage hebben,en ook nooit een bijdrage zullen leveren aan deze samenleving, ze alleen komen voor financieel gewin en dan dit land en zijn burgers (na het leeg geplunderd te hebben)te vertrappen.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s