Vier bussen met anti-Zwarte Piet demonstranten naar intocht Sinterklaas in Meppel

Screenshot_21

Karavaan krijgt politiebegeleiding

Actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) vertrekt zaterdag met ‘vier volle bussen’ vanuit Amsterdam en Rotterdam naar Meppel om bij de landelijke intocht van Sinterklaas te demonstreren tegen Zwarte Piet. Ook zullen mensen met het openbaar vervoer en eigen vervoer naar de Drentse stad komen, liet de organisatie weten.

Volgens de actiegroep zullen de bussen Meppel binnenrijden onder politiebegeleiding. Ook bij de opstapplaatsen in Amsterdam en Rotterdam zullen agenten patrouilleren, meldt KOZP. De organisatie zegt ‘verschillende gewelddadige uitingen’ te hebben ontvangen. “Het is verbazingwekkend dat wij een politie-escorte nodig hebben om gebruik te kunnen maken van onze rechten”, zegt woordvoerder Jerry Afriyie van KOZP.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Vier bussen met anti-Zwarte Piet demonstranten naar intocht Sinterklaas in Meppel

 1. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2015/11/13/dieuwertje-blok-npo-over-zwarte-piet-van-die-rare-blackface-moeten-we-maar-eens-af/

  Dieuwertje Blok (NPO) over Zwarte Piet: ‘Van die rare blackface moeten we maar eens af’
  ‘Ogen geopend’ van presentatrice Sinterklaasjournaal .

  Blok wil Zwarte Piet niet abrupt afschaffen. “Zoiets moet niet van bovenaf worden opgelegd, door de politiek of het Sinterklaasjournaal, maar zich organisch in de samenleving ontwikkelen. Volgens mij is dat proces in gang gezet.”

  Het is duidelijk dat de linkse kliek altijd ‘in’ is, als zij de kans krijgt onze cultuur te vernietigen.

  Like

 2. Joshua zegt:

  Banden lek steken, geen kotsp rotzooi zoekers naar Meppel.
  Waar zijn deze cultuur vervalsers mee bezig, zij halen liever de moordenaars zingend binnen, een onschuldig kinderfestijn als racistisch betitelen stelletje GEKKEN ga demonstreren tegen de door en door verrotte overheid dat straks jullie kinderen geen feest meer kunnen vieren door met haat vervulde idioten binnen te halen.

  Like

  • rieni zegt:

   volkomen mee eens,stelletje debielen om een kinderfeestje te willen verstoren.
   allemaal’ met bus en al in de drentse hoofdvaart rijden en die er nog uitklimmen terug gooien!

   Like

 3. fransdewit zegt:

  Ik mag hopen dat ze in een ellendelange file komen te staan en dat ze pas aankomen als alles al voorbij is, dat zal een goede straf zijn, voor die kut lui

  Like

 4. xadner zegt:

  Ik heb geen probleem met kleine veranderingen van zwarte piet, maar wel met die eeuwige protesten. Er worden toch al veranderingen gemaakt. Zijn ze nou nooit te vrede?

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  .
  ’t Gaat niet om Zwarte Piet, maar om ’t proces !
  daar een Cultuur door Mens en Samenleving wordt bepaald
  juist ’t “eensgezind-zijn weten” dat het hart verwarmd
  .
  de prijs die door ONS SAMEN werd betaald !
  en haat is ‘t zielige verachtelijke, dat ver-armd !
  wat enkel zoekt het slechtste in de mensen vorm te geven…
  .
  de slachtpartij, die àl wat leeft ont-darmt
  en blind voorbijgaat aan humaan, meelevend leven
  gaan wij ‘m ooit nog leren deze Levensles ?
  .
  dus lieve Diewer, wees slim, zet ons niet voor het blok
  de tijd verandert ( als zij dáár is) ons wel in ’n ouw sok !
  .
  en jouw menig is natuurlijk bést wel interessant,
  maar bepaald niet toon-aangevend voor ONS Nederland !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Kunnen ze zwemmen?
  Kunnen ze hard lopen?
  Want dat zullen ze morgen moeten wanneer ze rotzooi willen trappen in Meppel.
  Dat is Randstad nl. niet en ik ken de Drenten wel een beetje.
  De Staphorster buren ken ik nog beter.
  Vermoed daarom dat wij morgen wat te lachen zullen hebben.
  En dat er daarna heel wat huilie, huilie zal weerklinken.

  Like

  • Harry zegt:

   @ Taljaard ,
   Hard lopen kunnen die zwarten allemaal , degenen die niet harder kunnen lopen dan de politie zitten levenslang achter de tralies in Afrika , want ze zijn praktisch allemaal crimineel op dat continent , zeker als ze jong zijn .
   Die kunnen zich dus ook niet voortplanten , als een soort van genetische selectie .

   Zwemmen is lastiger , de meesten kunnen dat niet , behalve degenen die langs de kust of een rivier wonen .

   Ik hoop echt dat ze op hun donder krijgen !

   Like

   • Wachteres zegt:

    Iemand suggereerde al: De gierkar erover”.

    Lijkt me een goed idee, laten we ons maar eens als ‘boeren’ gedragen tegenover die cultuurhaters.

    Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Dom. De negert verspeelt hier enorm veel goodwill. En dat terwijl er wekelijks duizenden bij komen. Gaan ze straks weer plunderen om gympies te jatten en denken ze nu echt dat Zwarte Piet een vorm is van racisme en verdrukking? Losers.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik blijf erbij dat er meer land- en cultuurverraderlijke ‘Gutmenschen’ in dit land rondlopen dan realisten die opkomen voor de eigen bevolking en voor de eigen cultuur.
  Daarom kunnen wij het nooit winnen van die dwazen…

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Dieuwertje Blok verbergt ongetwijfeld dat ze als klein meisje vast heel weinig cadeautjes met Sinterklaas kreeg of te weinig marsepein, suikergoed en pepernoten van Zwarte Piet. Eigenlijk verdiend ze gewoon met haar huichelarij beslist de roe wat ook geldt voor de anti-Zwarte Piet demonstranten richting Meppel. Denken deze geschiften nou ECHT dat zij met hun oeverloos gekakel een einde aan deze traditie kunnen maken? En als ze dat wel zou lukken, gaan ze dan uitroepen: “We zijn erin geslaagd om de racistische Zwarte Piet weg te werken en het feest van Sinterklaas voor miljoenen kinderenen die pro-Piet zijn te vergallen!”
  Niettemin kan ik het nog steeds niet laten om te reageren op het verhaal van de vier stoute meiden uit Scherpenzeel (Simone, Esther, Bianca en Vivian) die in 1979, twee maanden voor Sinterklaas, met hun oneerlijke traktatie naar hun vriend toe in de vorm van appeltaart en dus niet met marsepein, suikergoed en pepernoten, bijzonder pijnlijk afgestraft zagen! De student moest toen zelf een keer voor Zwarte Piet spelen van Sinterklaas (de vader van Bianca en Vivian) en de vier meisjes over de knie leggen om ze een flink pak voor hun broek te geven! Over een roe beschikte de jongeman gelukkig niet en het slaan op de vier paar stoute meisjesbillen (hij moest ieder meisje 60 klappen geven dus deelde de student ongeveer 240 klappen uit!) zal hem ook een bijzonder pijnlijke hand en arm hebben opgeleverd maar hij dacht ongetwijfeld zo: “Simone, Esther, Bianca en Vivian, dit portie billenkoek dat jullie van mij kregen doet mij toch veel meer pijn dan jullie.”

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Ze hebben toestemming gekregen van de burgemeester van Meppel om langs de route!!!! te demonstreren,of liever gezegd:het voor alle kinderen te verzieken!Die burgemeester moet zich dood schamen en zich maar gauw opknopen aan de hoogste boom in Meppel:daar hoort hij thuis!Ongelooflijk wat hier gebeurt!Een stel linkse dhimmies en een aantal beroepsklagers die een heel volksfeest verstieren!Maar wel van ons geld al jaren leven omdat ze te beroerd zijn om in hun eigen onderhoud te voorzien op een enkeling na!Kotsen moet ik van die lui,maar nog meer van onze roverheid die dit toestaat!Maar heel snel op naar Neurenberg 2!Hard nodig!

  Like

 11. Gelukkig hebben we hier in België nog niet zo’n last van vervelende anti Piet hetze en zelfhatende blanken die persé willen knielen voor de wensen van inwijkelingen.

  Like

 12. Heer M zegt:

  Diewertje blok zal wel wat opslag hebben gekregen, om dit ze zeggen.

  Like

 13. Sjaak zegt:

  Vandaag in de Telegraaf !
  Een debiel kontkruiperswijf word om een mening
  gevraagt die geen mens interesseert !
  Niet van de zwarte kleur van piet moeten we af,
  maar van dit links indoktrineert kontkruiperswijf
  en van de hammörrioden linkse televisie
  moslim-propaganda zender van
  Sinterklaasjournaal !

  Blok: van zwarte kleur van Piet moeten we af
  AMSTERDAM –
  Dieuwertje Blok vindt dat de pieten tijdens het sinterklaasfeest voortaan niet meer zwart moeten zijn. De presentatrice van het Sinterklaasjournaal zegt dat zaterdag in Letter&Geest, een magazine van dagblad Trouw.
  De pietendiscussie heeft mij de ogen wel geopend”, aldus Blok. “Zelf heb ik Zwarte Piet nooit geassocieerd met donkere mensen, voor mij was het een volkomen op zichzelf staande figuur, maar dat zegt niets over wat andere mensen hierbij voelen. Het sinterklaasfeest staat of valt niet bij die zwarte kleur, ik begin zo langzamerhand ook te denken: van die rare blackface moeten we maar eens af.” Blackface is een Amerikaanse – racistische – karikatuur van zwarte mensen. Blok beschrijft er de traditionele Zwarte Piet mee, aldus Trouw vrijdag op de website van de krant.
  Het Sinterklaasjournaal is voor veel scholen, bedrijven en instellingen leidend: de lijn die het kinderprogramma inzet (vooral qua kleur van de pieten) wordt gevolgd. Maandag was de eerste uitzending van dit jaar. Tot nu toe hebben de pieten in het Sinterklaasjournaal een donkere kleur.
  Het debat wordt zo “agressief en ongenuanceerd” gevoerd, dat Blok ervan wakker ligt, vertelt ze verder. Zwarte Piet abrupt afschaffen, vindt de presentatrice geen goed idee. “Zoiets moet niet van bovenaf worden opgelegd, door de politiek of het Sinterklaasjournaal, maar zich organisch in de samenleving ontwikkelen. Volgens mij is dat proces in gang gezet.”
  De 58-jarige Blok presenteert het Sinterklaasjournaal al vanaf het begin, dat was in 2001.

  Like

 14. Harry zegt:

  Wil die kreet KOZP vervangen door KOZA : KICK OUT ZWARTE APEN .
  Laat die rotzakken opdonderen , moeten we nu vijfhonderd jaar nadat we ze een gratis cruise op een schitterend zeilschip aangeboden hebben nog steeds bloeien voor onze liefdadigheid dat we ze uit dat moordzuchtige Afrika gered hebben en op onze eigen kosten in een tot dan toe niet verziekt land hebben geherhuisvest ?
  En wat is er van die landen terechtgekomen ? Geen donder !
  Luiheid , corruptie , drugs , omkoping , moord , diefstal , vervuiling , alle gewoontes waar ze in Afrika mee grootgebracht zijn tieren daar welig !
  Over vasthouden aan een cultuur gesproken …………….

  Like

 15. Cathja zegt:

  Wat zou het vermakelijk zijn als de Sint een totaal andere route zou nemen, en niet die zoals is aangekondigd! De protesterenden hebben namelijk een plekje uit mogen zoeken om hun protesten te laten horen en zien, maar ze zouden mooi te kakken staan als de Sint deze plek helemaal links zou laten liggen. Dit enkel en alleen om de grote hoeveelheid kinderen niet te confronteren met een stelletje drammers, die het kinderfeestje komen verpesten.

  Like

 16. Hendrik M. zegt:

  Het is natuurlijk heel erg frustrerend voor die steuntrekkende klaagnegers om een zwarte met plezier z’n/haar werk te zien doen…
  Hoop dat de Meppellaren ze definitief weg meppen!

  Like

 17. ildiko zegt:

  eigenlijk nu massaal een mega protest zou moeten uitbreken! KOM OP DE BARRICADE!

  Like

  • jungleelephant zegt:

   En dat uitbuit-schorem krijgt politiebegeleiding????En bij Pegida arresteren ze de vreedzame demonstranten maar laten het gewelddadige linkse tuig met rust???Ik weet genoeg:van de politie moet je het niet hebben!En bij het leger zal het wel niet veel beter zijn!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @jungleelephant: 23.17. uur, op 13/11. Kijk zover is Nederland al afgezakt, dankzij de linksen, en de politiek-correcte politiekers, beste jungleelephant. Het is om te janken!
    Blijf met jullie handen af, van ONS SINTERKLAASFEEST, ONZE KERST, ONZE PASEN, en ONZE SINT MAARTEN. Excuus geachte Bert Bron, voor de hoofdletters, man wat ben ik laaiend!

    Like

 18. Avidia zegt:

  Waarom mogen kinderen niet meer geloven in Sinterklaas, dat is het mooiste in je jeugd. de spanning in schoentjes zetten, pakjes avond enz, waarom mogen jullie kinderen daar niet van genieten, NEE dat mag niet van de moslims en de Linksen. O jeetje wat krijgen we nou??? Wel!!! We Hebben niets meer te vertellen, de Linksen vertellen ons hoe te gedragen tegenover de moslims. Ja hoor!!!!!

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  Het gaat die negers helemaal niet om Zwarte Piet. Hun doel is macht en gebiedsuitbreiding.
  Het domme linkse volk heeft dat niet door en neemt die relnikkers letterlijk.
  Als Zwarte piet weg is pakken ze het Kerstfeest aan want daar hurkt ’n neger bij in de Kerststal in de rol van koning, en het Kerstkind zal zwart moeten zijn!…
  Groene Kerstbomen zijn discriminerend, want die doen denken aan de jungle.
  Zwarte Kerstbomen zouden wel mogen. Alles wat wit is moet weg, dus ook geen witte sneeuwpoppen.
  Zwarte sneeuwpoppen zouden mogen maar dan wel zonder bezem want dat duidt op werk en is dus racisme. Negers mogen niet voor blanken werken want dat doet denken aan slavernij.
  De werkgever zal zich dus zwart moeten schminken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s