VN-prognoses: Zweden zal in 2030 een Derde Wereldland zijn

Screenshot_25
In Stockholm moet de komende decennia rekening worden gehouden met een enorme daling van de levenskwaliteit.

(Vertaling: E.J. Bron)

Naar inschatting van de Verenigde Naties zal Zweden tot 2030 een Derde Wereldland worden. Reden voor het snelle verval van de HDI (Human Development Index) is o.a. een achteruitgang van de welvaart. Stond het Scandinavische land in 2010 nog op de 15e plaats op de wereldranglijst, in 2015 zal het nog slechts op de 25e plaats staan en in 2030 zelfs afzakken naar de 45e plaats.

Verder leeft een steeds groter deel van de bevolking van sociale uitkeringen en ook de prestaties van de Zweedse scholen verbleken bij die in hun buurlanden. Landen zoals Cuba, Mexico en Bulgarije zullen volgens de VN tot 2030 Zweden ontwikkelingstechnisch hebben ingehaald.

Is de immigratiepolitiek van Zweden het probleem?

De Zweedse regering vaart op dit moment een uiterst linkse koers, wat er waarschijnlijk de reden van is dat het land naast Duitsland en Oostenrijk tot de voorkeurslanden van “vluchtelingen” behoort. Sowieso neemt het aantal moslims daar sterk toe.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
ongecensureerd.at

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op VN-prognoses: Zweden zal in 2030 een Derde Wereldland zijn

 1. Helena zegt:

  Een gewaarschuwd mens…. sta op tegen de islamisering en steun Pegida

  Like

 2. Anna. zegt:

  Dat is leuk……Dat zelfs de VN dit zegt in haar prognose….. Hiermee wordt dus indirekt erkent dat alle immigratie dus GEEN VERIJKING IS MAAR ACHTERUITGANG.

  Like

 3. mijn-idee zegt:

  Vorige week een prognose dat de Zweden in hun in eigen land in 2030 een minderheid zijn……..koppelen aan de prognose dat Zweden in 2030 een Derde- wereldland is..
  En met de giga instroom van immigranten die enkel een beroep doen op de welvaartsstaat van het ooit welvarende Zweden dan is 1+1 nog steeds ( bij mijn weten,- maar ja weet het tegenwoordig is niks meer zeker- ) 2…..

  Like

 4. Jan zegt:

  Back to basics?

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Ik geloof er geen barst van !
  Ik geloof eerder dat ze zich bewapenen en deze moslims die eenvoudig te
  onderscheiden zijn van de overige bevolking hun ballen wegschieten !
  En omdat Rusland direkt aangrenzt hebben ze het juiste buurtland waar ze
  ook hulp van kunnen verwachten !

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Wanneer Zweden niet snel 7/8 der asieleisers verwijderd gaat het land naar de knoppen.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Haha wat een giller. Ik zit er niet mee.

  Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  Er moet iemand opstaan die alle moslims voor de 3e keer Europa uitdrijft.
  Hoe eerder hoe beter.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Zweden zijn slappelingen, ze maken het zelf mee, opstand !!!!

  Like

 10. breget zegt:

  Zo ziet elk land in Europa dat ze betere leiders moeten kiezen en absolut geen linkse en christelijke die alleen maar de Democratie naar de verdoemenis hebben geholpen .

  Like

 11. 4sjun zegt:

  The Glazov Gang-Sweden: On the Verge of Collapse.

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Zweden is natuurlijk een rijk land, maar als de bevolking volkomen debiel linx is en zichzelf policor hersenspoelt, dan gaat er iemand anders met die rijkdom vandoor.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Tia, 10 tallen jaren socialisten aan de regering, dan krijgt men deze ellende!

  Like

 14. Pingback: FICTIE OF WERKELIJKHEID? | voorzieners

 15. Freija zegt:

  Dat gaan wij hier ook meemaken. Eerst verarming, dan bekering tot islam of vervolging.
  Alleen als je je levenlang in een cultureel marxistisch sausje gemarineerd bent kun je dat kennelijk niet zien. Arm Europa!

  Like

 16. peterkmn zegt:

  In Nederland is het niet veel anders, het gaat hoogstens wat langzamer.

  Al onze voorzieningen worden uitgekleed, alle belasting aftrek mogelijkheden worden afgeschaft, pensioen leeftijd omhoog maar uiteindelijk houdt je niets extra over.
  Over waar al dat geld blijft worden redenen als veroudering en zorgkosten.
  Feitelijk is de almaar voortgaande immigratie een enorme kostenpost, en ook op de zorg doen ze een beroep.

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Het ‘buitenland’ komt in Europese landen aan de macht en daar bedoel ik niet alleen de EU als groep mee, maar ook de immigranten die hier komen leven en belangrijke posities gaan bekleden, of dit inmiddels al doen. Als burgemeesters, partijvoorzitters etc., klimmen ze langzamerhand op naar de functie van minister president en dan volgt te politieke ommezwaai. De dictatuur begint zich uit te breiden over alle landen en the east is taking over control.
  Ik denk al de hele tijd, vanaf het begin ‘grenzen dicht’, maar in feite is dit niet alleen letterlijk bedoeld, maar vooral ook figuurlijk.

  Nederland heeft geen grenzen meer, geen besef van normaliteit, gezond verstand, voorbehoud, inzicht en vooral geen controle meer over alles wat er in Nederland gebeurt.
  Het stelt geen ‘grenzen’ aan dat wat over de schreef gaat, wat, als gezegde, letterlijk ‘een ernstige fout maken’ betekent. En dat doet Nederland en haar ‘leiders’: ze maken een zeer ernstige fout.
  Alles kan in Nederland, maar de opvatting over ‘alles’ is zo alomvattend dat daar niemand een vinger op kan leggen om een maat aan te houden.
  ‘Alles kan’ is niet goed, ‘alles met mate’ is beter, best, het best. Maar dat is iets wat ze niet onder hun pet krijgen, of willen krijgen. Want dat beperkt het gevoel van vrijheid in Nederland, wat Nederland juist tot dat gemaakt heeft, wat het tot nu toe was en is: een van de meest geschikte landen om in te wonen en te willen wonen. We zitten op een prominente plaats in de pol als een van de meest succesvolle economisch, sociale landen ter wereld, hoe klein ons land ook is. We behoren bij ‘de groten’. En dat weet iedereen in de wereld en dus ook de mensen die hiernaartoe ‘vluchten’, weg van oorlog, weg van dictatuur, weg van armoede en weg van het hebben van géén toekomst, zoals onze burgers hier hebben. En daarom komen ze naar hier en naar Duitsland, hoewel ze door tig van landen al zijn gegaan waar ze ook opgevangen hadden kunnen worden en beschermd waren tegen het ‘oorlogsleed’.

  Vergeet niet één ding. Het oorlogsleed was en is dagelijkse kost voor die mensen en was het ook honderden jaren al. Het onderdrukt worden en armoede ook. Het zelf onderdrukken, zelf mishandelen van je familie en andere mensen eveneens. Waarom? Hoe kan ik dit denken? Omdat dit de feiten zijn, dit is hen aangeleerd in hun opvoeding: onderdrukking en overheersing door het regiem, hun ‘religie’ en hun voorvaderen. Dit is het normale ‘levenspatroon’ van deze mensen, hun roots: zij hebben NOOIT anders gekend. Het is dus pakken wat je pakken kan, voordat iemand anders het pakt. Uitschakelen wat je kan, voordat iemand jou uitschakelt. Onderdrukken en overheersen, overleven en bestaan. Ikke, ikke, ikke….Een angstcultuur welke je nooit uit hun systeem zult kunnen krijgen.

  En dan komen ze in de Westerse landen en daar vallen ze ineens in totale vrijheid en worden ze beschermd door de overheid en de gütmenschen, die zo’n medelijden met hen hebben dat ze alles voor ze doen en ze alles geven wat ze willen. Dit zijn die mensen niet gewend en de gedachtegang die ze van hun voorvaderen hebben geërfd draait overuren, maar laat zich tevens niet ombuigen of uitschakelen, want het zit in de genen. Je kunt een probleem niet oplossen met dezelfde manier van denken die het heeft veroorzaakt. Deze mensen kunnen zich niet aan onze vrijheid en normen en waarden aanpassen, nooit. Ze nemen de vrijheid om zich onze vrijheid toe te eigenen en ze dan te vertalen naar hun eigen versie van die vrijheid. Transformeren en praktiseren ze via hun eigen gedachtegang naar dat wat voor hen vatbaar is. En het gevaar in dit alles is, dat dit niet door Nederland begrepen wordt en gezien wordt als aanpassen aan Nederland, en dit is een van de grootste en gevaarlijkste fouten die onze land ooit gemaakt heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s