Bonusquote: NRC Handelsblad-moralisme om te kotsen, terwijl de lijken nog warm zijn

Screenshot_18

(Door: Bert Brussen)

U kunt uw abonnement vandaag nog opzeggen

Terwijl in Parijs de lijken nog niet eens koud waren en de gewonden werden afgevoerd, kwam deze NRC Handelsblad opiniemedewerker (tevens verantwoordelijk voor het aanzwengelen van haat tegen NRC-columniste Georgina Verbaan middels het bewust publiceren van ingezonden haatbrieven) een nieuwe dimensie van politieke correctheid aanboren om u te vertellen dat het vooral ook uw schuld is, die slachtpartijen door mensen die, kennelijk, ‘Allah is de grootste’ roepen terwijl ze de trekker overhalen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Bonusquote: NRC Handelsblad-moralisme om te kotsen, terwijl de lijken nog warm zijn

 1. delamontagne zegt:

  Ook lees ik nergens in Nl-kranten van de “vreugde-kreten” in de voornamelijk door N-Africanen bewoonde voorsteden van Parijs.
  Er werd ook met Algerijnse vlaggen gezwaaid.
  Ook niet dat er gisteravond met stenen naar ambulances werd gegooid. Ze waren op weg vanuit de voorsteden naar de gewonden in ,t centrum…….
  Nu zijn er schietpartijen in Bagnolet, Parijs en worden politie-auto,s aangevallen.

  Like

 2. Nico Voorned zegt:

  Door dit soort achterlijke, hypocriete, politiek correcte uitspraken winnen die terroristen alleen maar meer grond. Gewoon lekker blijven praten terwijl die hufters iedereen opblazen. Op je grafsteen zal staan hoe politiek correct je was… En als je dochter verkracht en verkocht wordt en je zoon onthoofd wordt zullen ze dankbaar zijn dat jij zo beschaafd bent gebleven… Tot het bittere eind…

  Like

 3. tjonge zegt:

  kan die mongool steven de jong niet worden aangeklaagd wegens haatzaaien jegens eigen volk ?

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Extremisten cq terroristen zijn het en het heeft zoals Bert al opmerkte niets met islam te maken.
  Als 8 mensen zoiets uitvoeren is er duidelijk sprake van een ORGANISATIE.
  En de “veiligheidsdiensten” proberen ons steeds weer wijs te maken dat ze alles onder controle hebben.
  Deze keer dus niet in elk geval.
  Idd. is het onze eigen schuld.
  Of eigenlijk van onze politici die dat crapule onder het mom van recht op eigen “RELIGIE” en “CULTUUR” bij ons toelaten.
  Erg benieuwd wat voor soort maatregelen ze nu weer gaan aankondigen.
  In ieder geval een opsteker voor Marine.

  Like

 5. hans zegt:

  Gewoon een flink pak rammel (netjes gezegd) geven bij de eerste beste keer dat die ergens wandelt!

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Een bericht van Ben Heavem:

  Een ongelooflijke houding!! Radicaliseren komt van twee kanten?
  Komt er geen einde aan dezelfde haat van de links/liberalen?

  Links kan niet meer zeggen dat ze het niet geweten hebben. Wilders, Pim Fortuyn, Ayaan Hirsi Ali, Pam Geller en Tommy Robinson zeggen al jaren dat er een donkere kant aan het moslim geloof zit. Een gewelddadige kant, een intolerante kant, een homo hatende kant, een ‘Israël moet van de kaart worden geveegd’ kant, een ‘de vrouw moet thuis blijven en zich van top tot teen bedekken’ kant, een ‘wij erkennen jullie wet niet en willen het vervangen door een wet gebaseerd op ons geloof’ kant. Een ‘jonge meisjes die drinken zijn hoeren en mogen verkracht worden door een moslim en zijn broers’ kant.

  Links besloot dat geen probleem voor hen was, ondanks jaren van strijd van anderen die voor gelijkheid en scheiding van kerk en staat hebben gevochten, vindt links dit acceptabel. We moeten begrip opbrengen, de grenzen nog verder opengooien, nog harder zeggen dat de islam altijd al vrede heeft betekend.

  150 doden en we moeten nog steeds begrip opbrengen??Na Charlie Hebdo? Na Madrid?, Na Londen? Na de Twin Towers? Na Lockerbie, na de Deense Cartoons, na de mislukte aanslagen op treinen en vliegtuigen vol met passagiers, moeten we nog steeds begrip opbrengen?? Het negeren van de moord de Koerden omdat ze geen sunnies [soenieten] zijn? Blind zijn voor de massale vernietiging van de Jezidis omdat ze geen sunnies zijn. De kruisiging van Christenen omdat ze geen sunnies zijn en de massale afslachting van shias omdat ze geen sunnies zijn.

  Het radicaliseren komt van de Koran, de haat voor ongelovigen komt van de Koran, de slavernij, de minachting voor vrouwen komt allemaal door het letterlijk nemen van de Koran. Links zou hiervan moeten huiveren. Maar de lamlendige rotzakken tonen begrip, creëren op zijn best een leuke hashtag en daarom zal het geweld doorgaan, dat is de reden waarom de bescherming niet meer van de staat komt.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  NRC, verworden tot een ploertig ROOD SCHOTSCHRIFT! Je moet het maar durven, van daders, slachtoffers maken! Maar daar zijn de RODEN en ander LINKSVOLK altijd al goed in geweest! Ik moet ervan kotsen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s